- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz rankesz #33596 üzenetére
Nyilvánvaló, ezért írtam. Nem használok mobilnetet, bár van a Telenyomoros csomagomban 2G, de nem kell, csak wifizek.
frozzyZTE Volt. Egyrészt csak úgy, mert még ilyen nem volt, másrészt fekete, harmadrészt miért ne?
mars622 Azért, amiért a nőknek a L'Oréal. Mert megérdemlem.
Yeffy:
[ Szerkesztve ]
-
szucsi
őstag
sziasztok, valamit elállítottam a telefonon, most nem ajánlja fel bejövő híváskor az elutasítást szöveges üzenettel (alulról kellett felfele húzni). Hol tudom ezt a funkciót visszakapcsolni?
köszi!
-
fury71
aktív tag
válasz AlrightSir #33532 üzenetére
Na nekem is megjött a szürke.Jó ebben szinben is. Oan elegance
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
rankesz
veterán
Valaki akinek LTE-s S3-a van, tudna mérni egy mobilnet pinget Speedtest.net progival?
Nagyon köszi előre is!
-
szuper94
tag
Sziasztok!
Van egy otg kábelom és rádugtam a telefonomra egy 8 gb-s pendriveot de nem ismeri fel!
Beállítási probléma lehet esetleg? 4.1.2 es gyári android van fent a telón -
Frozzy
őstag
válasz HUTCHDB #33576 üzenetére
ohóóó már ződűűl' a miuiandroid
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
félisten
Megjelent az már legalább három napja -- a párom készüléke azóta fagy szorgosan.
És nem csak az övé, már két sorstársat is találtunk -- úgyhogy valami nagyon nem stimmel a XELLA környékén.A HR sajnos nem segített, azt meg sajnos nem értem, hogy pontosan hogyan tudok visszalépni egy verziónyit.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz mondomén #33527 üzenetére
en is ki fogom probalni...
(#33541) csabicska!
a mai allas szerint a miuiandroid.com-os verziot ajanlom, de rgui ha lesz, azt is erdemes kiprobalni, mert az is jo (tobb esetben jobb szokott lenni, mint a "gyari").
ha link kell jelzed!(#33551) frozzyZTE!
az en tudomasom szerint e honap vege, de ez fugg a xiaomi 4.2 -es android mi2-re valo kiadasanak datumatol es nyilvan annak s3-ra valo portolasatol.... szoval kicsit kiszamithatatlan, de par heten belul.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
gps76
őstag
Sziasztok.
Én is csatlakozok a klubhoz egy kék példánnyal,amihez van olyan tok amiben van töltő is(3200 mAh).
Melyik romot,kernelt ajánljátok ami nem akadozik,és nincs agyontuningolva?
crdroid v13.1 van most felrakva rá,perseus kernellel,de sokmindent nem is tudtam mi akar lenni telepítéskor. Emiatt kérdezem,hátha van gördülékenyebb.
Egyáltalán nem játszok,csak internet,meg videózás,ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
valami oknál fogva a mai Omega nem megy fel
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Gizmo94
veterán
válasz ordogfajzat #33566 üzenetére
Nahát, milyen kelendő a cucc.
-
ordogfajzat
csendes tag
az enyém is, még hideg! rohanok microsim-ért
-
Norbi8719
tag
válasz viktorhmv #33530 üzenetére
Case Mate Tough Protection , az mindenhol védi , 1 gumi és egy műanyag réteg.
Ráadásul én egy csomó olyat láttam , hogy a fólia és a tok vége között van 2-3 mm , ha ilyet veszel akkor a nálunk kapható fóliák többségére pont ráfekszik a tok ...
Bár jókor mondom , mert holnap kapom meg a fantasztikus SGP Neo Hybridet:-) -
törölt tag
-
Norbi8719
tag
Három betűs naviban tudna nekem valaki priviben segíteni?
-
Gizmo94
veterán
Inkább ne nézd meg.. Onnantól enni fog a fene érte..
RAID 2 Ráadásul (bár ezt én sosem mondtam) az Audi barnája még szebb..
apaszka Hát ez a szín még a Suzukinak is jól áll..
Flower Fekete autó ott jó nektek svájcban, ahol nincs por. Itthon ha lemosod és mégy egy kört, esik két csepp eső és hótt kosznak néz ki. Örülök,hogy eladtam, jó régóta fehérem van, ez bír mindent. De egy barnát bevállalnék.. A hátsókerékkel mi a baj? Kikapcsoljátok az elektronikát? Nekem úgy megy hóban egyenesen asc-t+esp-vel, mintha sínen menne. Ki kell kapcsolnom,ha játszani akarok..
Na szétoffoltam a topikot, sorry..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gizmo94 #33552 üzenetére
Arra, amiben a 2008-as 1-es szériát kitolták. Mert olyat vettünk, szerencsére feketében. Szóval nem a BMW-t fikázom, max a "mosottfos barnát" ... meg a hátsókerék meghajtást a havon De imádjuk a kis dögöt, nyúzzuk is rendesen. Nade ez már annyira off, hogy muszáj ilyet is írnom hozzá:
Emberek, Dripplert olvassa valaki? Tökjó kis app, és aki bírja angolul, egész jó híreket raknak fel S3-ról.
És akkor egy kérdés is. Most raktam fel ezt meg ezt na meg ezt a widgetet (egyelőre TW-re), és tök tetszik ez a "csempés" félig átlátszó móka, amit a Jorte widget-je is tud. Nem tudtok még esetleg hasonló widgeteket amik nem launcher függők? Kezd nagyon csini lenni a kezdőképernyőm.
-
Laraxior
titán
És az energysave működik rendesen? Mert 8as frankó volt... de ezen nem megy normálisan. Pedig most huztam ujra superwipe-al.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Gizmo94
veterán
válasz #01696768 #33543 üzenetére
Gondolom nem erre a BMW barnára gondoltál...
-
Gizmo94
veterán
válasz snorbis2 #33548 üzenetére
Root explorerrel pl. vagy system app removerrel is.
amuba Úgy van jól tudod, nincs.
Yeffy: Barna ruhát azért semmilyet nem tudnék elképzelni, autókon nagyon szép tud lenni, de nézz meg egyszer egy barna S3-at, ha teheted, elakad a szavad.
Flower -1 pont BMW fikázásért. Többféle barnája van a BMW-nek és ismerem azt amit írsz, az a sápatag mosottfos barna, az ronda tényleg..
[ Szerkesztve ]
-
snorbis2
tag
Sziasztok!
Valaki írna nekem pü-t?
Azt szeretném kérdezni hogy,hogyan lehet egy gyári appot letörölni?
Mivel németbe vettem ez LTE tehát GT-I9305.
Valahogy tudnék FM-rádiót hallgatni rajta?
Köszi.Viviamo il modo in cui - Da solo
-
apaszka
veterán
Gratula hozzá!
Használd egészséggel.,és sok örömed legyen benne!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz RAID 2 #33540 üzenetére
A BMW-s barna elég ronda, ha nem direktbe süti a nap ritka fakó, mint egy elnyomott szürke. De az S3 pont az a barna, ami nekem is bejön, olyan mélyebb, bronzos, és ha nem esik rá a fény olyan érdekes bronzos fekete. Mostmár jó ez a fehér, mennek hozzá a hátlapok, de azért ha szavazni kéne, nekem a barna lenne a kedvencem. (A vörös is tetszik hátulról, csak az eleje nem az igazi, ill. a fekete is szép lenne, de még nem láttam karcmentest.)
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Laraxior
titán
Nektek nem fagyott az Ultima 9.0 telepitoje félúton?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
KLIOS
aktív tag
A magyar függetlenekre ma megjelent az XXELLA verzió.
-
Gizmo94
veterán
válasz viktorhmv #33530 üzenetére
Szerintem a legjobb a Samsung átlátszó gyári szilikon tokja. Alig veszed észre, fogásra stabil és jól véd.
Peti N95 Nem tudom megítélni, nem ismerem. Ami biztos,hogy az enyém veszettül karcolódik.
Yeffy: Utálom a barna színt. Tényleg. De volt a kezemben S3 barna színben, ami nem is igazán barna, inkább olyan bronzos, de egyszerűen gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
AlrightSir
tag
Most jött meg a szürkém, szóval hivatalosan is csatlakozom a klubhoz.
-
viktorhmv
senior tag
válasz Gizmo94 #33528 üzenetére
Ha mar tokrol van szo: Milyen tokot ajanlanatok az s3hoz? Alapvetoen vmi gumirozottra gondoltam h ne csusszon ki a kezembol. De a samsung flippes tokja is tetszik.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Yeffy
veterán
válasz lajki7 #33523 üzenetére
óóóó, már tudom, ki hiányzott a topikból...
szóval újra visszatérsz közénk?
mégse jött be a pingpong ütő?Gizmo: nem is tudtam, h ennyire rá vagy pörögve a barnára... bár nem rossz, nekem nem a kedvenc színem. de meg tudlak érteni
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gizmo94
veterán
válasz manokaki #33522 üzenetére
Nem tudom te hogy csinálod, nekem unpacking során az üvegasztalon megvolt az első karc a hátlapon.
Azóta ez csak romlott. Mondjuk , mivel akkor berágtam rá, azóta sem használok semmilyen tokot, inkább majd kap egy új hátlapot, ha eladásra kerül.viktorhmv ha azonnal pattintod rá a tokot, vehetsz feketét is,ha az tetszik..
lajki7: Hát neked akkor mákod van, bár igazából annyira nem is szoktam foglalkozni ezzel a cserénél, eleve belekalkulálom a veszteséget.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
válasz Gizmo94 #33518 üzenetére
ertem. Koszonom! Akkor lehet h keket veszek inkabb. Mondjuk tok ugyis lesz hozza veve...
[ Szerkesztve ]
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lajki7
senior tag
válasz Gizmo94 #33498 üzenetére
Ahhh ez a telefon....kurva nagy nekem marha zavaro lett ebben a masfel honapban Akkkko jovok
Koszi piwi a segitseget!!! Szerintem akkor ugy lesz ahogy elmagyaraztad
Gizmo: En halistennek nem bukok...S3rol uj note 2re plusz 10ezret dobtam ra mert kurvajol adtam el mst meg kapok egy 10est a nore2ert ugy h ki lett az LTE fuggetlenitve a Tnel 20ezerert amikor megvette a pali szvsz legjobb valasztas
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
manokaki
addikt
Nekem 1,5 honapja van fekete S3 Lte-m és egy hajszállkarc sincs rajta , csak egy tokot használok hozzá ugy mibt a fehérhez vagy a kékhez ...
Attila
-
Gizmo94
veterán
válasz RAID 2 #33519 üzenetére
Nem ér annyival többet az LTE, mint gondolod. Legalábbis egyelőre nem. Azt nem mondom,hogy csalódtam volna, mert jó telefon és a 2G ram szebben mutat, de hanyatt sem vagdostam magam tőle a másik után.. Szvsz, ma már nem venném meg, mert ha kijön az S4, ezen többet fogok bukni (szokásom szerint) mint egy sima S3-on..
-
Gizmo94
veterán
válasz RAID 2 #33514 üzenetére
Hát az egy vicc. Abból is rossz. De valahogy sejtettem. Ezek szerint kb. 30.000 Huf azonnali haszonszerzés lenne részükről az elfogadott. Korrekt, tipikusan magyar módszer. Ha kevesebbel is beérték volna, talán még üzletet is tudtok kötni.
viktorhmv Csak ha nem idegesítenek a karcok, akkor pályázz feketére. Én azt vettem az LTE-ből és valami eszméletlenül karcolódik és a fogdosástól azonnal úgy néz ki, mint a trágya.. Addig szép amíg kibontod kb.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz ZoliM@ster #33511 üzenetére
lol... köszi...
eleve nem tudom miért kapcsolt be energiatakarékosra -
Reag3nS
senior tag
Nálam is alap beállítások vannak a dátum és időnél. A naptárban hétfővel kezdődik. Azzal nincs is gond, csak az ébresztőóránál kezdődik vasárnappal. Max. megszokom. Köszönöm.
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
Gizmo94
veterán
válasz RAID 2 #33504 üzenetére
Áh, csak vicc volt. De a barna S3 ennyiért tényleg nagyon jó ajánlat!!! Amúgy hasonló, eddig minden telefonomon buktam, nem kicsit, tehát érdemes tőlem vásárolni. Látom, azért kapaszkodsz a barna után..
Szerk: Ha viszont náluk vetted amúgyis, és a bukáshoz hozzá vagy szokva, egy hívást megér,hogy beszámítják-e neked, ill. mennyiért, mivel nem ismeretlen forrásból származó a készüléked számukra. Így hátha... Már ha nem sikerül boltolnotok..
[ Szerkesztve ]
-
RAID 2
aktív tag
válasz Reag3nS #33500 üzenetére
A naptáradban hétfővel kezdődik a hét, ha igen, akkor nincs ötletem. Nekem független rom van és nem tudok állítani az ébresztőórán belül, de a naptárban igen. Talán összefüggésben vannak egymással...
Szerk.:
(#33502) Gizmo94
Bocsánat.
Kivételes eset, ha jól járok telefon adás-vételen. Ha pedig új, akkor kizárt. ez pedig új volt.(#33503) viktorhmv
Abszolút, korrektek voltak. Ha kék kell, akkor vegyél barnát, elboltoljuk...[ Szerkesztve ]
-
viktorhmv
senior tag
-
-
törölt tag
Szerintem annyi a kérdés, hogy van megírva, mint minden proginál. Nekem nagyon bejött az exDialer, és most a naptárat is lecseréltem a Jorte-re, és bár csak a launcher miatt döntöttem így, már nem bánom. Gyorsabb, mint a tervező, és funkcionalitásban ugyanaz. Kezdem azt hinni, hogy a samu nem olyan jó az appgyártáyban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest