- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Paloczi95 #30585 üzenetére
viszont szerintem az eheti nincs olyan smooth, mint az elozo.
valahogy ez az erzetem.
nem tudom mitol van, de konnyen elofordulhat, hogy a kernel az oka.
szerintem a miui, a sajat gyari kernelevel mukodik a legjobban.
van nandroid mentesem az elozo heti rgui-rol, igy szerintem azt teszem vissza, vagy lehet, hogy eloszor kernel cserevel probalkozom...egy gondom van a gyari kernelt nem talalom sehol." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Gizmo94
veterán
Te vagy benyomva szvsz most. Nyálzó lámaként fröcsögsz, pedig ez nem is a te éghajlatod.
Pontosítok, a sarkai kerekítettek voltak, hogy illeszkedjen a kijelző vonalához. Nem tette, egy hányás volt az egész, téptem le, ahogy kell. Izé, az andys szütyőmet el ne boltold... Az lesz a harci retikülöm, abban fogm lóbázni a telefont, hogy trendy legyek.
Szerk: ez csúnyán off, így átteszem. Ehhez használtam a szerkesztés gombot, hogy legyen egy kis endorfinlöketed ma estére.
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
Ha gyári beállításokra megyek akkor marad a 4.1 vagy visszaáll a 4.0.4 ?
-
törölt tag
Természetesen tudom,mire való a szerkesztés gomb,és mint észrevehetted használtam is,amennyiben ki akarom még egészíteni a mondandómat,abban az esetben meg is teszem,de mivel másnak szólt a következő válasz,ezért én úgy szeretem ha külön megy,úgy talán felhívóbb.
Nem vagyunk egyformák,ki így,ki úgy szereti. -
Gizmo94
veterán
Nem szart tettem fel, hanem valami kerekrevágott minőségi fost, ajándékba kaptam és valami kartonból kellett kicsomagolgatni, mint valami kincset. A fürdőszobában bénáztam vele, majd megfulladtam a gőzben,hogy ne legyen poros. A kinyúltzoknis dumám kopirájtos, beperellek
És egyébként rossz irányba törekszel, mert akkor nyerhetsz, ha hamarabb letéped a kis míves fóliádat, mint egy nap, te nagyon béna. -
Sógi
addikt
válasz #07400704 #30582 üzenetére
Hááát, igen
Mondjuk nem azért, mert zavar, csak lehet, nem vágod, h 5 percen belül tudsz szerkeszteni és nem feltétlen kell külön válasz gomb mindenkinek, legalábbis 5 percen belül(#30586) fl0werstar: Akkor minden zsír, az élet real
Amazon.com-on használta már valaki a prime lehetőséget ée egyben az ingyenes szállítás lehetőségét?
(#30590) Gizmo94: Akkor ezt most benéztem Te nyertél maugli
Valami kartondoboz színű csoamgból kellett kivenned azt a noname fóliát?[ Szerkesztve ]
-
5000watt
aktív tag
Ilyen frssìtéskor miket javìtanak àlltalàban ? Akuidőre is gondolnak ?
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna.. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=5000watt
-
törölt tag
válasz Gizmo94 #30456 üzenetére
& Sógi:
Nem paráztam különösebben, minden szinkronizálva van, ha meg meghalik, addig verem az asztalt, amíg nem adnak ott és akkor egy másikat. De nem gondoltam, hogy meghalt. Csak egy pillanatra megfagytam én is. Na, ha leadom a féldoktorim, jöhet a root meg a wipe Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
5000watt
aktív tag
válasz CsendesMark #30573 üzenetére
Visszagombal tudod ektűntetni
Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna.. http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=5000watt
-
-
Sógi
addikt
Szerkesztés gomb?
Jó cucc ez az sgp hard case, végre normálisan meg van oldva a gomboknál, egyáltalán nem zavar a tok kerete a gomb megnyomásában. Igényes a fénye(zése), matt és egyben fényes is, ujjlenyomatot nem gyűjti, van rajta egy kellemes 8.0 megapixel felirat a kamera alatt + egy spiegen felirat hosszában az alsó részen, igényes!
Mondjuk ettől függetlenül drágának találom..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CsendesMark #30573 üzenetére
Már sokadszorra,de egye fene..., lenyomva tartod a vissza gombot.
-
-
Sógi
addikt
válasz Gizmo94 #30568 üzenetére
De te valami ótvar gagyi szart tettél fel, tuti Igénytelen vagy
Én minőségi és márkás kijelzővédő fóliát használok mai naptól, mert igenis jobb félni, mint megijedni
Már buktad is a verseny első helyezését, én ki fogom bírni több napig, de lehet, hogy hetekig és a végén hónapok lesznek belőle, és, ha beválik rendelek a curvedből is
Figyeld csak meg, majd én megmutatom neked, te kinyúltzoknis, pattanásos, kockásinges emberforma[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
Milyen bluetooth sztereó füllhalgatót érdemes venni? Zene hallgatás a fő szempont.
-
5000watt
aktív tag
-
vamosip
tag
Kérdés: gyári T-s 4.1.2 zenelejátszóban mintha hullámozva szólna pár zene, főleg EQ mellett és kevés a basszus is gyári fülessel, ami jó minőségűnek lett tesztelve. 4.0.4-en is ugyanez volt.
A zenék FLAC-ból vannak Lame-vel konvertálva, Nexus S-en, gépen jól szólnak.
Minek lehet a hibája?
-
Sógi
addikt
Nah, megjött az sgp ultra slim hard case silver, volt a csomagban egy sgp steinheil ultra crystal fólia, amit fel is tettem kíváncsiságból a telóra, ez most ua, mint a curved, csak nem teljes kijelzős ill. ugyebár nincs hajlítva? Tehát a curved crystal érintésre ua, mint az ultra crystal?
Kíváncsi vagyok meddig bírom fóliával -
atila4
senior tag
válasz AlrightSir #30563 üzenetére
Akkor valószínűleg holnap bemegyek egy T-pontba és megveszem kék-be...és visszamondon a webshopos megrendelést. Most már azon a 10k-n ne múljon.
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
kutyaxx
csendes tag
wifi-n keresztül, usb tethering módban van net az asztali gépemen.van egy olyan jelenség mostanában, hogy a teló bealvása után 2-3-5-10-20 vagy nem tudom hány perc múlva a wifi is bealszik.
tapasztalt valaki hasonlót?rootolt sima 4.1.2 van rajta. -
spence225
aktív tag
Üdv urak !
Mai nappal nekem is frissült a gyári t-s 4.0.4 4.1.2-re. Kérdésem a következő lenne :
Én vagyok vak vagy tényleg nem találok benne olyasmit hogy alkalmazások telepítésének helye vagy áthelyezés engedélyezése ?
A lényeg hogy szeretnék áttenni alkalmazásokat a külső memóriakártyára de úgy látom hogy nem tehetem meg ?
-
Paloczi95
tag
válasz HUTCHDB #30535 üzenetére
Áhá, értem. Valami ilyesmire gondoltam én is. Most már csak azt nem tudom, hogy ez honnan vagy hogyan érhető el?!
Azt esetleg valaki tudja, hogy ha felteszek egy 4.2.1-es ROM-ot második ROM-ként és az létrehozza magának a sajátos mappaszerkezetét (0 nevű mappába pakol mindent), akkor hogyan tudnám rábírni arra, hogy az ő általa gyökérkönyvtárként számontartott könyvtár fölé is lásson egy szinttel? Mert így pl a zenéimet, képeimet egyáltalán nem érem el a második ROM-ból (azok is a belső SD-n vannak külső SD hiányában).
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz krisztyann #30554 üzenetére
Jo a T-s nekem XELLC spain volt fent, most fent van a T-s semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
Hátha tudtok nekem segíteni, hogy a telefonom(hox) mtp kapcsolaton keresztül kapcsolódik a géphez(win7) és fr előtt nem mentettem le a képeket, és találtam is jó pár data recory programot, csakhogy azok mind a betűvel ellátott tárolókat látja, az mtp-eket nem, és ti nem tudtok egy programot (akár win7-re akár androidra) amivel így is visszalehet állítani az adatokat?
előre is köszönömWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Zsolaf
addikt
válasz krisztyann #30544 üzenetére
Szia, Én is T-s vagyok ha valami gond van a telefonnal jobbnak gondolom ha a T-s van fent, a plusz cuccokat az alkalmazás.k lehet tiltani. Mondjuk ha teszegetsz fel főzött romot akkor meg felesleges vissza tenni de ha csak a 4.1.2 miatt váltottál akkor inkább legyen a T-s fent.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz Lasi31 #30493 üzenetére
Igen, én is ezt írtam Most leírtad még egyszer ugyanazt Evidens, hogy, mindegy mi volt rajta, ha full halott volt az alaplap...
A lényege az volt a mondandómnak, hogy, ha azt mondták a szervizesek, hogy custom rom volt rajta, akkor nekik sikerült visszahozni az életbe és ezt akkor a magánszemély is meg tudta volna tenni[ Szerkesztve ]
-
5000watt
aktív tag
Sziasztok jb 4.1.2 verziòt feltettem
De valami widgetett is feltett vagy mi a neve a képen az van az a fül
Esetleg nem tudja valaki hogy azt hogy lehet eltàvolìtani ? Bal alsò sarokba.[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
válasz AlrightSir #30545 üzenetére
Akkor lehet nekem is azért nem hozza a futár Én már vasárnap megrendeltem
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
AlrightSir
tag
Épp tegnap szántam rá magam egy szürke rendelésén a Tré webshopjából, erre már csak kék szín van. Vajon végleg megszűntek, vagy csak átmeneti hiány van?
-
krisztyann
tag
Sziasztok!
Vki aki próbálta már megtudná mondani, hogy érdemes e a december 3.i független ELKC romot lecserélni az új T-s romra?(a teló T függő)
-
Norbi8719
tag
Lenne egy láma kérdésem:
Eddig az Ics-en ha lehúztam a status bart volt törlés gomb , most nincsen.
Feltoltam fb-ra egy képet és ott maradt a status barban h 100% és csak úgy tudtam kitörölni h leállítottam az alkalmazást.
Lehet hogy nincs törlés gomb?Ja és a szem ikon eddig néha felvillant , most meg folyamatosan világít...Azzal mi legyen?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Frozzy #30536 üzenetére
en nem probaltam meg a dual boot-ot miui-val, mert nem nagyon latom az ertelmet (ez mondjuk sajat velemeny...en ha nagyon akarnam, akkor nandroid mentesbol szinte ugyanezt elo tudnam allitani), de zozyk igen, es az o "elmondasa" alapjan tokeletesen mukodik.
tudomasom szerint csak a siyah kernel kepes erre.
a telepitesrol van leiras itt a forumon.... pl. keress ra zozy hsz.-eire es biztos, hogy megtalalod." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
sanyirigo
senior tag
Lehet láma kérdés:
Fent van a voda 4.1.2 (köszönöm a segítségeket), és azt írja, hogy:Alapsáv verziója: I9300XXELLA
Build száma: JZO54K.I9300XXELLCEz így normális?
Pixel 7
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Paloczi95 #30340 üzenetére
a konyha nem mas, mint a romhoz kapcsolodo dolgok gyujtemenye, igy nem kell keresgetned, nem kell weboldalakat bujnod.
tema, temak nincsenek benne, ez teves info, de vannak benne kernelek, modemek, es innen erheto el pl. a control panel, a nyelvi fix, stb.
az "aktivalasa" roppant egyszeru, az adott dolog mellett van egy kis flopy ikon, arra kattintva automatikusan letolti (netrol!!!) a .zip fajlt.
a letoltes utan felajanlja a recovery-be lepest, vagyis az adott dolog azonnali telpitesenek a lehetoseget.
ekkor eldontod, hogy telepitesz, vagy nem.
egyebkent a letoltott fajlok az "updateme" mappaban talalhatoak a cwm-ben.
telepitesuk ugyanugy megy, mint mas zip fajl-nak... install zip from sd card....
remelem erthetoen irtam le.....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Yeffy
veterán
na, feldobtam már én is ezt a T-s JB-t...
nem látok sok változást a lengyelhez képest, vajon miért...viszont végre eltakarodott az a k_csög origo, és lett Chrome meg normál Internet ikon.
épp ideje...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
sanyirigo
senior tag
Nos visszaraktam a független 4.1.2-őt, azzal végre elindult a masina. Így most odinnal teszem fel a vodás 4.1.2-őt.
Köszönöm a segítségeteket!Pixel 7
-
Varszegig
veterán
válasz Leonardo91 #30500 üzenetére
Beállítások/Alkalmazásfiók/Háttér áttetszősége
-
Gizmo94
veterán
válasz sanyirigo #30519 üzenetére
Mivel verziót váltottál, így nyilván kihagytad a full wipe-ot előtte.. Ezt nem szereti, erre így reagál.. Több próba lehetséges. Akku ki 15 sec-re, utána hang fel, home on/off recovery módba mégy data/factory reset, majd reboot. Ha szerencséd van visszaáll gyári állapotra, de lehet,hogy nem.. Ha nem és van nandroid backupod, akkor ugyanide lépsz be, csak a recoveryből visszatöltöd restore-ral és működik a régi romod. Ha nincs, akkor ugyanez, csak restore helyett futtass egy full wipe-ot, utána kikapcs, dowload mód és flasheld újra odinnal, akkor az új romoddal lesz jó.. Adatok minden esetben (kivéve a restore) repülnek, tehát az jó, ha előtte mentettél.. Kb. ilyesmi lehetőségek vannak..
Szerk: Mire bekopácsoltam, már ketten is válaszoltak.. Azért nem törlöm ki, hátha valakinek jó lesz valamire..
lajosx Normális. Inkább örülj neki,hogy többet lát.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok Az normàlis hogy most 832mb ramon lett frissités elött meg hétszàz valamennyi volt? Nem emlékszem pontosan de nem 832 mint most. Akkor is gyàri room volt rajta ahogy a t adta...
-
sanyirigo
senior tag
Nos urak: Gyári független 4.1.2-re visszaállítás céljából odinnal feltettem a vodás 4.1.1-et. Azóta a Samsung logónál nem hajlandó tovább jutni induláskor.
Van valami gyógyír erre?Pixel 7
-
Gizmo94
veterán
válasz Frozzy #30516 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolult, de úgy csinálja, hogy gyakorlatilag megosztja a kernelt és egy rejtett partíciót hoz létre a belső sd-n, tehát a 16 G-s partíción belül a 2. ROM tárolására / system / sdcard alatt tárolja talán.. A data/ cache-n belül pedig egy rejtett mappába tölti a fájlokat, azt hiszem,/ sdcard /.secondrom név alatt.
Igen, bármikor el tudod tüntetni a second romot, egyszerűen törlöd és szükség szerint "leformázod" a helyét a rejtett partíciót. Ezeket a parancsokat a dual boot recoveryben megtalálod.
Sebességbén semmi eltérés nem lesz, hiszen gyakorlatilag ugyanazt a kernelt használja mindkét romod..
Ezért feltétel,hogy ha a második romod alatt nem siyíh kernel lenne, töltsd alá.. Fontos nem kihagyni a 2nd rom fix permissions-t a végén, vagy nem fog összejönni.. De összességében jó játék a dual rom.,csak az egyértelmű,hogy a belső SD-ről veszi el a helyet...[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz Gizmo94 #30515 üzenetére
tuti, hogy nincs benne.
például van egy olyan, hogy "Format 2ndROM system" hogy ez a "16gigás" partíción létre hoz egy új partíciót vagy, hogy?
és ha esetleg meg van már ez a "dualboot" akkor el tudom tüntetni majd a 2. rendszert?
esetleg a root-ba egy mappa ként csinálja a 2. rendszert vagy hogyan?
ja igen és sebességben nincs eltérés mintha "élesben" egy rendszerként raknám fel?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
Tudna valaki segíteni DUAL-BOOT ügyben ? lenne pár kérdésem.. előre is köszi!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Norbi8719
tag
-
p06
senior tag
Sziasztok
JB alatt lassabban tölt hálózatról a telefon? kb. 2-3 órája van fenn a töltőn és kb 30%-ot töltött, ami az LH1-hez képest elég gyenge.
Köszi!
-
ngabor2
nagyúr
ha kiessel frissítem, az új T-s frissítést szedi le, vagy valami egész mást (ha leszedi)? egy darabig nem leszek wifi közelében, de ha már a telefon szólt, hogy lehet frissíteni, akkor megtenném
mod: a kies 2.0 közölte, hogy nem támogatja ezt a telefont. akkor frissítek majd, ha wifi közelébe kerülök.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, valamiér' nem működik a közelség érzékelő a telefonomon.
Hogy tudom visszakapcsolni? -
törölt tag
Nektek is átkozott lassú a topik?
Alig akar betölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Napelem
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Call of Duty: Black Ops 6
- GTA V
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest