- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Egyébként sosem értettem, hogy milyen megfontolásból állítják ilyen lomhára a mintavételezést a képernyő fényerő szabályozásához. Talán energia spórolás áll a háttérben?
Mert valóban tud kellemetlen pillanatokat okozni a lassúsága.
Engem ami zavar néha, ha galériát nyitok meg ott miért veszi vissza a fényerőt jellemzően fényképezés után. -
a segítségeteket szeretném kérni!
Friendcaster progit használok a facebook gyári alkalmazása helyett. Valamelyik nap rányomtam véletlen ,hogy rejtse e a bejegyzéseimet. A my profil alatt így nincs semmi bejegyzés, de szeretném visszaállítani , de nem találok erre semmi megoldást! ( pc-n látom az összes bejegyzésem)koszike!
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #16696 üzenetére
Jahh, igaz, Migabi csodapackja is megoldja. Right. Szerintem máris van egy páciensed, aki nem tud mit kezdeni az appal, Lajki..
muveszur: gondoltam, amilyen keveredés van itt, te ittad meg a somniának ajánlott kávét, felfúvódtál kora reggel, ezt nem venném a lelkemre..
somnia: nm. szívesen
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #16689 üzenetére
Igen, gondolom, hogy valahogy így lehet, mert pontosan ez a helyzet, hogy az utánállítás késik.
Ez az app megoldja, ezzel valóban nem késik, azonnal reagál. Volt ez már téma itt, mert valóban eléggé kellemetlen ez a késés, amikor a napfénynél nem látod a kijelzőt.somnia: amit linkeltem az free a playről. Ha vágyad lenne a full verzsön, akkor pü-zz egyet.
-
muveszur
addikt
válasz
Gizmo94 #16684 üzenetére
Ha jól emlékszem, S2-nél még úgy volt, hogy kernelszinten volt meghatározva, mikor kér információt az oprendszer a fényérzékelőtől, és ez megegyezett a szabályozásig eltelt idővel.
Akkor gondolom most már máshogy megy, sűrűbben kéri az infót, de csak késve állít utána a rendszer. -
muveszur
addikt
válasz
Gizmo94 #16684 üzenetére
Akartam ezt én is ajánlani, de a fícsörlistában nem találtam volna, hogy ilyn mélyre tud kutakodni...
Szóval somnia először próbáld meg a kolléga által ajánlott appot...utána próbáld meg a kernelcserét, s2-nél régebben hardcore mindig piszkálgatta ezt az értéket, lehet, hogy itt is csinált vele valamit... -
Gizmo94
veterán
Pedig nem kérdezett hülyeséget, van egy ilyen app amivel tudod állítani az automata fényerőszabályzást és ezt is lehet szabályozni, hogy ne késsen, mégpedig a LUX
somnia: Megtalálod itt ni..
és még kernelt sem kell cserélned..
muveszur: Szerintem nem kutakodik ez túl mélyre, csak nem késik, mint a factory cucc.
Sajna gyárilag tényleg igen lusta a szenzor, kimégy világos helyre és majd fél perc múlva emeli a fényerőt... -
Ennyit arról hogy jönni fog októberben
Kétlem hogy ma vagy holnap jönne, szóval november lesz ebből csak. -
Bilux
veterán
Ma reggeli Dzseki Bín hiszti nem volt még?
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Van valami lehetőség arra, hogy ha automatán van a fényerő hamarabb feléledjen? -
lajki7
senior tag
válasz
muveszur #16666 üzenetére
Nekem is ez volt:-) utana egyre szarabb lett...fel se ismerte olykor a toltot! Illetve kihuztam es azt jelezte h toltes alatt van:-D ilyenkor szarabb is lesz az uzemido!!! Nekem 1ora kijelzo idot birt kb :-D:-D 26an cserelte a ficko nalunk helyszinen az alaplapot...lehetett vona forrasztani de azt mondta mind1 igy legalabb uj lesz a belseje:-D
-
muveszur
addikt
válasz
nggabi #16667 üzenetére
Tuti, hogy nem, akárhogy mozgatom benne, illetve a konnektorban nem sikerül a jelenséget reprodukálni...Mindig magától csinálja, és teljesen nyugalmi állapotban. S2-nél is így kezdődött, akkor szép lassan odáig fajult a helyzet, hogy a töltő be sem volt dugva, de kapcsolta a töltés, 2-3 másodpercenként...na azt már nem várom meg
És akkor megnézetem a keretet is, mert konkrétan 1 naposan lepattant róla a festék, minden külső behatás nélkül. Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak rá.
-
muveszur
addikt
Kedves telefonom megint szervizesre vágyik úgy érzem. Amikor töltőn van, és 100%-ra feltöltődött, bizonyos időközönként felébred, és kiírja, hogy feltöltve 100%-ra. Na már most ez egyre sűrűbben történik, így kezdődött az S2-vel is az USB csere...
-
bigdigit
addikt
közeli eszközök problémára egy megoldás ha valakinek inverz lenne a menüje.
Go to applications manager, click the "all" tab at the top, scroll down to nearby devices, clear cache.
bugról van szó...
vagy ahogy én csináltam eddig SD eltávolítása majd újracsatolása.
-
arsenix
tag
még egy kis off ha nem bánjátok: masszív review az új nexus cumókról
-
ray blu
tag
válasz
koxminator #16655 üzenetére
Köszi !
-
ray blu
tag
válasz
koxminator #16650 üzenetére
Adj már egy linket, plz, nem lelem..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Majd mire meg ideér, lesz 8-900 $... ez már nem annyira nice...
-
Yeffy
veterán
válasz
nájsz prájsziz
-
koxminator
senior tag
Na közben a Google bejelentette az új Nexus készülékeket (hamarosan biztos megjelenik majd mobilarénán is):
Nexus 4 8 GB Ram: 300 dállörsz!!
Nexus 4 16 GB Ram: 350 dállörsz!!Nexus 10 16 GB RAM: 400 dállörsz, ugyanez 32GB Rammal: 500 dállörsz.
fent is vannak már GPlay-ben
-
turbobusa
senior tag
válasz
rolcsibácsi #16647 üzenetére
Ütős cucc, kár hogy még nem elérhető.
-
KKevin
tag
Helló!
A 4.2.1-es Wanamlite romban a névjegyzékből és a híváslistáról, hogy lehet eltávolítani a hívásgombot? Használ valaki ilyen romot? Csak ettől a verzió számtól van, de gondolom ezek után mindig beleteszi majd.
Előre is köszi! -
rolcsibácsi
őstag
[link]
na vegre... eddig miert nem volt ilyen androidra... -
Laraxior
titán
A kamerája a Note 2nek is ugyanilyen jó mint az S3é?
szerk.: Vodánál nincsen
-
Yeffy
veterán
válasz
Zsolaf #16627 üzenetére
úúúristen...
jó, v két évig elleszek ezzel, szal csak ámulni jó...Laraxior kolléga sztem az RGB Matrix technológiájú kijelzőre gondolt, nem a méretére, mikor említette a visszahozatalt...
monyuk a beégéssel is b_szhatnának valamit...űLaraxior: most az, h HD SA, vagy A+, az csak felbontásbeli különbség. legalábbis tudtommal.
a technológia - pontosabban a RGB LED dióták (?) közötti különbség van a PenTile, illetve a normál, RGB kiosztású panelek között. vagy valami ilyesmi.
értem, csak nem tudom megfogalmazni, na. -
manokaki
addikt
tvcatchup progit valaki esetleg nem tudja valahova felrakni , hogy letöltsem mert a Market nem engedi ezen a területen letölteni !
-
Laraxior
titán
Ez működik nektek?
Az első része ok, de a fejfordítós nekem nem üzemel, pedig hasznát venném este, ágyban netezésnél.
Kijelzőre: HD Super Amoled van az S3ban, Az S2ben pedig Amoled+
-
ferrari1
őstag
Beléptem én is a klubba egy kék személyében. Egyenlőre csak egy kérdésem van. NEE LJ2 mellé melyik kernelt ajánlatos?
-
turbobusa
senior tag
válasz
Zsolaf #16627 üzenetére
Nagyon diszno, bar ertelemet nem latom. S3 hardvere teljesen rendben van, talan plusz egy giga rammal megtoldhattak volna meg. Eddig szerencsere nem ereztem hianyat. Ha ev elejen jon az utod akkor eleg hamar megjelenesre fog kerulni, kerdes hazankba hogy jut el majd. Olyannyira beszippantott az S3 lassan egy honap hasznalat utan, hogy nem szibesen valnek meg tole, maximum utodra cserelnem fajo szivvel. Mondjuk ezt kell tennem ha nem akarok bukni rajta nagyon.
amuba: szerintem a meretere gondolt. 4,3-ig mondjuk kenyelemes nagyon egy kezzel. nincs baj a 4,8-al mert nagy szakmunkas kezem van, de neha picit kenyelmetlen ha valamit bal felso sarokba kell elerni.
-
Laraxior
titán
válasz
Zsolaf #16627 üzenetére
Szerintem minket már nem a hardver része érdekel jobban, hanem a kinézete
Mert azt tudjuk, hogy úgyis a legerősebb, de nem biztos, hogy a legszebb is lesz. Hozzák vissza az S2 kijelzőjét mondjuk fullHDben, meg 2GB ramot bele és viszlát.
Nah és persze 3-4000mAh-s akksit... -
Zsolaf
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #16615 üzenetére
Miért nem veszel normális telefont amit nem szidsz ? ( bár olyan nem létezik )
-
Bilux
veterán
Megjelent már a Zselé Bab a magyar T-mobilos készülékekre?
Nekem a hangok azt súgták, hogy holnap megkapjuk, de legkésőbb szerdán se. -
p06
senior tag
válasz
rolcsibácsi #16619 üzenetére
Nem szeretnék kötözködni de egy kicsit kulturáltabban ha lehet köszönöm, nem csak erre a hozászolásra gondolok !
-
spawn21
veterán
válasz
rolcsibácsi #16619 üzenetére
vegyél vissza hangnemből....
Olvasd vissza, hogyan írsz. Nem az a baj, ha leírod mi a bajod vele.
-
Gizmo94
veterán
Hárombetűs primo navival kapcsolatban kellene segítség, a kérdés természetét tekintve inkább provátban.
Problémám: akármit csinálok, nem látja a poi-kat.. Mi lehet a hiba? Pedig ott van a mappában, de mégsem, egy darabot sem mutat. Ha valaki tudja,mi lehet az ok, please PÜ. -
turbobusa
senior tag
válasz
Nekem bejott nagyon a mobil, kovetkezo is szerintem droid lesz, jb ota eszmeletlen jo mar.
Retina macbook nem tudom, hogy jott ide, jo meg minden de irrealis itthon az ara. -
spawn21
veterán
válasz
neked nem való ez a telefon.
Ezt a meglátásom. Válts vissza IOS-re. Akkor biztosan megnyugszol.
Vagy ha ideges vagy keresd fel az OFF topikot, mert csak fröcsögsz -
rolcsibácsi
őstag
válasz
turbobusa #16614 üzenetére
en sose zarogatom be a futo szarokat, csak ha mar olyan szar h foldhozbasznam.. de ritkan van olyan hal istennek. azt tudom hogy mig iost hasznaltam lehet hofy nem tudtam pendrivekent hasznalni vagy torrentezni vele viszont minden massal nem volt ennyi bajom mint amennyit itt panaszkodok es utalnak erte. de nem mondom hogy ez vagy az jobb, lehet ha visszavaltanek meg az lenne a bajom. ezert fogok venni azt is es par honapig hasznalni mindkettot.. tesztelgetni. mert ilyen ratyi youtube videok alapjan nem lehet donteni csak mindennapi hasznalat mellett..
-
turbobusa
senior tag
válasz
rolcsibácsi #16612 üzenetére
Nálam nem nyomja a gyári böngésző az automatikus frissítést, ergo ha kilépek a szöveg megmarad, persze ha bezárom a böngészőt task-ba akkor értelem szerűen elveszik, ahogy ios-nél.
Ios-nél a design az sok helyen tetszett azért, meg szép volt a legtöbb program, de azért nem akkora eget rengető különbségek ezek animálások terén. Régebb az ikonok közti görgetés ios-nél volt nagyon dinamikus, droid most már kétszer gyorsabb teszek alapján.
Ha nem változtatnak ezen a zártságon szerintem sok ember el fog gondolkodni a váltáson, feltéve ha nem megszállott a márka iránt.Ios6 sok ismerősöm mondta, hogy a youtube nem működik jól, lehet azóta orvosolták már, de azért ezek a dolgok felcsapják az agyamat, mondjuk ez nem a készülék hibája, hanem a fejlesztőké..
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
turbobusa #16604 üzenetére
kileptem a bongeszobol miutan irtam neked vmit hogy a ket rendszert osszegyurva sem lenne tokeletes, de itt mindenkinek az az android ahogy a masikban meg a masik.. de benyomtam a dropboxot hogy feltoltsem [ezt] a kepet hogy megmutassam sok hozzaerto profinak hogy mekkora benak.. de mikor visszaleptem ide mar ujra kellett toltenie a rendszernek az oldalt es kitorlodott az eredeti szoveg ugyh meg idegesitobb... iosen nincs ilyen...
-
turbobusa
senior tag
válasz
fuximaxi #16610 üzenetére
3,5-es kijelzőkön nevetek már, amik a régi almákban vannak.
Sok troll meg elhiszi még mindig azaz optimális méret, 1-2 tized inch se fér bele. Tim meg még a sok almás szerint semmit sem talált ki, minden még Jobs vívmánya (iPad 4, iPhone 5)
Nem tudom, valahogy örülök, hogy elszakadtam a szifontól, csak agy mosott embereket látok már, tisztelet a kivételnek, de tényleg tini ribancok i4-t fordítva alma logóval mutatva sétálnak, közbe a nagy retikül nem a vállon van hanem félúton... -
fuximaxi
senior tag
válasz
Varszegig #16608 üzenetére
Vedd kezedbe az i5-t és nem csak hinni fogod, hanem tudni, hogy tényleg az. Nagyobb,de könnyebb és a hátlap tapintása érzésre is rosszabb, mint az i4-nél. Nekem a legkellemesebb eddig az S2 kijelzője volt méretben, de inkább nagyobb legyen valamivel, mint olyan miniatűr, mint almáéknál
-
turbobusa
senior tag
spawn21, kungzi: Próbálok vicceskedni ebben a borongós időben.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Zoly90 #16600 üzenetére
Én iPhone fan voltam, 4s-t akartam venni még régebb, majd jött az S3 és megkavarta a gondolkodásomat, de megvártam az 5-t, de csalódtam benne. Szép design és nagyobb a kijelző a 4s-hez képest kb ennyi az egész, viszont mozaik s-be amibe vagyok 50k-val drágább. Ezáltal egyértelműen felejtős a dolog.
Nem bántam meg a Samut!
Mára a szifon már csak egy státuszszimbólum, semmi több. Olyan szinten zárt a rendszer, ha valaki tényleg rendesen nyomkodja, használja a mobilt akkor rájön, hogy számos téren zsákutca elébe néz az ios-el.
Nem tudsz letölteni semmi fájlt a netről, vannak külön programok, de azoknak a beépített böngészőjük lassú, kifagy, számos fájlt nem ismernek.
Szinkronizálás is egy gépes szvsz. -
mycso
veterán
válasz
turbobusa #16599 üzenetére
Letöltötte a Zinternetről a Jébével együtt.
kezdek én is megkattani, ahogy olvasom ezt a sok JB váró siránkozást.
Tényleg nem tudjátok, hogy az S3-ra mikor jön ki az XEH prod.kódos, magyarországi verziós JB frissítés, és hogy honnan lehet majd letölteni?
Illetve ha lesz ilyen, akkor azt lehet majd pittel rotolni??? -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest