- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
muveszur #17799 üzenetére
én már nem mertem ezt mondani, mert ekkora badarságot össze hordani, arról, hogy nincs akkora baj a bolti garanciával.
Könyörgöm, hogy ne lenne.Egy komolyabb meghibásodás és rohangálhatsz össze vissza, fenyegetőzhetsz, mert épp nincs kedvük kicserélni egy 50 ezres kijelzőt. Aki bolti garanciával veszi, megtanulhat maga javítani, mert az gyorsabb és néha jobb is, mint a bolti
-
muveszur
addikt
válasz
cyanogenix #17797 üzenetére
Ne haragudj, hülyeségeket beszélsz...
A Samsung az összes prémium telefonjára prémium garanciát vállal. Ez kétféle lehet: szervizfutárt kérsz, és 72 órán belül megjavítják a telefonod úgy, hogy a futár házhoz megy, és házhoz viszi a telefonodat, illetve a javítás ideje alatt cserekészüléket kapsz.
A másik lehetőség a helyszíni szerelés. Igényled, és kijön hozzád a szervizes házhoz, és helyben megjavítja a telefonod.
Szóval ennyit a Samsung szervizről, ezt csak gyári garanciával vehető igénybe. 24+2 hónap egyébként.A bolti garanciánál meg a nevében is benne van, a bolt vállalja rá a garanciát, ráadásul általában szürkeimport, tehát a magyar nagykereskedés megkerülve jönnek be az országba ezek a telefonok...
Ha nem tudja az ember érvényesíteni a boltban a garanciáját, lehet ám az asztalt csapkodni, ha olyan bolttal állsz szemben akár pereskedésig fajulhat a dolog, ami senkinek sem jó.Továbbá a Samsung szerviz olyan dolgokat is cserél szó nélkül, amit szvsz egyik gsm bolt sem vállalna be a saját költségén. Nincs hiszti, nincs nyavalygás, kihívod őket, ők megcsinálják...Tökéletesebb nem is lehetne...
-
kungzi
veterán
Note-ra már ilyen is van
-
ray blu
tag
Nem tudja valaki, a Telenor-nál kérnek pénzt, ha régi sim-et ( nem vágható...) akarok micro-ra cseréltetni...?
-
Roxbury
őstag
válasz
lajki7 #17784 üzenetére
Kikapcsolt képernyőzár mellett tökéletes. Szilikon tok miatt a bekapcsoló gombot nehezebb megnyomni, így talán nem lesz baj, ha így hagyom. Már csak azt kéne megoldani, hogy a home gombra ne oldódjon fel a képernyő. Nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni?
A gReader egy Rss hírolvasó, nekem a legjobb. Feliratkoztam vele jópár oldalra, így nemkell böngésznem a netet, azonnal szól, ha új hírek érkeztek. A Foursquare-t én arra használom, hogy megtudjam, hogy mik vannak a közelemben Gps alapján. Szórakozóhelyek, pubok, kutak, éttermek, amikről véleményt is lehet olvasni rögtön, plusz egy kattintásra a Navigon Gps szoftver odanavigàl, akár autóval, vagy gyalogosan is. Sokszor jól jött, leginkább persze idegen településeken.
-
nggabi
félisten
válasz
South Velen #17771 üzenetére
-
manoska
tag
válasz
South Velen #17767 üzenetére
Nextel +1
-
Tuz
tag
americanidiot,Achmed51:Hát nem tudom nekem azt mondat,hogy a fehér,kék 125k a fekete 127-8k 2 év garival,és a barnához meg csak 1 év bolti van.
Igazából lényegtelen mert ha nem lenne téynleg 2 év gyári garis akkor másnap vinném vissza . -
Achmed51
csendes tag
válasz
South Velen #17764 üzenetére
Szombaton voltam náluk, lehet kérni bolti és gyári garanciával is!! Persze a gyári kicsit drágább!
kb:128-129k nem tudom pontosan! -
-
Tuz
tag
válasz
South Velen #17761 üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
JUmbozorzje #17759 üzenetére
Vedd meg az enyim
-
Tuz
tag
válasz
JUmbozorzje #17759 üzenetére
[link] ezzel se járnál rosszul . 5k val olcsóbb itt .
-
JUmbozorzje
tag
válasz
South Velen #17758 üzenetére
Koszonom szepen mindenkinek a valaszat. Sokat segitettetek. A nextelnel fogok szerintem rendelni telefont.
-
South Velen
addikt
válasz
JUmbozorzje #17755 üzenetére
Az, hogy a bolti kb semmit sem ér. Talán kisebb dolgokat még megjavítanak, de pl. egy kijelző cserével elhajtanak, aztán saját költségeden kell megoldanod a dolgot....
A gyári garival meg kimegy a házadhoz a szerelő és helyben cseréli az egész kijelzőt. Vagy akármit.
Meg hát 2x annyi ideig is tart. (ami inkább végtelenszer annyi idő tekintve, hogy a gyári gari 0-t ér)Helyes döntés, csak a Nextelnél szabad, ott tuti, hogy gyári garisat kapsz, ha olyat rendelsz, máshol el tudok képzelni mutyizást.
-
Oberthur
tag
válasz
cyanogenix #17753 üzenetére
De gyári garancia!
-
rjg
őstag
válasz
Nem tuti.
A Nextel-nél vettem én is nyár végén, akkor is 5 ezer volt a különbség a gyári és a bolti garancia között.
(#17755) JUmbozorzje
A gyárihoz két év garancia jár, kijáró szervizessel, plusz meghosszabbítható két hónappal. A boltinál reménykedsz, hogy nem lesz gond a telefonoddal, mert ha igen, csak ott javítják - jobb esetben - ahol vetted és csak egy éven belül. -
JUmbozorzje
tag
válasz
A bolti es a gyari garancia kozott mi a kulonbseg?
Koszonom
-
South Velen
addikt
válasz
Ne haragudj, de jól elb*tad.
-
JUmbozorzje
tag
válasz
South Velen #17750 üzenetére
Valoban latszik. Koszonom szepen mindenkinek a segitseget!
-
South Velen
addikt
válasz
JUmbozorzje #17748 üzenetére
Külön lehet venni gyártói garival és bolti garival különböző árakkal: [link]
De szerintem ez elég világosan látszik.
Egyedül barnából nincs gyári garis!Szerk.: Nincs mit!
-
Oberthur
tag
válasz
JUmbozorzje #17742 üzenetére
Nextel korrekt, nyugodtan lehet vásárolni náluk!
-
JUmbozorzje
tag
válasz
South Velen #17746 üzenetére
Szoval, akkor a vetel aron felul kerhetek gyari garanciat+5000 forintert?
-
spawn21
veterán
válasz
Nem tudom, én nem biztos, hogy vennék.
Gondolj bele, mi van ha a kijelző beszarik? Ezekre csak a gyártói garancia a megfelelő
-
spawn21
veterán
Megy fel az omega, ez fel is ajánlja az efs mentést, Nahát. Így most már 3 helyre is el van mentve
-
Yeffy
veterán
válasz
tudtommal vettek már onnan, állítólag elég korrektek. no de majd szakértők jönnek mingyá'
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
A Nextel online webaruhazban vett mar valaki S3-at mik a tapasztalatok?Elore is koszonom mindenkinek, aki reagalani fog.
-
gyuri2008
veterán
válasz
CHIPman #17738 üzenetére
Igen pontosan erre gondoltam
Köszi a segítséget.
Még a végén tényleg h....nek néztek.
Eddig még soha nem kerestem,kimondottan képre.
A topikban kérdezte egy fórum társ,hogy hol találja meg a kérdéses képet.
#17718) csabai022
Ezt a képet hogyan találták meg
Ezek szerint ő sem tudja,hogyan kell -
lajki7
senior tag
Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet azt beallitani h dropboxon a kepet amit feltoltok azt elore rakja ne ossze vissza.. szamitogepen ramegyem arra h idorendi sorrendbe mutassa es kesz...itt hogy mukodik?:-) koszi
-
csabai022
tag
Köszönöm szépen!
-
Dr. X
aktív tag
Azt nem tudjátok, hogy kin múlik mikor lesz Jelly Bean frissítés? A szolgáltatón vagy a magyar Samsungon? Elég idegesítő, hogy Irakban, Vietnamban, Algériában, de még Romániában is van már.
-
csabai022
tag
Sziasztok!Ezt a hátteret keresem,tudnátok segíteni benne honnan tölthetném le?
-
gyuri2008
veterán
Ugye ez a stock odex rom nem gyári?
A gyári 4.0.4 re nem megy fel a Note2 galéria? -
Sógi
addikt
Mi az a v6 supercharger?
(#17701) spawn21: Próbáld ki az omega v31-et első körben.
-
Csepi84
csendes tag
Pff, de béna vagyok... :-) Köszi szépen a segítséget! ;-)
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuri2008 #17697 üzenetére
ezen mi nem érthető?
amit csinált mentést, a TB v mittudoménmilyennevű mappát áttolod memóriakarira. majd, kiveszed a telóból, mivel - ha jól emlékszem - a wype gyalulja azt is. de még ha nem is, akkor is. inkább ne legyen benne gyaluláskor, én aszondom'.
majd, ha fentvan az új rom, ami ismét rootos, illetve TB-t felraktad rá, akkor memókari vissza, és visszamásolod a mappát a belső memóriára.
vaagy, mégegyszerűbb, amit előttem írtak, h eleve a microSDre mentesz ki, majd kiveszed belőle.
17706 spawn: én mondftam
szted miért kell nekem is? meg még max a n2 gallery... -
spawn21
veterán
telepítettem gyári romra ezt a megabass efektes dolgot.
Azt k.rva eget
-
spawn21
veterán
Official recovery azt jelentené, hogy a telefon saját recoveryje?
-
spawn21
veterán
Na.
Root kész, most nyomok egy backupot, aztán jöhet valamilyen rom.
Mit ajánlotok?Sokat nézegettem, de nehéz dönteni.
Főbb dolgok amiknek örülnék. voodoo, n2 galery, és tabilitás. (nem akarok hetente romot cserélni
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest