- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy,hogy eltűnt a tárcsázó ikon a bal alsó sarokból?
Mert én valahogy eljátszottam,és eddig nem tudtam rájönni,hogy tegyem vissza
Hogy tudnám megoldani? -
Yeffy
veterán
válasz
Caaabi #14687 üzenetére
lehet... XDna, kíváncsi lennék arra a 3 Ah-os akksira... elkélne, ha valódi lenne. mér' nem lehetett azzal kitolni, fel nem fogom...
nem hiszem, h annyival megdrágította volna a gyártást/eladást...
ha egy ehhez képest szutyok Wave 1be már bírtak rakni 1500as akkut, ebbe miért csak ekkora telt, fel nem fogom... -
lajki7
senior tag
Ennek a swed libnek olyan foss a ram kezelese mint semmi masnak...folyton 700mb foglalt vagy 650korul...a bongeszo folyton bent marad ami 80mb korul eszik:/ katasztrofa!!! Nektek is ilyen hulladek??
(Persze ha bezarom feladatkez.ben akkor eltunik a bongeszo) maskep nem....
-
Varszegig
veterán
Sammobile twitter szerint jön a 3000-es gyári akksi az S3-hoz. El nem tudom képzelni, hogy érne el a mostani hátlap alatt.
-
ferike77
tag
Sziasztok!
Nekem új de gondoltam megosztom veletek!
Rootoltam az XXLH1-et és telepítettem a paragon ntfs-t
Ezután rádugtam az 500 gigás tápnélküli külső vinyómat és láss csodát működik minden
Látja a teló,lejátszik róla,másol ide-oda!Ez GS 2 -őn nem sikerült,nem indult el a vinyó!
-
Yeffy
veterán
válasz
Varszegig #14680 üzenetére
igen, közben rájöttem, h akkor elküldi a reportot kompletten.
csak egy év volt, míg bekonfigoltam a freemailemet, mert, h tudjam használni, kellett hozzá t-email-es cím, amit most állíttattam be. (smtp szeró miatt, alapból a fm-nek nincs, mintpl gmailnek, lol )szal el is küldtem, kíváncsi vagyok, h írnak e valamit...
de köszi
Pipiripi: az lesz amúgy, este azért átfutom a vackaimat, és szelektálok még...
-
Gizmo94
veterán
Turkbey belehúzott, naponta szórja a romokat. Ha valakinek kell:
[TURKBEYROM JB V16 XXDLIH 4.1.1] Online.
Az utolsóként kiadott V15 nagyon jó lett, igaz az még XXDLIB volt, de nálam Siyah kernellel veszettül jól ment , semmi lag, fc nem volt, teljesen smooth minden és gyors mint az állat.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
R2D20208 #14673 üzenetére
Sammobile-on ma rakták ki, szolgáltatói UK
(#14675) Yeffy DJ: Arra sztem figyelj, hogy ne pakolj fel mindenféle lim-lom cuccot, mert problémáid lehetnek. Régebben én is felraktam egy csomó mindent, nekem is volt ilyen kéretlen reklámos bajom. Mostanában csak az van fent, ami tényleg kell, és csak megbízható készítőtől, és nincsenek gondjaim a telóval.
-
Yeffy
veterán
válasz
rankesz #14670 üzenetére
hát jah, elég sok... nagyja játék, meg különböző eszközök, kiegészítők. mittudomén lejátszó, böngésző, e könyvek, valutaváltó, ilyen olyan mérő, ilyesmik...
jó, csak nem nagyon szelektálnék, így is már majdnem ugyanennyit kib_sztam, többet nem nagyon akarnék. de amilyen mázlim van, tuti valamelyik nekem tetsző játék/ok b_szakszik/odnak...
azért is vettem, h minél többféle alkalmazást használjak...nyilván gondoltam, h gyári progi nem fog szemetelni... na de majd ránézek meló után, átfutok mindent...
-
R2D20208
addikt
XXDLJ1 Anglia ? Mai ? Tud-e valaki róla ?
Base Firmware: I9300XXDLJ1(4.1.1)
Region Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Three UK (H3G)
Build Date: 8 October 2012
Modem: NEDLI1
CSC: H3GDLJ1
Change List: 288630 -
gyuri2008
veterán
Üdv
Nem működik a kameránál a zoom funkció
Ugye a hangerő gombbal kéne működnie?
Vajon mi lehet a gond? -
rankesz
veterán
-
Yeffy
veterán
persze, minden nap frissítgetem párszor, h hátha...
de újat nem talál sajna... :/ -
Yeffy
veterán
korábban, asszem Rankesz kolléga javasolta, h tegyem fel azt az AirPush progit, hogy kilőjem az ilyen olyan "ipadet/sz_rokat nyertem, tőccsél le valamit" értesítéseket.
na ez megvolt, talált is vagy 8 prg-t, amiket ki is gyomláltam, újat már nem talál, de még mindig van valami, ami dobál ilyeneket...valakinek ötlet esetleg?
-
Sógi
addikt
Criskelo V15-ről (XXDLIH) van tapasztalat már?
Kitchenje jól működik?
Használ valaki itt egyáltalán Criskelot? -
kungzi
veterán
nagyon csodálkoznék rajta, hogy már 1 hónappal ezelőtt megvolt a JB és csak most nyomják kifele!
bár ne legyen igazam és kapjátok meg minél előbb, annál hamarabb jön S2-re is
-
Ceko
senior tag
Lehet kint van a vodás JB ?
[link]
-
titta73
tag
válasz
koxminator #14641 üzenetére
A programokat újra raktam a play-ről és velük kapcsolatban nem töltöttem vissza semmi adatot. Egyedül a névjegyeket töltöttem vissza Kies-en keresztül, a többi cuccot ráadásul külső sd-re másoltam (képek, zenék, filmek).
-
koxminator
senior tag
-
titta73
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Már írtam régebben is hogy a telefonom hetente kétszer eljátsza azt bejövő hívásnál hogy elkezd csörögni, fekete lesz a kijelző, csak az értesítési sáv látszik és ott a kis telefonkagyló jel, majd kiírja hogy a phone.android.com szolgáltatás leállt. Eldobja a hálózatot, majd újra csatlakozik. A hívást nem lehet felvenni, illetve azt se lehet megnézni a naplóban hogy ki keresett.
A telefon gyári T-mobile-s rommal megy, kb 3 hónapos, azóta már kétszer frissített.
alapsáv: I9300XXLH1
bulid: IMM76D.I9300XXBLH1
Nincs root-olva, egyelőre nem is szeretném. Ajánlották már hogy csináljak fr-t, megtettem, újra pakoltam a cuccaimat, visszamentettem mindent, erre másnap megint ugyanez a hiba. Kb 10 alkalmazás van csak jelenleg telepítve, úgy gondolom egyedül a viber az ami a telefon részhez hozzáfér, a többi játék, irodai progi, meg egy navi.
Eléggé unom a dolgot, mostanában sokat kell telefonálnom, és fontos lenne hogy elérjenek. Tudtok valami megoldást?Köszönettel:
jaz
-
arsenix
tag
Jol latom, hogy megint a szolgaltatos romok jonnek eloszor? (Uk, ireland, italy)
Weird.
-
arsenix
tag
Azért csodálkozom, hogy azzal a nyomorult akkuval így lebuktatták magukat. Ha az nem lenne, még talán én is becumiztam volna annak idején
Viszont azoknak, akik itt a topikban sokat sírnak, hogy ilyen szar a galaxy, olyan szar az android, azoknak ajánlom hogy nézzenek rá mégegyszer a telójukra, hátha.....
-
zragon18
tag
Proci tuningnál mi az ajánlott Scaling?
gyárilag lulzactiveq-n van, jó ez vagy esetleg van jobb beállítási lehetőség is? -
Mikrobi
csendes tag
N97 miniről hogy lehet áttölteni rá az adatokat? Nemcsak a névjegyeket, de a naptárjegyzeteket és jegyzeteket is!
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Tudtok ajánlani egy hatásos reklámblokkoló appot?Köszi találtam...AdFree Android sajnos angol.
-
Zsolaf
addikt
-
eM'82
addikt
-
ferike77
tag
Sziasztok!
XXLH1(ics)ezt szeretném rootolni ez jó hozzá
F-Root-SGS3-v6.0??
Valamint a turkbey v.15 mehet fel ezután?
Nem kell egy stock JB?Köszi
-
bruti01
őstag
válasz
zragon18 #14601 üzenetére
néé vesztödne el? nem romot cserélsz! egyáltalán tudod mi is ez pontosan?
amugy a kernel takaritó scriptet nagyon erösen ajánlom lefuttatni telepités elött!váóóó: ulyan faszályosan sikerült belőni a hangot hogy tisztára izgalomba vagyok:
összetevők: csiribú (s3+siyah kernel) csiribá (tweaks piszkálása+ playerpro)= nyúúúzik denször forevőj -
adamho
tag
Melyik az az alkalmazás, amelyikkel ki lehet szűrni, hogy mi ébreszti föl folyamatosan a telefont? Ma nagyon gyorsan merült. A legújabb svéd rom 4.1.1 van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest