Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Na, màr vàmolòdnak. (13-àn vettem, 15-én adtàk fel, 21-én hagytàk el Hongkongot, 24-én értek svàjcba, a mai napot a zürich-i vàmon töltik, vàrosnézés, stb.
) Csak azért mondom, hogy ha vki rendel ilyen jò kis akkufedöt (a màr kitàrgyalt kopàs "kezelésére"), akkor ne csodàlkozzon, ha eltart egy darabig, amìg Euròpàba ér a cucc. Sorry a kicsit offért. -
-
Rengete
aktív tag
A vodások már megkapták az OTÁT! Nem?
-
Dr. X
aktív tag
A BroadcomMEMsService nevű tevékenység mit csinál amit az akkumulátor menüben lehet látni? Tegnap a 8%-on álló telefonnál néztem meg mi mennyit fogyasztott és ez 23mp használat alatt 10% áramot elfogyasztott. Elég pazarló.
-
Dr. X
aktív tag
A BroadcomMEMsService nevű tevékenység mit csinál amit az akkumulátor menüben lehet látni? Tegnap a 8%-on álló telefonnál néztem meg mi mennyit fogyasztott és ez 23mp használat alatt 10% áramot elfogyasztott. Elég pazarló.
-
fuximaxi
senior tag
Próbáld meg az Addons Detector-t
-
rankesz
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
Az airpush ellen ez sem használ szerintem. Akinek az adfree mellett reklám van, annak rosszul van beállítva, egyszerűen nem frissül pl. Ez a program ugyanazon az elven működik, mint az adree, de ahhoz nem kell busybox.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
koxminator
üzenetére
Nekem is van. Lucky patcher is kiírja, hogy hol talál reklámot. Csak én nem találok sehol.

-
-
atti5234
csendes tag
Szia nekem is volt ilyen gondom hogy kaptam kéretlen reklámokat.
Nekem véletlenül sikerült rájönni melyik app az,de hátha nálad is beválik.
Megjelenik a reklám rá klikelsz majd bezárod utána hosszan megnyomod a home gombot és ha szerencséd van ahogy nekem volt akkor az app nevét rakja ki a reklám kép mellé
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajki7
üzenetére
Akkor ne szenvedj, csinálj egy full wipet és tegyél fel bármilyen romot,de ne másolgass vissza bele semmilyen beállítást meg egyebet, rakj mindent amit haszálsz újra. NEM a telefonban van a hiba, a telefonod jó, megnyugodhatsz..

yeffydj: mert nem használsz airpush detectort, azért nem tudod....
-
lajki7
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Mar minden meg volt :-( keszulekkel lehet a baj marmint ezzel ami a kezembe van:-) nem vagom...magat a telefont az s3 marhara szeretem es nem akarom eladni...
-
válasz
lajki7
üzenetére
"A hiba Önben vagy az Ön készülékében van"...
Adatmentés, gyári állapot, majd beállítani mindent nulláról. Ha így sem, akkor add el, vegyél szájfónt vagy wp8-at, és vigyorogjál bután a világra, mert trendi leszel

Tényleg nem tudok mást mondani ennyi siránkozás után... de boldogítson a tudat, hogy ha ezt megteszed, velünk is jót teszel. Nem haragszom rád, ne értsd félre, csak nem értelek..
Hidd el, abszolút jó szándékból írtam (bár tudjuk, a pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve
) -
lafaty80
addikt
I9300XXDLJ4
Base Firmware: I9300XXDLJ4(4.1.1)
Modem: I9300XXDLID
CSC: I9300OXADLJ4
Build Date: 19-10-2012
Changlist: 368423 -
Zsolaf
addikt
Az angol fuggetlenben mar van tobb csc kb. 6 de magyar nincs kozte.
-
spawn21
veterán
Ja.
A francia JB nagyon brutál aksi gazdálkodásban. Nehezen tudtam lemeríteni tegnap.

Viszont.
Azt vettem észre, hogy a widgetknél csak egy fehér kocka van. Amikor a menüben lapozgatok. (HD widget van feltelepítve)
Illetve a zenénél, állandóan elállítja az eq lééézert. Idegesít
p06

-
spawn21
veterán
szerintem ma már mi is meg fogjuk kapni azt a fránya jb-t.
vagy nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gizmo94
veterán
Ennyi nyívás után már komolyan remélem, hogy legalább fél évvel a tadzsik megjelenése után fog kijönni a magyar JB.
-
válasz
koxminator
üzenetére
romanok is kaptak uj romot....

-
most töltik fel az UK független LJ4-et...
-
p06
senior tag
Új ROM a nap alatt: Angol független: DLJ4
-
zragon18
tag
Valaki tudja hogy melyik a legjobb kernel gyári (francia) 4.1.1-hez?...

-
Peat76
őstag
Hát nem igaz hogy a timbuktui négerek is előbb megkapják mint mi :-)
-
p06
senior tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Galaxy S4-el együtt mutatják majd be a magyar JB-t
Akinek custom kernele-van és használ voodoo sound-ot az leírná, hogy észrevehetően jobb lett e a hangzás, és a videofelvételnél a hang? Mert a felvett hang minőségével nem vagyok 100%-ig meg elégedve. +Nem baj ha jobban szól

Köszönöm

-
HUTCHDB
nagyúr
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Akadozik a wifi-m... Bemegyek az irodába, végülis már ideje.
Aztán szinte észrevétlenül frissítgetek.És HUTCHDB (#15495):
Nyilván az előző telefonomnál sokkal jobb, de azt kell mondja, ez a telefon egy erőgép. Direkt mindig tesztelem, és csomó app megy egyszerre, 5-6 chrome fül között lépkedek, és no lag! Szóval csak ajánlani tudom. És valahogy pont jó méret, kicsit nekem nagy volt eleinte, de a kijelző mindenért kárpótol, úgyhogy mostmár nem adnám lejjebb.
De tényleg fogdosd meg boltban/valakinéle, mert akkor nyugodt szívvel tudsz dönteni. 
-
törölt tag
Na, a svájci szolgáltatóm is feltolta. Jön is le szépen wifi-n, 280 MB (azért többre számítottam
) Direkt visszafogtam magam az app-okkal eddig, úgyhogy nem nagy szívfájdalom reset-elni.
Pár gyors kérdés mielőtt hülyeséget csinálok:
1) Facory reset-et tervezek, az elég, ugye?
2) SD kártyát nem akarom törölni (zene meg képek vannak rajta, semmi app), azt ki kell venni?
3) A megvett játékokat, gondolom, majd letölthetem újra -- a szintet megjegyzi? (Nem gáz ha nem, de jó tudni.)
Előre is köszi mindenkinek! Jó sokat olvasgattam mostanában a fórumot, tök nagy segítség.
És remélem, mindenki megkapja hamarosan!
(#15504) MunezXBK: Ez tuti? Én lennék a legboldogabb, de tényleg kész vagyok megdolgozni a szép tiszta rendszerért.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor i az ott amit le lehet tölteni szerinted?

).

)