- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok (ismét
)!
Kerestem, de nem találom: ha nekem a *#simlock#-ra azt dobja h "invalid MMI", akkor mivan? Nagyon kíváncsi lennék, hogy lockolt-e a telefon...
Másik:
Szóval azt mondjátok, JB update előtt mentsek mindent és reset. A "mentsek mindent" mit takar? Az előző minidroidomon minden SD-n volt, szóval elég egysezrű volt menteni a cuccot, de ennek a telefonnak van igazi memóriája, úgyhogy eddig lusta voltam bármit is SD-re rakni (zenén kívül). Viszont kicsit zavaró, hogy a belső memóriát is SD-nek hívja egy csomó app/beállítás... Így kicsit kaotikus a dolog. És a reset-re melyik bódszer a legjobb? Mert ugye van egy pár.
És akkor a totál off: Valahogy nem akadok rá arra az oldalra, ami leírja, hogy hogyan lehet személyre szabott avatart kérni/szerezni. Pedig esküszöm, múltkor megvolt... Sorry az offért!
Előre is köszi!
-
kelzsoca
félisten
==============================
Next Generation S3 Jelly Bean 4.1.2
============================== -
Pro!Petya
addikt
B@sszus !! Note2-re küldik minden országba a JB-t , S3 -ra meg csak az a lengyel van még...
-
Caaabi
senior tag
Megtaláltam az aksit amit (#11637) iSonic hsz ben ajánlott, valaki kipróbálta már ? Elvileg a gyári hátlap alá befér ugye?
-
Dani82
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
RAID 2
aktív tag
válasz
Dani82 #13676 üzenetére
Én amikor bementem a T-be, hogy Nekem is független telefon kell, akkor azt mondta a csajszi, hogy 2 év után lehet csak függetleníteni és annyiba kerül, hogy másfél független SIIT-at adnak az áráért. Én a helyedben jobban körbejárnám ezt a dolgot a T-ban is.
13679: Miért tilthatja le?, mert nem fizetik a részleteket. Én ilyen ügyvédes dologgal nem foglalkoznék. Te az eladóval szemben tudnál csak fellépni, de elég macerás lenne kártérítést behajtani rajta. (pl.: munkanélküli)
MM-ban lehet klamatmentes részletre is venni, miért nem nézed meg ott, Tudom, hogy drágább, mint egy használt, de tudod részletre fizetni és tuti a telefon is.Más: Tegnap láttam előben a barna SIII-at. A kék mellette csak pusztán szép, a barna gyönyörű!!
-
Dani82
senior tag
-
-
Caaabi
senior tag
válasz
Zsolaf #13670 üzenetére
Szerintem (remélem) már csak napok kérdése és kapunk JB-t azt megvárom még, aztán ha meglesz a kiszemelt custom rom akkor a logout blogon leirtak alapján rootolok, aztán recoveryböl már mehetnek is fel a romok
Készül mostanában olyan custom rom amiből ha jön ki friss verzió akkor OTA frissítést is támogat? jkay van S3-ra?
más: Gyári hátlap alá utángyártott aksi ( ebayes ) érdekelne ami tudja azt kb amit a gyári, eu-s falitöltőt már megrendeltem közben, csak az aksik közül nem tudok választani... már volt róla szó, egy 3450 es-t ajánlott valaki, de nem találtam meg sajnos már a linket :S Elvielg ez olyan volt ami japán gyártmány, annyit simán tud mint a gyári és nem kell póthátlap hozzá amitől vastagabb lenne a készülék, valaki tud ebben segíteni? esetleg egy másikat/ kipróbált/bevált aksit ajánlani ?
-
mertem ejszaka egy fogyasztast, mert eleg sokan erdeklodnek a standby fogyasztas irant!
8 ora alatt 10%-ot evett meg. tehat orankent picivel tobb mint 1% (folyamatos gmail szinkron, wifi, 3g) szerintem ez az ertek elfogadhato.De! gondoltam megnezem mennyit volt ebren a keszulek. hat folyamatosan ebren volt!!!! batterystat progival megnezve az usb otg ragadt be! tegnap probalgattam az egeret, pendrive-ot s3-al......mi a francert tud ez beragadni? ujrainditas utan persze megjavult.
-
zragon18
tag
Valaki meg tudná mondani miért olyan drága egy Hdmi adapter S3-hoz ?? ( 10cm drót meg kettő csatlakozó 7-8 ezer ft)
-
Dani82
senior tag
ha veszek hardveraprorol egy s3-at, mikre kell figyelni, illetve honnan tudom ,hogy gyari fuggetlen és nem csak ki lett függetlenítve okosba?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Caaabi #13669 üzenetére
1, kell root természetesen, de hogy mi mivel függ össze azt nem tudom, ha törölsz gyári appokat várható hogy lesz FC. Root után a TC beállításaiban is be kell pipálni a root engedélyt
utána ha a system mappába belépsz fektetve kell a telót tenni ott alul rw-re kell állítani ekkor már enged.2, Én a gyári launcher-t használom csak, de szerintem olyankor nem engedi a nova kitenni.
-
Caaabi
senior tag
köszönöm és neked is amuba, máris megbombázlak titeket pár kérdéssel ennek örömére
1. total commandrrel a system/app ból gyári dolgokat tudok törölni amit nem használok vagy csak rootal engedi root explorer segítségével? ha engedi és ilyeneket kitörlök hogy email.apk, chat on.apk, meg hasonlóak attól nem lesz instabil a renszer igaz? Vagyis s2-n mindent root explorerrel gyomláltam és tudom hogy mit akarok kitörölni csak root nélkül TC-vel nemtudom mik a következményei..
2. ráraktam a nova laucher prime .ot mert jobban testre tudom szabni, de hiányzik az időjárás widget, ezt nem tudom sehogy sem használni nova alatt ? mármint a gyári digitális órát időjárással?Egyenlőre nem raknék fel custom romot, s2-n csak azt használtam, de kicsit használgatom msot gyárival, szerintem JB-ig ott váltok majd szintén gyárira, majd ha a JB customok olyan szintűek lesznek akkor egy általatok nagyon dícsért customra átállok és onnan már nincs visszaút
Gyári visszaállítást ahogy néztem, nem bonyolult, kb mint s2-nél triangle away el nullázok, gyári rom fel, majd hard reset és aztán csak leellenőrzöm a dolgokat a tárcsázóba beírt kódokkal..?!
(#13668) Bagoly81: 1 sör nem sör, 2 sör 1 sör, de mint mondtam, 1 sör nem sör..
-
kalapaacs
tag
válasz
#74266624 #13576 üzenetére
Akkor egy kicsit had borzoljam a kedélyeket...
A minap felmentem ismét arra a linkre mit az e-mailben kaptam a Samutól, arra válaszul hogy regisztráltam a készüléket... Tudjátok, a plusz két hónap.
Namármost egy érdekes pirosan szedett szövegre lettem figyelmes. Az oldalt kinyomtattam, és lefotóztam nektek.Olvassátok és tegyétek fel magatokban a kérdést. Én megfelelek ennek a követelménynek?
Íme, a kép:
Vagyis szerintem logikusan ebből az következik, hogy a regisztráció nem ellenőrzi, hogy a készüléked magyar vagy sem, ott csak az általad megadott adatok alapján generálnak egy szervizlapot...
Majd a szervizes (mikor kijön, vagy ha beviszed, bennmarad) ellenőrzi azt a rendszerükben.Ez az én meglátásom.
Ja és ha nincs kitöltve a garjegyed (a piros szöveg szerint), akkor FRANCIAKRÉMES.. hogy ne mondjak csúnyát.
-
Caaabi
senior tag
Üdv mindenkinek ! Jó hírt szeretnék közölni veletek, hatalmas +1 a samsung garinak, helyszíni javítást kértem, ugyanis a telefont én úgy vettem magánszemélytől, mint függetlent, de mivel hozzám szerviz után( kijelzöpanel csere ) került így már visszaállt telenorfüggöre a készülék, biztos emlékeztek erre a történetre, na kijött a szervizes fickó, bevizsgálta, aztán mivel nem volt 100% osan kiderithetö hogy most ez tényleg telenoros volt és valaki megmókolta vagy valóban független, vagy az ö rendszerükbe rossz e h telenoros így fogta a pali, online megcsinált vele mindent, gyári függetlenitette hivatalosan, a rendszerükben is átírta gyári függetlenre, nem igazán kellett neki könyörögni vagy alkudozni, tette a dolgát és így egy újabb teljes mértékben elégedett és boldog S3 tulaj lett belőlem
-
kkp900
senior tag
válasz
maxim01 #13613 üzenetére
Jó reggelt!!Lenne kettő kérdésem.Az első hogy lehet video hátteret beállítani??Az egyik hozzászólásban olvastam ,hogy valakinek az van..A másik,hogy a felső sávban levő dolgokat ,hogy lehet kékre varázsolni a zöld szín helyett?? akku térerő stb..
a szakértő tag linkjénél láttam
-
RAID 2
aktív tag
válasz
pappkarcsi #13656 üzenetére
Engem érdekel, ha lesz rá lehetőségem és megfelelő lesz, akkor a Nexus S-t talán le is cserélem rá.
-
lafaty80
addikt
válasz
Valaki mondja már meg, hogy ez miért lett Galaxy S3 mini.... egyetlen hasonlóság a mienkkel a kinézet. És ennyi. Ezenkívül egy középkategóriás tucat-telefon lesz. Minek ez a sok hw? Pl.: ott van a galaxy S Advance
-
Zsolaf
addikt
válasz
Ma mutatják be!! Azért jóval gyengébb lesz mint a miénk.
-
pappkarcsi
senior tag
Jövő héten jöhet a Galaxy S3 mini
[link] -
gyuri2008
veterán
Mindenkinek köszönöm a választ,így már értem
-
Psytech
őstag
válasz
gyuri2008 #13647 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz az OTA-n keresztüli frissítéshez akkor igen.
Mivel az ota frissítés úgy működik, hogy ha kitolnak a szerverekre egy ilyen update-t akkor annak meg van adva egy "alap", hogy melyik fw-re megy rá az update csomag. Ez mindig az utolsó hivatalos rom, jelen esetben ez a magyar LH1.
Azaz az ota nem a DLIB-re fog érkezni, ebből következően mindegy mit állitgatsz a product code-n.De ettől függetlenül nem muszáj visszatenned az lh1-t,hanem majd ha megérkezik a hivatalos magyar JB, akkor felteszed odinnal, addig meg használod ahogy most van
A fentebb leírtak miatt ajánlom egyébként mindenkinek hogy az utóbbit tegye és ne várja a lehetetlent, hogy majd ő DLIB-re ota-n frissít XEH PC-vel, mert ilyen összetételt nem fog ismerni az ota csomag, mert az a lengyel pc-n tud majd frissíteni amikor oda kitolják a DLIB alapra érkező csomagot.
-
gyuri2008
veterán
A Lengyel 4.1-re nem frissít a telefon azt írja ki,hogy ez egy módosított eszköz szoftverfrissítés nem érhető el.Ilyen kor mi van?Ezek szerint nem fogok tudni OTE-n keresztül frissíteni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
arsenix #13625 üzenetére
Ez így van, maximálisan egyetértek.
Ha már van egy ilyen telefonom, akkor nehogy azon remegjek már, hogy nem húzom fel a fényerőt, mert szegény beég. Égjen, ha ezt a technológiát használják, utána meg ha már nagyon zavaró, cseréljék ki a kijelzőt. Szvsz az igen gáz lenne, ha állandóan azon kellene remegnem, hogy inkább csak nézegetem, ezt sem használom, meg azt sem, mert valami baja lesz. Nem! Ha megvettem, használom (ésszel), nem kaparászom,hogy kopjon.és nem ezzel verek be szeget a falba, de használom maxon mindenét úgy, ahogy nekem tetszik, mert azért adtam a pénzt, hogy a telefon szerezzen örömet nekem, ne én neki.
Egyébként az is így van, hogy főleg a fehér színnel és nagy fényerőn állandóan jelenlévő dolgok égnek be, más nemigen. Nekem pl. SII-n, közel másfél év aktív használat után egyedül a notibaron az akku fehér kör kerete égett be, azt is csak a kék teszt képernyőn lehetett látni, alacsony fényerőn, semmi egyéb nem jelentkezett.
Nem annyira súlyos gond ez, nem kell agyonparázni és vitrinezni, használni kell, azért van. -
anglergab
addikt
Sziasztok!
Megjelent két cikkem az Androbiten: az egyik az Android RAM kezelésébe, a másik pedig az Android adattárolásába ("ROM" kezelés) nyújt betekintést.
Ezek a cikkek a visszajelzések alapján érdeklődő laikusok, kezdő androidosok számára is érthetőek, így bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel egy kicsit a készüléke "lelkivilága", azt jobban megismerné. Azonban a cikkek tapasztaltabb/haladó androidosok számára is tartogatnak érdekes részleteket.
############
Az Android memóriakezelése (RAM)
############
Ha tetszettek a cikkek, kérlek
- kattintsotok a mindkét cikk szövegében elhelyezett vízszintes hirdetésre/reklámra!
- ajánljátok a cikkeket ismerőseiteknek (pl. Facebookon, G+-on megosztva).Köszönöm!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
zragon18 #13634 üzenetére
kevés (vagy egyáltalán nincs?) olyan játék ami nem futna el egy magon, inkább az a lényeg hogy hogy fut el.
a shadow gun 4 magra van optimalizálva (külön erre a telefonra) ami meg is látszik, nem nagyon van mád ilyen játék!ettől a wild bloodtól nem estem hanyatt unreal engine ide vagy oda.
-
zragon18
tag
Valaki tudna nekem ajánlani olyan játékot ami kifejezetten sgs3-on fut ami ki is használja a HD felbontást és a 4 magot?? vagy már 2 maggal is megy minden játék és elég lenne egy S2 is?
Válaszotokat előre is köszi.... -
kelzsoca
félisten
Ahogy ígértem=>Jelly Bean 1.4.2
-
arsenix
tag
válasz
turbobusa #13610 üzenetére
STAHP!
Gondoljuk át, mi tud elsősorban beégni? Az, ami erős fényerővel hosszú ideig jelen van a képernyőn.
Nem tudom ti hogyan használjátok a telót, de én feloldom, lapozok négyet a homescreenen és elindítok vmit. Feltételezem, ti sem bámuljátok a háttereteket 22 percig, tehát rohadtul nem fog beégni soha.
Egy dolog éghet be, az pedig a notification bar (nekem S2-n 1 év használat után halványan már kezdett látszani a helye) De a jelly bean-ben már szürkés árnyalatúra rajzolta áta samsung,így szerintem ez a veszély már nem fog fenyegetni, de ha mégis, akkor garanciában cserélik.
Én beszarnék, ha arra kellene folyton figyelnem, hogy milyen hátteret használok, miután kicsengettem a minimálbér kétszeresét egy telefonra. -
bruti01
őstag
Szkrínshotot kérek majd róla
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok véletlenül letoroltem nova-t, mivel azt hittem, hogy a prime ok "magában" is... Amikor vissza akartam állítani, akkor kb. 15 percig bírtam nézni egy "biztonsági mentések" feliratot, aztán kiléptem.
Két kérdés:
1 ha tovább várok visszaáll a nova?
2 a touchviz "alsó sorában " a gyári tárcsázót ki tudom cserélni exdielerre? -
turbobusa
senior tag
Vegyem ki ezt aa hatteret vagy nem lesz baja?
Bongeszobe levan veve a fenyerom s a menuben is negyed alatt van, autofenyero kikapcsklt allapotban van. -
rjg
őstag
válasz
nggabi #13605 üzenetére
Nem mondtam, hogy reális áron árulják, bár én 145-ért vettem bő egy hónapja, újonnan, két év gyári garanciával, tehát olcsóbb mint a szlovákoknál.
A 20k önköltséget is kicsit kevésnek érzem
De az tapasztalat, hogy a tömeges ügyeskedés mindig visszaüt, ezért rugózunk rajta
-
RAID 2
aktív tag
Mielőtt megvettem a telefont eléggé aggasztot, hogy miként fog majd teljesíteni az aksi. A Nexus s-emhez képest abszolut jobban bírja, kellemeset csalódtam. :-)
"Nekem" még nem volt képernyőbeégésem, pedig nem teszek ellene semmit. KOPP-KOPP!
-
turbobusa
senior tag
Ezt hasznalom most, mennyire idezheti elo a hibasodast(beegest)?
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Tegnap ota van meg az S3-am, mar mist nagyon megszerettem a kutyut, egyedul a kijelzo beegese az ami aggaszt. Milyen hatteret ne hasznaljak?
-
nggabi
félisten
szegény multi a 20k-s telefont nálunk 200ért árulja, a szlovákoknál meg 160ért. mindjá megsajnálom
am eddig is ez folyt még a csapból is, nem tudom h mit vagytok kiakadva
Yeffy DJ: ezt az elsőre fel kell tölteni kikapcsolva aztán lemeríteni szöveget sose fogják tudni kiirtani a köztudatból. NEM KELL! használhatod nyugodtan.
-
Yeffy
veterán
válasz
tucsok. #13510 üzenetére
Na üdvözletem mindenkinek!
Marhajók ezek a tokok, valami ilyesmit fogok keresni én is. Ugyanis ma hosszas huzavona után véééégre beléptem a táborba egy szürke szépséggel...
hát.. .az első élmények vegyesek... Wave 1 után plánemaga a rendszer is, meg a teló mérete is... k_rvanagy
de mivel az első nagytöltését veszi fel éppen, és fogja még reggelig, ezért majd holnaptól fogok nekiesni komolyabban.
erre a dropbox-ra kíváncsi vagyok, hogy működik, majd rálesek.Szép estét mindenkinek!
-
rjg
őstag
válasz
nggabi #13585 üzenetére
A kijelző beégése a technológia hibája, azt jogosan várhatjuk el, hogy garancián belül cseréljék. De a garanciális hozzáállásukkal visszaélni nem korrekt, legalábbis nem szándékos károkozással.
A szegény multi hozzászólásra: a szegény multinál nem hülyék ülnek az íróasztal mögött. Vannak kontrollingos embereik, akik kőkeményen, árgus szemekkel nézik napi riportokban a megtérülési számításaikban a szervizköltséget és hibaarányokat. Ha megszaporodnak az indokolatlan hibák vagy kiszállások, akkor csökkenthetik vagy megszüntethetik a jelenlegi extra szolgáltatást. Szóval ügyeskedni csak ésszel, mert az egyszeri user nem csak magával, hanem az összes Samsung felhasználóval kib@szh@t az ilyen trükközésekkel...
-
zozyk
addikt
válasz
GeneraL_XTX #13592 üzenetére
Azért mert multi,akkor már le lehet húzni???
Gratulálok...átment a hsz-em lényege...
egyes,leülhetsz...
Inkább ezt a multit húzd le akkor,hogy nekünk megmaradjon a prémium gari...
rjg Bíztam benne,hogy nem én megyek szembe az autópályán...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest