Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz zragon18 #13634 üzenetére
kevés (vagy egyáltalán nincs?) olyan játék ami nem futna el egy magon, inkább az a lényeg hogy hogy fut el.
a shadow gun 4 magra van optimalizálva (külön erre a telefonra) ami meg is látszik, nem nagyon van mád ilyen játék!ettől a wild bloodtól nem estem hanyatt unreal engine ide vagy oda.
-
kalapaacs
tag
válasz zragon18 #13694 üzenetére
Itt lép életbe az a közmondás, hogy az idő pénz. Ha nem akarsz várni rá, akkor szaladj a boltba és vedd meg kétszer háromszor drágábban.
Én biztos hogy inkább kivárom azt a pár hetet (bármilyen párezres termékről is van szó), nem esik le a korona a fejemről... vagy mondhattam volna, hogy az a 33év ami eltelt nélküle, még az a pár hét.. szóval ennyi a lényeg, nem más.Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.
-
agabe
addikt
válasz zragon18 #13715 üzenetére
Amit Kelzsoca kiad az mindig működik...régóta használom már több készüléken is azokat amiket ő készített, és tényleg jók.
A 4.1.2 -re még nem volt időm felrakni, de este lehet megpróbálom ezt is.
Most egy nexus-s -nél visszatértem GB-re, mert igaz, hogy azzal darabosabb, de gyorsabb is egyben, szóval baromira számít a memóriakezelés.
A szebb animációk/ smooth-abb kinézet pl. webböngészésnél megkéri az árát
Remélem ez a 4.1.2-es Kelzsoca verzió még jobb lesz mint a 4.1.1 volt ramkezelésben -
Brekecs
aktív tag
válasz zragon18 #14083 üzenetére
Nálam a Lengyel romnál akkor volt se kép/se hang amikor egy telefonszámhoz akartam fényképet hozzárendelni vagyis le akartam fényképezni az illetőt egyet villant a vaku utána semmi csak az aksi kivétel segített ! de lehet hogy csak nálam produkált ilyet, valaki megnézhetné !?
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Zsolaf
addikt
-
-
bruti01
őstag
válasz zragon18 #14601 üzenetére
néé vesztödne el? nem romot cserélsz! egyáltalán tudod mi is ez pontosan?
amugy a kernel takaritó scriptet nagyon erösen ajánlom lefuttatni telepités elött!váóóó: ulyan faszályosan sikerült belőni a hangot hogy tisztára izgalomba vagyok:
összetevők: csiribú (s3+siyah kernel) csiribá (tweaks piszkálása+ playerpro)= nyúúúzik denször forevőj[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Gizmo94
veterán
válasz zragon18 #14773 üzenetére
Ha meg nem sikerül és jó esetben egyszerre lövöd el az SIII-at és a TV-t, az is egy sikerélmény. Mondjuk, akkor szerelőhöz szaladgálás lesz elsőnek, boltba csak később kell. .
Nem bántani akarlak, csak nem értelek.. 100+k volt telefonra, 4500 Huf nincs egy gyári HDMI kábelre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest