Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolaf
addikt
Állítólag a Note használati utasításában van. Ha már JB még nincs

(#13398) gyuri2008: az kevés lesz, s attól függ mivel mented le, nekem efs pro-val 5,2 mb
-
gyuri2008
veterán
Az létezik,hogy az efs mappa 2.17 MB?
-
zragon18
tag
Sziasztok, vettem ma egy SGS3-at De telenoros jelezte hogy van frissítés meg is csináltam de még mindíg 4.0.4 maradt, igaz csak 100mb volt a frissítés. Esetleg nem tudjátok hogy telenornál mikor jön SGS3-ra a 4.1.1???
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv -
Land
veterán
Aki használ Voodoo Soundos Kernel, mi a véleménye a hangminőségről? Van olyan jó, mint a Nexus S Voodoo-val?
-
Zsolaf
addikt
LG-Google Nexus nem hangzik rosszul

-
zzola
titán
Tényleg, a Mobile ODIN Pro-t használja valaki? Van értelme megvenni?
-
lajki7
senior tag
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Vegyel egy zte bladet!! Azon jb van,meghozza a 4.2
Norbi: max fenyeron hasznalod,beallitod pl h toltesnel ne kapcsoljon ki a kijelzo stb...egy het szerintem
-
Norbi8719
tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Na azt , hogy?
Én nem akarom de kíváncsi lettem:-) -
rolcsibácsi
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mert elakadtam a batmanben

-
gyuri2008
veterán
Megvan az mnt mappában

A mobil odint ugyan úgy tudom használni mint a N7000-nél -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Akkor miért még?
-
gyuri2008
veterán
A mobileodint felrakhatom a telefonra?
A root Explorerben hol látom a külső sd kártyát?
Oda szeretném menteni az efs mappát. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Jézus,ember ez beteg

Ott a lengyel, rakd fel azt! Karcra megoldàs lehet ha beégeted és cserélteted gariba.
-
Varszegig
veterán
válasz
rolcsibácsi
üzenetére
Nem tudod kivárni a jb-t, ezért eladod? Logikus

-
gyuri2008
veterán
Milyen root jó a gyári romra?
-
Sanyyka
aktív tag
Az normális, ha e fórum bézs színű képét kékesszürkének látom már 10 - 15 fokos horizontális elfordítástól?
-
lajki7
senior tag
válasz
kircso13
üzenetére
Nekm sincs semmi ellol a kijelzon...folosleges szerintem! En felraktam egy foliat,meglattam ismerosomnek mennyivel jobb anelkul es le is szedtem
kb egy napig tartott a folia story. Egy jo kis london olimpias hatlap van fent aztan annyi. Nem karcolodik nekem a kijelzo,csak oda kell egy kicsit figyelni:-) -
Norbi8719
tag
Itt volt vki akinek most cseréltét 50+ vmennyiért.
Nekem a szerelő amikor gariba cserélte , azt mondta , hogy ha házhoz jön 10e a kiszállás , 39 a kijelző + munkadíj.De van itt vki aki olcsóbbat tud , asszem 20e.
Olvass vissza egy Kb. 10 oldalt vhol ott van aki beírta , hogy mennyi.
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Sikerült leejtenem az S3-as telefonom és a kijelző szép átlósan elrepedt.Azóta be sem kapcsol.Ha "csak" kijelzőt kellene cseréltetnem hivatalos samu szervízben mire számíthatok?Megköszönném ha valaki tudna egy kb. árral segíteni, mert amíg asszony haza nem jön telefonálni sem tudok (samunak), a telefon céges így fájó élményre számítok.

-
Medley
tag
Sziasztok!
Lenne egy-két FONTOS (bocsánat ezért) kérdésem!
Cserén gondolkodom egy ilyen telefonra, kérdéseim:
- A kijelző ugye nem tud beporosodni?
- Beégés volt valakinek?
- Milyen az összeszerelése? (sajnos még nem fogtam)A válaszokat mindenkinek előre is köszönöm!!
Tisztelettel:
Medley
-
valaki rendelt mar az ebay-rol mukodo hdmi mhl kabelt s3-hoz? ha igen, lehetne kerni egy linket?
-
Andie
őstag
válasz
maxim01
üzenetére
Én meg pont a forditottját kerestem. Nálam úgy csörög, hogy rögtön full hangerőn (mármint azon a szinten, amit beállítottam). Csodálkoztam is, hogy nincs ilyen opció, mint régebbi telókon volt, hogy "emelkedő"...
Bár nem zavar, mert bármelyik hangszerkesztővel (akár a nero wave-editorral) meg tudom csinálni, hogy az első 10 mp az linear volume up legyen azt kész... -
kelzsoca
félisten
Egyszerűen jó hozzáérni a kijelzőhöz, egy fólia csak rontja ezt az élményt, ráadásul nem is kicsit, persze ez magánvélemény volt, mindenki úgy védi-burkolja a készülékét ahogy szeretné, de ez akkor is csak egy használati cikk, tehát ő van értünk és nem fordítva.
ui: én is vigyázok rá ettől függetlenül mert nem két fillér.

-
Varszegig
veterán
A homokszem, porszem minden üveget megkarcol. A Gorilla arról szól, hogy kulcs ilyesmi karcnak ellenáll. De ha a zsebedben van pár porszem, simán lesznek rajta mikrokarcok. Ha leejted, összetörik. Szóval ennyit a gorilláról. Tegyetek rá fóliát, had örüljön a köv. tulaj is

maxim01: Minden érintős Samsungnál így szól.
-
maxim01
aktív tag
mindenkinél először egy kicsit halkabban kezd el szólni a csengőhang ha hívják? ha nem, akkor mit kell átállítani, hogy egyből a normális hangerőn szóljon?
-
Andie
őstag
válasz
Richard
üzenetére
Ez vajon miért olcsóbb 500 ft-al?

Reggeltem az oldalra, hogy tudjak rendelni, de nem küldik a jelszót...

-
Andie
őstag
válasz
Richard
üzenetére
Ezaz, pont ilyet kerestem!! Köszi szépen!
Ilyen volt az S1-esemhez is, és nagyon szerettem. Az elején mondjuk volt, hogy elmulaszottam 1 hívást, mert mire kiküzdöttem a tokból, feladta a hívó fél
- de aztán kinyúlt annyira, hogy ki nem csúszott magától, de én könnyen ki bírtam venni.
Szerencse, hogy van ilyen az S3-ashoz is, mert amiket eddig találtam, azok ilyen kinyithatós, patentos vackok voltak, én meg utálom ha telefonálás közben lóg valami az arcomnál.
Ja, összekarcolódás: Nos, elvileg ugye gorilla glass, tehát megkarcolhatatlan. Az s1-et másfél év aktív használat alatt sem sikerült 1 aprócskát sem megkarcolnom. A hátlap más kérdés: az s3 5 napja van nálam, és máris van a hátoldalán egy 3 centis karc, fogalmam sincs, mitől, mert vagy zsebben, vagy a polcon tartottam...

-
RAID 2
aktív tag
Jó, ezért mondtam, hogy nem biztos, hogy mindenki így jár, de velem ez volt. Többet nem is vettem.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
RAID 2
üzenetére
Én ilyen tokot használok kb 5 hónapja, és a telefon karcmentes. Először nagyon nehéz kivenni belőle, de aztán rányúlik. Ráadásul ha hívnak, akkor nem kell kivenni, mert a megfelelő helyeken ki van vágva. Annak ideális, aki kimenő hívást nem 10 percenként indít. Nekem otthon, és melóhelyen ki van véve belőle, és cak akkor van benne, ha mozgok valamerre.
-
RAID 2
aktív tag
Én nekem ezekkel a ki-be húzogatós tokokkal az a bajom, hogy, ha belekerül egy kis kosz, por (és miért ne kerülne bele az átlagos használattól), akkor összekarcolja a telefont. Én így jártam az LG Arenaval. Persze ezt nem kell általános érvényűnek tekinteni, de nem is egyedüli eset az biztos.
-
Andie
őstag
Nézegetek bőrtokokat a telóhoz, ti használtok valamilyet? Milyet, és hol érdemes venni?
-
Yeffy
veterán
válasz
muveszur
üzenetére
bocsánat, csak az uccsó oldalba pörgettem bele, ott nem láttam leírva...
de most már világos, köszönöm a tájékoztatást... azt hittem, hogy a főverzió ugrás az a pl 4.x-ről 5.x-re ugrás. de akkor ezek szerint nem csak az.
az új funkciókban meg vannak érdekesek...
köszöntem
róland: neked is big thx a leírásért, most már képben vagyok

-
muveszur
addikt
-
róland
veterán
A hotfix csak verziószámban tér el, de az elnevezés marad. Pl. ICS 4.0, 4.0.3, 4.0.4
Ha változik a név, akkor az főverzió.
Az első szám jelzi, hogy mekkora az előrelépés a korábbiakhoz képest. 1-2-(3)-4
AZ eddigi főverziók:
Doughnut
Eclair
Froyo
Gingerbread
Ice Cream Sandwich
Jelly Bean -
muveszur
addikt
Az előző oldalon és az azelőttin is legalább 3-3-an kérdezték meg, hogy mikor jön. majd...
Mivel hogy egyik Jelly Bean, a másik meg Ice Cream Sandwich, neve is utal rá, hogy ez főverzió ugrás.
Néhány változás a sok közül:
-Project Butter
-Aktív értesítések
-Blokkolás üzemmód
-TW alap és egyszerű módja
-átrendezett beállítások menü
-átrendezett lehúzható értesítési sávTöbbek között...De a sammobile honlapján van egy pdf a változásokról

-
Yeffy
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
ha volt már korábban róla szó, elnézést, én nem találtam...
arról van infó, hogy esetleg magyar verzió (elsősorban T-s) mikor jön ofisöl ebből a JB-ből? ill miben különbözik a mostanitól (ICS tán?
) ez gondolom, csak ilyen "hotfix" jellegű, nem főverzió frissülés, ugye?bocsi a láma kérdésért, mondom, még csak ismerkedek a rendszerrel...
-
agabe
addikt
válasz
rankesz
üzenetére
Van China verzió , meg eredeti samsung usa-ból
Itthon nem néztem még, lehet nem is ismerik, de samsung boltban kellene lennie.. ha még most nincs is idővel.
(#13301) Piwi:
az én találatom olcsóbb
(bár meg kell hagyni az eladó elég keveset értékesített még 11 terméket összesen, így az árkülönbség ellenére a tied megbizhatóbb, és amiatt én is azt venném ha ilyet akarnék)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)