Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predatorr

őstag

válasz gery14 #57748 üzenetére

Nem hiszem, h a vodafón tönkre tette volna a panelt, bár sok minden kitelik tőlük. Egyszerűen beragad a régi hálózati beállítás (tűzfal nélkül is), nem veszi észre az újat. Pár perc múlva, esetleg. 8 esetből 1* látja a wifreet edzőparkban, akkor is alig használható, ami nyilván hálózati hiba. Pár hónapja még az otthoni kamerát is simán használtam ugyanonnan videó kapcsolattal. Máshol csatlakozik, kivéve itthon, ha már rajta volt a saját hálózaton, és azt lekapcsoltam. Ma meg véletlenül felment, így, de a wifi kapcsolatot először így is le kellett tiltanom. Közben a vf elismerte, h „néhány” ügyfélnél problémák lehetnek (tele velük a helyi net). Annyira gonoszok, hogy még azt is megírták: törekednek a megszokott vf minőség elérésére! :Y
    Kocsogok. :(((
    A hálózati hiba tehát megvan, most csak azt nem tudom, a telón az észlelt hálózatok beragadását okozhatja-e a szolgáltató, vagy ezt frissítéssel kaptam? Mert az nem tagadható, hogy ha nem tudok felcsatlakozni, az biztonságos. Avultatás? :F
    Nem veszek többé hajlított szart, elég ráfizetés nekem ez is. :((

Perfegor17: ne szarj be, teljesen jó az f-es bios, ugyanaz. Enyémen is az van évek óta, gond nélkül látha a 2. tálcát. Az fd-hez semmiféle frissítést nem kapsz, mert nem forgalmazták hivatalosan a telót itt (az enyém arab/vietnámi), szóval ettől kíméld meg magad. ;)

Új hozzászólás Aktív témák