- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kroni1
veterán
válasz
Ludovicus #58797 üzenetére
Én megnéztem pár akksicserélős videót, és ugy döntöttem rendelek egy akksit mindkét S8-asunkba. Mobilehome-nál kb. 8.5e ft volt a 2db akksi. Megpróbálom abban is aminek a kijelzőjén van egy kis bepattanás, remélhetőeg ha ovatosan melegítem akkor nem fog berobbanni.. ha ez a hidegben kikapcsolás megszűnik akkor még elhasználnám ezeket egy-két évig, utána jöhetne jóárasítva egy S21 vagy valami..
-
Predatorr
őstag
válasz
Ludovicus #58070 üzenetére
Én mindig adaptív fényerővel használtam, setét módban, wazét meg soha.
trebrona: A háttérben futó appokkal semmi probléma, simán kioszthatom a jogokat még takarékosságra is (4 mód). A trackingről meg annyit, hogy ma letértem Ben ZinQ-t látogatni (ha láttad a Pokoli torony balekjait
), ott a beemelés a kompresszorhoz és a szabálytalanul parkoló kocsik kerülgetése is. Elég nagy az ítás (az nem az út, hanem már Ben ZinQ kitérője. A fekete tényleg nem annyira fekete, mint az oled, de ha nem teszem mellé az S8-at, kevésbé tűnik fel. Szóval nekem eddig bejövős. A fényképek minőségéről nem is beszélve, de nem akarok annyit offolni.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Ludovicus #58070 üzenetére
Nálam is 1,5 év alatt égett be, de gariban cserélték a kijelzőt és akksit. Azóta waze-ben nem engedem az adaptív fényerőt, kb 45% körüli fényerőt engedek és köszöni jól van. Egyébként amire cserélték tavaly a kijelzőt olyan mintha jobb lenne, mint amivel gyárilag szerelve volt. Lehetséges, hogy a gyártás technika fejlődésével a későbbi kijelző tényleg jobb lenne?
Most néztem össze egy S10-el a lassan 3 éves S8-at (kijelző kicsit több mint 1 éves) és azonos beállítás mellett ugyan azt a kép és színminőséget, színhőmérsékletet, intenzitást stb... tudják. -
Gyurka81
tag
válasz
Ludovicus #57425 üzenetére
Szia szerintem nem telefon bajod volt,nekem pont tegnap csinált ilyet a munkahelyemen egész nap,alig bírtam netezni is,meg is ilyedtem mi a fene lehet.Itthon 7km-rel arréb meg fullon volt a térerő.Szóval a hálózatra gyanakszom hogy ott lehetett valami gubanc,valamelyik adótorony szarakszik.(Telekom)
-
Predatorr
őstag
válasz
Ludovicus #57092 üzenetére
Biztosan szoftveres avultatás. Ha vizes az ujjad, stb, akkor figyelmeztet a teló, zsír szokott problémát okozni. Én ezért teszteltem többször is pucolt telóval, mosott kézzel, de pl. hiba után pinnel belépve, majd lezárás után újra működött bármi takarítás nélkül. Ujjad miatt ne aggódj, a.„lenyomat” csak pár fintosabb pontot tartalmaz, még sikálhatod.
Az íriszes feloldás is egyre szarabb, de amikor működik, szemüvegben is töredékmp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest