Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Ateszpapa #12600 üzenetére
Érdekes, én eddig a VoLTE beállítással nem találkoztam. Hétfőn feltettem a a friss DBT verziót, a készülék beállt XEH/XEH/XSP-re és felbukkant a VoLTE beállítás lehetősége. (Eddig ugye "úgy tudtuk", hogy az csak a TMH vagy más D-Telekom tulajdonú szolgáltatós készülékeken aktív). Fura.
-
Aszi10
tag
válasz
Ateszpapa #12235 üzenetére
Először is köszönöm a választ!Másodszor pedig hogyan tetted fel? Illetve miután felteszem ugyan ugy OTA frissitések vannak? Lehet hülye kérdés de én régen csak rootoltam és úgy raktam fel custom romot...ott ugye sosem volt OTA frissités...de ezt a telefont nem szeretném annyira babrálni...
-
Csapo83
aktív tag
válasz
Ateszpapa #12166 üzenetére
XEH-val nekem is sok bajom volt ( pl.: 5GHz Wi-Fi kezelés, témázás, szinkronizálás ) de a BTU hibátlan és mivel álltalában az EU piacon az Angolok kapják meg először a frissítéseket így még hasznos is + nincsen teleszemetelve minden felesleges lommal.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz
Ateszpapa #11711 üzenetére
Igen, a feleségem nevére tegnap rendeltem (az ő kártyájával).
Én ma készíttettem egy sajátot, ezzel próbálkoztam, de nem engedi. (Más e-mail címre is kértem a kitöltésnél az e-mailt, de odáig sajnos el sem jut a rendszer, mert hibásnak tekinti a kártyaadatokat).[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
Ateszpapa #11637 üzenetére
Hát ezzel a vacakkal próbálkoztam, BlitzWolf BW-VR3 3D VR Glasses
Igaz, én szemüveges vagyok, tán nehezebb nekem jól beállítani, de az a tapasztalatom, hogy ez a cucc semmivel sem ad jobb képet S8-on nagy felbontásban, mint az előző mobilom sima Full HD-ben.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Ateszpapa #11637 üzenetére
Én innen az aprón vettem használtan, ki lehet fogni olcsóbban így.
Szerintem megéri, azóta vettem távirányítót is hozzá.Sajna mostanában nem tudtam használni, mert ebben a nagy melegben beizzadtam a szemüvegbe és párás lett.
Szerintem a mobilos VR-hez ez az alap, mivel sw támogatás is van.
De szívesen megmutatom, ha a Margit Híd közelében jársz majd.
-
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #11579 üzenetére
Nekem korai volt az öröm, remélem neked nem! Ugyanúgy csinálta egy idő után. Egyébként tényleg borzasztó idegesítő! Fel nem tudom fogni, hogy miért nem képesek ezt megoldani! Szerintem én ezt 6 általánossal is megmondtam volna, hogy milyen logika kell rá!
Az előbb épp felvettem valakit a zsebemben.[ Szerkesztve ]
-
-
Freezee
senior tag
válasz
Ateszpapa #11337 üzenetére
Elképzelhető persze. Lehet gyártási gond volt vele egy gyengébben sikerültet kaptál. Nekem S2,S3, Note3, volt sokáig de hál isten egyik sem égett be. Van huawei, sony, iphone sőt egy doogee amin full statikus dolog megy 2 kamera képe 5 órán át minden nap. 2012-ben vettem és azóta 2 akksit kellett benne cserélni de kijelzője hibátlan pedig egy 10.000 ft os telefonról beszélünk
-
Cuccok
tag
válasz
Ateszpapa #9919 üzenetére
A mellékelt usb-c to microusb adapter nem tudja az otg-t, viszont ha az usb-c to usb adapterbe dugok egy microusb kábelt majd abba egy microusb anya to microusb anyát, majd abba az microusb-s eszközt (jelen esetben az alkohol szondát) akkor az megy vígan.
Mivel ez a 20 centis kígyó kicsit sem nevezhető felhasználóbarátnak ezért be kéne szerezni egy normális otg képes usb-c to microusb adaptert, lehetőleg itthonról, hogy ne 2 hét alatt jusson el hozzám. Ha valaki tud megfelelő forrást akkor ne tartsa magában, köszi. -
válasz
Ateszpapa #9653 üzenetére
Nincs másik töltőm, így csak úgy tudom kideríteni, hogy a telefon tekercs vagy a töltő a hibás, hogy kicseréltetem a töltőt. Ha a csere qi töltővel is csinálja, akkor a hiba telefonban van.
Visszaírt a Telekom a starter kit okán, természetesen utólag nem tudják biztosítani
Egy próbát megért...
-
válasz
Ateszpapa #9638 üzenetére
Szerintem az új gyári qi töltővel van valami gebasz, ahogy itt többen is tapasztalják, hogy néha nem tölt fel teljesen. Találtam egy YT videót, Ezen látszik, hogy lényegesen lassabb a qi, mint a vezetékes töltés. Lehet marad az akku kímélő módszer, este feltöltöm vezetékesen, éjszakára nem marad töltőn, reggel meg a merülést munkába menet visszatáplálom a kocsiban. Hosszú távon gondolom az akkunak sem tesz jót, hogy a qi töltőn ül a telefon és folyton rátölt, ha merül.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Ateszpapa #9311 üzenetére
Szia!
Beszéltem a Telekommal. azt mondja, már nem lehet törölni a rendelést, mert kiszállították a PikkPakkPontra ma.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Type C - microUSB átalakítóval lehet-e másik töltővel tölteni a telefont, vagy inkább cipeljem a töltőt mindig (két helyen fordulok elő gyakran, ezért lett volna jó egy vezeték nélküli töltő meg a hagyományos)
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Ateszpapa #9285 üzenetére
Nem fog venni külön,mert flippes tok kellett (az s7 edge betört sima hátlapi tokban, kijelző csere kell),kamionos nem kell vezeték nélküli töltő ,fólia ultimateschield nagyon bevált. Ingyen minden kell akkor is ha nem kell! Érted?!
ROSHAN:nem tudom mi kell neked de azt igen hogy mi nem, a 3g watchdog ami az egyik legjobb ilyen volt többet mér.
Ezt azért írtam hogy neked időt sproljak,3 napig teszteltem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ateszpapa #9285 üzenetére
Ezzel a starter kit-tel best buy! Én hétfőn vettem, nem tudtam, hogy lesz kedvezmény. Akkor 5e kedvezmény járt a tartozekokbol, ami szintén korrekt. De ha tudom, hogy két nap és kapok hozzá tokot meg töltőt, akkor ma veszem meg. Azért írtam a vevő szolgálatnak egy emailt. Hátha méltányosságból küldenek egyet!
Azt honnan tudom, hogy független?
Az írisz érzékelő meglepett, hogy napszemüvegben is működik!
[ Szerkesztve ]
-
-
viera
őstag
válasz
Ateszpapa #8561 üzenetére
Ugyanígy voltam én is ahogy te,de sajnos csalódnom kellett.Biztos,hogy nem fogják elutasítani mert nekem is elég szerencsétlen módon tört össze,sokkal rosszabb állapotban is volt.Új csere telefont vártam én is vissza de sajnos felújítottat kaptam.Nem tudom most,hogy van de remélem újat kapsz.Amikor reklamáltam akkor ezt kaptam válaszként.Persze még így is jó ha van biztosítás mintha kidobtad volna az egész telefont.Bocsi,már nem offolom én sem tovább a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
zseko
veterán
válasz
Ateszpapa #6973 üzenetére
Megnéztem, közben kidobta ezt, kíváncsi lennék mennyire működőképes, mert tetszik.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Ateszpapa #6888 üzenetére
Nincs nekem se rajta sehol. Se doboz, se garijegy, se sehol. Mégis függő. Viszont azt blődségnek tartom, hoy ha ők függetlenítik, ugrik a gari! Miért is? Sufniban csinálják vagy mi? A másik meg, hogy nekem sincs rá hűség, miért is ne függetleníttethetném velük? Nem is értem miért függő?
-
törölt tag
válasz
Ateszpapa #6838 üzenetére
Köszönöm úgy alakult, hogy beszereztem a 10200 mAH fast chargeos samsung power bankot, de fogok mellé egy xiaomit is beszerezni szerintem.
Más, használ valaki ilyen power bankot mint én? Most töltöm fel maxra, majd az elkövetkezendő napokban tesztelem, hogy mit bír. Ez lehet buta kérdés lesz, de a power bankokat nem lehet kikapcsolni igaz? Ha töltöm róla a telefont bekapcsol egyből, de ilyen ki be kapcsolási lehetőség nincs igaz? Meghallgatok minden tapasztalatot ezzel kapcsolatban szívesen, köszönöm!
-
-
Hina
aktív tag
-
-
válasz
Ateszpapa #6100 üzenetére
Én szeretem.Kicsit hosszú lenne az összes funkciót és lehetőséget felsorolni annyi van,de próbáld ki az ingyenes verziót,bár abban sok funkció le van tiltva,aztán rájössz miért is jó a Nova.
Vagy keress youtube-on videókat.
Én megvettem a Prime verziót,ennyivel is megtiszteltem a fejlesztőket,meg amúgy se egy vagyon.Én a próbára a virágboltos verziót használtam,abban benne van az összes elérhető funkció. -
GuruZone
őstag
válasz
Ateszpapa #5902 üzenetére
Szaisztok,
beléptem a klubba, egy telekomos Orchid Gray S8-cal.Egy rohadt nagy csalódás ért a kétbetűs márkában,
így visszatértem kis Xiaomi-s kitérő után. Galaxy S2 volt az uccsó SamsungomNavigációs gombok "pixelesítve", eddig minden szép és jó.
Megkaptam helyben a tartozékkupont is, el is lőttem egy átlátszóra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+