- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
polonic #16861 üzenetére
Bocsanat, nem olvastam el a hozzaszolasaidat az akku dolgoddal kapcsolatban, de nalam kozel sem rossz az uzemido.
Dual simes telom van, sima 8, tehat a kisebb akkus, de igy is kb. 5 ora szokott lenni a SOT-om, ami igen is jo ugy, hogy minden be van nalam kapcsolva.
Folyamatos szinkron 2 fiokkal, Wifi, 4g, bluetooth, (okosoraval kommunikal egesz nap) es a helymeghatarozas is megy.Most igy allok:
-
-
polonic
félisten
válasz
polonic #16673 üzenetére
Ez lett a vége.
Nem tudom, hogy mi miatt van többet bekapcsolva a kamera, a gps, stb. Miért megy többet kb minden, mint ezelőtt. A felhasználás módja ugyanaz. Még két korábbi képemen látszik, hogy nem fogyasztott ennyit az android rendszer.
Teló mondjuk már vagy 2 hete nem volt újraindítva. Segíthet egy restart?
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
polonic #16544 üzenetére
Ez meglepett, mert a nevében meg Tempered Glass van.
Krisztián: Moto+LG akkor sem kellene, ha pisztolyt tartanának a fejemhez. Viccet félretéve HTC U11 lenne a másik jelölt, meg 1+5, de az előbbin nincs jack(és nem akarok azon se vacillálni, hogy most akkor szabadidőmben zenét hallgatok/filmet nézek, vagy töltöm a telefont), az átalakító meg egy kalap sz*r, az utóbbin meg ott a jelly effekt scrollozáskor, meg a kamera is retek. Persze itt meg nem olyan jó az üzemidő, de valahol kompromisszumot kell kötnöm, különben sose lesz új telefonom.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #15437 üzenetére
Teljes eltűntetéshez ollie
vagy OCTAMD kolléga javaslata használható.Risard
Nálam nem melegszik az S8+, kizárólag a legnagyobb nyári kánikulában fordult elő olyan, hogy biztonsági okokból leállt a QI töltés éjszaka. Mondjuk én nem használom autós navigációra, illetve ezüst színű a készülékem, ami nyilván kevésbé/lassabban melegszik fel napon, mint a teljesen fekete változat.
A tok kérdésedre meg: május óta megvan hozzá nekem a gyári Clear View tok. Bár van más tokom is az S8+-hoz, de ezt is sokat nyúzom, jól bírja a gyűrődést, most is szinte új állapotú, és a telefont sem karcolta meg a kerete. Merem ajánlani.
-
-
válasz
polonic #15204 üzenetére
Pl. az app shortcutok a 7.1-ben jelentek meg, melyeket már a 7-esbe is beletett a samsung a saját verziójában. Na most ilyenkor ki kell szedni a saját implementációt először, és át kell írniuk az összes (samsung) appot az újra. Most már valszeg hamar megjelenik a mi telónkra, a 7.1, mert azzal jött ki a Note8 (vagy pedig eleve a 8-at adják majd ki).
(#15206) bigdady: nem, eleve nem is látod a kijelzőt, ha be van csukva a tok.
-
sgeza
veterán
válasz
polonic #14681 üzenetére
Hát azért ennyi idő alatt talán már meg kellett volna csinálnia. Wifin szoktál lenni? Ha nem, akkor a Google beállításokban, illetve a drive-on belül engedélyezted, hogy mobilneten is csinálhasson mindenfélét?
Illetve a Google biztonsági mentés a másik menüpontban be van kapcsolva? Nem ott, amit korábban linkeltél, hanem felette:
Saját biztonsági adatok mentése
Biztonsági másolat fiókja -
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #14490 üzenetére
Előbbire:
Nem. Illetve csak a fentebb általad felsorolt ázsiai országokban. Merthogy pont azt írja, ha jobban megnézed a leírását a Galaxy Appsben, hogy csak ott működik.
Utóbbira:
A hívás előugrását úgy kell elképzelni, hogy ha keresnek telefonon, miközben bent vagy egy alkalmazásban, akkor nem tölti ki a teljes képernyőt a hívás, hanem csak kábé a kijelző felső egyötödét.
-
sgeza
veterán
válasz
polonic #14490 üzenetére
Az azt jelenti, hogy ha épp valamilyen alkalmazásod nyitva van (mondjuk böngészel), akkor nem vált át bejövő híváskor teljes képernyős hívásképre, hanem csak a képernyő tetején jelenik meg egy értesítés, amit akár ki is lökhetsz oldalra, hogy ne zavarjon! Pontosan úgy, mint egy értesítés esetén. Persze akkor is fel tudod később venni úgy, hogy lehúzod az értesítési sávot. Ott látni fogod a hívás értesítését.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #14287 üzenetére
Általában egy-egy fájl, dokumentum, email első megnyitásakor rákérdez a telefon, hogy melyik alkalmazáshoz társítsa. Nem lehet, hogy korábban így társítottad az Outlookot?
zoll96
Szia! A töltes sebessége függ többek között attól, hogy be van-e kapcsolva a gyorstöltés, vagy sem. Egyébként az alapvetően normális, ha a töltés végén lassabban csorognak bele a telóba a százalékok.
-
sgeza
veterán
válasz
polonic #14287 üzenetére
Töröld az email program alapértelmezettségét, akkor újra fogja kérdezni, hogy mi legyen!
Mellesleg van egy beállítás erre vonatkozóan, hogy mindig kérdezze-e, hogy mivel akarod megnyitni (pipától függően megjegyeztethető), vagy automatikusan mindenképp beállítja az első alkalommal használtat. -
sgeza
veterán
válasz
polonic #13862 üzenetére
Jaja, gondolom, hogy nem csak egy bitet kell átkapcsolni. :-)
Mindegy, várunk.
Bár még egy kérdés: van a Vodafone-nál egy olyan, hogy hd hívás. Ha mindketten Vodafone hálózaton vagyunk, és a készülék alkalmas rá, akkor a tárcsázóban két hívásindító gombot látok, az egyik a szokásos, a másik egy plusz jellel ellátott. Erre nyomva a leírás szerint hd minőségű hangon lehet egymással beszélni. Elvileg ez is 4G-n, csomagkapcsoltan viszi a hangot. Ennek vajon lehet valami köze a VoLTE bevezetéséhez? -
-
sgeza
veterán
válasz
polonic #13633 üzenetére
+mindenki más
Igen, közben rájöttem, hogy ez nem egészen az. Csak egyszer feloldotta, de közben eszembe jutott, hogy valószínűleg meglátta a szemem, és az iriszfeloldás oldott, nem az oké gugli. Ez nekem annyira jól működik, hogy sokszor meg sem jelenik a kamerakép a szememről, mert hamarabb felold.
-
sub71
aktív tag
válasz
polonic #13633 üzenetére
ez a Google Assist elég furcsán működik! mindenkinél más! tegnapelőtt végre sikerült beállítani. kikapcsolt képernyőnél is működött!...... kb 1 óráig. azóta csak bekapcsolt képernyőnél. van más érdekesség is! nekem pl a "megbízható hang, telefon felébresztése..." menüpont hiányzik a beállítási lehetőségek közül!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #13614 üzenetére
Azzal nem próbálkoztam, annyira azért nem fontos nekem a dolog, hogy a telefon nyelvét teljesen átállítsam.
Masztiff1988
Honnan van a telefon és a kábel?
lanszelot
Érthető, amit írsz, bár én alapvetően az Assistant-ot akartam elindítani, de akkor tényleg a magyar rendszernyelv lesz a ludas ennek a sikertelenségében.
-
janosibaja
őstag
válasz
polonic #13543 üzenetére
A magam tapasztalatát mondom (tehát tévedhetek is akár):
Nyáron utazások alatt napi 12-14 órákat ment a navi (Here, Google Map, Waze), mindig automata fényerőn, s mivel leginkább erősen tűzött a nap, vélhetően fullon ment. Hetente 2-4 alkalommal 2-6 órát megy a waze: semmilyen nyomát nem látom beégésnek.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #13543 üzenetére
Ha nem fogja folyamatosan tűzni a nap, és így nem lesz mindig max fényerőn, akkor szerintem nem lesz gond. Ha meg mégis, arra való a garancia.
Ateess
Mindenképp várd meg, amíg visszajeleznek telefonon. Nekem előfordult, hogy 2-3 napig is várnom kellett. Viszont amíg nem hívnak fel az adategyeztetés miatt, addig nem is fogják kiadni az online rendelt telót. Nyilván ha egy hétig nem jelentkeznek, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, de szerintem hívni fognak.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #13370 üzenetére
A névjegyzék beállításainál, a megjelenítendő névjegyek alatt kéne szerintem kutakodnod.
Leonardo91
Ez korábban is szereplő hiba volt, a telefon túlmelegedése miatt kapcsol ki a töltőpad, biztonsági okokból. Elvileg jött/jön rá frissítés, de nekem most, hogy enyhébb az idő, már nem csinálja. Töltéshez max vedd ki a tokból - már ha használsz -, akkor kevésbé melegszik fel a készülék.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Robogó, kismotor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest