Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
YosheeLocote
csendes tag
Sziasztok!
Ha tok nélkül használom az s8-at (fekete), mennyire fog karcolódni??
Köszi! -
kiszi07
senior tag
Sziasztok,
S8-nál elkezdett szarakodni a töltőcsatlakozó, a mikrofon, kihangosítva, fülesen jó. 2 év Samsung garanciát kaptam rá, mert Ausztriában vásároltam, de törött a kijelzője, kezdenek vele valamit?[ Szerkesztve ]
-
Najlahu
csendes tag
Sziasztok! Viber beszélgetés közben folyamatosan jelez az értesítőhang a háttérben. Mi a franctól lehet ez? Tapasztalt már valaki ilyet?
-
Lacka89
aktív tag
Nem. Elsok kozott vettem meg a telefont. Igaz most volt kijelzo cseren. Felraktak ra a szeptemberi romot es vissza toltottek a lementett adataim. Csereltek az akksit is igaz nem ertem miert mert kb 2 honapja volt cserelve a kijelzo es akkor is csereltek.. nem ertem mi ez a telefonszam. Meg csak nem is ismerem. Be vagyok jelentkezve a googlebe a samsungba is.
-
bayarena
aktív tag
Sziasztok!
S8-am van, és nemrég egy frissítést követően valahogy feltelepülhetett egy másik messenger app is. És most duplán jelzi ha írnak, fagy tőle a teló, nagyon idegesítő. Próbáltam kikutatni és törölni, de elvileg csak 1 messenger appot lát. Hiába törlöm utána mikor telepítem újra duplán van.
Van vkinek valami ötlete, hogy mi lehet ez, és hogy tudom megoldani a problémát?
Előre is köszi. -
ToBeY
nagyúr
Ezt a közel 7,5ó Sot-ot magam sem értem...Tegnap du elmentem itthonról és csak este jöttem haza,ezért rátöltöttem az aksira,talán ez lehet a magyarázat.[kép]
-
Gergo_R6
csendes tag
Üdv.
A héten települt frissítés óta hálózati problémáim vannak a telefonnal. Nem kapcsolódik a hálózatra nincs mobilinternet stb wifi megy gond nélkül valaki találkozott már ilyen problémával? -
sgeza
veterán
válasz
geyamasszor7 #46360 üzenetére
A telefonra gondoltam! De ezt nem neked írtam. 😁
A névjegyzékes kérdésre írtam.[ Szerkesztve ]
-
geyamasszor7
csendes tag
Oh,párat írhatnál lehet kipróbálnám!😃👍
-
ToBeY
nagyúr
Mióta van "3d touch" az ikonoknál?
Én most vettem észre amikor naptárba eseményt akartam beírni. -
kbyte1024
veterán
válasz
geyamasszor7 #46367 üzenetére
akadnak szar karik.Én is kintről rendeelgetem és itt is sokat eladtam már.Ki kell tapasztalni melyik eladóztól lehet frankó karit kapni! Meg nem mindig a "neves gyártók"termékei a jók!! tudnék felsorolni jó pár olyan karit amiről nem hallottak itt sokan és simán veri a nagyokat!
-
söncö
tag
Ez nem a telefon kijelzőjének a hibája.
Csináltál egy screen shootot amit feltöltöttél ide és gépen telefonon ha megnézed akkor is látod a színátmenet egyenetlenségét. Pedig a telefon amoled a pc meg ips.
Itt a téma hátterével van gond.Állíts be valami más hátteret és meg is van oldva a bajod.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
geyamasszor7 #46365 üzenetére
4K-t elméletileg nem is lehet az SD-re rögzíteni egyből, maximum átmásolni, miután elkészült a felvétel.
De egyébként abban egyetértünk, hogy sok minden befolyásolhatja azt, hogy feltöltött aksival mennyi 4K videó készíthető.
[ Szerkesztve ]
-
Mauro812
tag
válasz
geyamasszor7 #46365 üzenetére
Belső memóriára rögzítek.
-
$atirka
őstag
válasz
geyamasszor7 #46363 üzenetére
Legegyszerűbb teszt, ha telemásolod filmekkel pc-n, ha mind rámegy, akkor nincs baj.
Ha fake a kártya, leginkább azzal szoktak trükközni, hogy pl. egy 32-es kártyát átírnak mondjuk 256-os méretre. A gép 256-osnak látja, de másolásnál megáll az adatátvitel ~32Gb felmásolt mennyiség után. -
Mauro812
tag
Teljesen feltöltött aksival kb hány perc videót lehet rögzíteni 4K-ba?
-
geyamasszor7
csendes tag
válasz
geyamasszor7 #46361 üzenetére
Amúgy egy 32gb kártyával megcsináltam ugyanezt és az a kép meg van,úgyhogy valószínű a 256gb kártyám rossz!
-
geyamasszor7
csendes tag
válasz
dkovizoli #46355 üzenetére
Jártam már én is úgy,hogy rossz volt a memókari,semmi sem ismerte fel és formázni sem tudtam!De ezt tudtam,amiket rátettem képet és videót az rajta van,telefonnal le tudom játszani,meg tudom nézni a képeket!Csak ha átállítom,hogy a kártyára vegyen lövök egy képet,ki-be kapcs és sehol a kép!Most,hogy 3X leformáztam és lőttem képet nincs meg!Azthiszem új kártyát veszek bele valami hivatalos üzletbe!Köszi a segítségeteket!😊👍
-
ToBeY
nagyúr
Az mennyire normális,hogy az alap téma ilyen furán,csíkosan átmenetes (bejelöltem sárgával h meddig)
[kép]Főleg tök sötét szobában,kocsiban látszik!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
geyamasszor7 #46351 üzenetére
Mire formáztad és mivel? Teló?
-
hevepapa
senior tag
válasz
geyamasszor7 #46337 üzenetére
Érdemes ezek a szempontok szerint is ellenőrizni eredeti vagy sem:
[link] -
Lacka89
aktív tag
Sziasztok. A nevjegyzekbe a sajat telefonszamomnal miert mas szamot ir ki? Kiirja h"Az En Galaxym" a nevem es a ketto kozott. Honnan olvassa be a szamot?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
geyamasszor7 #46347 üzenetére
Eléggé hamisítják ezeket a kártyákat, meglepne ha valóban 256GB-os lenne ezek után.
Mennyiért vetted, és kitől.?
Linkeld be az eladót. -
bigdady
nagyúr
válasz
geyamasszor7 #46347 üzenetére
Eredetiség erősen kétséges, ez lehet az oka. Nekem is van ilyenem és amióta kivettem a telóbol fürgébb is egyértelműen
[ Szerkesztve ]
-
geyamasszor7
csendes tag
Ebayról rendeltem angol üzletből.Evo class 10.Most megint leformáztam 3xis rakom rá a képeket,beleteszem a telefoba átállítom,hogy sd kártyára mentse és megnézem,hogy a kép eltűnik-e!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
geyamasszor7 #46344 üzenetére
Honnan, kitől rendelted a kártyát?
Érdemes lenne lefuttatni egy SD kártya tesztelő appot.Csak úgy nem szoktak eltűnni dolgok, csak ha szar a kártya.
-
bigdady
nagyúr
válasz
geyamasszor7 #46341 üzenetére
Tudsz rá másolni számítógépen? Lehet read onlyban van
[ Szerkesztve ]
-
geyamasszor7
csendes tag
válasz
bigdady #46338 üzenetére
Nincs sajnos más eszközöm amivel kipróbálhatnám!A számítógépem felismeri,a kártyaolvasómba beleteszem,úgy a laptopba és felismeri.A menetkamerám max 32gb,a fényképezőmbe is max32gb az ipadembe meg nincs.A laptopról raktam rá képet és videót azt meg tudom nézni a telómon és nem tűnik el!
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
geyamasszor7 #46332 üzenetére
Pc-n nézted, hogy mi van a kártyán?
-
bigdady
nagyúr
válasz
geyamasszor7 #46337 üzenetére
eBay?
Más eszközben működik egyáltalán? -
spider80
őstag
válasz
geyamasszor7 #46335 üzenetére
Eredeti az a kártya biztosan?
-
bigdady
nagyúr
válasz
geyamasszor7 #46332 üzenetére
Formázva van a kártya?
-
geyamasszor7
csendes tag
Sziasztok!S8 telóm van nekem is augusztusba vettem újonnan.Múlt héten Walesbe kirándultunk és rengeteg képet készítettem vele csak a méreg megevett amikor egy ki-be kapcs után eltűntek a fotók!Kirándulás előtt vettem a telefonhoz egy 256gb-os samsung kártyát, telefonba a fényképező beállításánál meg átállítottam,hogy az sd kártyára mentse a képeket!Amikor észrevettem,hogy a képek eltűntek csináltam egy tesztet.Csináltam egy képet,ki-be kapcs és a kép sehol!Ezután állítottam át,hogy a képeket a telefonra mentse és az így csinált képek megvannak!Az lenne a kérdésem,hogy járt már így valaki?Esetleg van valami rejtett mappa vagy hely ahova lementhette?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Cirmos
csendes tag
Ezért ugy gondolom hogy nem szolgáltatótól ered a hiba.
-
xrvman
őstag
Üdv mindenkinek!
Immáron tegnaptól az S8 asok táborát bővítem
Kérdezném a tapasztaltakat, az Alcantara tok mennyire jó zsebben?
Vettem egyet még tegnap, de asszem vissza fogom vinni, mert zsebből kivenni kissé érdekes művelet.
Többiek hogy viszonyulnak hozzá? Kopni fog kissé, s ezáltal kissé zsebbarátabb lesz?
Kézben nagyon jó, kellemes, ám ennyi.Lehet ilyet kellett volna vennem inkább?
Clear Cover Galaxy S8 -
kozma1986
tag
válasz
thedarkfox #46317 üzenetére
Köszönöm, ki is kapcsolom, bár milyen menő lenne hanggal feloldani
-
bigdady
nagyúr
Frissült a health nemrég mkst vettem észre, elég pofás lett
-
kozma1986
tag
Üdv Uraim!
Használja valaki a Bixby-t? Én csak kíváncsiságból ma beállítottam, még a feloldás hangos jelszóval funkciót is bekapcsoltam, mondom is neki, de utána kéri a feloldó mintát. Tudja valaki, hogy ezt mi az anyjának csinálja?
-
bigdady
nagyúr
Fel év után mivel itt írtatok hogy fullhdről atallitottatok a kijelzőt wqhd-ra mondom újra kipróbálom. Azóta laggol a teló, pl a menü, lassú a kamera app és laggol pl a face is. Egyertelmuen nem fluid vele a rendszer. Megy vissza a fhd
[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz
dkovizoli #46302 üzenetére
Bekapcsolt kijelzőnél megy. Ha kijelzővel lefele leteszem akkor csak hívásnál futkos a csík, egyébértesítéseknél nem. Kijelzővel felfele bekapcsolva futkos a csík, kikapcsolva a kijelzőt semmi reakció.
(46302) ez igaz de a kettő lényegében 1 appba van
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
thedarkfox #46299 üzenetére
Nálam eddig is jelzett szinte minden, bekapcsolt kijelzőnél is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- R.I.P. Aláírások