Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyj74
senior tag
Amúgy mostanában meg ha Messengerben üzenet jön, akkor az értesítési sávban nem csak az eddig megszokott ikon jelenik meg, hanem annak "negatív" változata. Ez mi lehet?
-
Ubul86
őstag
válasz
Mr.Silkó #44677 üzenetére
Szia, köszi, akkoriban, mikor eleinte olvastam a topicot, még nem volt benne
Az évi 1-2 eset nem gáz, csak na, az ember kiad közel 200-at egy telefonért, nem örül az ilyennek(jó, 182 körül volt
)
Azért is kérdeztem, mert szept. közepén mennénk nyaralni, és ott biztos használva lenne, és valószínűleg ebből kifolyólag nem lenne addig telefonom. De akkor megfogadom, végül is nem zavaró annyira. (más kérdés, mikor az ember megakar majd tőle válni, és majd visszahozzák, 2 hónap múlva, hogy sry, szar a kamera...ja nem szar, csak meg kell kocogtatni.)
-
Mr.Silkó
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Messengert hogyan kell beállítani,hogy ne jöjjön elő ez az engedélykérő lóf@sz?[kép]
[ Szerkesztve ]
-
Ubul86
őstag
Sziasztok.
1 éves az S8-am, szerettem volna pár fényképet csinálni a szegedi Decathlonban, és nem akart fókuszálni...emlékeztem rá, hogy volt már ilyen post itt, és azt mondták, kicsit meg kell ütögetni az oldalát, helyre jön...megkocogtattam én is, nálam is jó lett...kb. az 1 év alatt kétszer csinálta ezt.A kérdés: akinél hasonló előfordult, egyrészt milyen időközönként, másrészt vissza vitte -e szervizbe, és ha pl. telekomos a szerviz, mi történt, alkatrész csere/telefon csere?
Most perpill jó, nem tudom, mikor/mitől jön elő, elég gyakran használom a kamerát pedig.
-
törölt tag
válasz
WaterWave #44669 üzenetére
Üdv,Ok,köszönöm.Amikor felrakták hibátlan volt most kezdett itt feljönni.Ha nem jön tovább fel vagy ahogy írod ha alámegy por nem karcolja akkor nincs gond,nem zavar.Elvileg Glass 5el védve tehát csak nem lesz baja.Tokba van(de elől nem lóg annyira fel h felnyomhatná) azért is amit írtál ill azért is mert csúszós hátlap s nem szeretném leejteni sem.Meg volt rajta 1fólia is azt is rajta hagytam.Mivel drága mobil amennyire tudok vigyázok rá.
-
WaterWave
veterán
válasz
#37254912 #44667 üzenetére
Nekem is ilyen, passzentos sose lesz a szélénél, véleményem szerint meg ha alámegy egy kis pro, nem fogja megkarcolni, mivel a fólia nem mozog rajta.
Tok hátra fontos, mivel üveg a hátlap, az nagyon tud karcolni, főleg ha mindig asztalra teszi az ember, a kijelző üvegfelülete meg azért edzettebb de egy fóliával, amilyen neked is van védhető... Én azt mondom jó az ugy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv.Nem tudom mennyire látni de egyik S8as mobilon(Páromnak is ilyen van)elkezdett feljönni fólia.Ez tovább is fel fog jönni vagy marad ilyen?Gondolom cseréltessünk rajta ha pl alámegy porszem karcolhatja kijelzőt is igaz?Ahol Mi rakatunk rá ott 4ezer ft 1ilyen fólia azért nem szeretnék gyakran ez kb3hete van rajta.Tok nem nyomhatta fel.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Ha több file- t szeretnék felmasolni a telora eredeti kabellel, kb 5 perc utan a 30 perces masolasbol 6 ora lesz. Mi miatt lassul be?
Wi 10 esrol S8+ ra.[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Ami jött XEH-ra frissítés azóta nem smooth a rendszer. Feldobtam a DBT-t gyorsan, azzal állítólag jobb lesz. Háááát segített rajta, de sűrűn megakad a rendszer és olyankor van hogy másik appra nyomok. Másnál is van ilyen jelenség? Ez előtt minden flottul ment.
-
Chamoro
tag
Egy kérdést tennék fel.. van egy ősrégi Galaxy s3 telóm amin az utolsó frissítés 2014-es. (Gyári független)
A T-s S3 kapott 2016-ban is egy frissítést Sammobile alapján.
Ez hogy lehet? -
dkovizoli
addikt
Volt már, hogy augusztusi fríssítés jött ota-n? CRGH. S8+ DBT.
-
majdnemkocka
tag
válasz
Weareus #44474 üzenetére
"Mire nem nyújt fedezetet a biztosítás?
A biztosítási fedezetből való alapvető kizárások:
Mindkét biztosító esetén:
- Amennyiben tudatosan tetted ki kockázatnak a készüléket, és nem vigyáztál rá elvárható módon;
- A készülék elvesztése, megmagyarázhatatlan eltűnése, elhagyása, stb. esetén, vagy ha nem tudod bemutatni a sérült készüléket;"
(https://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/szolgaltatasok/keszulekbiztositas)Szerintem az elvesztést nem tudod olyan fényben feltüntetni, hogy biztosítási esemény legyen belőle (ugye ha ellopták volna, akkor rendőrségi feljelentést kéne csatolnod).
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz
thedarkfox #44646 üzenetére
Igen arra, köszönöm, fel is rakom
-
Mo Bill
aktív tag
Ha valakinek, akinek garis a telója és mondjuk leesik és betörik a kijelzője, akkor azt gariba javítják?
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox #44641 üzenetére
Nem ezt mondom. Ez egyébként módosítható az alapértelmezett alkalmazások menüben, illetve módosítható a viselkedése, hogy első alkalommal alapértelmezett legyen a kiválasztott alkalmazás, vagy mindaddig megkérdezze, amíg a felhasználó nem jelöli meg, hogy úgy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Ez más! Ez azt jelenti, hogy az az alkalmazás nyíljon-e meg, ha ahhoz kapcsolódó linkre nyom valaki egy másik alkalmazásban. Például a play áruháznál ez a beállítás azt jelenti, hogy mondjuk böngészőben nyomsz egy play áruházas linkre, akkor nem a böngészőben nyitja meg az adott oldalt, hanem átdobja a play áruház alkalmazásba, és ott nyílik meg.
Nem tudom, hogy facebookos linknél van-e ilyen.
Az eredeti kérdésre az lenne a válasz, hogy az alkalmazáson belül kell(ene) lennie olyan beállításnak, hogy a linkek az alkalmazáson belül vagy a külső böngészőben nyíljanak-e meg. Szerintem egyébként kéne lennie ilyen lehetőségnek, de nem csodálkoznék rajta, ha nem lenne, lévén az erőszakos fb alkalmazásról van szó, amitől személy szerint én is hányni tudnék, ezért nálam is alap, hogy egyből tiltom.[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz
Den Hadnagy #44637 üzenetére
Tedd azt, böngészőből ugyanúgy elérni minden funkciót. Sőt Chrome vagy Samsung Browser alatt értesít is.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
marquuard #44636 üzenetére
Azért kemény, hogy egy jelenleg 0.93 gb méretű alakalmazáshoz külön app kell, hogy ez menjen. Kapcsolom ki a francba, már ideg vagyok, hogy ott van nekem letörölhetetlenül... Az meg a röhej kategória, hogy hiába van fent a Messenger lite, ha a böngszőből nyitott FB oldalon az üzenetekre nyomsz, átirányít a Play áruházba, hogy telepítsd a full Messengert
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz
Den Hadnagy #44633 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldja e, de:
beállítások/alkalmazások/facebook/legyen alapértelmezett/ugrás a támogatott URLekre
Itt próbáld átállítani.Egyébként ugyanitt le is tudod tiltani a Facebook alkalmazást a kikapcsolás gombbal.
-
Den Hadnagy
senior tag
Tudom, hogy nem S8+ specifikus probléma, de a FB app ugye letörölhetetlen a telefonról... Minden máson böngészőből használom. Nade a legutóbbi frissítés óta a Fb app nem a külső böngészőben nyitja alapértelmezetten a hírfolyamos linkeket, hanem a Fb app integrált böngészőjében. Ezt hogyan lehet beállítani, hogy pl. a linkek a Samsung Browserben nyíljanak meg?
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
Régen note-omon igaz rootolva volt, be lehetett álltíani, hogy egyes alkalmazások led fényei milyen színűek legyenek... gondoolom itt is rootként kellene megoldani máshogy nem lehet?
-
WaterWave
veterán
Még az s9 is be van égve, és az s10 is be lesz égve.
-
oba
addikt
válasz
pendre54 #44609 üzenetére
Amúgy én is ettől "szenvedek". Én leírtam a hirdetésemben, hogy be van égve, és jönnek folyamatosan a pofátlan alkudozások... Holott gyanítom, hogy a hibátlanként hirdetett s8 -asok nagy része ugyanúgy be van égve és sokkal többért el is mennek. No mindegy ez csak zárójeles megjegyzés volt.
-
WaterWave
veterán
Tok mindenképp kell a telefonra, hisz üveg a hátlap, azt meg védeni kell...
A flip tokok szerintem csak nyüg, igy én a telefonhoz egy sima jó tapintású egyszerű fekete tokot kaptam, meg raktak rá nekem fóliát.. Kicsit szkeptikus voltam, hogy a szélénél nem-e jön majd fel hisz le van kerekítve az üveg, de azóta bírja...
Szerda óta egészen pontosan -
marquuard
veterán
Navigációs sáv még hagyján, én azt zero-day át is állítottam, hogy tűnjön el ha nem tapicskolom.
(#44613) ToBeY: Adj neki kék és világosszürke hátteret max. fényerőn, ezzel a két színnel szúrhatod ki legegyszerűbben ha van beégés.
(#44615) dnelb: Épp ezért szeretem a Samsung Browser-t is, kár, hogy Chrome-ban nem lehet teljes képernyőt alkalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Mivel lehetne megnézni,tesztelni hogy nincs- beégve a statusbar navigációs sáv?
-
marquuard
veterán
válasz
pendre54 #44609 üzenetére
Szia, legfeljebb kihúzni tudod a beégés-mentes időszakot, sajnos én is azt veszem észre, hogy már tökmindegy milyen alacsony a féynerő, felső status bar már ott marad de szerencsére el is tűnik hamar, tehát állandó jelleggel nincsen beégésem.
A magas (értsd: tényleg magas) fényerő relatíve hamar kikezdi, pláne ha konstans ugyanazt rajzolja ki a kijelző, pl. navigáció ikonjai, amik jellemzően ott maradnak a kijelzőn.
Ha esetleg beégne, akarva-akaratlanul is rákeres az ember, hogy AMOLED burn-in fix, de óva intelek az ilyen megoldásoktól.
Egyébként másfél év után úgy adtam el Aprón az S7 edge-met, hogy egy deka beégés nem volt a kijelzőn.
-
Üdv!
Egyelőre még csak szándék szintjén vagyok, az S8 vásárlása ügyében, de itt a Hardveraprón már nem egyszer olvasok hasonlókat, már akik korrekten leírnak minden infót a telefonról: "Alul felül szokásos amoledes beégéssel a kijezőn". Kérdésem, hogy ezt a beégést meg lehet valamilyen módon akadályozni, van tekintsem úgy, hogy ez gyári tartozék? -
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44602 üzenetére
Ok,köszönöm!Üvegfóliával próbálkoztam de azok fel is jöttek.Jelenleg 1gyári Samsung sima fólia van rajta tehát kijelző is védve viszont ezt karcolta össze csúnyán elvileg akkor a tok belseje.A fólia alap az karcolódjon hisz ha maga kijelző sérülne az olyan is marad így meg cserélek fóliát azt ennyi...Bár ez a fajta is drága volt 4ezer ft és sima fólia de megéri.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#37254912 #44601 üzenetére
Ennek a toknak recés a hátlapja, szóval csúszkálni nem fog a kezedben vélhetően. A kijelző pár hónap/1 év alatt úgyis karcos lesz majd, ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor célszerű valamilyen fóliát használni, bár nem túl nagy a minőségi választék belőle. A fliptokok valóban karcolhatják az előlapi üveget, a fedlap alá bejutó por közreműködésével.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #44599 üzenetére
Rendben,köszi.Nekem annyi lényeg hátlapot védje meg ne csússzon ki kezemből mobil tok nélkül esélyesebb lenne.Másik tanácsodra nem veszek olyat ami zárható előlapi tok ne karcolja fóliát.Van teljeskörű biztosítás rá de Én azért féltem meg amit tudok megteszek védelem érdekébe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Autós topik
- iPhone topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Max