Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eliterob
tag
Üdv! Gyors kérdésem lenne. Hogy lehet nevjegyeket szerkeszteni? Amikor atkoltoztem a másik telorol minden nevet fordítva mentett el elől a keresztnev utanna a többi. Eddig fel se tűnt mert keveset telefonálok de idegesítő hogy nem találom benne a szerkesztés. Annyira alap lett ez a tarcsazo hogy szégyen. Legalábbis a htc sokkal okosabb volt. Vagy esetleg csereljem le? Van szebb jobb okosabb? Thx
-
válasz
Viktor0610 #11685 üzenetére
A "volna e szüksége valakinek rá?" nem minősül pénzért hirdetésnek. Nem írt ki árat, nem hardverapró helyett használta a fórumot.
-
válasz
laci0530 #11686 üzenetére
Én is ma aktiváltam Coop kártyát, nekem elfogadta azonnal a Telekom oldalon, és már meg is kaptam az emailt a kuponokkal. Nem lehet, hogy elütötted a kódot?
Két tokon filózok a Telekomnál: A LED view és az UAG jön szóba. De a LED view esetén félek, hogy ugyan az a kemény karcolós műanyag fogja körb, mint a clear view anyaga. Valaki meg tud ebben erősíteni?
-
laci0530
senior tag
válasz
Viktor0610 #11685 üzenetére
A telekom coop kuponnal való vásárláshoz készíttettem ma coop kártyát az egyik üzletben.
Aktiválták a helyszínen, de a biztonság kedvéért utána vásároltam is egyet vele.
Az igénylésnél hibaüzenetet kapok a kártyaszámra (egyben és négy karakterenként szóközt hagyva is próbáltam már beírni).Valaki nem tudja véletlenül, hogy a kártya kiállítását és első használatát követően mennyi idővel lehet regisztrálni a kedvezmény igénybevételéhez?
-
-
zmtTom
aktív tag
Elkelt a vezeték nélküli töltő....
-
zmtTom
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Megrendeltem ma én is az S8-at a Telekomtól. Pénteken kapom meg. Remélem tényleg független lesz. Annyi hogy amit hozzá adnak kiegészítő csomagot azt én nem szeretném használni. Volna e szüksége valakinek rá?
-
Muminn
újonc
válasz
Memmaao #11668 üzenetére
Rendben, köszönöm...
A telekom hozzáállása és tájékoztatása és félrevezetése a gáz...szerintem nagyon...mert nem mindenki fórumozik itt... a másik itt is azért akad aki mást-mást ír...de hagyjuk...nem érdekes...csak gondoltam leírom, hogy sztem ez teljesen a vásárlók szándékos félrevezetése minden értelemben a telekom részéről
[ Szerkesztve ]
-
-
spawn21
veterán
válasz
Muminn #11658 üzenetére
Ugye tudod, hogy valójában senki sem tudja hogy függetlenek. (Szolgáltatóknál)Maximum aki próbálta
Nagyon sok mobilunk az, g6, sonyk, Samu, htc.......Ugyan ez van osztrákban is, németben is. Ott sem tudja senki. Ha itt azt mondják, hogy az akkor nagy valószínűséggel az
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Luser2000 #11659 üzenetére
Miért is kéne tájékozottnak lennie? Ügyfélszolga a Telekomnál, evidens, hogy azt fogja mondani, hogy Telekom telefon telekom kártyával használható. És innen kezdve tök felesleges azon vesszőfutni, hogy ki beszél hülyeséget! Ha azt mondja, telekom kártyával használható, nem hibázik, miért lenne érdeke Vodafone előfizetőnek eladni a telefont? Aki meg az ügyfélszolgát hívja ilyen kérdésekkel, az ne várjon pontos választ. A honlapon majd minden telefonnál az szerepel, hogy kártyafüggetlen. Csak itt a fórumon kb 100x írtuk le, hogy IGEN, TÉNYLEG FÜGGETLEN!. Akinek ez nem elég, és még ezer biztosítékot szeretne és lutri, mert mi van, ha vissza kell küldeni, stb, az vegye meg a SES-ban.
-
Aszi10
tag
Nos srácok tegnaptól én is boldog S8+ tulajdonos lettem és hát megmondom őszintén , hogy már most jobban tetszik mint az iphoneom tetszett...
-
Mr.Silkó
veterán
Kedves fórumtársak!
Egy hete átvettem bulikavagyok kollégától a topikgazda posztot itt, az S8 fórumon. Elkészítettem a régóta kért téma összefoglalót legjobb tudásom szerint, amit a többi topikgazda is jóváhagyott, így mától aktív, a szokásos helyén keressétek, a 0. hozzászólásnál. A mélyvíz rész még hiányos, ehhez hamarosan segítséget kapok, mivel jómagam nem vagyok gyakorlott a témában. Amint megkaptam az anyagot, beleteszem azt is majd az összefoglalóba.
Ha bárkinek bármilyen építő jellegű észrevétele van az összefoglaló tartalmát tekintve, illetve szeretné valamivel kibővíteni, privátban jelezze nekem nyugodtan, megbeszéljük, megoldható.
Szóval innentől az alapabb kérdéseknél lehet az új tulajoknak, érdeklődőknek javasolni az összefoglaló átolvasását!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gondolkodom egy S8+ és egy Note 8 között. Eredetileg a Note 8-ra tettem a voksom de ez a 3300-as aksi picit elszomorított. Mellette szól a 6GB ram de néztem a 2 telefonnal készített speed teszteket és nagyon minimális eltérést tapasztaltam. Egy átlag felhasználáshoz ez a 4Gb ram is elegendő úgy gondolom. Ceruza engem nem izgat, sztem nem is használnám.
-
Muminn
újonc
válasz
Memmaao #11653 üzenetére
Nem értem miért ne mondhatná, ha valójában a telekom a saját oldalán árulja függetlenül a mobilokat...akkor ne írja oda se, hogy független...tudom, hogy vissza küldhetem, ismerem a szabályokat...de nyilván nem hiányozna a procedúra...viszont sokkal jobban zavar, hogy telejsen félrevezetik a vásárlót...vagy az oldalon vagy az ügyfélszolgálaton...ezzel azt éri el, hogy pár vásárlót elbizonytalanít és nem fog náluk vásárolni....
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
S7e ről váltottam,és ott az autó fényerőszabályzó sokkal korrektebbül működött.
Ha a szenzor fölé raktam a kezem már rögtön láttam a változást,az s8 plus nál meg nagyon randomra működik.
A másik,a kijelző szélei kicsit pirosas volt gondolom a fénytörés és hogy ott máshogy világítja meg a led,de megkerestem a képernyőszélek színegyensúlya menüt a hűvös felé toltam a csúszkát egyet bekalibrálta és így már jó lett.
Ugye nem ez volt a kijelző bepirosodási hibája,mert ott a képeken az egész kijelző pirosba úszott. -
viera
őstag
válasz
Muminn #11652 üzenetére
Ne foglalkozz vele,független az S8,S8+ náluk.
Sőt sok Huawei,Sony,HTC,Honor.
Hogy ezt miért csinálják?
Mert többnyire olyanok ülnek ott aki hülye hozzá.
Nekem egyszer azt próbálta bemagyarázni,hogy már régóta megy náluk a 4G-n való telefonálás és én ezt eddig miért nem tudtam?Mondom nem a 4G netet kérdezem,hanem mikor lesz VOLTE?
Vitatkozott velem,hogy eddig is volt miért akarom megmagyarázni?
Azt sem tudta mi az a VOLTE és nem is tud ilyenről,hogy lesz.[ Szerkesztve ]
-
zsombor22
aktív tag
-
Muminn
újonc
Sziasztok.
A telekomos független lista áras s8-as telefonon filózom...beteszem a kosárba és egy szöveg jelentik meg amiben az van, hogy a készülék csak telekomos kártyával használható....felhívtam a telekomot és egyértelműen azt mondta sz ügyintéző, hogy nem árulnak független telefont...mondom neki, hogy ezt nem igazán értem, mert oda van írva, hogy független a készülék...megnézi, azt mondja látja és majd szól az informatikus kollégáknak, hogy ezt ne írják oda mert a telefon nem független és csak telekomos kártyával használható...mondom neki, hogy de akkor miért van ilyen keresési funkció, hogy független telefonra is lehet szűkíteni a keresést, ráadásul nem egy ilyen telefon van amit így kínálnak?...ő nem tudja de nincs a telekomnál független telefon....(ja és nézzem meg az minden náluk kínált s8-nál ezt írják. Amúgy tényleg ezt írják arra is, amit előfizetéssel veszel
...na de ez most mindegy is....de ez így hogy??? (Gondolom vett már itt más is ilyen telót és nem telekomos kártyával használja és működik...), de ezt miért csinálják?
-
outdoor
aktív tag
Eredetileg nem gondoltam ilyen kategória vételére, de ez kihagyhatatlannak látszik.
A dokkolón kettő nagy és egy kicsi csatlakozóaljzat van? Fogad vezetékes billentyűzetet plusz vezetékes egeret is? Csökkentendő az elektromágneses felhőt.
A képernyő, amire csatlakozhatna, nálunk most a tévé (settopbox-szal). Szerintetek megmaradhat ide-oda kapcsolgatva a tévé funkció, vagy esetleg van androidon keresztüli megoldás netről, de flottul, ablakban kicsinyítve-nagyítva?A dokkolón kersztül nagyképernyőn látott irodai alkalmazáscsomag megegyezik a mobilon használhatóval, vagy fejlettebb, esetleg teljes verziós asztali Word és Excel VBA funkciókkal?
-
csabicska
senior tag
Milyen cég kör erre telefonra biztosítást?
Mi a konstrukció?
Ki kötött már?
Köszi előre is. -
janosibaja
őstag
válasz
Ateszpapa #11637 üzenetére
Hát ezzel a vacakkal próbálkoztam, BlitzWolf BW-VR3 3D VR Glasses
Igaz, én szemüveges vagyok, tán nehezebb nekem jól beállítani, de az a tapasztalatom, hogy ez a cucc semmivel sem ad jobb képet S8-on nagy felbontásban, mint az előző mobilom sima Full HD-ben.
-
Riccsike
újonc
Sziasztok!
Pár napja észrevettem, hogyha huzamosabb ideig nem használom a fényképezőt, aztán megnyitom, nem áll be a fókusz. Aztán, ha kicsit hozzákoccintom a tenyeremhez, rögtön fixál.
Esetleg találkozott valaki ezzel a dologgal? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Ateszpapa #11637 üzenetére
Én innen az aprón vettem használtan, ki lehet fogni olcsóbban így.
Szerintem megéri, azóta vettem távirányítót is hozzá.Sajna mostanában nem tudtam használni, mert ebben a nagy melegben beizzadtam a szemüvegbe és párás lett.
Szerintem a mobilos VR-hez ez az alap, mivel sw támogatás is van.
De szívesen megmutatom, ha a Margit Híd közelében jársz majd.
-
Deck
titán
Cardboardot használ valaki a telefonhoz?
-
Pubilol
tag
válasz
Memmaao #11610 üzenetére
Szívesen adok egy Coop kártya számot neked, vagy bárkinek aki először ír nekem, van még egy "tartalék". Amúgy igen, egy kártyával csak egyszer, és csak egy fajta kedvezményt lehet igénybe venni. Nekem úgy sem engedte, hogy beraktam egy 600ft-os usb kábelt még a kosárba (amivel 10k felett lett volna a rendelés éppen), hogy ne kelljen szállítási díjat fizetni. Így azt nem tudtam megúszni.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
csabicska #11620 üzenetére
Nekem fogásra sem jön be, gumisabb, tapadósabbra számítottam.
A másik meg, hogy ha a Gear VR -el akarom használni akkor ki kell vennem a tokból.
A clear cover sem fért gyárilag bele, kicsit lereszeltem a csatlakozónál, és így bele fér anélkül, hogy ki kellene venni a tokból. -
darkpower
aktív tag
válasz
Marvinyo #11628 üzenetére
S8+nak van 128gb dual-simes verziója, ha jól tudom. Lehet az lenne a számodra megfelelő készülék
[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
"2 simmel jobban merülne a telefon"
Azért ez valljuk be, megint csak nem érv. Nyilván vállalja ezt az ember, aki két simmel akarja használni.(#11616) sgeza
Elnézést ezért, valóban nem néztem utána. Csak a többiből mindenhol (pl. J5) szinte csak a dual simes verzióval találkoztam, ezért nem is feltétleztem, hogy létezik single simes.
(#11618) hunluigi
2-300 ezres telefonnál ne kelljen már barkácsolni... ez azért elvi kérdés.
Elfogadom, hogy nem én vagyok a célcsoport (még akár azt is, hogy kevesen vannak akik DS+SD-t egyszerre akarnak használni egy csúcskészülékben), csak bosszantó, mikor egy ilyen filléres dolgon spórolnak. Mert ez nem az, hogy mondjuk a P10 miért nem IP68-as, vagy miért nem kap az ember 100 ezerért csúcshardvert.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
nagyúr
válasz
jose999 #11614 üzenetére
Coop Klub emblémával ellátott közértekben azonnal lehet szerezni az igénylő kitöltésével, tehát rögtön megkapod a kártyát, amivel igényelheted a Telekomtól a kuponokat. Coop boltkereső.
-
spider80
őstag
válasz
Nuada herceg #11622 üzenetére
Telekom-nál listaáron. Kártyafüggetlent árulnak.
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Nővérem most szeretne egy új telefont és az S8-ra eset a választása.
Honnan lehet ezt most érdemes megrendelni?
Valami normálisabb boltból esetleg? Nem ilyen noname. Vagy kártyás csomagban valamelyik szolgáltatónál? -
spawn21
veterán
Egy 20 centis esés és szarrá tört a telefon. Jobb sarok és egészen föl végig szépen elrepedt......
Van biztosítás aztán lesz egy eladó s8 , ha valakinek kellene.
-
Marvinyo
aktív tag
Van Single Simes? Elnézést, nekem ez nem jött le a cikkből (bár bevallom, célzottan ezt az információt kerestem, hogy kapott-e külön helyet a SD kártya, vagy a 2. SIM-ét foglalja el, így kicsit felületesebben olvastam). Szóval igen, a problémám az, hogy nem tudok egyszerre DualSimet és SD kártyát használni, ezen sem.
Az nem érdekelne, ha mondjuk akár mindhárom közös "polcon"/"tálcán"/hogyishíjjákon lenne, ritkán cserélgetem. :-D[ Szerkesztve ]
-
lalika740
aktív tag
Sziasztok.Gyors kérdésem lenne.Nemtudja valaki a Vodás s8 ok is fuggetlenek mint a t-s ek.köszi aki valaszol.
-
Marvinyo
aktív tag
Az nem fillér-, hanem átbszás a palánkon.
Mellesleg nem értem miért sírás az, ha az ember 300 ezerért(!) elvárna "egy kis apróságot", ami nekem pl. döntő tényező. Ennyire ezrelékekben mérhető lenne a Dual Sim + SD kártya használók aránya? Nem hiszem. Főleg, hogy láthatóan munkaállomásnak is szánják.(#11606) dekrer
Ám az iPhoneba soha nem is volt, kb. soha nem is lesz, a DS-el egyetemben. Az ember ennyi év alatt hozzászokott, nem is nézem, nem is érdekel. Ott nem fillérbszás, hanem ez a profil, eléggé láthatóan. (Ott a jack hiánya az, bár az inkább csak nevetséges...)De azt sírásnak tekinteni, hogy egy olyan funkciót, amit a 30 ezres telefonok tudnak, beleszuszakoljanak egy 300 ezresbe, az azért túlzás :-)
Főleg, hogy mintha 100 körül lenne Samu is ami DS+SD, de erre most meg nem esküszöm.[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Marvinyo #11603 üzenetére
A fillerbaszo címet idén az Lg vitte a G6al, nem az s8.. 1 éves hardver, 2 éves kamera, no led, no infra, dac/wireless cuccok szétvagasa, előlapi kam butulas... Szerintem ezekhez képest ezért az egy kis apróságert aminek kb jelentősége sincs kár sírni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- R.I.P. Aláírások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...