Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Nem ide
-
-
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Nem megmondtam, hogy megmondtam
Nem amúgy, de megrendeltem, egyértelmű volt, hogy mi a sorsa. ( Youtube kompatibilis)
-
-
Drughi
addikt
100e pre order keretein belül.
Annyiért nem vészes -
hypno skate
senior tag
Hát ez 6.77 "- os kijelzővel jött és 164 mm hosszó szép nagy tepsi.
Úgyhogy én már el is engedtem. -
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Nem viccelek
Volt ez olcsóbb pár hete, felnyomták az árát, valószínűleg mert ki fog futni.68-rol indult a buli ugye anno.
Szerintem 100 lesz ez a modell, hacsak nem lesz a Pro alatt még valami.
CmF Phone 1 Amúgy 89 ezer már itthon is, nem a gyártótól kell rendelni.125-ert nem buli.
-
Bagoly01
senior tag
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Akkor inkább 2a 100-ért
-
-
-
Drughi
addikt
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Közel járhatsz az igazsághoz.
20000 Indiai rúpiát jósolnak, ami ~ 84.000 ft, erre a magyar sarcokat is rászámolva valahol 100-110e Ft környékén kellene kijönnie.Viszont a CMF 1 anno 16.000 rúpián nyitott, ami valóban (egy rövid ideeig) 69.000 Ft-ért volt elérhető a gyártó webshopjában.
Ha ez a tendencia marad, akkor a gyártói oldalon 84.000 ft körüli bevezető áron elég BB lenne. -
Draun01
tag
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Az már nagyon ott van a 3a nyakán. Akkor már lehet inkább megveszi az ember azt 15ezerrel drágábban
-
-
Drughi
addikt
Ezt már csak az NFC elhagyásával tudják megtorpedózni.
Milyen kezdési árat jósolnak, illetve várható valami ajándék (pl egy füles, vagy extra hátlap) rendeléskor?
-
Draun01
tag
Már csak NFC meglétét kell megerosíteni
-
Csak érkezzen, imádom ezt a narancsos összeállítást– annyira hozza a régi jó Lumia-érzést! Kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni.
-
Pedig eddig Snap 7s Gen3-ast pletykáltak. Érdekes, hogy új fordulat állt be az ügyben
-
Bagoly01
senior tag
Frankó. Kíváncsi leszek az árára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest