- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Van aki rendelt Telekomtól Starter kit-es készüléket? Ha igen mennyi idő alatt szállították ki? 12 napja rendeltem és még mindig szállításra vár státuszban van. 2X hívtam őket mindig az volt a válasz, hogy várjak majd kapok e-mailt még feldolgozás alatt van.
-
SharpSA
veterán
Hol lehet beállítani a gyári névjegyzékben a nevek megjelenését? Mert fordítva jelennek meg és nem találom ennek a beállítását.
-
SharpSA
veterán
válasz
Chrys_ #10382 üzenetére
Nekem kétféle van ez az egyik és működik vele a gyors töltés, bár az nálam ki van kapcsolva. A másik meg ilyen (nem itt vettem), azzal még a OnePlus féle Dash Charge is működik.
-
Chrys_
addikt
Tudtok olyan dokkolóról, ami képes USB-s fast charge-ra? Vettem egy dokkolót USB-C -vel (miondkettő csatlakozó olyan), de csak normál töltésre képes az orig adapterrel is.
-
SharpSA
veterán
válasz
racerx #10377 üzenetére
Nekem nem ér annyit az AOD. A legelső alkalommal kikapcsoltam. Na meg ott van az óra, azon sincs állandóan bekapcsolva a képernyő. Egy fordítás vagy gomb nyomás és bekapcsol a képernyő. Szerintem teljesen felesleges az AOD, nem bámulom egész nap a képernyőt... Helyezze a Gravity Screen-t tudom ajánlani jól beállítva, aminek segítségével a képernyő egy legyintésre bekapcsol.
-
racerx
őstag
Megnéztem, hogy este, sötétben kb. mi lehet a fogyasztásbeli különbség AOD ON/OFF nál. Úgy néz ki hogy nélküle (ill. lefelé fordított telefonnal
) úgy 3% -ot esik kb 10 óra alatt, bekapcsolva meg 10-et..
Akkor rendes fényben, nappal valszeg meg lehet lazán 1% különbség is óránként. -
degec
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy miért pörög fel az s7 hez adott vezetéknélküli töltő beépített ventije s8 alatt? gyorstöltés kikapcsolva természetesen.. de pörög a ventije azonnal, ami nem gáz de sokat nem ér..,meg s7 nél teljes volt a csönd ami tetszett
-
törölt tag
Sziasztok! Mi a típusa a gyári AKG headset-nek? (Sikerült kettészakítanom)
-
S e t h
nagyúr
válasz
architect26 #10358 üzenetére
Samsung internet beta
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Nippon #10364 üzenetére
Korábban itt leírták nagyon részletesen, kb. annyi, hogy lehet csak bolti garit kapsz, tehát oda kell visszavinned, ahol vetted, ha gondod van vele, mert annál a boltnál van az eredeti gyártói számla (ami lehet 50 készüléket tartalmaz) és csak a bolt tudja beadni a Samsung szerviznek garis javításra, és valószínű így is csak 1 év garid van.
Ha nem vagy szerencsés, akkor a bolt huss, eltűnt, és a gari is
Van elvileg olyan bolt, ahol kapsz rendes gyártói 2 év garit (1 év plusz regisztrálni kell a mysamsungon a plus 1-ért) és olcsóbban a telót... Elvileg a B-tel -nél így van, de én kőkemény megerősítést kérnék
UPDATE: Most néztem, hogy javították
nincs 24 hó gyári gari, hanem 1+1 év bolti... Szóval elírás volt, ami néhány napja fent volt náluk!
-
Nippon
őstag
Sziasztok!
S8-at készülök venni és látom hogy egy csomó helyen 164-170 ezer környékén árulják őket 27%-os áfával.
Van valami buktató ezekkel a telefonokkal? -
HaliGab23
senior tag
válasz
MunezXBK #10362 üzenetére
Hát igen, régi szép idők
Szerintem nem bánod meg, ha ezeket az apróságokat helyrerázza a Samu.
Szerintem azzal a ROM-mal, amivel kijött és megvettem májusban, minden rendben volt.
Csak hát erőlteti a képembe az OTA-t, ha akarom, ha nem.. Persze nem kötelező felrakni, de mégis "diszkréten" ott van a beállításoknál mindig felül, hogy frissítés érkezett
Aztán csak azért is rányom az ember, mert újabb, "szebb", "jobb".. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Roshan #10354 üzenetére
1. A legújabb gyári töltőpad. Persze találsz olcsóbban is gyárit, ha például a tavalyi vagy azelőtti modellhez kiadottat veszed.
2. Beállítások, eszköz karbantartás, akkumulátor, speciális beállítások (jobbra felül 3 pötty).
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Ti milyen bongeszot hasznaltok? Samsung Internet (pro: adblock, fingerprint bejelentkezes) vagy Chrome(pro: google cuccok)?
Ugy erzem a samu browser gyorsabb lenne.
Mas: tudtok ajanlani billentyuzetet? A Google Gboarddal mindig felregepelek :S -
dnelb
veterán
válasz
HaliGab23 #10353 üzenetére
Nekem az eddig tökéletesen működő home gomb hülyült be. Pl órából kilépnék, visszarak főképernyőre, aztán megjelenik az a menü a semmiből amit az órában nyomtam volna meg a home gomb helyén...
mintha elfelejtené hogy én most itt home gombot nyomtam és mást érzékel... -
Roshan
tag
Hali.Szeretnek rendelni egy vezetek nelkuli toltot, melyik adtak ki ah s8+ hoz? Mi a sorszama?
Meg szeretnem kikapcsolni a gyorstoltest, azt merrefele talalom?
Elore is koszonom! -
HaliGab23
senior tag
válasz
janosibaja #10351 üzenetére
Köszi a jelzést, azt hittem már én vagyok ennyire kukacos, de akkor jól érzem... nagyon kütyüb.zi vagyok, és minden apróság egyből szemet szúr!
Valami nem 100as ezzel a firmware-rel. Rakom mindjárt vissza a korábbit, épp most töltöm le. -
janosibaja
őstag
Nem próbáltam még ki a gyakorlatban (mert nincs rá szükségem), de a Light Flow elméletileg tud ilyeneket az értesítésekhez.
Én egyébként csak az értesítési LED pontos beállításához (szín, gyakoriság, miegyéb) használom, hang nélkül.
-
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #10339 üzenetére
Ma már mindent lehet szerezni a modern világban, de ha elromlik a telefon, a Samsung nem javítja Európában az eltérő alkatrészek miatt és lehet levél nehezéknek használni. A régi s7em Dubai-ból kaptam és mondták, hogy itthon bizony no service hivatalos helyen. Ajándék volt, így nem érdekelt, de nekem el sem romlott. De szerencse dolga eléggé a kérdés.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy ismerősöm készülék vásárlás előtt áll, és agyal az S8-on, egészen pontosan az S8+on is.
Belefutott a 6GB-s változatba, vagyis, hogy létezik belőle ilyen változat. Ha jól láttam, akkor ez főként keleti piacon érhető el, akárcsak a DualSim-es Samsung-ok nagyrésze.
A kérdés az, hogy esetleg ilyen 6GB-s változatot lehet valahogy itthon szerezni, vagy ez nagyjából esélytelen?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
leslien #10324 üzenetére
Jaa csak a havi
Igen Nexus vagyok fejben, fura hogy ez még csak 7.0-n van... de ha igazak a Pixel 2 képek akkor nem olyan sokáig lesz samsung megint
Nagyon hiányzik a HDR+, pl háttérvilágításos képet esélytelen lőni.
USB internet megosztáshoz valamit telepíteni kellene? Csak hotspottal tudom használni, usb-n nem történik semmi a gép nem kap netet.
-
Assdak
őstag
Egy két kérdésben kérnék még segítséget,
Az appokhoz tartozó notification sound-ot meg lehet apponként változtatni?
Quick actionok-et testre lehet valahogy szabni levelezőben? Pl balra húzom mark as read, jobb akkor flagged?
Ezt a szemet követő görgetést hogy lehet bekapcsolni?Köszi!
-
SeatZola
őstag
Most nézem, XEH-es sima S8-amra gyári XEH-re OTA-n most jön egy kb. 750 MB-al az AQG5. A Telenoros S8-amra meg valami 370MB jön most OTA-n.
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Sajnos kényszerű okok miatt búcsúzom tőletek. További sok őrőmőt kívánok mindenkinek a telefonhoz.
Tudom, hogy nem itt van a helye, ez csak segítség a fórumtársaknak: maradt 3 db újszerű tokom az S8 plus telefonhoz. Privátban keressetek.
-
HaliGab23
senior tag
Szokásos frissítés, kisebb extrákkal, automata factory resettel
Egyébként nekem ezzel a firmware-rel, mintha bizonytalanabb lenne az érintőkijelző is... Kíváncsi vagyok, hogy másnak lesz-e ilyen. Pl. valamire kettő kell rányomjak, hogy érzékelje, gondolok itt egy programon belüli menüre, vagy felugró ablak jóváhagyásra..
-
SeatZola
őstag
Na, beújítottam egy Samsung EP-PG950BB gyári töltőt és egy Samsung EF-NG950 LED view cover tokot. Egész jónak tűnnek! Jófogáson vettem a kettőt egyben 20k-ért. Bravophone-os beszerzés volt, számlája is megvan.
-
SkyS1gn
félisten
7.1.2 vagy mi ez az update?
-
HaliGab23
senior tag
Na tessék, csak rá kell keresni google-ban:
"My S8+ spontaneously factory reset : Galaxy_S8 - Reddit"
Szerk:
Úgy érzem, hogy a Samsung kapkod, és egyre többet hibázik. Persze nagy a verseny, tolni kell a cuccokat, de el kellene gondolkozniuk azon, hogy mi a célravezetőbb... jó dolgokat kiadni hosszabb átfutási idővel, és prémium szolgáltatást nyújtani, vagy egyre alacsonyabb színvonalúvá válni...
-
HaliGab23
senior tag
Nem tudom mi volt ez, de ilyen még nem történt, pedig már volt vagy 30 okostelefonom!
Majdnem földhöz b.s.tam!
Szerk: szerencsére már mindent szinkronizálok felhőbe, így a dolgok nagy része megvan, kivéve a szülinapi fotók, ami wifimentes időszakban készült tegnap, és azok nem mentek fel még felhőbe...
-
HaliGab23
senior tag
Egyre többször bosszant fel ez az S8-as... Most konkrétan azzal, hogy tegnap simán újraindítottam ÉS visszaállít gyári beállításra csak úgy magától!!!
Hogy rohadna meg ez a SZAR! Odaveszett természetesen minden, ami volt benne!!! (Ami nem volt szinkronizálva az adott pillanatban - néhány szülinapi fotó pl. stb.)
Az alábbi nagyszerű firmware volt/van rajta:
G950FXXU1AQG5 - Galaxy S8 SM-G950F XEU United Kingdom / Ireland
És nem, nem én csináltam bármit is, sima telefon újraindítás volt (amit kb. 4-5 naponta megteszek).
-
Peee
csendes tag
Sima s8
-
Peee
csendes tag
Megjött a telenoros ota frissítés is, 367.7 MB
-
OCTAMD
őstag
G955F-re az OTA XEH frissítèst az előbb adták ki.
Még meleg.
750,41MB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged