Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaisers #13897 üzenetére
Szia! Nekem tegnap óta van meg az S8+, de nem dual csak sima. Én is S7E-ről váltottam és iszonyat kellemeset csalódtam benne. Nagyon kézre esik a telefon, egyedül az ujjlenyomat olvasó az ami bosszant benne. Másban minden képen bátran ajánlom és az Iris nagyon jól helyettesíti amúgy az ujjlenyomatot. Főleg így, hogy már a Bixby is használható tényleg nagyon ajánlott részemről!
-
Egyébként nagyon látszik a különbség az FHD és a WQHD között? Megéri feltenni maxra, nem merül sokkal gyorsabban stb? Elárulom én az egy igyik FHD-s szavazó vagyok az akkori 15 közül!
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Használ vki dual készüléket?
S8 dual-ra cserélném az S7 edge-em.
Örülnék, ha vki tudna véleményt írni. Esetleg érvek, ellenérvek.Köszönöm
-
Ma megtáltosodott a telefonom?! Reggel 8 óta még 73%-on van, máskor ilyenkor már kb 50%-ig merül. Nem változtak a felhasználási szokásaim.
-
válasz
bigdady #13889 üzenetére
Ja, csak szolgáltatós a ROM, de ha nem Telekomost használsz, akkor nincs semmi különbség a függetlenhez képest, mert nem telepít fel semmi Telekomos alkalmazást (én is Telenoros kártyával használom). Most még lehet úgy rendelni, hogy kapj hozzá starter packot, ami vezetékmentes töltőt, egy tokot, meg kijelző védő fóliát jelent pluszban.
Ha úgy vette valaki, hogy meghosszabbíttatta vele a jelenlegi előfizetését, akkor tudtommal ugyanúgy letiltják, ha nem fizet. Viszont szerintem nem is adnak rá igazolást, hogy nincs tartozása.
(#13891) Den Hadnagy: elég a fagyasztás, akkor a rendszer szempontjából nem létezik. Csak a rendszer partíción foglal helyet, azt meg amúgy sem tudnád használni (és persze root kell hozzá, és egy update után visszakerülnek)
-
Den Hadnagy
senior tag
FB app és Skype kigyomlálására van ötlete valakinek full stock rendszeren? Vagy csak fagysztani tudom?
Telenoros simmel használt Telekomos független S8+ esetén érdemes VoLTE után kajtatnom? Működhet? Jelenleg nincs még kapcsolóm se az opciókon belül...
Köszönöm!
-
bigdady
nagyúr
-
dnelb
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #13885 üzenetére
Ahol az S8 kikapcsol, ott van még 5-10% a +ban. Szóval nem jelentős.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Kíváncsi lennék arra hogy vajon sot időben mennyiben különbözik a sima a +-tól. Illetve hogy valamilyen tiltással vagy beállítással lehet - e javítani az akkuidőn.
-
lanszelot
addikt
Nem csak a gyari fulessel, de blutooth os eszkozokkel is.
sgeza: igen, azt irtam is az elozonel, hogy a progik hibajabol. A moto g - en google play edition volt /se root, se semmi mahina, android 5.1/ , de az es file explorer megette, torolni kellett , a paromnak a facebook es a messenger okozta ugyanezt. Azert valtott bongeszosre mindkettovel es ugy tokeletes volt.
-
OCTAMD
őstag
Lehetne igazából írni egy 5-6 pontos vásárlási útmutatót,mert sajna az a meglátásom és tapasztalatom,hogy igen sok embert átvernek.De a két legfontosabb:
1.visszaállítás után átfutni az alapbeállításokon (1-2perc)
2.szolgáltatói szoftveradatnak megfelelő papírok ellenőrzése,sokakat itt átvernek!!!Nem egyezik a telefonban lévő kód a papírral.Samsung ezeket imádja visszadobni. -
bigdady
nagyúr
Köszi. Csakis fgtlen
-
válasz
bigdady #13870 üzenetére
Ha Samsung oldalon regisztrálva van, akkor törölnie kell a regisztrációt. Valamint, mielőtt reseteli a telefont, szigorúan ki kell lépni a telefonon a google és a samsung accountokból is, különben te nem fogsz tudni belépni a sajátjaiddal. Ez egy lopás elleni védelem.
Na igen, ha szolgáltatósat veszel, akkor kérd a számlát, és ha azon azt látod, hogy részletre lett véve, akkor kérj igazolást arról, hogy már nincs tartozás a telefonra. Ezt az igazolást a szolgáltató kiállítja a tulajdonos kérésére, amennyiben nincs rá tartozás. Én már adtam így el részletre vásárolt telefont, még volt rá tartozás, kifizettem egyben a maradékot, és rögtön kaptam az igazolást.
-
OCTAMD
őstag
válasz
bigdady #13870 üzenetére
Szolgáltatósat ha lehet kerüld (hacsak nem a szolgáltató,azt mondja hogy minden ki van fizetve),ez nem Apple,hogy megoldja az ember okosba
simán vegig kell,hogy tudjad vinni az alapbeállítást,az elejéről a nyelv kiválasztástól (visszaállítás után persze)
1-2perc
Amúgy mindenre van megoldás,eldobni nem kell
-
sgeza
veterán
válasz
polonic #13862 üzenetére
Jaja, gondolom, hogy nem csak egy bitet kell átkapcsolni. :-)
Mindegy, várunk.
Bár még egy kérdés: van a Vodafone-nál egy olyan, hogy hd hívás. Ha mindketten Vodafone hálózaton vagyunk, és a készülék alkalmas rá, akkor a tárcsázóban két hívásindító gombot látok, az egyik a szokásos, a másik egy plusz jellel ellátott. Erre nyomva a leírás szerint hd minőségű hangon lehet egymással beszélni. Elvileg ez is 4G-n, csomagkapcsoltan viszi a hangot. Ennek vajon lehet valami köze a VoLTE bevezetéséhez? -
polonic
félisten
Kell egy halozati eszkoz a szolgaltatonak. TAS-nak hivjak. T-nek van. Telenornak is de miota mondtak, hogy lesz volte azota se hire se hamva. Vodarol nincs info.
Eleg komoly konfiguracio is kell az eszkozok osszehangolasahoz. Nem csak ugy megy, hogy akkor holnaptol volte-zunk. -
kengyel
nagyúr
Valaki használ ilyen övtáskát ?
-
A szavazás jelenlegi állása a használt felbontásról:
67-en szavaztak.
HD+ 1480x720: 2 szavazat
FHD+ 2220x1080: 15 szavazat
WQHD+ 2960x1440: 50 szavazat(#13822) Den Hadnagy: nem tudom, de lehet ez egy következő felmérés témája. A felbontás csökkenése valószínűleg csak játékok közben spórol az akkuval, ahol kevesebb pixelt kell számolgatnia a GPU-nak.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Iphone-ról tervezek váltani s8-ra.
A webshopokban látok olyan verziót is ami lte és olyat amihez nem írják. Létezik?
Ráadásul elég nagy a különbség árban pl uazon 64gb-os verziónál (akár 30-40eft)? Miért? Szín?
Utolsó kérdés: hol érdemes megvenni korrekt áron gyári garival újonnan fgtlent? Köszi -
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Williamgrant #13799 üzenetére
Köszi, visszaállítottam a Play Áruházat a gyári állapotra és egyből beindult. Valószínű az zavart be hogy a régi telefonról akarta a sok hülyeséget átrakni.
-
Mr.Silkó
veterán
Srácok!
Kérlek benneteket, hogy maradjunk a topik témájánál! Az OFF-okat töröltem, nem kellenek ide.
Köszönöm!
-
-
lukoz
aktív tag
Jut eszembe! Vajon működik valahogy a bixby vagy google asszisztens a gyári fülessel? /sajna most nincs nálam így nem tudom kipróbálni. Mondjuk bringázás közbe f@sza lehetne
/
-
racerx
őstag
Nálam nincs ims regisztrálva, volte kapcsoló van, és be van kapcsolva. T mobil kártya.No akkor mi van ?
-
lanszelot
addikt
válasz
icemad #13810 üzenetére
Nem akksi fogyasztasrol volt szo, memoriarol, es a telefon lassulasarol. Ez egy eleg combos eszkoz, tehat birkozzon is meg, de de de altalanossagban volt szo. Azaz gyengebb telokon igen is van ertelme kiloni a memobol neha a progikat. Es nem kiegeszito alkalmazasssl, hanem minden androidban szereplo oldalra csusztatassal boven eleg.
Mas: azt tudjatok, hogy az s8 asoknal is jelentkezett az akku kigyulladas? Meghozza vezetek nelkuli eredeti toltovel. A samsung dalolva fizetett karteritest, tehat a telo volt a hibas. Remeljuk egyedi esetek....
Den hadnagy: ha nem max felbontason hanem minimalison hasznalod akkor kb 6% ot nyersz egy toltesnel. Semmifele mas nincs. De semmi ertelme allithatni mert nincs az a sasszem aki latna a kulonbseget. Ez csak reklam.
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #13822 üzenetére
Szerintem nem. Nekem max felbontáson van, és baromira jól bírja az akksi. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne bírhatná jobban alacsonyabb felbontáson, de nem hinném, hogy érezhető jelentősége lenne.
-
kengyel
nagyúr
válasz
#67656192 #13798 üzenetére
Már a tok kérdését megoldottam, valami belebújtatós tok kellene. Most arra vadászok a neten, egyenlőre még nem találtam.
Tud valaki itthoni bőrtokot hozzá, amibe bújtatni lehet ?
Hasonlót keresek, csak jó az olcsóbb is.
-
alfi95
tag
erről valakinek valami vélemény ?
(#13778)
-
sgeza
veterán
válasz
Lézerparaszt #13793 üzenetére
Lődd ki a memóriából, és indítsd újra (vagy telefon restart). Ha volt már, akkor én megpróbálnám az alkalmazás adatainak törlését is, mielőtt drasztikusabb lépésekre szánnám magam!
-
polonic
félisten
Egyebkent a gyorstoltessel nem csokken gyorsabban az akku elettartama?
-
AnonymusX
őstag
válasz
Mr.Silkó #13812 üzenetére
Galaxy S8-on kezdetek óta használom a VoLTE-t és nincs ilyen problémám.
A másik dolgot, azaz hogy a másik félnél nem kell VoLTE legyen, pedig azért is írtam le, mert itt a fórumban és néhány szakmai portál cikkjeiben is tévesen állítják, hogy mindkét félnél bekapcsolva kell legyen a VoLTE, hogy működjön.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Mr.Silkó #13806 üzenetére
A másik félnél nem szükséges a VoLTE megléte ahhoz, hogy nálad működjön. Amiatt nem történik CSFB, ha a másik fél nem VoLTÉ-s. A telefon névjegyében az állapotnál meg kell nézni, hogy a telefon regisztrált-e az IMS-be. Ez elengedhetetlen a VoLTE-hoz. Ha a T nem engedélyezi a VoLTE-t, akkor a telefonod nem tud az IMS-be regisztrálni.
-
icemad
nagyúr
válasz
lanszelot #13809 üzenetére
Április óta talán háromszor indítottam újra a telefont, szoftver frissítés miatt. Nem nagyon okozott gondot, hogy hónapokig ment újraindítás nélkül. Facebook, messenger, meg kb. 150 egyéb alkalmazás van telepítve, de lehet hogy még keveset is mondtam. Egyedül az Audials programnál vettem észre, hogy brutálisan szopja az aksit, ha fel van telepítve. Tök mindegy hogy zárom be, akkor is. Szóval az kuka.
-
lanszelot
addikt
válasz
Lazika #13731 üzenetére
Es itt veget is ert a tudomanya bixby-nek
Azt hiszem az ios 11es siri mar kepes lesz ra.Ha memoriabol nem dobalod ki az alkalmazasokat, a telo egy ido utan hulyen kezd viselkedni, majd ujra kell inditani. /Mondjuk hetente/ A programok hibaja miatt, nem a telo miatt. Bar en nem hasznalom, de pl facebook eloszeretettel cseszi tonkre az androidot.
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
abszolút igaz..
na majd a V30 illetve a Pixel fivérekre leszek kíváncsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Interactive Brokers társalgó
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest