- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
terror
tag
válasz
#77646080 #52530 üzenetére
Igazad van! De abszolút nem a Samsung márkára irányúlt a problémám mondanivalója. Mindíg is Samsung telóm volt és jól működttek. Nekem is van 3db Samsung telefon (konkrétan S2-es) is a családban, amelyek mind a mai napig (közel 6 éve már) folyamatosan működnek.
Akkor helyesbíteném azzal, hogy szomorú vagyok, hogy az én S7 Edge-m 1 évet bírt csak, és pont abba az 0,1% szórásba estem akinek bootlooppal megy tönkre a telefonja. Egyébként nagyon szere(t)tem az S7 edge-met! -
MadMancs
veterán
válasz
#77646080 #52245 üzenetére
Na tegyük tisztába sokan kérdeztetek.
-Igen XEH, Telekom, postpaid, 4g-Hang aktiváltatva
-Lakhely nem lehet hibás mert fizikailag mellettem lévő telóban (MI A1) kártyám abba átrakva VoLTE tökéletesen megy.
-S7 be visszarakva VoLTE off.Több ötletem nincs sajnos. Megoldás lehetne még a STOCK rom visszarakása, de nem fogom, annyit azért VoLTE se ér. 8.0-át soha se szerettem, 8.1 től javitottak bővitettek elég sokmindent.
Jelen állás esetén úgy tűnik S7 edge + Glamour 4.5 XEH CSC vel nem támogatja VoLTE-t. A redőnyön lévő gyorsgomb ellenére se.
-
laci laci
addikt
válasz
#77646080 #52192 üzenetére
A my recoveryben csak eggyel arrébb jelöli be és már factory reset..Inkább legyen mentés, mint utána nagy baj. A kártya kivételt pedig azért szoktam javasolni,mert a nem gyári, illetve nem jól (saját telefonnal) lett le formázva,akkor hajlamos utána egy formázást kérni,vagy magától meg is csinálja.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#77646080 #52089 üzenetére
Megnézem a készítő más témáit is, azokkal is ez a helyzet. Szerintem ez valami hiba lehet, mert Nugáton nem csinálta ezt, a témák pedig jó ideje nem voltak frissítve.
Gyanítom, ha gebasz lenne, akkor nem lehetne a témaáruhazban, pláne ennyi letöltéssel, mindenesetre érdekes, hogy külön jóváhagyás nélkül jogot kapott a telóhoz, pláne ennyi sorban.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
#77646080 #51575 üzenetére
Sajnos igy van. Mar profi modon szétkapom amikor kell...Igaz most nem is vízálló...
Akkor lehet azt meg megpróbálom, veszíteni valóm vegülis nincs.
Alaplapot biztos nem cseréltetek, annyit nem költök rá. Akkor húzom ameddig tudom aztan uj telefon. Kar lenne erte mert nagyon szeretem... -
alcapone386
őstag
-
laszlolczka
őstag
válasz
#77646080 #51336 üzenetére
https://venus342.com/guide/ 2 éve ezen dolgozik,a 3.1 knox jelenleg tesztelés alatt.Jelenleg 7.1.1 romig jó,a samsung telók 80%-án működik.Van maga program,amit elinditol ez csatlakozik a szerverhez letölt egy plugint majd a program dolgozik és elvégzi a feladatott.Hogy a program mit csinál abból semmit nem lehet látni.
-
no more
veterán
válasz
#77646080 #51052 üzenetére
Szerintem te nem tudod, mi az lag. Normális esetben, ha megérintesz valamit az abban a szent pillanatban reagál, pl. megérintesz egy ikont, rögtön elindul. Na, most ez energiatakarékos módban nagyon nem így van.
Az, hogy titeket nem zavar az egy dolog.
És hülyének sem kell nézni.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
#77646080 #50705 üzenetére
Na, ezt én is kipróbálom. Az utóbbi időben nekem is sokszor feloldott a zsebemben. Elállított egy csomó beállítást, leveleket írogatott, meg mindenféle fura dolgokat csinált a zsebemben. Szerintem, amikor ránéztem a telefomra, hogy mennyi az idő, pont az ujjlenyomat érzékelőnél fogtam meg, ki sem húztam a ösebemből, és feloldott.
Köszi! -
vipviform
senior tag
válasz
#77646080 #50703 üzenetére
Köszi ez a megoldás be van kapcsolva, de ez a közelségérzékelőt használja, ami akár véletlenszerű bekapcsolást is tud eredményezni. Amit én keresek, az az, hogy lezárt képernyőnél ráteszem az ujjam az érzékelőre és bekapcsol, mint Note 4-nél. Esetleg dupla koppos megoldás létezik?
-
stefi68
addikt
válasz
#77646080 #50417 üzenetére
Sőt AOD sem kell hozzá az A5-ön
Szóval hardveres megoldás. Mindenesetre nagyon jó megoldás.
Nem tudom hogy a főzelékeken hogyan oldották meg ezt az S7e-n.
Aki főzött romon van és használja ezt az ujjnyomat szenzor érintéses feloldás funkciót, esetleg beszámolhatna róla jól működik-e, aksit fogyaszt-e ez a szolgáltatás, stb.Novemberig még nem romolhatok a gari miatt, de utána ....
.
-
zsoltip
őstag
válasz
#77646080 #50220 üzenetére
És kinek mi a pro/kontra érve az Edge és a sima 7 között?
Árban is van difi, de csak a kijelző nagyobb és más kialakítású. Valamint az akksi. Ez utóbbi a gyakorlatban mennyi előny, ha egyáltalában az, a nagyobb kijelző okán...
Ez indokolja az Edge magasabb árát?
(nem provokatív, hanem értelmező kérdés) -
gerner1
nagyúr
válasz
#77646080 #50252 üzenetére
Gondolom azért írja az OS, mert egyszerűbb így, mint egy legalább ~féloldalas magyarázatot odatenni, hogy kisebb felbontáson, milyen "variációkban" lesz kevesebb a számítási teljesítmény igény, és ebből következően alacsonyabb a fogyasztás. Önmagában az OS üzemeltetése sem okoz észrevehető fogyasztás különbséget -a számítási igény okán sem- alacsonyabb felbontásokon.
AMOLED kijelző esetén, csak akkor lenne kissebb a fogyasztás alacsonyabb felbontáson, ha azok valahogy így jelennnének meg a kijelzőn. Mert így a nem-használt pixelek nem üzemelnek, tehát feketék :
Minden más esetben, az alacsonyabb felbontású képet stertch -eli a kijelzőre, és értelemszerűen üzemel az összes pixel, tehát fogyaszt....
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
#77646080 #50167 üzenetére
Persze ezzel tisztában vagyok. Csak egyik napról a másikra modemcsere után -20% az picit aggaszt. Ugyanannyit vagy még kevesebbet is használtam. Azért mondom hagyok rá pár napot így vagy lehet a jövő hetet is aztán ha így marad akkor vissza a másikat és látni fogom a különbséget.
-
-
válasz
#77646080 #50031 üzenetére
Jó bonyi a töltőbiznisz, nálam a tab A-t is tömni kell . remélem menni fog a gyorstöltés. Mindenesetre jobb az esély, mint a nonameknél.
-
-
janaman01
addikt
válasz
#77646080 #49975 üzenetére
Igen sejtettem. Mondjuk a cella készenlét ha valóban jobb a telekomosban akkor lehet felrakom. Feleslegesen már nem akarom romozgatni csak ha muszáj lesz ( garancia miatt) bár jön a kérdés , mi can ha olyan baja lesz mondjuk , hogy bekapcsolni se tudom...lehet csak vissza kellene rakni. Fene gondolta hogy garanciálisan még ezzel is akadékoskodni fognak.
-
válasz
#77646080 #49822 üzenetére
Nem is a letöltött adatmennyiség a fő bajom - végülis nem baj, ha frissül a térkép - hanem a sok-sok kis kocka, uis mindenfelé járok európában és megfigyeltem, hogy az 1gigánál nagyobb kockák kiakasztják az appot. Ha nincs factory reset, akkor simán frissíti az ember a korábbi szegmenseket, de ha törlődnek, vághatom az egészet újra.
-
-
naja
aktív tag
válasz
#77646080 #49550 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
• Sajnos az Abszolút hangerő funkció letiltásának bekapcsolása nem segített.
Működik! Csak ki kell kapcsolni a Bluetooth-t majd vissza. Csak úgy veszi be a beállítást.• Az átküldöm=akkuidő ?Mire gondolsz, hogy : Ha mégsem válik be neked (ilyen is van, semmi probléma ezzel), akkor vissza tudsz térni a 7-es verzióhoz. (link lemaradt? vagy én maradtam le vmiről?)
Elnézést a Spotify megoldódott. Restart segített. Bocsi, hogy nem próbáltam hamarabb.
Ezer köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged