Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
válasz
#77646080 #50705 üzenetére
Na, ezt én is kipróbálom. Az utóbbi időben nekem is sokszor feloldott a zsebemben. Elállított egy csomó beállítást, leveleket írogatott, meg mindenféle fura dolgokat csinált a zsebemben. Szerintem, amikor ránéztem a telefomra, hogy mennyi az idő, pont az ujjlenyomat érzékelőnél fogtam meg, ki sem húztam a ösebemből, és feloldott.
Köszi! -
meszipeti
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
A problémám az, ha otthon vagyok a telefon állandóan váltogat a 4g és 2g hálózat között. Ettől a telefonom rettentően merül. Van erre valami beállítás, vagy program ami mondjuk érzékeli az otthoni wifit és átáll 2g-re.
A telefon nem rootolt, és nem is szeretném, mert alig fél éves a telefon.
-
meszipeti
aktív tag
Én s-view tokot használok, de mostanában az a gondom, hogy amikor felveszem a telefont, mivel nincs közelség érzékelő a tok becsukott állapotában, rendszeresen kikapcsol valamit a lehúzható redőnyön. Volt már bt, elforgatás kikapcsolás, ill. rendszeresen bekapcsol az elemlámpa. De volt, hogy a hívás közben letette, mert hozzáért a fülem. Nem tudom, van-e erre megoldás azon kívül, hogy kinyitom a tokot, és úgy veszem fel. Amúgy nagyon szeretem, minőségi darab.
-
meszipeti
aktív tag
AOD-ból mi a legutolsó működő verzió, amit használtok?
-
meszipeti
aktív tag
válasz
World-Soft #40642 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam, de internetes vásárlás esetén van elállási jog, megvettem, felhívtam a samsungot, lekérdeztem a telefont, ok volt a garancia. Ha nem így lett volna, küldtem volna vissza egyszerre.
-
meszipeti
aktív tag
Facebook ismerősöket ti mivel kapcsoljátok össze a névjegyekkel. Én Sync.ME-t használok, de nem az igazi.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
alcapone386 #40466 üzenetére
Egyik sincs a telefonra telepítve. A gyári beállításokban nincs ilyen tiltási lehetőség?
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #40452 üzenetére
És akkor halványabb lesz? Nekem is ez a problémám, túl fényes teljesen sötétben is. Ha átteszem az Éjjeli órára, akkor meg még világosabb. Próbáltam néhány Night Clock progit, ott állítható a szín, fényerő, stb, de az meg szívja az akksit, kb. 30%-ot vesz le 6-7 óra alatt.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
kisnokia #40124 üzenetére
Nem akarok okoskodni, de lehúztad a fóliát, mert én is úgy jártam, hogy sehogy sem akart felfeküdni a széleken. Második próbálkozás után jöttem rá, hogy nem húztam le a fóliát arról, amire ráragasztották. A videó csalóka, mert miután kiveszi a dobozból, leveszi róla azt a vastag valamit, utána már teszi is bele a vízbe. De énnekem még le kellett húznom egy, a fóliánál kicsit vastagabb valamiről. Nem volt egyszerű, körömmel választottam szét, utána már olyan hajlékony lett, mint a videón, tapadt rendesen a széleken is.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Yogibear974 #39119 üzenetére
XEH-re is jött egy 18MB - os frissítés.
-
meszipeti
aktív tag
AOD-on eddig megjelentek az értesítések, most viszont nem aktív a kapcsoló az Elrendezések menüben. Nem tudom mit állíthattam el, de nem látom most zárolt képernyőn az értesítéseket. Esetleg a CM launcher inzelligens zárolása kavarhatott be, de hiába kapcsolom ki, akkor sem megy.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
neo_xperia #38730 üzenetére
Igen, az edge panel színére gondoltam, nem az aod-ra.
-
meszipeti
aktív tag
Beállítottam, hogy este lezárt képernyőn az edge panelon az órát lássam. Van rá lehetőség, hogy a színét változtassam, mert ez még így is túl világos nekem.
-
meszipeti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest