- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stefi68 #54481 üzenetére
Sehol, mert erre műszeres mérés nélkül nem lehet mérvadó adatot adni. A különféle info appok is csak találgatnak. A legbiztosabb házi módszer, ha a töltőbe épített (vagy a töltő és telefon közé helyezett) eszközzel rendszeres időközönként megméred, hogy mennyi töltést vesz fel egy 0-100% ciklus alatt.
Szervizben meg tudják mérni, ha ez is szóba jön... -
szendy69
tag
válasz
stefi68 #53736 üzenetére
Akkor valószínűleg az kavarhatott be nálam
Most emiatt kezdetem elölről az egészet 🤦♂️
Érthető hogy miért marad meg az embereknél több ideig fent ez a rom, mert amúgy szinte még idáig ez az egyik legjobb amit próbáltam (a fenti bug ellenére is). Villámgyors, stabil... Mi kell még? -
thomas1997
csendes tag
válasz
stefi68 #53648 üzenetére
Az összefoglalóban lévő oreo root video alatt szereplő linken lévő odin. Illetve a legutolsó VDH 7.0.
Akkor keresek majd. Nézelődtem, de még nem találtam. A civz romot pl kipróbálnám, de a linken már csak oreo van.
De lehet feldobom azt. Vagy keresek hátha van valahol belőle nougat. De még át kell nyálaznom xda-n a romokat rendesen. Valamit úgyis találok.zsizsef: függetlenítés, majd utána root. Megnézem majd ezt a romot is ha lesz időm
-
thomas1997
csendes tag
válasz
stefi68 #53634 üzenetére
Kiprobáltam. Hát nem jött be...
Root sima volt. Felraktam twrp-ből az egyik rev2 BL-t. A telefon elindult, de nem volt hálózat. Igazából imei se volt. Vagy lehet, hogy volt, de a *#06# nem tudta megjeleníteni. Efs persze le lett mentve, de annak a visszatöltése is hibát dobott. Odin mikor megpróbáltam felrakni a nougatot, elszállt azonnal. Visszaraktam a fentlévő rev.4 oreo-t, és minden visszatért. Lett hálózat, imei-t meg tudta jeleníteni.Mindenkinek: esetleg ha valaki tud stabil, jól működő 7.0/8.0 főzeléket, ne tartsa magában
-
thomas1997
csendes tag
válasz
stefi68 #53632 üzenetére
Igazából a gyári 7.0 nekem teljesen megfelel. Fontosabb, hogy stabil legyen, mint a pár plusz feature. Biztos van ilyen főzelék, ami elég stabil. Csak időm nincs próbálgatni...
Ha nincs twrp-ből felrakható BL, de lenne civz rev.2 rom véletlenül, az is jó lenne. Xda-n én már csak rev.3 és rev.4-et találtam. Előre is köszönöm
-
thomas1997
csendes tag
válasz
stefi68 #53629 üzenetére
Odejó!
Köszönöm!
Mostmár mehet a móka (csak előtte meg egy hivatalos függetlenités lesz ).
Láma kérdések következnek(csakmert ezer éve szórakoztam ilyennel utoljára még a note 3-al)
-twrp ugye látja a .tar.md5 fájlt?
-a jelenlegi oreo + régi BL kombó elindul, vagy utána download mode és azonnal rakjam a nougatot?
-mit kell bepipálni odinban? -
pchris
tag
válasz
stefi68 #53518 üzenetére
Valami ilyesmire gondolsz? Cikkszám alapján keress rá, és ennél olcsóbban is megtalálhatod. Persze ehhez még kell egy tartó (bölcső) is. Illetve láttam még babzsák szerű tartó talpakat, amik a tömegüknél fogva nem mozdultak el a műszerfalról, aminek fel tudták venni az alakját.
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
válasz
stefi68 #53238 üzenetére
Régi Androidos nyűg, ami miatt már vagy 5 éve az összes Google kontaktomat úgy írtam át (scripttel), hogy mindnek a "vezetéknév" mezőben legyen a teljes neve. Azóta örömbódottá, sehol nincs gond vele (csak persze új kontakt létrehozásánál is be kell tartani ezt, lenyitni a részletes adatmegadást, és neki is a vezetéknévhez beírni a teljeset)
-
laszlolczka
őstag
válasz
stefi68 #52799 üzenetére
CSC Selection V3.0.0 for Oreo. Erre keress rá.Aroma telepitős,LTE kiválasztod és install.Ezután a 2 wipe,1000% a volte icon.Maradhat a 5.1 Moro,nekem is az van.Romcontrolt megnyitod,statusbart szintén,és a legördülő menüben kell lennie a volte kapcsolónak.NFC ikonod van?
-
laszlolczka
őstag
-
laszlolczka
őstag
válasz
stefi68 #52667 üzenetére
Igy van,aromában maradjon a jelenlegi,de ha az újat választod akkor sincs semmi gond.Javaslom a 3.1.1 TWRP használatát,és ne engedd hogy frissitse.Ha azt akarod hogy legyen volte akkor a CSseletion V3-at letöltöd,és a beállitások után ezt külön felteszed.Aroma telepitős,lessz volte kapcsolód és HD hivás.Wipe nem kell,csak újra inditod.
-
Keem1
veterán
válasz
stefi68 #51761 üzenetére
Nem lenne nagy kérés.. csak már töröltem őket és fejből nem emlékszem rájuk
Viszont van valahol egy listám, talán már itt megosztottam egyszer, de ha előkerül, akkor újra beszúrom ide, magyarázattal együtt.No meg épp most csúszott le a második jóféle házi pálesz, kicsit enyhítendő a telefon b*zerálásával járó macerát
Asszem kicsit be is ütött, tényleg jóféle.
-
törölt tag
válasz
stefi68 #50416 üzenetére
Ez hardveres eltérés, ezért nem lehetséges szoftveresen beletenni. Egyik verzió alatt sem működik az S7 családban az ilyen jellegű bekapcsolás, pedig jó kis funkció lenne. De maga a gomb nem tudja. Nem is fogja.
Az A3 (2017) is tudja, az S7 előtt volt nekem (most a fiamé lett) és tetszett ez a feature. Ennyivel előrébb járnak a tavalyi A-s modellek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
stefi68 #49752 üzenetére
A +1 évre (amennyiben valóban hivatalos forrásból származott a készülék, tehát XEH volt) csak az első évben lehetett regisztrálni. Az új vonatkozó Samsung állásfoglalás szerinti visszamenőlegesség sem érint(het)i a készüléket. A +1év vásárálásának lehetősége pedig (ami eleve a regisztrált 1+1év hez volt kötött, vagy szolgáltatós készülék), amellyel 1+2év lehetett: megszűnt. Az Összefoglalóban benne vannak ....
-
törölt tag
válasz
stefi68 #49245 üzenetére
Igen, ez egy hasznos funkció. Először a fiam A3 (2017) telefonján találkoztam vele, utána a Galaxy S7 7.0 és 8.0 XEH fw alatt is működött. Én is szoktam ellenőrizni az ilyen hívások hátterét (a neten), utána mennek is a tiltólistára. Ahogy gyarapodik a számok bázisa, úgy ritkulnak az ilyen kéretlen megkeresések.
-
NandorHUN
addikt
válasz
stefi68 #48439 üzenetére
Ezt a Vancedet nem ismerem, simán a megadott linkről ezt tettem fel: [link]
Elvileg fejlesztik, most látom most jött ki az új verzió...És a sima 1) opció szerint telepítettem: / (I) Using The Official iYTBP Vanced Universal Installer (Only for Android 4.4+)
De ott is szerepel egyébként 4- pontban : "4. Uninstall any YouTube updates that you have installed and disable auto-update for YouTube via playstore (if YouTube is user app, uninstall it completely)"
Illetve gondolom nem egyedüli "probléma" ez a GooglePlay-es frissítési mizéria, mivel ott van a lerírásban, hogy
DETACH - Detach Youtube from playstore to disable update notifications. (Possible Values: YES/NO)Ez kéne nekem, de sehogy nem tudom megoldani, hogy ne legyen Play listában benne a Yotube app. Mivel iYTBP az eredeti Youtube app-ként viselkedik , leglaábbis nálam totál. Ha lefrissíteném Play-ről a YT-t akkor ez a iYTBP frissülne le, amit nem akarok.
Lehet Te magsik -al tetted fel ezért veszi külön "csomagnak"??
-
alcapone386
őstag
válasz
stefi68 #47836 üzenetére
Hát már vegképp nem értem.
A kütyü leírás alapján quick charge 3.0 ig támogat illetve 5.1A ig.
Ő az: linkAmi még furcsa észrevétel, hogy telefon bekapcsolt állapotában pl feltöltöm 100%ig, visszajelző led zölden világít. Ha twrp be belépek, akkor ott 92% ot mutat és simán utána még 25 perc töltés mire ott is 100% lessz. Nyomtam is gyorsan egy akksi kalibrációt hátha segít. Ma lemerítem megint és normál töltésen tesztelem.
Ezektől a sot adatoktól igen messze vagyok : link
-
espi38
őstag
válasz
stefi68 #46316 üzenetére
A "nyanyos" témával kapcsolatban arra gondoltam,hogy nem publikus és nem szeretünk beszélni róla.
Sim unlock infora gondoltam,hogy ha jól rémlik valahogy előlehet csalogatni egy rejtett menüt és ott meg lehet nézni,hogy zárva van e a készülék vagy nincs.
Sajna másik sim kártyám nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest