- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
vipviform #52915 üzenetére
De hát telefonnal nem is lehet focizni. Azt nem labdával szokták??
Annó írtam, hogy az enyém pár cm magasból esett, pont a sarkára...és ennyi. (Raktam le egy köves felületre tokban, kifordult a kezemből és ahol 1mm helyen a tok nem védett, pont az ért le először) --> ezt megismételni, akarva sem tudnám.Illetve ez kb. a huszon/harmincadik simogatós telóm/eszközöm és egyben az első amit összetörtem.
Hát így adta ki, valahol el kell kezdeni -
Keem1
veterán
válasz
vipviform #52626 üzenetére
Nálam:
/storage/4606-3942/Android/data/com.spotify.music/files/spotifycache/StorageDe sajnos semmit nem tudsz vele kezdeni, telepítéstől, eszköztől és felhasználótól függő titkosítása van. A Spotify újratelepítése után is lerántja újból a muzsikát, mivel már akkor se fogja tudni olvasni a régebbi letöltéseket.
-
MadMancs
veterán
válasz
vipviform #52626 üzenetére
Szia. Most hirtelen meg nem mondom hol, de valahol a fájlrendszer mélyén (Root kell hozzá) találhtóak. Más eszközzel nem olvasható titkosított fájlok szóval másolás miatt nem érdemes keresned. Viszont annyi eszközzel jelentkezel be amennyin akarsz szóval nem is érdemes. Én 2 telefon, egy PC és egy TV vagyok bejelentkezve.
-
NandorHUN
addikt
válasz
vipviform #52177 üzenetére
Ez a telefon is olyan, mint a OP.
Első gen olcsó nagyon, aztán ha felnőtt már a név, akkor drágítanak.Amúgy elé jó teló, jó áron és még OP1-nél is relatíve olcsóbb - megjelenési árhoz képest.
Ha lenne benne egy rendes DAC valoszeg váltanék, de egyébiránt S7 még bőven hozza szintet.
Amúgy ilyen sokáig még sose volt ugyanaz a telefonom, mint S7 esetén és még ma se érzem azt, hogy többi telefon ennyivel többet adna. Majd talán a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasó meggyőz jövőre...
-
zsizsef
senior tag
-
Kispotter
tag
válasz
vipviform #51189 üzenetére
Szia! Hát gyári legfrisebb van rajta. Netrádiót hallgatok fűnyírás közben és pont olyan helyen volt ahol 4 g, 3g, és edge közt ugrált a telefon. Töbször megállt a rádió is. De ez akkor sincs rendben szerintem. Lehet döglődik az aksim. Ahol jó a 4g ott minden oké. De sajnos 1 napot sem bír a telóm ki sohasem ha csak nálam van és nemhasználom akkor sem.. most jár le a gari és azon gondolkodom vissza kellene dobni ugyanis a kijelző is alig észrevehetően be van égve. Aksira vonatkozik a 2 év gari?
-
Keem1
veterán
válasz
vipviform #51081 üzenetére
Visszamennyé, itt max 1,5 - 2 óra SoT van.
De nem számít, amíg lehet tölteniseger: +1
Engem nem érdekel, ha merül. Használom és kész. Minden be van kapcsolva, amit használok (wifitől NFC-ig, állandóan. Energiatakarékos módot akkor kapcsolok, ha még nem értem haza a kocsmából és 15% alatt vagyok.De ez nem cseszegetés, senki ne vegye magára, egyszerűen én így használom.
-
sbalu1
senior tag
válasz
vipviform #50704 üzenetére
Nálam engedélyezett AOD display esetén az értesítésekre duplán kattintva azonnal feloldja a kijelzőt, még ujjlenyomatos feloldást se kér.Ugyanitt az órára duplán kattintva vízszintesen lapozva a naptár-események oldalt kiválasztva és itt szintén duplán kattintva is fel lehet oldani a zárolást nyomógomb nyomkodás nélkül.
-
törölt tag
válasz
vipviform #50712 üzenetére
Az biztos, hogy kell hozzá a Prime verzió, viszont az esetleges root igényt nem írja a honlapjuk.
meszipeti - Szívesen, remélem, hogy megoldja ezt a kellemetlen helyzetet.
-
törölt tag
válasz
vipviform #50702 üzenetére
fel lehet e a zárképernyőt ujjlenyomattal oldani, gomb nyomogatások nélkül?
Igen, fel lehet oldani. Ehhez a Kisegítő lehetőségek között válaszd a Kézügyesség menüt, azon belül pedig a Képernyő egyszerű bekapcsolását.
Ekkor, ha a fenti szenzor előtt suhintasz egyet, be fog kapcsolni a kijelző és lesz pár másodperc az ujjnyomatos feloldást elvégezni.
-
-
-
laci laci
addikt
-
-
-
válasz
vipviform #49922 üzenetére
Kérdés mennyi a minimum, ami intenzív használathoz kell? Nekem erre jó infó egy 4gigás készülék szabad memómennyisége
Láttam már memóhiányba fulladó telefont (sgs2-m utolsó éveiben), ami 2db böngészőtabot nem volt képes rendesen futtatni - na az ehhez hasonló szitukat akarom elkerülni.
-
törölt tag
válasz
vipviform #49900 üzenetére
Így van, a szolgáltatói appok simán repülnek a kukába, a boot hang némítható (ami nagyon hasznos, szerintem iszonyúan szól és semmi értelme sincs
), az alap beállított csengő- és egyéb hang pedig cserélhető. Az amúgy stabil fw így már vállalható, a boot animáció pedig úgysem minden nap jön szembe (jó esetben).
Tényleg jónak értékelem a TMH cellakészenlétes teljesítményét. Már korábban beszéltünk is róla itt, hogy nem véletlen, ha így van.
-
dragon1993
őstag
válasz
vipviform #49328 üzenetére
A repo linkjén kint van a kulcs igénylés
Prerequisite for using Adhell3
You need an Enterprise License Key (ELM) in order to use Adhell3.
You need to enroll as a developer in order to get this license. The license can be obtained here: https://seap.samsung.com/license-keys/create/knox_standard_android
As for developer, the license needs to be renewed every 3 months. Don't forget to revoke the old license key before creating a new one.
Enroll as a developer with this link: https://seap.samsung.com/enrollment
Generate a license key with this link: https://seap.samsung.com/license-keys/create#section-knox-standard-sdk
Choose Enterprise License Key
Give an alias name, e.g. test
Click on Generate License Key -
dzoli87
aktív tag
-
Hando
tag
válasz
vipviform #48516 üzenetére
Ez így nem igaz párom telefonjára kijelző gariztatásakor maga a Samsung-ban rakták fel a XEH romot a TMH készülékre! Kérdeztünk és nem szólt semmit csak annyit mondtunk hogy hivatalosan függetlenítve lett szeretnék rá magyar független romot csajszi válasza: "természetesem megcsináljuk"!
-
Jazzmedve
tag
válasz
vipviform #48530 üzenetére
Velem utóljára s2-vel szívoztak a pólus samsung szervizben, mert feltettem egy más csc-s jelly beant
Ott fenyegetett h megvonja a garanciát a gyökér, pedig be sem adtam javitásra, csak kérdeztem valamit. Aztán visszatettem az icecream sandwicht, és beadtam máshova, biztos ami biztos.Nekem telenoros az s7 edge, de XEH van rajta, és így is adtam be egy hónapja az Árkád Samuba kijelzőcserére. Nem szóltak semmiér, sőt nem is rakták vissza a telenorost. Szóval szerintem is csak a KNOX-ot nézik, de biztos akadnak olyan szervizesek akik még az élő fába is belekötnek.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vipviform #48516 üzenetére
Ez különös, mert voltak itt többen már, akik egészen más CSC -vel adták be garanciális javításra a hivatalos szervizbe, mint amivel gyárilag szállította a Samsung, és eddig nem volt ebből probléma, mert (eddig) csak a Knox számlálót nézték, hogy ez utóbbi érintetlen 0x0000 -ás értéket mutat-e ....
-
-
Keem1
veterán
válasz
vipviform #48488 üzenetére
Ezek között nincs törvényszerű összefüggés. A Samsung átadja a Telekomnak, hogy a saját extráit beletegye, tesztelje a saját hálózatán. Ha megvan, ő visszaküldi a Samsungnak, aki pedig publikálja a release-t. De ez bármennyi időt igénybe vehet. Napoktól a heteken át a hónapokig.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vipviform #48249 üzenetére
7.0 -án, a HOME gomb mit indítson, vagy sem az Összefoglalóban benne van.
Itt állítható be :
Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒jobb felül 3 pötty ⋮ ⇒Alapértelmezett alkalmazások ⇒Eszközasszisztens-alk. ⇒Eszközasszisztens-alk. alatt, amit a listában mutat, azok a lehetőségek vannak.8.0 -án is működik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch 9 41mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4325
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest