- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
-
laci laci
addikt
-
válasz
s4hu|SyD^ #52583 üzenetére
Én nagyjából 4évente cserélek telefont, az s7e-m nemrég töltötte a 2. szülinapját, úgyh 2évig még ki kéne bírnia. Gyakorlati eladási értéke ezeknek a telóknak már nemigen van, azaz ha 0-ra le kell írnom, akkor 2év távlatából 300+EUR az éves költség, míg négy évre meg ugye a fele.
Alapfeladatokra (böngészés, email, cset, navigáció, telefonálás) 100%-ban jó a hardver, bármelyik mai középtelót ott hagyja a kanyarban. A kijelzőjét is prímán lehet olvasni vakító napsütésben, akksiidőben meg nemhogy semmit se lépett előre a samu, de több azóta kiadott "csúcsmodell" kevesebb ideig bírja.
-
válasz
s4hu|SyD^ #52581 üzenetére
Reméltem, hogy még 2-3évet kibír. Nem játszok a telón, hardveresen nekem bőven elég lenne - és eddig nagyon sokáig bírta az akksi a visszafogott használat miatt, hetente 1-2x kellett csak tölteni, akkoris 20%-ról kb. (= tuti kevesebb, mint 300 ciklus van benne!)
Az ilyen hibák totál taccsravághatják az akksit, uis a 0-ra merülés nemcsak elhasznált feleslegesen egy töltési ciklust, de brutálisan csökkenti a kivehető ciklusok számát is. Azaz a gugli-samu eléri, hogy az akksi akkor is tönkremenjen, ha eddig kímélted, és simán lehetne benne még 3év.
Meglátom, mit hoz az oreo ROM, de tuti nem hagyom, hogy kicsinálják az akksim
-
válasz
s4hu|SyD^ #52579 üzenetére
Durva. Eddig egyedüli ébresztőként bíztam a telóban, de a multkor 1-2%-on múlott, hogy nem szívta 0-ra - én meg aludtam volna be vagy 1-2 órát, jókora melóhelyi+családi kalamajkát okozva. Korábban sose csinált hasonlót, már azon ki szoktam akadni, ha éjszaka 3%-nál többet merül a teló.
Igazán rakhatnának bele valami kill-ALL fícsört, ami brute force MINDENT elkussoltat ha úgy állítja be az ember, nekem nem kell, hogy reggel letöltve várjanak az emailek + 66 whatsapp üzenet...
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #51402 üzenetére
Ebben a topikban, talán több info lehet ...
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #50247 üzenetére
A kijelző önmagában nem fogyaszt kevesebbet, ha kissebb felbontásra van állítva, mert akkor is üzemel az összes pixel, tehát mindegyik ugyanúgy fogyaszt. A felbontáson "nyerni" áttételesen lehet, ha nagy számításigényű appokat futtat az ember (pl: 3D -s játékok, és hasonlók).
-
-
válasz
s4hu|SyD^ #50157 üzenetére
Ellenőrizted, hogy felment a modem frissítés? Settings -> About phone -> Software information alatt a "Baseband version". Wipe cache sem árt...
Mondjuk a rossz térerő bármennyit is tud szívni az akksiból
Ja, ha nagyon rossz ott a térerő, érdemes a fix 3G vagy 2G/3G networkot beállítani. -
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #50153 üzenetére
Ez az egyik legrosszabb külső tényező, ami mobiltelefont érhet és felelős a megnövekedett fogyasztásért. Ha gyenge a hálózati jel vagy nem állandóan érhető el, a telefon folyamatosan keresni fogja azt, ezzel fokozottan terhelve a processzort - az pedig természetesen még inkább meríti az akksit.
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #49896 üzenetére
Így van. És nem csak próbál váltogatni, de váltogat is. Akkor is, ha éppen nincsen bekapcsolva a mobilNET, mert VoLTE nélkül minden híváskor fallback is van 3G -re, vagy ha az nem elérhető (vagy pl: forgalomelterelés van..), akkor tovább vált 2G -re.
Nekem a power saving lehetőségekkel nincsen tapasztalatom, mert én "Teljesítmény módban" használom mindig.
-
gerner1
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #49887 üzenetére
Leginkább az elérhető térerőtől, és a hálózattípus (3G, 4G, stb) által használt frekvenciától is. Tehát, minél magasabb a szolgáltatáshoz használt frekvencia, annál jobban merül (fizikai tulajdonságok miatt, mivel a magasabb frekvencia rosszabbul terjed, stb..). 4G -nél pedig, az összes szolgáltatónál folyamatosan torténik a frekvenciacsere (pl: valamire, ami nem B20..) a nagyobb településeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged