-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha jól értem ez még nem oldja meg azt a problémát, hogy új hívószámokat, amik még nincsenek a telefonkönyvben, azokat is elutasítsa.
Egy olyan kellene, hogy minden számot (telefonkönyvben szerepel, telefonkönyvben nem szerepel, szám nélküli) eldob, kivéve, szám1, szám2 ... -
-
Alonso69
senior tag
Ez már régi dolog és mégis vita téma lessz, hogy merjünk ismeretlen forrásból származó Rom-okat felrakni vagy nem ,mert én merek és ajánlom másnak is főleg ,hogy előtte kipróbáltam.
Az ellenkezőjét is elfogadom és tiszteletben tartom,ezért is részemről a "csatabárd"elásva.
-
Yogibear974
senior tag
Pedig mindig megfogadom, hogy na majd a következőnél. :-) Így volt ez S5-nél is és azután mindig kimaradt! :-D Lehet már itt sem lesz főverzió frissítés. 2 már megvolt...ha minden megy es nics teleszemetelve appokkal, akkor felesleges az fr és egyéb. Az újrabelakás mindig macera. Ez imho, csak egy ,ökölszabály'. Persze a szűz windóz is gyorsabb egy image iso után, de ne vegyük egy kalap alá az androiddal!.;-)
-
alcapone386
őstag
Csináltam egy google szerkeszthető térképet.
Aki úgy gondolja, megosztaná kinek mit bír a készüléke, az itt megteheti.
Természetesen nem kötelező, mindenki szabadon eldöntheti meg akarja e osztani a tapasztalatait vagy sem.
A térkép szabadon szerkeszthető mindenki számára. Ha van bárkinek ötlete, nyugodtan szerkesszeRemélem nem lesznek partizánkodások.
Természetesen név nélkül megy a dolog, engem főleg nem érdekel, hogy ki hol lakikLinket megnyitva, be kell jelentkezni gmail fiókba, majd a bal felső sarokban rákattintani a szerkesztés gombra.
Ha ez megvan máris elhelyezheted a jelölődet(kereső mező alatt a gombostűre kell kattintani, majd a kívánt helyiségre) és beírhatod a tapasztalatokat.[Bárki által szerkeszthető térkép]
Csináltam egy Miskolci és egy Szegedi mintát is. Ezek alapján szerintem csak annak nem megy a kitöltés aki nem akarja
Remélem nem ütközik a fórum szabályzatába ez az ötletelés.
-
seger
addikt
Ebben leírtál egy csomó olyan dolgot, amit szerintem nem egy átlagos ember használ.... ezekszerint talking tom-ozol. Az se baj... Én viszont nem, de még távirányítónak sem használom.... sőtt, a frissítés óta sem raktam fel semmit. Sőtt volt gyári állapot is és ugyan azokat raktam vissza....
Sőtt ha visszaolvasol, azért elég nagy %-ban van írás a merülésről. Nem 1-2 ember írta, köztük nem amatőrök, valamint nem kezdők....
Viszont vitázni ezen felesleges!!! Sokan váltottak, és sokan fogunk is.
Valami viszont biztos van. Ha valahogyan össze lehetne gyűjteni kinek van rendben és kinek nincs, és mikori készülékek, lehet valami kiderülne!
Viszont akinek nem merül mint a titanic, az örüljön neki és ne nézze le azokat akiknek szar és ne azt írkáljátok hogy a felhasználó egy balfasz... Hidd el, akiknek merül, azoknak elég baj az....
Ráadásul nem is értem miért hasonlítod egy pc-hez vagy egy notihoz....stbIgazából nem csak válasz akart lenni, úgy mindenkinek írtam!
-
INMOTEP
őstag
Nézd , 1 db játék sincs a készülékemen ,a hálózat is direkt 3g re van állitva hogy ne váltogasson a mobilenetet csak akkor kapcsolom be ameddig használom útközben .,facebook ,jófogás és ezen kivül 4 alkalmazás van rajta és csak telefonálásra használom a készüléket .Mégse érezném azt hogy olyan lenne az akku üzemidő mint anno amikor a gyári szoftverrel kijött a készülék ,ráadásul akku elhasználódásra sem lehet fogni mert nemrégen volt garanciában cserélve kijelző akku .A Készülék nem melegszik ,csupán kb 8 százalékot merül este 8-9 től másnap reggel 5 ig úgy hogy hozzá sem nyúlok ...Továbbá a véleményem nem fog változni ,az android rendszer frissitések miatt van az egész ,ez nem megoldás hogy töröljük a vipe cash-t vagy mit .A készülékkel kiadott szoftver verziónál soha nem volt akadozás és ilyen fajta merülések mint mostanában .Nekem mondhat bárki bármit ,és hiába mondjátok hogy miért nem raktam vissza ....Egy idő mulva úgyis rá fog kényszeriteni a play áruház hogy frissitsem le ,és akkor minek szenvedjek a szoftverezéssel nincs értelme .Ez már soha nem lesz olyan amilyen volt
-
Xanax88
tag
Az a baj, hogy mikor egy ember mer panaszkodni, egyből 3 másik ugrik neki és emiatt rengetegen nem is irnak inkább, mert már kicsit unalmas, az, hogy semmire nincs megoldás, csak az összefoglaló, meg a wipe, aztán ha nem segít, akkor biztos user error... nevetséges.
Rengetegszer mire lecsesztek valakit, hogy miért merészelt kérdezni, ugyan annyi energiával válaszolni is lehetne neki, nem az első telefonom és nem az első követett topicom, de ilyen buzi hozzáállást még sehol nem láttam prohardveren...
Gyakorlatilag 'wipe' és 'összefoglaló' spam az egész fórum.
Ismerettségi körömben van még 2 másik S7E tulaj, mindkettő hasonló okok miatt nem ír ide semmit.
Az, hogy ti veritek magatokat a fasza akkuidőre, meg mindenkihülye akinek nincs meg a 6 óra sot, 48 óra keszenlét és ezt kb mindenhol a többiek orra alá toljátok egyenesen undorító... ez így nem egy közösség, hanem egy 4-5 tagú fanboy banda...
Nem mérvadó ilyenből leszűrni, hogy a nagy átlagnak milyen jó minden.
Pár nagyhangú emberből általánosítan mindenkire azért erős.Mondjuk az is meredek, hogy teljesen alap és magától értetődő dolognak kezelitek a wipe cachet egy olyan készűléknél ami 2-3 éves napi használatra lett tervezve és a userek nagyrésze azt se tudja mi az, normális esetben ha minden jól megy, nehogymár ilyenekkel kelljen szarakodni, érdekes, máshol nem kellett... Furcsa módon a Note2 mön egyszer ha csináltam, és a mai napig ugyan olyan jól megy mint a dobozból kivéve... ráadasul azt még sokkal aktívabban használtam mint ezt, rommáhányva appokkal sem produkált olyan anomáliákat mint a hetes.
Hát ennyi... aztán azt csináltok amit akartok, ha nektek ez így jó... szemelyszerint majdnem pont leszarom. Csak bosszantó látni ezt minden nap ha felnézek.
-
alcapone386
őstag
Ezt mondom en is. De ha nekem van 1 gigám és elhasználom ezalatt a 3 nap alatt akkor hiába korlátlan. 3.nap után vehetek uj gigakat. Tehát azt mondom, hogy ha a 3 nap alatt úgy lenne korlátlan, hogy a meglévőt nem veszted el, és 3 nap után megint a meglévőből számol az jó lenne. A cikk sajnos számomra kétértelmű. Amit te idéztél az felülírja az általam idézett szöveget.
gerner: részemről túltárgyalva
Van wifi mindenhol
-
*Ropi*
félisten
Megoldás: Media Library Repair Scanner.
-
INMOTEP
őstag
Létezik hogy mindkét hangszorót cserélték akkor ? mert az is 2x szerepel ,bár nem biztos de mintha hangosabb lenne a csengő hangszoró -De eziránt panaszkodtam is egy kicsit hogy nem annyira hangos .A Munkalap felvételére csak a kijelző volt feltüntetve úgy hogy foltos ,és hangszoró recseg semmi más .Ezt irták a lapra amikor leadtam .Csak egyet nem értek ,a boltos aki kiadta a készüléket ránézett erre a papirra és azt mondta hangszoró és kijelző volt cserélve ,más semmi .Akkor lehet ő sem vágta mivan ? Énis úgy gondolom hogy cserélve lehettek ezek ,hiszen nem szerepelne a papiron tételesen hogy 1 db 1 db stb sem gyári számok .Arra lennék kiváncsi hogy másnak hogy néz ki ez a szerviz lap ezen része .Valaki megtudná mutatni a sajátját ?
-
moco22
aktív tag
Ebben van iPhone billentyűzet. a.i.type keyboard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest