- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
zsizsef #54009 üzenetére
Semmi, a megoldáshoz közelebb juttató dolog nincs az írásban...., azért köszi!
Nem ROM, vagy Android verzió (PIE) hiba. Nem is állítottam ilyet.
Hogy ne használjak 5 GHz-et, mert nehezebben hatol át a falakon. Eddig is 2.4 GHz-et használtam.
Ne használjak semmilyen "tweak"-et. Eddig sem használtam.
A legutolsó modemet használjam. Ez is így van...Ja és ez az írás pont nekem szólt az xda-n..., nézd az idézett hsz-eket
-
-
stefi68
addikt
válasz
zsizsef #53646 üzenetére
Csak simán mindenféle tweaks és addons nélkül tettem fel a romot.
Végignéztem vagy tucatszor a kamera beállításait, de nem találta kép felbontást, csak videó felbontást. furcsállottam is....
Lehet kellet volna egy adatok törlése a kamera appnál.Mindegy visszaálltam Oreora, de lementettem a Nougat romot, hogy egyszerűbb legyen kísérletezgetni vele.
Este, ha lesz kedvem még próbálgatom... -
-
gerner1
nagyúr
válasz
zsizsef #53085 üzenetére
Szerintem felesleges. A garanciát ugyanis nem a szolgáltatók adják, hanem a -jelen esetben- a Samsung. Amíg pedig, a root a garanciából kizáró ok, addig az akkor is kizáró, ha a telót egy ses store -ban vetted, és akkor is ha bármely szolgáltatónál. Szóval, bárhonnan nézve is garancivesztést eredményez. Ez is benne van az összefoglalóban, és ha olvastad, akkor tudod is...
-
gerner1
nagyúr
válasz
zsizsef #53082 üzenetére
Végleges garanciavesztést eredményez. Az Összefoglalóban benne van.
-
Keem1
veterán
válasz
zsizsef #52925 üzenetére
Én nem fogok neked esni, mert nem érdemled meg. Amúgy is igazat adok neked.
De sajnos valahol várható volt. Egy ideje már a Samsung telefonokban a knox intézi a biztonsági kérdéseket. Ha a knox útját kiadjuk, akkor vagy nehezebben, vagy sehogy sem fogjuk tudni használni a biztonság szempontjából kritikus részeket, mivel nincs aki hitelesítsen.
Olyan ez, mint amikor egy kapuőrt kirúgnak, és aztán nem lesz aki a zárt ajtót nyitogassa. Zárva marad.
Ezért vélem úgy hogy valószínűleg az S7 az utolsó Samsung telefonom. -
válasz
zsizsef #52922 üzenetére
Ha jól értem nem azt mondják, hogy nem függetlenítik. Csak valami el lett baxva a telefonodban, amiért nem fogja el az amúgy jó kódot. Arról ők nem tehetnek hogy a telefonoddal gond van. Szervizeltetnék is, de mivel a knox ugrott, így a garid is. Az már csak a vele járó extra baj, hogy nem tudod függetleníteni emiatt.
-
zsizsef
senior tag
válasz
zsizsef #52829 üzenetére
Na kerek egy hónap után visszakaptam az S7E-t. A hiba az volt, hogy a hálózatfeloldó kódot nem fogadta el a teló. Semmit nem csinált a szerviz vele. Visszadobta azzal, hogy a knox ugrott, csak alaplap cserével lehet a hálózatfeloldást megcsinálni.
Nem emlékszem olyan leiratra, hogy hálózat feloldás feltétele lenne a stock állapotot. Kettő kikötésre emlékszem, hogy 1x lehet próbálkozni és a hűségnek le kell telnie.. Csak írok a fogyasztóvédelemnek.
-
törölt tag
válasz
zsizsef #50211 üzenetére
Tudod, mennyien NEM használnak semmilyen védelmet (még képernyőzárat) sem? Csak simítod/elhúzod és ott vagy bejelentkezve FB, Messenger stb. Pedig ennek beállítása cirka 1 perc volna, legalább PIN vagy minta, ha ujjnyomattal nem akar 2 percet törődni.
Szóval ez ilyen, sokan vannak teljes vakrepülésben, a biztonságot illetően. De ettől még egy appot, annak pozitív képességeit ki lehet használni. Csak ésszel.
-
Alonso69
senior tag
válasz
zsizsef #46752 üzenetére
Ne gondolkozz sokat mert van választék bőven .
Amit tudok ajánlani: Minotarius v6 s9+port Oreo itt a romcontrol hiányzik,de megoldható,hogy legyen.
TN 2009 2.1 Oreo S9+port ,az arcfelismerés miatt hasznos .A viper android előhozza a teló rejtett lebutított hangzását. Nem veszítesz, mert nincs gari.
Én elakartam adni még tavaly novemberben ,aztán a rootolás után ,megtartottam ,még egy jó ideig bíztos ,hogy marad..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged