- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
laci laci #53135 üzenetére
A Telenor -os (PAN) firmware -ben sincs még ehhez support. Meg kell várni, amíg a Samsung kiadja ehhez a frissítést, és az után (vagy talán azzal egyidőben) érkezik majd a XEH régióra is, amelytől kezdődően támogatott lesz. Addig csak a Telekom VoLTE a "használható" .
-
laszlolczka
őstag
válasz
laci laci #53104 üzenetére
Szia,igen elment fájó szivvel.Most van nálam S8-erre tettem a piét.Van egy A8 2018,tulajdonképpen egy kicsit butitott S8.A tudásán nagyon meglepődtem,ezért ő marad.Azok amiket használtam,ezen is akadás mentesen futnak.Ami sokat számit az az egy kezes használat.Ahol az s7 edge megreccsent ez nem.Hogy ez később változik-e,azt nem tudom.No meg erre is jön a pie,ami nagyon tetszik.
-
-
válasz
laci laci #52867 üzenetére
Sziasztok,
Van esetleg valami ötletetek hogy mi lehet az oka annak hogy pár napja azt vettem észre hogy a telefon feloldási sebessége jelentősen lassabb lett. Van mikor több másodperc is eltelik mire a képernyő felold érintést követően
G935FXXU3ERI1
Előre is köszi a segítséget
-
stefi68
addikt
válasz
laci laci #52671 üzenetére
Szuper!
Akkor már ketten vagytok mint aktív romolók.
Nemsokára hárman leszünk. Még csak infót gyűjtök..., meg romokat...
Samsungból utoljára S2-t romoltam, de azt orrba-szájba
Mindenkihez...
TWRP-ből amúgy miért is a 3.1.1.0 az ajánlott?
Még mindig foglalkoztat, hogy root-nál miért kell a fájlrendszer cserebere?
Csak azért, mert nem lesz látható a belső tárhelyre másolt két fájl?
Mi van ha a külső sd-re, vagy usb-otg tárolóra teszem?
Gondolom TWRP látja ezeket a tárhelyeket... -
kmisi99
addikt
válasz
laci laci #52647 üzenetére
Sajnos nem jött be, magiskban a magisk hide ban kipipáltam, de ugyan úgy, hiba történt próbálja újra később... 4 napja próbálom. Próbátlam minden hogy, letöröltem újra felraktam újra indítottam a telefont és hasonlóak.
Este egy gyári androidos régebbi telefonnal rápillantok. -
MadMancs
veterán
-
Keem1
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
laci laci #52407 üzenetére
Igen, N8, S9+ port is megtaláltam de olvastam hogy már csak ez a vonal marad, június óta már csak ezt frissíti, illetve azzal akadtak kijelzőproblémáim, magas (pl utcán ) fényerőnél vibrált az alsó negyede, AOD-nál sokszor zöld aura szerü full képernyős vibrálás volt, illetve gyorstöltés esetén szerintem a tükörtojás megsült volna rajta. Jó tudom hogy akkor alapból forróbb a telefon, de nem annyira. Most se vészes. Illetve üzemidő se volt jobb mint a stock-al. Egyébként AOD ot leszámítva minden Samsung specifikus beállítás megtalálható.
-
válasz
laci laci #52396 üzenetére
Minden monitor, TV, mobil, tablet, laptop stb. kijelző active matrix (az AMOLED-ből az "am") vezérlésű - nemcsak az oledek, hanem az LCD-k is. Nagy képpontszám esetén nincs más praktikus megoldás. Passive matrix oled-et egyszerűbb, pl. kisebb pontmátrix vagy szegmens kijelzőkben lehet látni.
-
MadMancs
veterán
válasz
laci laci #52382 üzenetére
Köszönöm, utánanézek. Idáig tetszik ez a Sac23 S9 port.
Nekem sajnos fontos a VoLTE. Mostanában egyre többször tapasztalom egy közeli faluban ahova elég sűrün járok, hogy beltéren egyedül a 4G hálózat érhető el. Namost ilyenkor VoLTE nélkül elérhető se vagyok, illetve én se tudok hívni. Ezen okokból néz ki nekem így a hálózatok menü:
-
MadMancs
veterán
válasz
laci laci #52368 üzenetére
Nagy elvárásaim nincsenek, de ilyen alap hogy AOD nem lenne rossz. Amit linkeltem abban pl nincs AOD sevice és plugin után se.
Utána néztem. Nincs még Samsung specifikus pie. Pedig nem rossz, de utálom ha butább a telefonom mint lehetne.
Szóval vissza 8.x
Ez a Prime F9 milyen alapokon nyugszik? Mert az előbbi linkből semmi nem derül ki, csak hogy egy ROM. Kell hozzá Gapps? -
MadMancs
veterán
válasz
laci laci #52326 üzenetére
Nekem S6 edgemen egy balul sikerült ROM csere után az egész EFS partició elszállt. Onnantól Stock Rom el se indult, custom igen, de ugye SIM nem talált hálózatot IMEI hiányában. Minden más működött. De sajnos házi megoldást azóta se találtam visszaállításra hiába van EFS mentésem.
-
MadMancs
veterán
válasz
laci laci #52294 üzenetére
Közben sikerült. Bár nem teljesen úgy.
Sima Viper4 (amit írtál is) folyamatosan drivert akar telepíteni, telepíti, restart, majd indítva megint telepíteni akar. Feldobtam szintén Magiskból Viper4 X-HiFi t ( ez Glamourban alapból fent van) úgyhogy már újra szépen és hangosan szól mint a teló hangszóró mint a JBL BT fülesem. Köszönöm szépen. -
laszlolczka
őstag
-
törölt tag
válasz
laci laci #52191 üzenetére
A recovery alól indított cache ürítés esetén egy kicsit átestél a ló túlsó felére.
Teljes mentés előtte?
MicroSD kártya eltávolítása?Te is tudod, hogy ezek teljesen felesleges lépések.
Ez az átmeneti tár (cache) tisztítása, ne reagáld túl a dolgot.
Bár újra olvasva, látom, adatok törlését írtad... Akkor viszont jogos, ha gyári állapot visszaállítását javaslod neki.
Csak első körben elég lenne kipróbálnia a cache ürítését, HA az nem segítene, akkor érdemes továbblépni a data törlésére.
-
laszlolczka
őstag
-
vipviform
senior tag
válasz
laci laci #52175 üzenetére
Szia, én is MIUI fan vagyok és a Samu mellett most is van egy XIAOMI, de ha csak az a gond, hogy nincs visszafelé custom rom, attól még ez egy rendkívül jó teló, nagyon jól beárazva. Ennyiért, ennyi tudást, csak kettő vagy háromszoros áron lehet venni. Ez az én véleményem, de lehet vele vitatkozni...
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
laci laci #51709 üzenetére
Sziasztok!
Ma végre eljutottam a samsung szervizbe, de kapásból azt mondták hogy nem vállalják mivel dual simes. Állítólag ehhez semmilyen alkatrészt nem tudnak szerezni.... Amúgy itt is azt mondták az általam elmondott hibák alapján, hogy alaplap hiba.
Kíváncsiságból rákérdeztem hogyha szereznék egy 1 simes törött kijelzőset akkor át tudnám-e rakni az alaplapot, de azt mondták nem mivel más. Állítólag a dual simesben 3 antenna van amit az egy simes nem tudna kezelni, illetve az usb-nél is van különbség.
Szóval most már csak tényleg az átforrasztás maradt mint utolsó lehetőség, mert így most már nem lehet használni napi szinten... Minden héten mást produkál már...
Ki mivel kezdené, milyen ötlet lenne?
Összegezném az eddigi hibáit:
-valamikor csak úgy újraindul ( most már az újra szoftverezés után is)
-nem reagál egyik gombra sem, nem lehet felébreszteni
-csak 80-85-90%-ig engedi feltölteni
-nem működtek az érintős gombok, illetve a kamerák
-amikor töltőn van és úgy akad ki pl. hiába húzom ki akkor is világít tovább a piros led
-amikor nem reagál akkor is merül az aksi(aránylag gyorsan), tehát valamilyen szinten "észnél" van
Tehát mindig valami más van... Ilyenkor csak az aksi le-föl segít!
Amikor viszont megy akkor minden tökéletes, küld,fogad,értesít,gyors,nem merül gyorsan...Aki tud bármit mondani, segíteni azt megköszönném!
-
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
laci laci #51700 üzenetére
Eddig tartott az öröm, megint előjött a hiba...
Most direkt játszottam vele, hogy melegedjen, és jött is a tünet hogy mintha nyomkodnám az alkalmazás váltót+villogtak a gombok. Azóta semmi és a kamera is elszállt.
Tehát ami biztos már, hogy az alaplappal van gond és nem a szoftverrel.Melyik alkatrész lehet felelős? Az átforrasztás még megérne egy próbát ...
Abból az elméletből kiindulva, hogy a melegedés okozza a hibát, a proci környékén kéne keresni az alkatrészt? -
NandorHUN
addikt
válasz
laci laci #51703 üzenetére
Kösz.
Eddig bejön a ROMElég gyors és mintha aksiban is jobb lenne - bár van 1-2 dolog háttérben amit könnyeben kinyír -de ez van ha már kevés a RAM.
Rendes SoundMod-ot még mindig nem sikerült benne előhívnom pl. Sauron, egyedül Viper4Android van meg az a elég rossz minőségű, amit telepítésnél is felajánlott.
Egyenlőre marad. -
kzoli1994
csendes tag
válasz
laci laci #51647 üzenetére
Igen, minden végig ment hiba nélkül.
Nincs esetleg valakinek olyan rajza, hogy melyik alkatrész miért felelős? Bár nem hinném hogy a kameráért és az érintős gombokért ugyan az felel, aztán ki tudja...A gombok alatt lévő kis panelt lehet cserélni a kijelző leszedése nélkül, vagy akkor már kompletten szét kell szedni?
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
laci laci #51627 üzenetére
Megpróbálom ezt az Odin-os dolgot mert most már nincs veszíteni valóm. Esetleg érdemes lenne egy másik ország firmware-t rátölteni, lehet különbség? Most United Arab Emirates van rajta, mivel ugye dual simes. Mindenképpen gyári samsungot szeretnék, eddig is jól elvoltam vele.
-
kzoli1994
csendes tag
válasz
laci laci #51584 üzenetére
Közben elő jött +1 hiba... Nem működik a 2 érintős gomb, nem is világítanak+ nem működik már a kamera sem. Az alkalmazás látszólag megnyílik, de már nincs kép...
Most csináltam egy visszaállítást a leírtak szerint, de sajnos változatlan a helyzet...
Így már szinte biztos alaplap hiba ugye?Tételezzük fel hogy sikerülne beszereznem egy másik alaplapot. Ebbe a dual simes verzióba bele lehetne tenni egy 1 simes alaplapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest