-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
Be tudod állítani például, hogy helytől függetlenül milyen hangerők legyenek meg milyen módokat akarsz használni. Ahogy a nevében is benne van a rutin tevékenységeket tudod automatizálni. Pl. nekem munkába érve egyből teszi rezgőre, Wi-fi be, ami nem kell kikapcsolja, ha akarom magától energiatakarékosba teszi. Ha hazaérek, vagy közel az otthonhoz bekapcsolja a Smart Lock-ot, hangokat visszaállítja.
Beállíthatód, ha mondjuk megy a Youtube milyen hangerő legyen, milyen appokat nyisson meg ha hazaértél vagy milyen weboldalt. Bővíteni szokták, hogy milyen tevékenységek tudsz beállítani. Szerintem nagyon hasznos, hogy nem kell mindig mindent beállítgatni.
-
gerner1
nagyúr
Ezekből, csak a Task Changer az, ami a Good Lock 2018 komponense. Ami még hozzá tartozik, az a QickStar, LockStar, Routines. Az Összefoglalóban is benne van...
A Clock Face (ehhez szükséges lehet az Always On Display app frissítésse is...), EdgeLightning+, stb ezek olyan opcionális Samsung programok, amelyek a normál módon futtathatóak. Tehát nem igénylik azt a "trükközést", amit a Good Lock 2018 komponensei...
-
-
kkdesign
senior tag
Nekem felrakta, de nem lehet megvonni tőle a tárhely engedélyt, mert nem indul el. És volt több hír is arról, hogy banális hiba van az új messages alkalmazásban így egyelőre míg nem jön hivatalos hír róla, nekem jó a narancssárga ikon is
( az a hiba hogy véletlenszerűen elküldheti a fél galériát multimédiás üzenetben a kontaktoknak )
-
Cry0
őstag
-
Viktor77
titán
-
gerner1
nagyúr
Igen, előbb érdemes az alap dolgokat beállítani. Nekem az utóbbi időben az a tapasztalatom (7.0 -val van az utolsó..), hogy a visszaállítást is kétszer kellett lefuttatnom, hogy a kezdőképrnyő elrendezése(i), widgetek + még néhány dolog is a helyükre kerüljenek. De a 8.0 -án futó Smart Switch -csel, nincs még direkt tapasztalatom .
-
gerner1
nagyúr
"Ha felrekom a XEH csc-t, akkor ugye odinba nem a HOME csc-t kell választani hanem az XEH változatút."
- Igen, ahogy az Összefoglaló -ban is szerepel."Lehet nekem ebből valamiféle hátrányom? Vagy ha nem sikerül esetleg, akkor mi történhet?"
- "Elvileg" nem. Amennyiben hiba van, akkor azt az ODIN jelzi, és nincsen flash (nem fut le..)."Gépre lementettem telóról a dolgaimat smarth switch-el. Elég az, a 8.0-ra is vissza fogja tudni rakni őket?"
- Elvileg igen (bár én még PC -re nem mentettem, de micorSD -re/ről "kiváló"). -
motown5l
senior tag
A YOOTECH-et nagyon ajanlom.nekem mar 1 eve van a telefonomon.Teljesen betakarja az egesz kijelzot.Tapintasa olyan mint a gumi.Nagyon jól vedi a kijelzot.Az edge reszt is kitolti rendesen.Adnak hozza egy folyekony spret is amivel fel lehet helyezni a kijelzore.Teljesen buborek mentes lesz tole.Igaz hogy kel legalabb varni ra 10 orat amire ujbol hasznalhatod a telefonod,de kapsz erte egy biztonsagot.a youtube-n van rola video.[link]
-
arn77
aktív tag
-
gerner1
nagyúr
Ezzel is próbáltad már? ... - A leírásában szerepel a "Headphone Battery indicatory: Displays the headphone battery level so you can quickly see how much more play time is available" .
Egyébként a funkció nem része az AOSP -nek, ezért gyártó fuggő, hogy ki teszi bele a feature -t a firmware -jeibe, és ki nem... Vannak egyébb app -ok is a play áruházban, amelyek erre próbálnak megoldást kínálni.... -
Kasya
nagyúr
Az uvegfolia nem fekszik teljesen ra a kijelzore, ezert rontja az erintes szenzitivitasat. Tovabba "szivarvany" hatas is kialakul nagy esellyel emiatt. A kijelzo szinet halvanyitja, IPS kijelzos hatast kelt. Ha pedig rosszul van felhelyezve, vagy nem tapad a szele megfeleloen, por megy ala, ami osszekarcolhatja a kijelzot (volt ra mar itt pelda).
Igen, jok. Keress vissza a topikba...eleg sok tapasztalat van roluk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest