- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
MadMancs #52701 üzenetére
Egyszerűbb volt a probléma mint azt gondoltam..... A 8.0-ás romokhoz már elengedhetetlen a legújabb odin. Legalábbis az újabb készülékeknél, valami miatt ez is belesett, pedig nem is annyira új ez a modell. Sikerült a telepítés, megy minden frankón. Nagyon köszönöm a segítséget mindenkitől.
-
laszlolczka
őstag
-
törölt tag
válasz
MadMancs #52427 üzenetére
2016-ban futott ez a téma e topikban (a kereső alapján). Akkor ezt a linket adták hozzá: The Galaxy S7 and Galaxy S7 edge will carrier lock to the first SIM inserted.
"valaki azzal ijesztegette a népet hogy a függetlenek is az első kártya által függőek lesznek. Ami igaz is, csak nem nálunk" - Így van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #52412 üzenetére
Alapesetben (minden, ami nem masszív 3D -s számításigény) a felbontás nem sokat oszt-szoroz a fogyasztás szempontjából, mert a legalacsonyabb felbontáson is üzemel az összes pixel.
A ~6-6,5 óra SOT nem rossz, de nekem például a teljesen gyári firmware -rel jön össze ~5,5-6ó /nap, a kezdetek óta. Tehát nálam 6.0.1 -egyel is ennyi volt. Egy-két kivételes napon (amikor a csillagok állása is úgy akarta) volt 8ó feletti érték is, de legalább ennyiszer volt 1,5ó körüli is. Szóval, ehhez képest -első blickre- "nem sokkal jobb" a custom ROM -os eredmény.
Abban egyet értek, hogy sokmindentől függ. Eltérő felhasználói szokásokkal és körülményekkel, igen nagy a szórás.👍
-
MadMancs
veterán
válasz
MadMancs #52377 üzenetére
Szivesen. Google passz.
@laci lac: Köszönöm megtaláltam telegram-ot, de ez egy nagy katyvasz. Inkább valami chat. Az ajánlott Glamour ROM kilőve szintén VoLTE hiány miatt, Android FileHost ról összevadásztam Sac23 S9 port ját (Aug a legfrissebb, utána mind csak custom rom jelölésűek az meg passz mit takar) ez egyenlőre jónak tűnik.
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
válasz
MadMancs #52366 üzenetére
Attól függ mit akarsz/szeretnél. A portolt romok hasonlítanak a samsung menü rendszerhez. A custom rom pedig stock android.A samsung telomon s6,7,8, és a 9-en(9-en gyári van fent) portolt romok vannak előnyben.Igaz a s7-en volt ressurection remix(rr),meg talán lineanos os,de nem jött be.xiaomi mi5 és 6-on rr van fent most is,mert nem szeretem a miui-t.Az s7 edge-n jelenleg semmi nincs,mert oda veszet az imei az utolsó bl-cp miatt.De amúgy az alucard note 8, Galaxy projekt, civz romok amik úgy be jöttek. Érdemes a youtuben megnézni mit tud az adott rom és mit szeretnél. Sajnos még a pie nincs annyira kiforva, hogy érdemes legyen felrakni, meg amúgy is csak custom romban van,ha jól tudom.
Laszlolczka: Köszönöm,még kispadon van a telo.
-
NandorHUN
addikt
válasz
MadMancs #52261 üzenetére
Mert sok esetben meg nézik és ugrik a gari - vagy nem. Nekem is sok esetben és márkánál leszarták hogy volt e root vagy sem. Abból a szempontból érhető, hogy felteszel egy xy kernelt vagy kernel auditort és szétsütöd a CPU-t akkor a szervíz ezt nem akarja majd állni neked.
Ha a hiba nem köthető softwares nyűghöz akkor elvileg nem is áll jogukban szervizelést visszautasíani.De amennyire tudom egyik gyártó se vállta fel nyiltan, hogy ha rootolsz akkor nicns gari, csak azt hogy "lehet, hogy nincs".
Másik ami miatt nincs pass, hogy ha custom ROM-ot teszel fel a Samu nem akarja majd vállalni ha ellopják az adataidat. Ezért nem megy sok banki alkalmazás se ha custom ROM-ot telepíesz fel (kivéve ha lerejted a törést pl. RootCloack-kal vagy MagsikHide-al).
-
laszlolczka
őstag
válasz
MadMancs #52271 üzenetére
Nagyon fontos:a telón engedélyezed az oem és az usb hiba
keresést.Ezután TWRP 3.2.3-mat odinnal felteszed.Az odinnál vedd ki a pipát az újra indulásnál.Amikor kész az odin telót lehúzod,egyszerre nyomod a bepapcsoló- home-hangerő legombot.A telo kikapcsol,abban a pillanatban nyomod a bekapcs.home hangerő felgombot,és ott lesz a TWRP.Mehet a rom.A fejlesztő is ezt a TWRP használja,mert nekem nem ez volt,és felül irta.Ahogy irtad odin és 3.2.3-asTWRP.Most vagyok irhatsz ha elakadsz. -
Keem1
veterán
válasz
MadMancs #52269 üzenetére
TWRP-t Odinnal tudsz feltenni. De kellenek kiegészítők is, mivel a telefon védelmi rendszere külső támadásnak veszi a mókolást és ezeket ki kell iktatni. Pl. az oem feloldást is bekapcsolni, különben eléggé könnyen nullázhatod a telefont. De erről a megfelelő helyeken olvashatsz, pl. az XDA megfelelő topikjaiban, ott többnyire linkelik azokat a zipeket, amiket azonnal, még újraindítás előtt a TWRP első indításakor fel kell telepíteni.
Nem tudom, pontosan mi a célod, de nekem root és TWRP volt stock romon, és én így csináltam.
-
laszlolczka
őstag
válasz
MadMancs #52261 üzenetére
Tedd fel Alexndr.romját.Kipucolt stock rom.Van volte,hd hivás,samsung pass,healt stb.Egyszóval minden működik,szeptemberi biztonság.Rendszeresen frissiti a srác.Gyors,stabil bugmentes.Én moro kernelt tettem rá.Ha a jelenlegi cs-d xeh,a rom automatikusan arra áll.Nem aroma telepitős.
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #52256 üzenetére
Vannak programok, amelyek ha érzékelik a root meglétét, vagy azt, hogy a Knox számláló odébb ugrott 0x0000 -ás értékről, akkor ilyen hibaüzenettel jutalmaznak, vagy el sem indulnak.
Root "eltakarására" létezik megoldás (érdemes lehet, néha a keresőt is használni...), de az önmagában nem biztos, hogy minden ilyen app hibára gyógyír lesz.
-
laszlolczka
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #52232 üzenetére
A VoLTE + Samsung sajátossága, hogy hivatalos firmware esetében csak Telekomos (TMH), vagy független magyar (XEH) aktív CSC -n lévő készülékek esetében használható, és csak Telekomos SiM kártya esetén. Nem telekomos SiM esetén, szintén nincs ott a menüpont, hiába stimmel minden más. Értelemszerűen, a Telekomnál is csak azoknak az előfizetőknek, akiknek ez a szolgáltatás aktív lehet, mivel ott sem mindenkinek elérhető. A többi hazai szolgáltatónál pedig, eleve nincsen (még) VoLTE, így az ezekhez tartozó CSC -kre kiadott firmware -ekben is le van tiltva ez a funkció.
A főzött ROM -ok esetében pedig, szintén külön kérdéskör a VoLTE is. Külföldön sincs minden szolgáltatónál...
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #52226 üzenetére
A gyári firmware letöltése & telepítésével kapcsolatban, minden infó rendelkezésre áll az Összefoglalóban.
Amennyiben pedig van "valami" szükséges "extra infó", ami befolyással bír a root -olt készülék + főzött-ROM -ról való ⇒hivatalosra visszatéréssel kapcsolatban, akkor azt a root -olt vonalon tapasztalt topiktársak majd megírják.
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #52113 üzenetére
Nem, a 8.0 volt az utolsó főverzió. Egyébként a gyári Samsung fülesek akkuját mutatja ez is. Az Összefoglalóban benne van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #51941 üzenetére
Az csak ~2-3 hét használat tapasztalatából lehetne elmondani, és javasolni bármit is. Nem ismerjük...
A képlet egyébként egyszerű, mert ha nem tetszik, akkor felrakható másik CSC -re kiadott, gyári firmware. Az Összefoglalóban benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest