Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsung hivatalos szervizben mondtak árat rá.
Lecseréltem a telefont és sajnos nagyon érződik,hogy mennyire lassu tud lenni már egy ilyen régi telefon. Lehet a panelhiba miatt,de a waze is csak homokórázott. Én nagyon nem költenék már rá. Mindegyik exynoss panel meg fogja adni magát.
Ha bármikor sikerül életre kelteni,vigyázni kell vele mert az adatok bármikor elveszhetnek. -
-
Köszönjük a részletes beszámolót. Sajna most az a bajom a telefonnal hogy egyes appok másodpercekig gondolkodnak. Így már nagyon idegesítő a használata. Vagy egy hívás felvétele waze közben 4 másodperc,mert annyi idő alatt jelenik meg a hívás ikonja. A leírásod alapján ez újabb rommal sem lesz jó. Ott is vannak laggok. Ha már az elején van hónapok múlva még inkább lesz. Lassan csereérett lesz ha lesz rá pénze..
-
válasz
gerner1 #54408 üzenetére
Most itthon nem tapasztalom a hibát. Lehet a meleg miatt csinálja és azért lassul be. Vagy rossz a waze illetve a messenger app kódja,ami simán lehet.
Ja és nem találok semilyen telefont amire lecserélném. Ennél nem szeretnék nagyobbat,exynos procit sem. Lehet majd az s30 használtan. De az összes mai telefon tepsi,drága és akkuban sem bírja jobban mint az S7e. Miközben kamerában ez nem rossz.
-
Van ötlete valakinek miért lassul be a telefon ennyi idősen?
Nem bírom felvenni ha valaki hív,miközben megy a waze. Kell 3-4 másodperc mire reagál. Messenger meg szintén másodpercek alatt reagál.Rsstart volt.
Wipe cache volt.De nem segített. Azon gondolkozom célszerű lenne főzött rom? Az megoldaná? Nem kellene root, mert fontos a biztonság,emiatt nem akartam még telepíteni. Ja meg mindent beállítani is idő lenne.
-
válasz
Sasskent #54081 üzenetére
Azért van így,mert az óra appot kiklövöd. Állandóan amikor nyomod a telefont. De a telefonnak mindig kell az óra app,mert nem tudná az időt. Emiatt állandóan elindítja. Na már most az állandó indítás több erőforrásba kerül,mint ha végig futott volna a háttérben. Ezért.
Meg minek van a telefonba 5 gb RAM ha állandóan bezársz mindent és 1 Gb mutat foglalva? Attól jobb lesz,nem. Azért van a memoriában mert annak ott jobb helye van.
VR meg az ilyen hülyeség service appokat lehet kilőni,az segít. Mást felesleges. -
Csalóka a méret,de az S10-be már csak kisebb akku fért el. Én meg nem visszafelé szeretnék lépni. Arra figyeltek,hogy nehogy sokkal jobban bírja akksival,mert akkor sosem cserélné le a user.
Rátöltés persze megoldás,de jobban gyilkolja az akkut. Én mindig naponta 1x töltöm,lassú töltővel. -
Milyen az S10? Nekem a méretek nem tetszenek,mert olyat mint az S7e nem kapok. Szinte ami mindent tud,az nagyobb ennél. Meg nehezebb,arról nem beszélve. Hiába keresem az utódját,még mindig nem találtam meg,ami megfelelne teljesen. Még mindig jó telefon ez,most nem is akarom lecserélni szervizelés után. A kijelző makulátlan,új Ultimate Shiled fóliával meg nem is látszik,hogy van rajta bármi is. Az akku meg megint 5 órákat bír nekem.
-
-
Sziasztok!
Ha a waze beleégett a kijelzőbe,akkor 2 éven belül él még rá a garancia? Meg az akku is rossz és néha GSM beszéégetésnél torz lesz a másik fél,de csak nekem. MIntha nem lenne jó szinkronban a hálózóttal. Nem tudom,hogy ez SW vagy HW probléma. De most már egyre több vele a bajom és jó lenne,ha megjavítanák garanciálisan vagy ha nem akkor vennem kell másik telefont.
Ha nincs gari van rá valami jó ROM? Így már inkább lecserélném a gyárit valami másra.
-
-
Lassan lejár a 2 év garim a telefonra. A SOT csak 2,5 óra egy nap. Azon gondolkozom,hogy be lehet még adni gariztatni? Van hozzá 1 napos gyorsszerviz?
-
válasz
vadászcsiga #53405 üzenetére
S10-en gondolkodok de,hogy akkuban gyengébb mint az s7e. Számomra nagyon ez jön le a kommentekből. Olyan telefont meg nem akarok,ami kevesebbet bír. Főleg ha ilyen drága mellette.
-
válasz
azigazimoris #53356 üzenetére
Ha lehet kérnék részletes összehasonlítást
-
válasz
Jack Oneill #53150 üzenetére
Majd kérünk egy tesztet,mert idővel mindenkinek váltania kell és akkor van egy jó összehasonlítási alap
-
válasz
vadászcsiga #52941 üzenetére
Nekem is belaggol,pedig régen nem volt ilyen. Mert rohadt idegesítő
-
válasz
Jack Oneill #51688 üzenetére
Nálam 49 perc 1,5 nap után
Legújabb verziót nem telepítettem.
-
válasz
Jack Oneill #50636 üzenetére
Nem
-
Felraktam az ajánlott modemet a cella problémára,de azóta nem kapom meg az e-maileket. Másik telefonon állandóan pittyeg,de itt nem szól semmit a gmail app csak ha direkt frissítek. Van valami köze hozzá? VAgy a gmail lehet a ludas?
-
válasz
Parallaxis #50289 üzenetére
Honnan tudhatom meg melyik volt előtt? PAN Telenor csc,Oreo és a legfrissebb állapotban.
Nem találtam BL-t ami újabb lett volna ennél.
-
Felraktam az új modemet,odinból de kiírta restart után,hogy nincs parancs. Majd bejött a ROM,de most meg S health hisztizik. Csak egy modem csere miatt
-
válasz
h_benjamin #46964 üzenetére
Térerőre figyelni,ha kevés átmenni 3G-re vagy 2-re.
Felesleges szolgáltatások kikapcsolása(VR,Google könyvek,briefling...)
Emailek push frissítése
Naponta 1x tölteni lassú töltéssel kb 25% körül. Este felrakom reggel leveszem,csak 0.5 A töltöm
Fényerőt sűrűn állíthatgi hogy a legalacsonyabb de még megfelelő fényerő legyen.
Képeeryőzárat pár másodpercre állítaniEzekre érdemes figyelni. Én nem foglalkozok ezzel ennyit,mert megvan a 4 óra minimum. Csak ha napi 500km vezetek akkor merül jobban. Meg a töltésnél nem célszerű a gyorstöltést használni.
-
Most már bátran fel lehet telepíteni a legújabb frissítéseket? Fél éve kikapcsoltam,mert csak romlott az üzemidő,meg lefelé sem lehetett telepíteni. Ha elrontják akkor más romot sem lehet rárakni,olyat meg nem játszunk.
FXXU1DQD7 van fent -
válasz
California1 #46642 üzenetére
Én felraktam egy ősrégi 89 vagy 93-as verziót,kiszedtem a google playban az automata frissítést és azóta is működik a messenger
-
Direkt nem raktam töltőre az este. Tegnap 600km vezettem ezért is merült ennyire!!!
Az éjjel 59% volt ma reggel 49%
Óránként 1%-oz merült az éjjel.
Semmi repülő mód
Semmi energia takarékos mód
Semmi program bezárás (facebook,messenger... mind ment)
Semmi wipe fél éve
Üzemidő 940 óraAnnyi hogy én a legelején még anno kikapcsoltam a felesleges Google,Samsung szolgáltatásokat. Ennyi.
-
Megnézten én is,de nekem a böngészőben darabos amikor oldara mozdítja a telefont. Nálam ilyen vagy mindenkinél. Nem annyira sima a mozgás. 60fps jobb,de ott is inkább darabos.
Csinálnék olyan videót is hogy nagyon lassú elmozdulást egyre gyorsabbra váltani. Nagy képtartalom változást hogy reagál le a telefon. -
válasz
enginev3.0 #44442 üzenetére
Dehogy
-
-
Nekem DQD7 van még fenn,direkt nem raktam fel újabbat,mert ezzel Kikapcsolt szolgáltatásokkal 6-7 óra SOT van egy nap alatt. Baromi jól bírja.
Ki tudja ha frissítek nem lesz-e rosszabb. -
Ma reggel az történt hogy elmentem otthonról és miután lecsatlakozott a wifiről semmilyen net nem volt s telefonon és még hívni sem tudtak. 4g is volt a kijeltőn. Szuper hogy erre 12 órás munka után volt időm rajönni. Ti is találkoztatok már ilyennel?
Bk disable okozhatta ezt? Csak olyanokat tiltottam amit mások linkeltek. Abból is kevesebbet.Nem tudom hogy ezért,de ma 700km vezettem. 50%-ot merült a telefonom mindenféle nyomkodás nélkül. Tegnap 2,5 óra kijelzővel,10 9ra készenléttel csak 30%-ot merült.
Ennyit zabálhat a cella váltás? Mert sokak felvetették ezt és én is erre jutottam. -
Kikapcsoltam a playes frissítéseket és a rendszer frissítéseket is. De ez a köcsög megtalálta a legújabb Telenorosat. Akkor se rakom még fel
-
válasz
Jack Oneill #41859 üzenetére
Operával netezek,de a Samu böngészővel tolnám az éjszakai beállítással akkor sose merülne le
-
-
Az normális hogy pár hetente 2-3 app is csinálja azt hogy váratlanul leáll és nyissam meg újra?
Opera pl.Memória hibára tudok gondolni csak amiatt. Más hibát nem tapasztaltam
Szerk: Iphone SE volt a.kezemben. azon nem tudtam félre gépelni. Note 2,4 é ezen is á@landóan sikerül. Nem találtam olyan billentyűzetet ami bevállt volna. Smart keyboard van fenn de az se olyan jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- LED világítás a lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asylum - tölthető a demó
- Fujifilm X
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest