Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Timeola #54134 üzenetére
Aki S-en nevelkedett, az ezután is S-t fog használni
Ezért cseréltem S10-re én is (megszámlálhatatlanadik S-em).
De egyébként a kérdés helye, ahol objektív választ fogsz kapni, az ez: Melyik okostelefont vegyem?
-
törölt tag
válasz
Timeola #52488 üzenetére
Szia!
Itt kérdezd meg: Adatmentés topik, de a belső tárhelyről történt törlés után sajnos semmi jó nem várható.
Nem volt bekapcsolva felhőbe való biztonsági mentés? Az lenne az utolsó szalmaszál, ilyen esetben.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Timeola #36593 üzenetére
A Telenor -nál, a központban fejlesztettek valamit, a hálózaton belüli hívás átadás -on, amellyel ritkábban ragad bent a rendszerben a hívás, és picit gyorsabban is épül fel. Annak ellnére van így, hogy náluk még mindig csak fallback üzemmód van 4G -n, mert még nem indították el a VoLTE -t ...
-
Keem1
veterán
válasz
Timeola #36587 üzenetére
Ez nem hiba.
A feltételes hívásátirányítás aktív: ez egy infó neked, hogy a hangpostád aktív, és míg te beszélsz, a közben téged hívók a hangpostáddal fognak bájcsevegni.
Hívásfelépülés: oka, hogy 4G-n vagy, és mivel még mindig nincs VoLTE, hívás idejére visszavált 3G-re a telefonod. 4G-n ugyanis még nem lehet telefonálni. Amint a Telekom végre lehetővé teszi (nem csak papíron, hanem a gyakorlatban is) a VoLTE-t, akkor nem fog 4G-ről 3G-re visszaváltani, tehát ezt az időt megspórolod.
Ha neked annyira fontos, hogy 5-6 másodperc helyett 2 másodperc alatt csöngjön a telefonod, válts át permanensen 3G-re.Viszont ezek egyike sem S7e specifikus dolgok, hanem Telekomosak. A Telekom topikban több infó is van, ha van időd átnyálazni. Pár hete, mikor a T megszellőztette a VoLTE-t, ment az információdömping.
-
-
Peet91
aktív tag
válasz
Timeola #13804 üzenetére
Mivel mind a telefonnal, mind a fényképezőgéppel baj van, ezért valószínű, hogy a laptopon lévő USB driver nincs megfelelően feltelepítve. A laptop drivereit kell először rendesen feltelepíteni, utána jó kell hogy legyen. Gyári driver cd/dvd amit adtak a laposhoz, illetve ha nem kaptál, akkor a laptop gyártójának hivatalos oldaláról le lehet tölteni hozzá a cuccokat.
-
-
-
james008bond
őstag
válasz
Timeola #13522 üzenetére
Com.Samsung.chm nincs kilőve véletlenül a Disablerrel?
Én már a Galériát is tiltottam mivel a fenti progit újra aktiválni kellett, hogy lássam a fotókat de kezdte megint szívni az akksit így újra kilőttem. Most QuickPic van használatban. Egyégként is az új Galériát szerintem nagyon elcseszték. Régen még a fotózott témá is felismerte és tudta aszerint is csoportosítani aztán egyik frissítéssel ez is megszűnt. És nem lárom fekete háttéren a mappa neveket... -
Ákkk
addikt
válasz
Timeola #13522 üzenetére
Beállitások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelő/Egyebek/Rendszeralkamazások megjelenitése
Kikeresed a galériát és megnyitod azonbelül tárhely/gyorsitótár törlése utána adatok törlése és teló újraindít.
Ha ez nem segít írj privátot mert akkor kicsit bonyolultabb megoldása lesz. -
válasz
Timeola #10451 üzenetére
Mikor egy nyilvános wifi hálózathoz csatlakozol,akkor free wifit adó cég honlapjára kell felmenned először is,ott kell elfogadnod hogy a cég wifijét használod,és utána tudsz csak netezni.
Anno nekem még a galaxy s4 telefomnál volt ilyen, a Burger Kingbe kajáltunk és ott akartam közben netezni, csatlakoztam a weboldalukra,elfogadtam a "szabályokat",és mehetett a netezés. -
oAcido
aktív tag
válasz
Timeola #10159 üzenetére
Szia!
Csak ujjlenyomatos feloldás nincs, mindig meg kell adni egy második feloldási lehetőséget is.
Itt tudod beállítani:
Beállítások -> Zárolt képernyő és védelem -> Képernyőzár típusa -> Ujjlenyomatok (talán a legalsó).
Ahogy fentebb írtam, itt meg kell adni egy második feloldási lehetőséget (minta, PIN vagy jelszó).
Ezután lezárod a kijelzőt, megnyomod a power vagy home gombot, majd simán rárakod az ujjad a home gombra (talán az is működik, hogy home gombot megnyomod, majd egy picit tovább hagyod rajta az ujjad. Bár én ezt nem próbáltam).
-
Risard
aktív tag
-
limahl 11
tag
válasz
Timeola #9251 üzenetére
mint fentebb látod,nálam 2 nap után több mint 3 órás bekapcsolt kijelzővel 61 százalék,tehát egyértelmüen nem,tényleg nem értem,van jó s7 és rossz s7 kár hogy nem lehet megnézni az aksit,mindben egyforma?? hál isten én nagyon jót fogtam ki,vagy nincs fent az aksigyilkos app(ami ki tudja mi)
lehet ,hgy a mortal kombat segit.amit mindenki megjegyzett.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Timeola #9164 üzenetére
Citromail-es asszem van. Egyszer mintha valami telefonon láttam volna. De javasolnám, hogy szokj át Gmail-re, ha megoldható. Jobban jársz.
Citromail app. - elég gáz, ahogy elnézem. :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest