-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
INMOTEP #52005 üzenetére
Kicsit böngésztem a kérdésben.
Másokat is érdekelt ugyanez, ezért a Samsunghoz fordultak. A válasz:
"We contacted their support team but did not get any useful answer. All they had to say was that due to security reasons we do not allow to access Samsung Cloud from PC."
Csak a fotók érhetőek el PC-n, kis trükközéssel: [link] -
alcapone386
őstag
válasz
INMOTEP #46214 üzenetére
Ott csinálom, de zuhanyozzak egy órát mielőtt fóliázok?
Eleinte így csináltam, de hálisten nagy a fürdő így sokáig kellene áztatni magam. Már beszereztem egy spricnit, azzal szoktam "szöszmentesíteni" de egy rohadék mindig behuppan.
Celluxot is próbáltam, illetve fóliahoz adtak leszedőt is, de foltot hagyott.
Szösztől függetlenül tökéletesen tapad a fólia, de ha tudom hogy van, mindig rááll a szememNa ezen felbuzdulva ma is feldobok egyet.
-
szab120
tag
válasz
INMOTEP #46062 üzenetére
Igen, szolgáltatós készülékeket nagyon nem kapkodják, max ha nagyon ár alatt van, de tendencia, hogy 20-30%-al olcsóbban kelnek el, mint a gyári független készülékek. (még akkor is, ha egyben lett kifizetve és a szolgáltató függetlenítette). Szvsz én sem vennék soha mástól szolgáltatóst.
-
thedivision2
aktív tag
válasz
INMOTEP #45692 üzenetére
Én 3 hete vettem makulátlan, független, dobozos, minden gyári kiegészítővel, 93-ért (100-ról alkudtam le), szóval teljesen reális az ár amit kérsz érte. Igazából volt 85-ért is, de ez volt helyben, és nekem például ér 5-10 ezer forintot, hogy ha valamit még aznap megkaphatok, amit szeretnék.
-
California1
őstag
válasz
INMOTEP #45486 üzenetére
"..Egy idő mulva úgyis rá fog kényszeriteni a play áruház hogy frissitsem le ,és akkor minek szenvedjek a szoftverezéssel nincs értelme .Ez már soha nem lesz olyan amilyen volt"
Pontosan ahogy leírtad ! Ugyanúgy mint az iPad és iPhoneoknál. Ezt nem írtad.
Maximálisan jól látod.
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #45488 üzenetére
Megkérlek, hogy ne általánosíts. Akire gondolsz, azokat pedig nevezd meg légy szíves. Akkor is, ha az egyébként -mondjuk- csak rám irányul. Én nem fogok megsértődni, mindig is nyitott voltam, és vagyok is az értelmes társalgásra. A "hőbölgés", "körül-nem-nézés", kategórikus kizárása valaminek (ami adott esetben másnál lehet teljesen más eredményű is),és hasonló aspektusok ⇒de hirdetése valminek... - ezek nem a társalgást definiálják, és nem is segítenek. Továbbá, a mindig (ezt+azt hirdetjük) sem helytálló...
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #45408 üzenetére
Látod, az ilysmiktől (is) szép, színes a világ. Én például nem vettem észre semmi romlást a 7.0 -val (talán esztétikait, de ez szubjektív), de jobb sem lett. Nincs két egyforma felhasználói szokás, és körülmény sem, és pont ettől lesz igen képlékeny, hogy "kinél-mi ?" a tapasztalat, és az azokra adott reakciók...
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #44027 üzenetére
Valamit nagyon akar az ember, akkor Murphy gondoskodik róla, hogy véletlenül se sikerüljön elsőre úgy, ahogy azt nagy schwung -gal eltervezte. Utána pedig X-akták, hogy mi(k)től lehet, ilyen mértékű merülés.
A temérdek lehetőség közül, ember nem lesz a talpán, aki konkrétan, érdemben rá tud mutatni 1 valamire... -
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #43799 üzenetére
Ez "hallgatólagos" gyakorlat, hogy -kijelző cserénél- cserélik az akku -t is. Láttad, nekem is cserélték ... - pedig az enyém még az első évben volt.
Azért fontos a helyén kezelni a dolgot (szerintem), mert ha most bárki azt az ízt helyezi az éterbe, hogy tessék kopogtatni -nyugodtan- az akkuval a második évben is, mert "nekem (is) lám cserélték..." , azzal félrevezethet másokat. Pont a leírtak miatt.
Nem tudom ki-hogy van vele (?), de szerintem kellemetlen, ha ezek után valaki nagy schwung -gal beadja csak akkuval, majd közlik vele a végösszeget, és végül is könnyen visszatalálhat ide a "nem túl kedves véleménye", hogy pl: "mennyire meglett szivatva" az itt olvashatóak miatt...
-
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #43707 üzenetére
Visszatérve valaki tudna nekem egy garancia papír munkalapot mutatni akinek akkut is biztosan cseréltek ? Nem akarok ezek lovagolni sokig ,csak nagyon kíváncsi lennék .Mert nem tudom eldönteni hogy a mostani akku üzemidőm annak köszönhető hogy bejött az újabb frissítés ,vagy ha cseréltek akkut akkor a miatt birja jobban ...Merthogy amikor visszakaptam akkor frissítettem le
-
Jag
senior tag
válasz
INMOTEP #43707 üzenetére
Sztem cserélték, bár nem vagyok szervizes.
A lokációs kódot máshol hely meghatározásra használják. Tehát ha két egyforma alkatrész van és csak az egyiket cserélték, akkor az hol van. Meg még használják csomó mindenre.
Szemmel láthatóan ezt a kódot nem nagyon használja a szerviz. -
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #43581 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hosszabítani, csak akkor lehet, ha a +1év kiterjesztett korlátozott garanciaidőre is jogosult a készülék, és ahhoz be is lett regisztrálva (szolgáltatós készülékek esetében, ez utóbbi -ugye- nem szükséges). Így lehet 1 + 2év kiterjesztett, korlátozott garancia ⇒összesen.
De, írj a support -nak, és szerintem adnak pontos választ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #43485 üzenetére
Talán a Smart Switch, akár a készüléken futtatva. Esetleg mindjárt micro SD -re, ha amúgy is ott van 1 a készülékben, instant. 100% mentés, root nékül nincs. A 3rt party app -ok adatait beállításait, külön kell elmenteni, és visszaállítani, egyenként. A rendszerhez tartozó Samsung, és google app -ok adatait, beállításait, WiFi jelszavakat, képernyő elrendezést + beállításait, gyári naptár + adatai + beállításai, SMS, hívásnapló, Névjegyzék, stb ... ⇒ezeket szépen elmenti a Smart Switch, és vissza is állítja.
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #43121 üzenetére
Amennyiben ez így van, és szerinted valóban csak ettől függ, akkor miért nem rakod vissza arra a verzióra, amit éppen említesz ?
... - Egyrészt nincs akadálya downgrade -nek, másrészt bizonyosságot nyerhetsz, hogy "még most is így van" ....Persze, akkor neked is új volt a készülék (nem úgy mint most), és ezzel együtt a készülékben lévő akku is. Ehhez jön még mindaz, ami még azóta a dátum óta nem kis mértékben változott, és jelentős hatással bír a készülékek üzemidejére (nem csak a Samu S7E -re...) Például a hálózati frekvenciák, adótornyok térereje, az akkori app -ok teljesítményigénye a mostani verziókhoz képest, stb, stb ....
-
lucky07
aktív tag
válasz
INMOTEP #43121 üzenetére
Mivel nem rég vettem a telefont így nagyon figyeltem rajta mindent hogy ha úgy van időben tudjak reklamálni.
És ahogy most fel ment ez a frissítés hát azonnal szembe ötlött az akkumulátor időtartama szemmel láthatólag rohamosan kezdett csökkenni.
Ha lehetne le vakarnám róla ezt a frissítést mert rendesen bosszant hogy így be kavart a telefonnak. -
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42769 üzenetére
Szubjektív véleményem, hogy ezeknek a "programoknak" a kiírt "eredményeit" fenntartásokkal kezelem, épp úgy, ahogy az akku töltését sem lehet pontosan mérni ezekkel ... Inkább csak valamiféle tájékoztatásnak érdemes elkönyvelni. Sokáig a gyári app is tévesen jelnetett... -volt is ez, téma.
Ugyanakkor, ha mindent megtettél az optimális lehetőségekért, akkor nem marad más, mint az akku.Azzal viszont nem értek egyet, hogy a frissítésekkel csak rosszabb lesz. Ez az általánosítás nem helytálló. Van amelyikkel az (S5 -ön is volt ilyen, és itt S7E -n is volt már rá példa), de azt egy következő havi patch, általában javítja. A főverziókkal kapcsolatban is az a tapasztalatom, hogy egyikkel sem lett még nekem (eddig) rosszabb. Amikor rosszabb lesz, akkor többnyire akkut kell cserélni. Érdemes visszakeresni, mert itt is volt már aki cseréltette, vagy cserélték neki kijelzőcserekor, és nagyjából azzal ismét helyrekerültek a "dolgok"... Se S5 -ön, se Huawei -n, se HTC -n. De, persze ez nem a teljes paletta, amely a piacon megfordult. Volt szifon 6s -em is, de az külön kat .. De, szerencsére akadálya nincsen a downgrade -nek (a garanciát sem érinti), és egy ilyen után ~3-4 héttel már körvonalazódhat valamiféel "verdikt".
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42759 üzenetére
2017.07.01 -től érvényes, hivatalos szervíz díjak (aki tud újabbat, kérem jelezze ...). Downgrade -re is van lehetőség ODIN -nal, de mivel nem új a mostani készüléked, szerintem nem nyernél vele semmit. Az akku is öregszik, és egyébb akkuidőt befolyásoló más külső tényezők is változtak/változhattak, a korábbi S7 -esed óta (pl a szolgáltatónál a frekvenciák, átcsoportosítása 4G -re, napközbeni -átlagban- alacsonyabb térerő, ugyanazok az appok -ma azanos használat mellett is- többet fogyaszthatnak mint a korábbi verziók, vagy pl. ha valaki többet használja a legtöbb szemetet termelő appokat, mint korábban, stb).
Én pl 2016.márc -ban vettem a nálunk lévő 2db készüléket, és mi nem vettünk észre különbséget a 7.0 -ra váltással (mindkét készülék XEH, és vodafonosok vagyunk). Az akku idő kb ugyan annyi, mint a 6.0 -val volt, és ha volt/van is különbség, az nem észrevehető. Amit viszont mostanában kezdünk észrevenni, hogy egy-egy nap végére már jóval kevessbb marad az akkuban, mint korábban, és főleg a nejemé (amelyben azóta nem volt még akku csere) már nem bírja úgy, mint az enyém. A SoT -ok még nagyjából megvannak (átlag ~5,5ó körül), de amíg korábban ezzel még mardt estére ~17-20% az akkuban, ez most már gyakorlatilag elolvadt (nem használunk semmilyen energiatakarékos üzemmódot, mindkét készülék teljesítmény üzemmódban van). Az utóbbi 2-3 hónapban, már több alkalom volt, hogy koraeste (az autóban, hazafelé) töltőre kellett rakni őket. Szóval, lassan borítoklható egy-egy akkucsere, és -szerintem- erről nem a 7.0 tehet... -
törölt tag
válasz
INMOTEP #42693 üzenetére
Nálam Windows 7-nél, ha felnyitott képernyővel dugom rá, felugrik a telefonon egy ablak, hogy engedélyezem-e, hogy a PC hozzáférjen a készülék tartalmaihoz.
Ezután nem kell semmit telepíteni lehet böngészni a készülék tárhelyét akár Total commander-rel is.
Ha lezárt képernyővel dugom rá csak tölti. -
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42641 üzenetére
Mint írtam, a szolgáltatós készülékeket nem kell regisztrálni a +1évre. Ez csupán opció, amellyel nyugodtabb lehetsz. Az összefoglalóban benne van,és van link (is!), amelyre kattintva ezek egyértelműek....
A hibát, bejelentheted -akár- online is, és akkor futár jön érte, és majd hozza. A javítás idejére kérhetsz cserekészüléket. Értelem szerűen a Samsunghoz kell fordulni, mert ők javítanak, és nem a mobil szolgáltató. -
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42627 üzenetére
Nem járt le. A szolgáltatós készülékekre a Samsung regisztráció nélkül adta, és adja most is a +1év kiterjesztett, korlátozott garancia időtartamot, amelynek garanciális feltételei nem azonosak az első évre vonatkozóakkal. Így ebben a +1év időtartamba már nem tartozik bele az akkumulátor, és a tartozékok.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
INMOTEP #42602 üzenetére
Ám gyorstöltésnél ki is írja, hogy [gyorstöltés]
-
gerner1
nagyúr
válasz
INMOTEP #42596 üzenetére
"1 Elvileg gyári töltőm van hozzá viszont adatkábelt egy másikat nem gyárit használok hozzá .Be van kapcsolva a gyorstöltés és az az ikon bekapcsolva is szürke a speciális beállitásokban .Ennek igy kell lennie ? vagy kéknek kell lennie a gombnak ?"
- Ott valami nem stimmel akkor. Próbáld meg másik kábellel."2 Android 7.0 van rajta ,úgy láttam többen raktak rá Andrid 8.0 át ,ez ki fog rá jönni hivatalosan ?"
- Nem láthattál ilyet, mert még nem létezik S7 / S7E -re ... -
ZsyfKo
senior tag
válasz
INMOTEP #17930 üzenetére
Attól függ hova hoztad létre a kapcsolatot. A másik meg hogy be volt e kapcsolva a Google névjegy szinkronizáció vagy csináltál e oda mentést. Ha csak a Samsung Cloudba mentettél akkor azt csak Samsung készülékkel tudod visszahozni- felhőböl való helyreállítással, legalábbis én így tudom.
-
Ákkk
addikt
válasz
INMOTEP #11198 üzenetére
Samsung phone info a play-röl mindkét adatot megmutatja.
Ha knox garancia 0x0
és rendben vannak a papírjai akkor valószinűleg a garanciával nem lesz gond.
De itthon csak a hivatalos viszonteladói hállózat vagy a szolgáltatók esetében van 1év+1év kiterjesztett garancia a regisztráció után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Total Commander
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged