-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Ez FRP-Lock. Egyszerűen elkerülhető (lett volna..), ha FR előtt a Fejlesztői beállításokban aktívra állítod az OEM-feloldás -t. Ezzel ugyanis, sehonnan sem kell kiléptetni a készüléket, és nem kell kilépni semmilyen fiókból sem, mert minden (egyébb, ami még FRP-Lock -ot okozhat..) biztonsági beállítást ignorál.. Az Összefoglalóban is benne van...
-
Jack Oneill
veterán
Jaja. Nekem kb igy megy atlagban. Kozepes energiatakarek...nomore mindjart mondja, hogy lassuuuuuuu
En sokat hasznalom a telot. Facebook admin feladataim vannak egy csoportban, szoval nyomkodom, chrome, gmail, youtube. Nalam ez az atlag. 2 napos uzemidovel. De nehogy azt gondoljatok, hogy akkor ez 10 ora kijelzoido lesz...dehogyis. Van, amikor elkezd zuhanni, de a rekordom betegseg alatt az valoban 9-10 ora volt. Egyszer osszehozom megint -
Jack Oneill
veterán
En ezt a kerdest forditva szoktam feltenni. Miert nem hasznalja mas? Mert nem tud felvagni es menozni, hogy fuu de fasza gyors teloja van? Mert az energiatakarek egy szar telefint csinal a meno keszulekebol? Miert olyan ordogtol valo ez? Vigyazunk az akksira, sokkal hosszabb elettartama lesz igy es meg a telo is jobban birja a strapat. Nem kell ockodni tole, ugyanugy tudod hasznalni es akkor nem kell panaszkodni folyton, hogy neked milyen keveset bir. Jo erzes ugy hazamenni munkabol, hogy nem 40, hanem 70%on van az akksi.
-
laszlolczka
őstag
1-TWRP 3.2.2.0.ODINNAL.2-SD kártyára másolod a romot.Itt feljebb megtalálod a legújabb BL-CP párost ezt is letöltöd sd re másolod.Belépsz a recowerybe itt format data,majd a 4 wipe(én a belső tárhelyet is kijelölöm).Ezután föl telepited a BL-CP kombót,majd a romot.Aroma telepitős ami tartalmazza az xeh cs-ét.A teló újra indul magyarul és elvégzed a beállitásokat.Itt a fórum kb.az utolsó 50 hozzá szólásban megvannak a linkek is.Ha esetleg segitség kell később leszek.Megyek a malimmal fürdeni.
-
ElFeo
tag
Ez egy kiváló telefon-mondom ezt úgy, hogy a lila csíkos kijelzőhiba nálam is megjelent-és még mindíg felveszi a versenyt a mai csúcskészülékekkel.
Az már más lapra tartozik, hogy egy garancia nélküli, használt készülék mennyit ér meg. Szerény véleményem szerint 70.000 HUF-ot biztosan nem. -
janaman01
addikt
Bakker valóvan emelkedik....ekkora barmot mint én. Kb 1-2-3 másodperc mire eléri a teljes hangerőt. Nem is vettem észre...lehet akkor engem nem zavar? 😂😂😂
Sq editorral egyébként ki lehet kapcsolni de ez miatt nem rotolom. Szinte az összes telóm rootolva volt de ehhez juszt se nyúlok😂 -
vohanyi
senior tag
-
gabber01
addikt
Érdekes, mások tudtak érdemben, normálisan válaszolni...
Csak, hogy tudd, olvastam, sokat, reviewkat is különböző nyelveken, szóval ezt a hangnemet a kutyádnak tartogasd (remélem nincs). Ennek ellenére itt is inkább csak szórványos infok voltak, ilyen is meg olyan is, és főként arra voltam kíváncsi, hogy változott-e valami a rendszer hátrányára, úgymond, hogy butábbak lettek-e egyes funkciók, illetve hogy általánosan mik a felhasználói tapasztalatok, amiknek begyűjtéséhez pont, hogy kell ez a néhány nap.Mindenki másnak köszönöm a véleményeket.
Teszek egy próbát, egyelőre FR nélkül, cache törléssel csak, nincs idegzetem megint belakni az egészet. Nougat is így ment fel legutóbb és szerencsére nem volt semmi gond. Max. előveszem Odint és eljátszok picit vele.
-
alcapone386
őstag
Igen így van. Ezért irtam. Hátlapot simán lehet cserélni. Amúgy egy gyakorlott szervizes simán leszedi az akksit sérülés nélkül a kijelző hátsó fém lemezéről is. Szóval nem azért cserélik, mert szetszedéskor sérül. Ennek más oka lehet. Ha félretesszük a jófejseget, lehet jobban bíznak a frissebb gyártású akksikban? Passz, de ezzel csak nyer az ember.
-
-
Jag
senior tag
Értem, akkor szar az S7! (nekem nem)
Így oké?
Megnyugodtál?
Én nem vagyok márkafüggő, se S7 buzi, nekem ez nem hit kérdése. :-)
Én nem néztem le senkit. Leírtam a gondolataimat. Lehetséges okokat. És egész biztos vagyok benne, hogy van némi igazság alapja. Ja, hogy nem nálad? Simán lehet.
Ti húzzátok fel ezen magatokat. :-)Azt nem vágom, hogy pl. miért nem adjátok szervizbe?
Rögtön kiderülne (ha van) a turpisság.
E helyett a rinya megy, hogy: jajj, merül, jajj SOT. Mindenki csak WIPE-ol! Sehol egy megoldás....
Hát ez egy fórum, ahol hasonszőrű kollégák vannak, nem samsung szervizes.
Elmondja amit gondol, amit tud. Nektek nem elég ez és fel vagytok háborodva, hogy nem kaptok megoldást a problémátokra. A user error nyilván azért merül fel több emberben, mert érdekes módon nekik jól működik.
Az érdekes annyira nem is érdekes, mert egy alap elvárás egy ilyen készüléktől, hogy jól üzemeljen.
Szerviz nem játszik, nincs megoldás, akkor szar. Nekem aztán hótmindegy. :-) -
Jag
senior tag
Én inkább megfordítanám a kérdést.
A nagy többségnek miért nem szar?Szerintem az emberek rosszul pozicionálják be a telefon fogalmát.
Konzol, pc, laptop, GPS, fényképezőgép, távirányító, és minden egyéb eszköz kiváltására használják.
Ami ugye elvben működhet, de vegyük észre, hogy ez egy tenyérnyi telefon.
Túl nagy az elvárás.
A user error az én szemben azt jelenti, hogy a fentiek eléréséhez, sok olyan program kerül a telefonra, ami még ha le is töröljük okozhat galibát. Nem gondolom, hogy bármilyen telefonra jótékony hatású lenne egy Talking Tom telepítése pl. Vagy bármiféle rendszer buzeráló app. Ezen is csak egy operációs rendszer fut, mint minden más eszközön. Nem jedi kard és nem is svájcibicska, hiába is szeretnénk. Még!
Azt is lássuk, hogy egy pár centis akkumulátortól várunk el olyan teljesítményt, mint egy lapot, vagy egy hálózatra folyamatosan kötött pc.
Egy pc is bemondja az unalmast egy idő után, pedig az komolyan fel van készítve a programok futtatására rendszer szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest