- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #54766 üzenetére
Szerintem, keress fel egy ezzel foglalkozó személyt/helyet. Sajnos, az S7e -esetében, a kijelzőt is le kell szedni a keretről, hogy az USB-panel -t cserélni tudd.
Szóval, ha neki is állsz magad, akkor mindenképpen kell új profiltömítés készlet (ez a ragasztó is egyben) a kijelzőhöz, és a hátlaphoz is, a (GH81-13556A-01) 'töltő csatlakozó PCB' -n kívül.
Utolsó infóim szerint, forrasztani nem kell.
-
-
válasz
t72killer #54378 üzenetére
Közben megtört a jég, kb kéttucatnyi appot altatva/ahol lehet uninstallálva nagyban csökkent az idle fogyasztás. Nemigazán tudom, melyik lehetett a bűnös, akksifogyaztást a chrome mellett csak a fentebbi beaming service adatapja mutatott gyanús tételt. Holnap estig lesz új SOT-mérés, ha nem sikerül elérni az 5 órát, akkor sztem a komplett ROM-ot lepucolom és keresek takarékosabbat, ha van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #54368 üzenetére
Otthoni lehetőségekkel, körülményekkel nem tudsz érdemi mérést végezni. Nálunk az egyiknél az volt a jelenség, hogy amikor elérte a merülés a 45% környékét, akkor onnan hirtelen esett le (értsd: 2-3perc alatt) ⇒13-15% -ra. Egy másiknál pedig az lett gyanús, hogy ugyanazzal a töltővel (kábelesen, normál töltéssel) sokkal rövidebb idő alatt lett 100% -on a töltöttség, mint korábban. Akkor, elsőre a töltő meghibásodására gondoltunk, de azt hamar kizártuk, mert másik készülékeket ~normális idő alatt töltött fel.
-
otps
aktív tag
válasz
t72killer #53997 üzenetére
Világos. Nem is a másfél hónappal korábbi guglizásod eredménye érdekel konkrétan. De pl. az idealo.de-n 30 másodperc alatt találhatunk valamit a példa kedvéért.
Akkor ismét csak értelmezem a saját kérdésem. Ezt írtad eredetileg (sz@r a fórummotor, azért ismétlek, bocs):
A rendes szerviz gondolom garanciát vállal rá, csak a kb 90eFt összktg helyett inkább szereznék egy full érintetlen, raktárürítős S8-at (400EUR körül láttam legutóbb) amiben minden zsírúj és 0ról indul a 2év gari.
Én meg ezt kérdeztem:
Mit jelent ez a raktárürítős pontosan? Hol lehet beszerezni? Mi benne a trükk? Lehet, hogy engem is érdekel.
Pontosítás. Bocs, ha először nem voltam elég világos. Nem a konkrét akciós link érdekel (nem halat kérek), hanem ismét az elv, hogy inkább horgászni szeretnék egy kicsit megtanulni: tessék, mondjuk van egy random link, ahol akciós a raktárürítős telefon (a raktárürítős az amúgy ugyanaz, amit a köznyelv teherautóról leesettnek hív?). A kérdésem, hogy hogy van erre gyári 2 év Samsung garancia? Nekem pl. fogalmam sincs, hogy a Samsung hogy kezeli a garanciát. Minden cég kicsit máshogy. Köszi! )
=====
Bocs, az előbb elfelejtettem dőlt betűvel megkülönböztetni, amit meg kellett volna. Tényleg fantasztikus ötlet az alapító atyák részéről, hogy 5 percnél tovább ne lehessen szerkeszteni egy hozzászólást. Törlendő.
-
otps
aktív tag
válasz
t72killer #53904 üzenetére
A rendes szerviz gondolom garanciát vállal rá, csak a kb 90eFt összktg helyett inkább szereznék egy full érintetlen, raktárürítős S8-at (400EUR körül láttam legutóbb) amiben minden zsírúj és 0ról indul a 2év gari.
Mit jelent ez a raktárürítős pontosan? Hol lehet beszerezni? Mi benne a trükk? Lehet, hogy engem is érdekel.
-
Mityu_76
tag
válasz
t72killer #53902 üzenetére
Látom ez sem megoldás a dualosításra, mivel mindíg csak 1 sim van aktiválva :-(
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #53894 üzenetére
A jelenleg érvényes -hivatalos- szerviz díjszabást megtalálod az Összefoglalóban. Alternatív megoldás lehet olcsóbb, ha van donor. Sajnos, a jelenlegi használtpiaci árak mellett, az ilyesmi gtk.
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #53511 üzenetére
Emlékszem, hogy főleg még az S7E első évében, többen is írtunk ilyen hibáról. Akkoriban az eseteket megvizsgálva az volt a konklúzió, hogy bizonyos esetekben, a készülék "SYSTEM STATUS" -a Official -ról ⇒Custom -ra változik, ha van microSD , vagy SiM a készülékben egy OTA update településekor. Utána pedig, többek közt ilyen hibaüzenettel jutalmaz a készülék.
Ennek ellenőrzése:
1. (8.0 -án): Beállítások ⇒A telefon névjegye- ⇒Állapot ⇒Eszköz állapota -hoz írt szöveg ha nem "Hivatalos", akkor ez az oka.
2. ODIN (Download) Mode -ban a: "SYSTEM STATUS" sor mellé írt szöveg ha nem "Official"...Az Összefoglalóban egyébként van erről is néhány gondolat, az Ismert hibák/Ⅰ. alatt. Az akkoriban többeknek megoldást eredményező "eljárás" is ott van ...
- Azt ⇑ próbáltad már ? -
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
t72killer #52584 üzenetére
Egyébként erre visszatérve ha az S9 olyan olcsón jönne ki, mint most fizetek(14 font/hó 8 GB internettel) akkor mindenképp váltanék. 8 GB-ot ki sem használom amúgy. Egyelőre dobják piacra az S10-et meg a hajtogatósat. Pie meg One UI miatt is váltanék. Ha meg nem esik annyit akkor marad az S7, jó ez még.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
t72killer #52582 üzenetére
Nekem azért megvan a teló már 2.5 éve. Hardveresen én is elégedett vagyok. Ha kicsit állítanék rajta mondjuk sötét témát meg hátteret meg kigyomlálnám a szoftvereket, amik fent vannak biztos nyernék +10-20%-ot, de nem azért van akkori zászlóshajóm, hogy lebutítsam a fenébe. Ha már S7-re nem lehet azt megoldani, hogy a háttérben aksi zabáló programokat lője ki akkor váltani kell. Megöregedett az S7 is. Persze nem rohanok a boltba, ha ezt hozza még 2 évig jó az nekem míg mondjuk a kihajtható telefon használható állapotban nem lesz. Mert valljuk be, hogy ami most/jövőre jön az kb. lesz egy prototípus. Samsung mindig kidob egy prototípust aztán azt rázza gatyába, ha szerencsénk van 1 év elég és akkor 2 év múlva lehet cserélni telót vagy lehet akkor ráugrok az S9-re. Őszintén már nem látom értelmét a cseréknek sűrűn, inkább fizessek kevesebbet és előfizetek egy régebbi telóra. Sokkal gazdaságosabb így kicsit 1-2 szériával hátrébb lenni. Nekem hívás kell, sms, net, fényképezés. Ehhez S7 is elég jelenleg.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
t72killer #52580 üzenetére
Az a baj, hogy azt sem tudod monitorozni mi szív le 15%-ot egy este. Az aksinál ha összeadod sem jön ki sehogy még az 5% sem. Másnap meg csak 3%-ot esik ugyanazon a helyen. Szerintem amúgy a %-os kiírás is úgy pontatlan ahogy van. Legutolsó frissítés óta átlagban 10%-ot vesztettem. Bár S7-et cserélni kell pár év múlva biztos, mert azért az aksi is megadja magát meg hát az új technológiák csak jobbak hardveres és szoftveres szinten is.
-
Keem1
veterán
válasz
t72killer #52569 üzenetére
Nyugodtan felrakhatnád az oreot is, én a 3 főverzió között nem vettem észre lényegi különbséget akkuidőben. A Hangouts tuti nem hibás, évek óta napi szinten használom. Nálam sose játszott szerepet az üzemidőben.
Nálad esetleg csak valami beakadt, de feltöltés és újraindítás után megszűnik a probléma. -
válasz
t72killer #50014 üzenetére
Közben megvan, egy tesója tudja
. Bár szivesen vennék olyan designt, ami a szivargyújtó csatit továbbviszi (alkalmasint laptop is menne töltés közben, szuvargyújtós táppal).
(a képen szereplő sajna csak 5V-ot tud)
-
törölt tag
válasz
t72killer #50014 üzenetére
Ez alapján úgy látom, hogy nem.
-
törölt tag
válasz
t72killer #50010 üzenetére
BlitzWolf, ez ugyan pont 4 csatlakozós, de gondolom van normál is. A kitűnő minősége miatt ajánlom jó szívvel, rendszeresen vásárolok tőlük és minden termékkel nagyon elégedett vagyok. 👍
-
vipviform
senior tag
válasz
t72killer #49911 üzenetére
Idézem az előző telóm fórumjából Gloob fórumtárs hozzászólását. Szerintem a miénkre is igaz!
"Abban mutatkozik meg, hogy sokan azt nézegetik, hogy mennyi a szabad memória. Semmi másban nem jelentkezik. Csak azt nem tudom, hogy ez mire jó? Másra nem, mint arra, hogy mutogatni a másiknak, hogy jééé nekem ennyi van, nekem ekkora van! Az android memória kezelése az igenis jó! NEM keverendő a windows-al. Ha a rendszernek memóriára van szüksége egy valamilyen folyamathoz, akkor majd szabadít fel annyit, amennyire szüksége van! Addig pedig bent tartja a dolgokat a memóriában. Ez több okból is jó. Amikor egy program elindul, sokkal gyorsabban, és kevesebb energia árán fog elindulni a memóriából, mintha azt be kéne tölteni a tárhelyről. No meg vannak olyan appok, amiket szinte kötelezően a memóriában kell tartani, különben nem frissülnek. Ilyenek a widgetek nagy része. Szóval akinek az kell, hogy mutogassa, hogy jé nekem van 2 GB szabad memóriám, az nyugodtan lőjje ki a futó appokat minden használat után! Lesz jó sok memória szabadon, viszont lesz egy lassú telefonja! Legalábbis egy hasonló kategóriájú telefonhoz képest lassú. És igen is a memória arra való, azért tették bele, hogy azt használjuk, és nem nézegetni kell!
Ezt már többen leírták több helyen. Én magam is leírtam már más helyeken, de hiába. Mindig vannak akiknek a sok szabad RAM a lényeg. Ám legyen!" -
törölt tag
válasz
t72killer #49829 üzenetére
Igen, értem, amit (és főleg, amiért) szeretnél elérni. A sok, kis és különálló terület esetén rendkívül hasznos lenne, ha menthető volna. Én ugyan meg tudom oldani 2 kijelöléssel Magyarország újra telepítését, ám ez nálad rendkívül macerás lenne, külföld viszonylatában.
Rootolt telefon esetén el tudnám képzelni, hogy belenézve a telefon rendszerébe, megtaláld a térképeket és átmozgasd microSD-re. Root nélkül viszont (ha csak valaki nem mond mást), nem fogod tudni megcsinálni.
-
törölt tag
-
Silenzio
addikt
válasz
t72killer #49588 üzenetére
Ha nem lenne ez a bug, azért eléggé odabaszós lenne az üzemidő, sokkal-sokkal jobb, mint Nugáton. Tegnap a 8 órás munkaidő végére, plusz egy óra túlórával is 78%-on volt a telefon majd' kétórás használattal és 13 órás készenléttel. Ilyen jó nekem sosem volt korábban. Csak aztán elmentem szórakozni, és a következő 5 órában 50% alá merült úgy, hogy 5 percig tapicskoltam csak, ami meg pont az ellentettje az addig tapasztaltnak.
Igen, jó az aksija. Nem, nem azért merült, mert félig döglődik. Azért merült, mert addig WiFin volt, azt követően viszont 4G-n.
-
Silenzio
addikt
válasz
t72killer #49582 üzenetére
Semmilyen app nincs fent egyelőre, csak a messenger. De elvileg alig használ.
(#49555) naja: hidd el, a Spotify nem oldódott meg. Az app szar. Nougaton is csinálta nekem hetente, kéthetente, hogy befagyott vagy nem szólt a zene. Volt, hogy kb. 10 percig kellett várni, hogy magához térjen. Volt, hogy csak újraindítással működött, de pár nap múlva megint produkálta. Az elmúlt fél évben volt S8-am, S7-em és S7 Edge-em, mindhárommal csinálta...
-
*Ropi*
félisten
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #32340 üzenetére
Igen. USB 2.0 a teló portja, tehát max ~500mA -t tud leadni, amennyiben tartja a szabványt. Azonban ez nem csatlakoztatott eszközönkét ~500mA, hanem ez osztódik el, a portra akasztott eszközök között. A másik, a másolási sebesség kérdése ( ...-hogy megéri -e, a nem túl "fickós" elérhető max sebesség ??) ...
-
-
-
Burt1793
veterán
válasz
t72killer #14513 üzenetére
Szerintem valami olyan pluszban feltelepített alkalmazás lehet a crash hátterében, amit nem szoktattak hozzá ehhez az üzemmódhoz és nem szereti a hirtelen kényszerleállítást.
Nálam is működik az oda-vissza váltás, de ha azt akarom, hogy ne merüljön a telefon, nem használom, úgy jó térerő esetén, net nélkül 4-5 óránként merül 1%-ot a sima s7-em.Az intelligens kezelőben lévő tárhely takarító simán talál 1 giga felesleges fájlt kétnaponta. Tényleg feleslegesek azok a fájlok, mert nem hiányoznak. Ez miért van? Túl sokat használom a telót és sok szemét keletkezik? Kár, hogy ezt nem lehet automatizálni... Pár naponta nyugodtan törölgethetné magának.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
t72killer #14457 üzenetére
Azért írtam, hogy (ahogy Te is írtad) a mezei telefonoknál nem igazán van fejlődés már. Oda-vissza az egyiknél ez a jobb, a másiknál meg az.
Nyilván, én sem szeretnék az S7edge-n egy nagy lencsébe belefutni, csak amiatt, hogy jobb képet lehessen vele lőni, de ettől függetlenül lencse ide, vagy oda egyetértek, #14456) mtm800 -al is, mert nem kell ahhoz olyan brutális nagyságú objektív, vagy is, én is szívesebben használom fotózásra az L950-est, csak hozzáértés. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
t72killer #14454 üzenetére
Ahogy elnézem, ezek a képek már mindegyiknél, ilyen hangyafasznyi különbségek, az egyiknél ez egy picit jobb, a másiknál meg az, nem igazán lehet látni nagyon nagy fejlődést, csak, ha pc-én belenagyítok és vizsgálom erősen a különbségeket, főleg annak tükrében, hogy pl egy nem éppen manapság látott napvilágú, Lumia 1020 - még mindig - az összeset körberöhögi fényképminőségben a mobilok közt.
-
RaveForce
veterán
válasz
t72killer #14450 üzenetére
a kamera fókuszban azért rendesen leveri az s7 az almát
nappali videónál meg az iphone fakóbb és világosabb, a samsung meg mintha jobb színekkel dolgozna, de sötétebb... nemtudom, hasonló minőséget már az i6S is hozott, sokkal nagyobb durrt vártam a kamerától, namajd a plus hátha..
-
600700
senior tag
válasz
t72killer #14339 üzenetére
Probald meg hogy nem teszed energy power saving stb modba neha " beragad par app a valtasnal es megmagyarazhatatlan merulest okoz.Nem kellene merulnie , ott vmi nem ok nekem kb 2 %:merul este de minden megy meg gps is bevan kapcsolva wifi stb. Inkabb nalad vmi hulye app beragadt , vagy durvan fogyaszt
-
kellcucc
aktív tag
válasz
t72killer #14255 üzenetére
Nézegettem a cikkeket amiket folyamatosan raktok ki (elolvastam az összes kommentet a topikban), de akkor érdekelne, hogy te hol tartod? Gyanítom nem csak kisiskolások járnak ide, akik cipelik a hátizsákot benne a kütyüvel
Keem1: jogos, de az S advance is különleges volt nekem (íves kijelző), és örülnék ha a következő telefon se klasszikus lenne. Valamint a burst shoot egész fun feature lehet, amennyiben jól funkcionál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged