-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsoltip #50322 üzenetére
"Az Edge plusz akkukapacitását egy Samsung szervizes srác szerint megeszi a nagyobb kijelző, mármint a sima, S7-hez képest."
Bullshit: az edge kijelzőfelülete csak ~16%-al nagyobb, akksija meg 20%-al. Tehát még akkor se enné meg teljesen, ha állandó jelleggel nyúznád a kijelzőt, egy perc szünet nélkül. Első okostelóm (igaz, nem volt sok
), ami idle-ben képes egész héten keresztül is ellenni, közepes fényerőn használva meg még olyan nem volt, hogy 2napnál hamarabb merült volna le. Ha most telót keresnék, vagy nem túl régi (=kevés akksiciklus) s7edge-et vennék, vagy az új j6+-t, a masszív 4Ah-s akksijával.
-
törölt tag
válasz
zsoltip #50266 üzenetére
Nem bántam meg, hogy az S7-et vettem, de az tény, hogy (saját ízlés szerint) sokkal szebb az Edge. Amúgy, leszámítva a nagyobb kapacitású akkut és a nagyobb, edge kialakítású megjelenítőt, a telefonok simán egymás tesói.
Ezek az eltérések éppen elegek hozzá, hogy többet kérjenek el a nagyobbikért.
-
kkdesign
senior tag
válasz
zsoltip #50266 üzenetére
Független a nálam lévő bigibugi tól, az akku. Általánosságban Melóhelyen szépen kijön, hogy a sima azért kevesebb ideig bírja munkatársamnak.
A méret az szubjektív, edge rész szintén. Javíthatóságban a sima talán talán jobb lehet mert olcsóbban javítható szerintem képernyő ügyileg.
Dizájnban összképként nyert nálam az edge. Viszont az üveg hajlítási része nálam karcolódik. szerintem mikro porszemek vagy valami ilyen miatt pedig van egy hátlapi tokom, valamint egy bújtatós pluszba amivel a zsebembe teszem. Előlapi védelmet nehezebben találsz az edge-re (már ami rajt marad), mint simára. Egyébként meg kb ugyanaz. Az edge bar- nyilván nincs simára, csak hajlított kijelzőre. Ennyi jut eszembe jelenleg
-
törölt tag
válasz
zsoltip #50217 üzenetére
Kevés az információ.
Milyen állapotban van? Honnan származik (előfizetés mellé vették, részletre, vagy pl. Media Markt, teljesen kifizetve)?
Ezek nélkül nehéz megítélni. Önmagában a 75 ezer nem tűnik soknak. Tény, hogy 2 éves modell, de egyáltalán nem gyenge, ma is megállja a helyét (hacsak nincsenek olyan szükségleteid, amiket kizárólag a legújabb flagship teljesít).
-
válasz
zsoltip #50203 üzenetére
Nyilván betonra ejtve törik (bár én az s7e-met egyszer leejtettem és csak a fém oldalán lett egy pici bumszli, az üvet sértetlen 2év után is). Ahogy a kolléga írja: talán a legnagyobb számban eladott android készülék, egyáltalán nem lep meg, hogy sok töröttet találsz a piacon. Ami nem törött, nem adja el a gazdája, uis még ma is az egyik legjobb teló
. Akksiidőben az edge pl bőven veri az utódokat.
SzVSz szerencsénk lehetett a Note 7 kálváriájával, annak köszönhetően nem tolták az égbe a későbbi modellek akksikapacitását*, és mivel annakidején a csúcs-csúcstelót ki kellett vonniuk a piacról, így az s7e lépett a helyébe: így mégtöbbet adtak el belőle és a Nougat-ot is jobban rágyúrták.
*s8/9+: 3.5Ah, viszont az s7e-nél kb 20%-kal nagyobb áramzabáló kijelzőfelület. Ekkora, 6" feletti kijelzőkhöz már kellene a 4Ah-s akksi.
-
válasz
zsoltip #50203 üzenetére
Az S7 széria az elmúlt évek legsikeresebb felső kategóriás android készüléke, az első évben 50M kelt el. Nyilván a sérült használt példányok között is "vezeti" a piacot... amúgy jól sikerült, jól támogatott készülék, és a nagy eladási számok miatt is jó lesz még sokáig a community támogatása is.
-
no more
veterán
válasz
zsoltip #50203 üzenetére
Az én S7E-em 1 éves és egy karc sincs rajta. Egy sima gyári Clear Cover tokkal használom (az mondjuk úgy néz már ki, mintha 10 éves lenne). Kiveszem a tokból, letörlöm róla az ujjlenyomatokat és azt mondanád, hogy most bontottam ki.
Persze még elejtve nem volt, egyszer vertem le az asztalról, de baja nem lett. *kopp-kopp*
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lightyear - befektetési app
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest