- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
Én a véleményemmel nem akartalak "támadni", pont ellenkezőleg. Örülök neki (minden élc nélkül!!!!) hogy van aki megveszi az újdonságokat! Ha nem lenne, megállna a fejlődés, és az akkor sem jó, ha speciel én tökéletesen elvagyok egy tizeniksz éves laptoppal.
Csak biztosítani akartalak hogy van aki megérti a motivációdat. Fiatalon én is ilyen voltam, már akkor használtam autós navigációt "okostelefonnal" (htc wallaby+ destinator) amikor az embereknek fogalma sem volt hogy egyáltalán lehetséges ilyesmi, és nem csak a filmekben kitalált cuccokról van szó.
Szóval taposd az utat...
-
hatpersze
tag
Érdekes amit írsz, és én is hajtom mindig az újdonságot, de mellette már borzasztóan vágyom egy kis állandóságra, úgy mint mondjuk az asztali rendszereknél, gépeknél, mint speciel a tizenéves thinkpad x61 simán kielégíti minden elvárásomat (már nagyon de nagyon rég óta..), és hiába van mellette másik "fényévekkel" meghaladott laptopom, akkor is mindig ezt a vén csoroszját nyüstölöm, mert egyszerűen hidegen hagy a másik, sokkal jobban kézre áll ez a vénség.
Az edge+ most talán(!) elérte nálam azt a szintet, hogy nem vágyom többre, sőt, képes voltam "visszaváltani" egy fejlettebb készülékről (s7), mivel a specifikációk szerint ez jobban megfelel, és hosszú távon többet nézek ki belőle. Hogy miért azt még én sem tudom, de az x61 sem tudom miért vált be ennyire, hogy inkább vesszen minden más eszközöm, csak ez megmaradjon...Szóval kitartás, és legalább Te tartsd fent a fejlődést, vedd meg az új készülékeket, legyen miből fejleszteni a még újabbakat.
-
hatpersze
tag
válasz
Grawens #4700 üzenetére
Tudom hogy így működik, nem az első próbálkozásom, csak most egyszerűen nem reagált semmire... hirtelen a sz.r is belém fagyott (: lelki szemeim előtt már láttam a szénné égett download feliratot örökre a kijelzőn... Meg azon gondolkodtam ha teljesen lemerül, vajon a töltést fogja e tudni venni (kezelni) utána? (: Ez a legnagyobb rákfenéje ezeknek a telefonoknak, nem lehet őket áramtalanítani rendesen.
-
hatpersze
tag
Üdv emberek
Csináltam egy hülyeséget... Odinnal flashelni szerettem volna egy recovery-t, és én marha úgy olvastam az auto reboot elől vegyem ki a pipát (egyből a recoverybe kellett volna ugye lépni, értelemszerű...) viszont most nem tudom kihozni a telefont a downloading módból, nem reagál semmire, csak kiírja ne kapcsoljam ki, stb... Az odin kiírta minden okés... Szóval hogyan tovább? Kuka? Megvárjam amíg lemerül? Mert ha kivehető lenne az aksi akkor nem lenne gond, de sajna nem az, és reset gomb sincs (ha jól tudom)
Tudok valamit csinálni?
Szerk: ahhhhhhhh...... sikerült visszahozni... a víz levert... (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest