Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
válasz
Andrew10
üzenetére
Tesómnak volt haver nak van s7 edge-je.
Egymásmellé tettük a mobilokat hosszasan vizsgálgattuk őket és gyakorlatilag az én véleményem az lett,hogy nem cserélnék...
Egyedül a bővíthetőség ami hiányzik de ezzel simán együtt tudok élni.
Más egetverő külömbséget én (átlag user) nem fedeztem fel ami az s7 edge felé hajtana...
Meg kisebb is a kijelzője ami számomra negatívum. -
Andrew10
aktív tag
Nagyon gondolkodom S7 edge cserére. Nem tudom ér e annyit, hogy lecseréljem. Persze rá kell fizetni, nem is keveset.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Párom most vett egy S6-ot, tudnátok abban segíteni, hogyan lehet letiltani felesleges alkalmazások futását, pl. Google könyv, stb, valamint hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyzékben a megjelenítés ne keresztnév + vezetéknév formátumú legyen (gmail fiókból olvasva, telepítve).+
Alapképernyőről hogyan lehet eltüntetni a jobb felső sarokból a "Szerk." menüt? -
Andrew10
aktív tag
Tudnátok segíteni. Hogyan lehet névjegyeket letiltani? Régen névjegyzék, egyéb és ott volt, névjegyzék hozzá adása tiltó listához. Most sehol sem találom. Előre is köszönöm.
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234
üzenetére
Arabusul beszélni ha tudsz ha nem,a mai világban főbenjáró
-
tamas.varga5
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Ez nem jó hír sajnos,minden estre köszi! -
Markizmark
addikt
Ingyen van az összes SwiftKey téma.
-
Zsolaf
addikt
new light energy is elérhető
-
kazanka
őstag
válasz
guriga1234
üzenetére
quod facit sensu,

-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Pontosítok:
"Di gustibus non est disputandum" - De gustibus non est disputandum
tehát nem di, hanem de.Egyébként nem vitának szántam.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234
üzenetére
Di gustibus non est disputandum.
-
A guru
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kisebb az akksi relatív rosszabb hardver és 1 évvel idősebb tehát az S7 még megkapja majd az android 8-cat is ez viszont már csak a Nougatot.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Mivel rosszabb egy ilyen készülék mint egy s7 vagy s7e?
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234
üzenetére
A grace ux mintájára lett megalkotva ettől nagy szám. Ha nem tetszik akkor ne töltsd le, reméltem, hogy azért idáig eljutsz...
-
A guru
addikt
http://www.samsung.com/global/themestore/index.html?appId=com.madeinitalycodeart.DarkMatter&SITE_CODE=hu
Dark matter téma újra elérhető.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Akkor ugrott mert nekem egyelőre az októberi van fent.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Nem lehet hogy ez a furcsa e-mailes problémára a gyogyír vagy azt már megoldották?
-
Markizmark
addikt
Jött valami ápdét TMH-ra, 21MB körül, de nem változott a build száma illetve a biztonsági frissítés dátuma sem.

-
Markizmark
addikt
válasz
tamas.varga5
üzenetére
A fényképező indításakor a recsegő hangot a haldokló kamera adja, garanciális probléma. Sima és edge S6-osoknál gyakori, úgy néz ki ebbe is jutott belőle.
-
kicsirobi
tag
Sziasztok. Olyan problémám van (vagyis páromnak) , hogy most kapott egy ilyen S6 Edge Plust, és random fekete képernyőre vált, illetve két kis fehér x megjelenik a két lenti sarkában.
Illetve az akksi nagyon gyorsan merül ( 10 perc alatt 10 % ,nem gyári töltővel töltve) -
kazanka
őstag
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Amennyiben lefagyott a telefon,egyidejűleg nyomva kell tartani a bekapcsoló és a hangerő le gombokat kb 8-10 mp-ig
-
Zsolaf
addikt
válasz
tamas.varga5
üzenetére
Ez érdekes, nem hallottam ilyenről, egy gyári visszaállítást meg kellene próbálni, beállításokban a mentés és visszaállítás alatt legalul gyári adatok visszaállítása, de vigyáz mindent töröl a telefonról elötte menteni kell mindent. Ha utána is csinálja akkor a szervizt nem ússzátok meg sajnos.
-
tamas.varga5
tag
Sziasztok!
Hugomnak van egy edge+ készüléke amit Ausztriában vett. Itthon lett függetlenné téve és hibátlanul működött több mint egy hónapig.Múlt héten produkálta a következőt: a fizikai gombok hibátlanul tették a dolgukat,de az érintőkijelző nem reagált semmire. Sajnos nem vagyunk hozzáértők,ezért meg kellett várni,hogy lemerüljön és újraindítást követően ismét hibátlanul teszi a dolgát. Még néha az jelentkezik,hogy a fényképező alkalmazás indítása után időnként furcsa recsegő hangot ad a készülék. Találkozott már valaki hasonlóval,ha igen, van megoldás? Szervízt meg sem meri próbálni a SIM lock deaktiválása miatt. -
A guru
addikt
válasz
Elemerke23
üzenetére
Hirdetést kérlek mellőzd szakmai topikban, privátban mehet meg hardveraprón

-
Zenesz88
csendes tag
Most nézem a tesztbenArany szélű S6 edge+ hol lehet kapni?
-
A guru
addikt
válasz
lalja11
üzenetére
Típushibának a legapróbb jele sincsen eddig, bár mivel vannak már 14 hónapos keszülekek is a táborban nem hinném hogy most jönne elő valami. Sérülékenysegről annyit hogy egy jó fóliát nem árt beszerezni a karcok ellen de ez is pont ugy törik mint bármelyik másik okostelefon (sajnos). Használtan vennéd vagy újonnan?
-
lalja11
tag
Sziasztok, most szeretnék ilyen telefont venni, tipushibák estleg amire figyelni kell?
Illetve nem volt még edge kijelzős telefonom sokkal sérülékenyebb ahogy a legenda tartja?
Köszönöm annak aki válaszol! -
Tibcsi68
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Köszi!
-
Markizmark
addikt
válasz
Tibcsi68
üzenetére
Semmit nem árt, gyári lehetőségről van szó és egyáltalán nem titkos vagy ilyesmi. Persze jól hangzik és így sokan kattintanak rá, ami az oldal üzemeltetőjének jó a reklámok miatt. Egyébként valójában nem lesz gyorsabb a készülék, csak eltűnnek az animációk amitől addig kicsit látványos volt a menüben lépkedés.
Szóval az egész csak illúzió és teljesen felesleges ezt állítgatni. -
Tibcsi68
tag
Szerintetek ez: http://mindenegyben.net/ime-egy-titkos-trukk-melytol-sokkal-gyorsabb-lesz-a-telefonod-azonnal-35583 árthat valamit a telefonnak?
-
törölt tag
válasz
Elemerke23
üzenetére
nekem 2 clear view van en szeretem. de mindenkepp gyarit vegyel! speedben 5 e alatt volt par napja. a kinaival sporolsz kemeny 2e ftot, cserebe szophatsz valami kinai app-al amit fel kell telepiteni hozza, tegye fel akinek ket annya van, a ferges bugos kemkedos xarukat.
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23
üzenetére
Ilyen ajánlattal érdemes megkeresni egy tokokkal foglalkozó boltot pl. WestEndben van egy csomó vagy Europarkban de Kökiben is.
-
Elemerke23
tag
Nekem van egy iron man vezezek nelkuli toltom.oda afnam.valami jo tok-ert
-
A guru
addikt
válasz
Elemerke23
üzenetére
1 féle clear view tok van, a gyári. Az utánzatokat hanyagold illetve pár hsz-szel feljebb találsz egy linket amely egy s-view coverhez vezet 2500 forintért, én a helyedben ezt venném, de nem akarok beleszólni.
-
Elemerke23
tag
sziasztok kerdezni szeretnek clear view tokot szeretnek venni youtubon lattam hogy lecsukod.es.kiad.vasember kepet meg amiz bealitasz ehez mind1 mien clear view tokot veszek?
-
A guru
addikt
-
zermi
aktív tag
-
A guru
addikt
Valaki fog még rajtam kívül váltani az idén vagy mindenkinél marad az edge+?

-
zermi
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A saját adatok biztonsági mentése opció kikapcsolása lehet, hogy orvosolja a problémát. Az intelligens kezelőben a RAM kezelésnél az összes befejezésénél is esetleg rálehet jönni, hogy mi ragadhatott be.
(#5222) guriga1234 : nekem a BT sincs ki kapcsolva éjszakára

-
A guru
addikt
válasz
guriga1234
üzenetére
A problémát megint félreértetted, a hengvételből ítélve ráadásul direkt. A legjobb viszont az, hogy ez már nem csak nekem tűnt fel...Innentől kezdve trollkodhatsz azt csinálsz amit akarsz mert ennek a topiknak a színvonala már lejjebb menni nem fog. Csak azokat sajnálom akik friss tulajok és lenne pár kerdésük.
-
guriga1234
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Rejtsél is el gyorsan. Kaptál egy megoldási javaslatot az eszetlen felhasználási módodra, nem kellett. Így jártál. Szerintem éjjelre kapcsold be a BT-ot és a GPS-t is, hátha jobban fog merülni

-
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234
üzenetére
50 százalékban azért akarom eladni a telefont hogy újat vehessek, a maradék 50-ben meg miattad...

-
guriga1234
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Teljesen komolyan gondoltam. Ha szerinted ez baromság, akkor felőlem merülhet a telefonod, ahogy csak akar. Azért arra kíváncsi vagyok, hogy éjjel, amikor alszol, miért kell neked wifi? Szerver megy a telefonon? Mert akkor megérteném. Olyan megterhelő este kikapcsolni, reggel meg vissza?
#5216: máig nem tudtam eldönteni, hogy te minek a guruja lehetsz. Talán a locsogásé? Mert a telefoné biztosan nem.
-
Köszönöm a válaszokat. Azért írtam, mert GSAM Battery meg egyéb programokkal sem jöttem rá mit csinál... Reggelre a WiFi aktivitás 40%-ot harapott az össz fogyasztásból, alkalmazások között meg az Anrdoid rendszer van az első helyen, de ugye az vagy 50 különböző folyamatból áll. Emlékszem Note 4-es időkben is ezt tapasztaltam, aztán volt egy kis kitérő Windows-ra meg LG G4-re, ott nem izgatott ez a dolog, nem volt jelen. Most megint Samsung, és két hét után megint ez fogad

-
A guru
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Sajnos ez a merülés most "divat" a droidos készülekeknél senki nem tudja mitől van, ahogy már írták egy resetnek meg kell oldania, ha továbbra is merül akkor meg kell nézetni.
Guriga urat meg figyelmen kívül kell hagyni...

-
Gabmami
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De! Sajnos a kedves fórumtárs komolyan gondolja. Mit gondolsz miért halott ez a topic? Senki nem mer kérdezni, írni, mert egyből jön a megjegyzés..
Az akku merülésről, hogy némi szakmai is legyen a kommentben. Ha használsz Fb messengert akkor egy régebbi verziót tegyél vissza mert a legújabb zabálja az akksit. Ha nincs ilyesmi a telón akkor egy hard reset lehet a megoldás, a lányomnál hasonló bajok voltak és az segített. Érdekes volt, mert ugyanazok az appok kerültek vissza mint amik a hr előtt voltak és mégis helyre állt a fogyasztás.
-
válasz
guriga1234
üzenetére
Ugye nem gondolod ezt komolyan. Normális esetben egy telefon 3-4 százalékot merül éjjelente hasonló körülmények között. Mit gondolsz miért írok a fórumba, hogy ilyen baromságokat olvassak?! Ugye nem csak az megy itt "szakmai" témákban hogy milyen rom mikor és hogy jött ki...
-
guriga1234
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kikapcsolod a wifit és akkor nem "makkol egész éjJel".
Gondolom, éjjel alszol, akkor feleslegesen ne csináljon semmit. -
Sziasztok!
Sajnos megint beragadt valami folyamat és az android rendszer nem hagyja aludni a telefont. Éjjel 30% merülést produkált. Újraindítás nem segít. Van valami ötletetek mit lehet ilyenkor tenni? Valamit WiFin makkol egész éjel.
Köszi! -
A guru
addikt
Nekem most érkezett meg ez a gyári tok, úgy gondolom 2500 forintért a hülyének is megéri. https://www.speedshop.hu/termekek/2020097/samsung-galaxy-s6-edge-gyari-s-view-flip-tok-ezust-ef-cg928ps-sm-g928-.html
-
Napolban észre vettem hogy gyorsabban merül a teló mint szokott. Mivel elég intenziven jasználva, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, mondván biztos többet nyomkodtam. Aztán a napokban vettem azt észre, haza érve hogy a wifi ki bel kapcsolgat 2mp-ént. Akkor alig birtam bekapcsolni, és többet nem is láttam a hibát, vagy nem figyelmte. Am ma megint láttam és teszteltem. A hiba az hogy ha bekapcsolom a wifit bekapcsolás utan akkor kafa minden. De ha kikapcsolom, pár másodperc után jön a folyamatos ki és be kapcsolgatása a wifinek. Ennek csak egy restart tud véget vetni. Utánna megint kafa, ha bekapcsolom minden jó, de ha kinyomom....
Valaki találkozott már ilyennel? Új app nem került fel a telóra régóta -
Zsolaf
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nem jó hír sajnos,minden estre köszi!

én is gondolkoztam egy 3T-n de vegül úgy döntöttem hogy a külföldi gariztatás miatt nem vállalom be.