Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
válasz
guriga1234 #4899 üzenetére
Ezzel én is így vagyok csak mondtam hogy ha egy kis változatosság kellene akkor a fent említett launcher nagyon jó.
-
A guru
addikt
válasz
Markizmark #4897 üzenetére
Semmi bug nincs benne annyi az egész hogy a menüt meg a kezdőképernyőt átváltja stock droidosra minden más marad. De ha jól tudom nemsokára érkezik a pixel launcher az már nagyobb dobás lesz.
-
A guru
addikt
Aki egy kis Stock android feelinget szeretne annak ajánlom a google asszisztens indítót.
-
Zenesz88
csendes tag
Sziasztok. Úgy veszem észre hogy a hamgerő le gombom kezd meghalni. Kicsit mintha beragadna. Nem is mindig kattan benyomásra.
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
resu8823
tag
Az milyen már ha a TMX fel sem ajánlja a cserekészüléket, és csak vonakodva akar adni valamit is? A másik.: 3 nap javítási időt említettek, ellenben az 1 nappal amit a samsung ír. Rossz előérzetem van, körbefotózom a telót, mert ha így is javítják, abba nem sok örömöm lesz. :/
-
válasz
Markizmark #4888 üzenetére
Persze, direkt megnéztük ott az eladóval, hogy mi lehet a gond.
De ha nincs messze neked, menny be, próbáld ki, hátha csak a hiba az én készülékemben volt -
válasz
Markizmark #4886 üzenetére
Hát én forgattam a telot rajta, még fejjel lefelé is ráraktam.
Mindenhogy töltött, de csak normalba.
-
válasz
Markizmark #4884 üzenetére
A westend samsu store-ba ráraktam egy ilyenre, és nem gyorstöltött. Az eladó szerint kéne, de nem tette. Egy S7 pihent rajta azzal működött a gyorstöltés.
-
Markizmark
addikt
válasz
Locutus #4883 üzenetére
Gyorstöltőpadot amúgy sem éjjel használ az ember így a ventilátor egyáltalán nem zavar. Éjjel egyébként sem töltöm soha és főleg nincs az éjjeliszekrényem körül ilyen nagyfrekvenciás, viszonylag nagy teljesítményű adó.
Este 11-től reggel 6:30-ig max 2-3%-ot merül csak, reggel munkába jövet, ha 50% alatt van akkor az autós gyorstöltőre rakom és munkában is van egy sima töltő pad, azon pihen, ha tölteni kell.De a lényeg az lenne, hogy ez az új típus használható-e az edge+-szal a tekercsek pozíciója miatt.
-
válasz
Markizmark #4882 üzenetére
Én nem venném meg, ebben is venti van... Éjjeliszekrényre legalábbis felejtős.
-
Markizmark
addikt
Valaki használja az új "álló" gyorstöltőpadot?
Érdekelne, hogy mennyire működik jól a dolog, mert lassan lehet, hogy kifingik a fekvő gyorstöltőpadom és akkor egy ilyenre cserélném le, de nem tudom mennyire működik jól, mert ebben az állóban máshol fekszik fel a telefon és nekünk nagyjából a hátlap közepén van a tekercs, nem tudom mennyit számít neki egy ekkora hézag a fedésben. persze lehetne ebbe is oldalra fektetni a telót, de az milyen má'.
-
resu8823
tag
válasz
kazanka #4879 üzenetére
Tudom hogy működne, de 2 óra chat után kiderült, h nem tudom kérni hiába jogosult vagyok, mert 2015.09.10 én vásároltam, 09.21én meg változott a premium assistance kezelése, ergo hamarabb vettem meg, mint kellett volna. Emiatt a rendszerük jogosultnak lát, de mégse. Viszont segítenek, és jön ki egy szervizes jövő héten. Részleteket írok.
-
kazanka
őstag
válasz
resu8823 #4877 üzenetére
Nem tudom mi a baj.A termék regisztrációnál találsz egy olyan sort hogy :prémium assistance igénylés /ingyenes/ ráklikkelsz és bejelented a hibát.Küldik a futárt és viszi,hozza ingyenesen.Kérhetsz csere telefont is a javítási időre.Amennyiben ez neked nem megfelelő úgy szinte minden Postán találsz Samsung Pontot,ahol leadhatod a garanciás telefonod ők eljuttatják ingyen a Telemaxhoz
-
resu8823
tag
Helló! Ma szerettem volna a mysamsug-on keresztül igénybe venni a készülék javítását, de meglepő módon nem látok ilyen opciót, de a prémium assistance-ra elvileg jogosult. Nem akarok szórakozni a Váci úti szervizzel, mert annak idején a note3-al is elküldtek, hogy nincs annak baja, pedig be volt égve a kijelzője. Most már átlépte az ingerküszöbömet az edge+ é is, de mint említettem azokra a birkákra nem akarom bízni a készülékem. 5let?
-
A guru
addikt
Na csak rászántam magam és vettem a tok shopból egy gyári adatkábelt
-
válasz
Markizmark #4874 üzenetére
nálam kamera induláskor fordul elő. Nem mindig, de mondjuk 10-20 indításból egyszer tuti.
Sajna a gariból már kicsúsztam szerintem.
Azért köszi az infót nektek -
Markizmark
addikt
Még valami, csak kicsúsztam az időből.
Egyszer szándékosan elő tudtam idézni egy kis zizegést. Manuális fókusz módban nagyon gyorsan húzogattam az ujjam a csuszkán és kicsit megbolondult, bezizgett. De ez ugye egyáltalán nem normális használat, szóval nem lehet hibáztatni. Ez nem simán a stabilizátornak a zizegése volt, hanem a komplett rendszernek, mivel a fókuszt kellett neki gyorsan ide-oda állítania.
-
Nincs másnak gondja a képstabilizátorral? Néha zúg kamera indítaskor, illetve az egyik videóm ugy pattog mint az állat, nincs benne egy stabil képkocka pár.
-
slloyd
senior tag
válasz
eladogeppc #4852 üzenetére
Lehet replikát vettél
-
Nando36
tag
Sziasztok!
Egy kérdés. Ha root-olom a telefont, akkor elvész minden addigi beállítás, progi, stb. a telefonról?
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4862 üzenetére
Hibái minden telefonnak vannak és ezeket kár titkolni. 100%osan egyetértek veled.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Markizmark #4863 üzenetére
Nem fogom.
-
Markizmark
addikt
válasz
eladogeppc #4862 üzenetére
Ez eddig rendben is van, csak ebbe a topic-ba hiába írod le a note 5 gyengeségeit.
-
eladogeppc
veterán
válasz
guriga1234 #4861 üzenetére
Tesztelendőt. Én mindig úgy veszem őket, mert amint látom hogy valami vagy nem OK vagy éppen az ellenkezője, már jöhet is a következő.
Szinte minden fórumban utálnak már, mert valahogy minden telefonnak megvan a gyenge pontja, én ezt leírom, illetve össze merem hasonlítani más típussal, aztán kapom az ívet. Hazudni nem szoktam, csak hát a "fan"-okkal nincs mit tenni.
Nem érzem túl korrekt dolognak, ha valaki benéz mondjuk ide, vagy tök mindegy bármelyik topikba, majd megkérdezi hogy mi a gyengesége egy adott kütyünek, akkor a fan-ok az égig magasztalják az adott kütyüt, miközben tudva lévő egy csomó hiba mondjuk.
Na én ilyenkor szoktam szólni az embernek, hogy figyelj oda erre és erre.
S7 edge lett volna még, de végül is a Note lett, mert beleolvasgattam az S7 fórumokba és hát a Wifi úgy néz ki gázos. Zabálja az aksit. Valami szoftveres bug lesz ott.
Bocs az OFF-ért. -
guriga1234
addikt
válasz
eladogeppc #4860 üzenetére
Te használati, vagy tesztelendő eszközt vettél?
-
eladogeppc
veterán
válasz
guriga1234 #4857 üzenetére
Egyébként dehogynem elég.
Csak jó lenne ha az is tök sokat mutatni ? -
pozso78
csendes tag
Helló
Lenne 2 db leadó Full Face Glass H9 kijelzővédő üvegfóliám olcsón(edge helyett edge pluszhoz rendeltem)
Privátban lehet érdeklődni
Zalaegerszeg környékén személyes átadással is -
guriga1234
addikt
válasz
eladogeppc #4856 üzenetére
Nem mindegy neked, hogy mennyit mutat? Ami lényeges, hogy a használati szokásaidnak megfelel-e a telefon sebessége. A tesztprogramokat meg felejtsd el, semmi hasznuk nincs, csak parasztvakítás. Értelme akkor lehetne, ha következetesen mindig ugyanannyit mérne. Enélkül teljesen felesleges.
-
eladogeppc
veterán
Ma már 85ezer lett a pötty full feltöltés után. Ki érti ez ?
-
A guru
addikt
válasz
Igen egy frissen először bekapcsolt telefon nagyobb pontszámot fog produkálni meg SOT-ban is többet ad mint egy teljesen belakott eszköz.
-
Ákkk
addikt
válasz
Kijelző mód ted basic-alapvető üzemmódra akkor több lesz.
A telefonon lévő appok is változtatnak a pontszámokon -
kazanka
őstag
válasz
eladogeppc #4849 üzenetére
Nincs jelentősége az edge + is csak 84 ezer körül van
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4849 üzenetére
És ez a való életben mire nem elég? Ne egy szám döntse el hogy gyors-e a telefon.
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4847 üzenetére
Egyébként egy magára kicsit is adó GSM ilyen telefont amit nem tudnak javítani euban arra inkább azt mondja hogy levásárolhatod vagy a pénzt visszaadják. A törvény kötelezi őket ha csak nem akarnak pert a nyakukba
-
eladogeppc
veterán
Tök mindegy végül is, mert GSM garos 1 évig, ha beszarik vagy beég, az nem az én gondom lesz.
Csak egy rövid megjegyzés a magyar szervizekről. Lassúak, leadod szép állapotban hányást adnak vissza jobb esetben. (Ez fennáll a GSM bolt esetén is)
Sony volt a legnagyobb szívás. M4 Aqua haveromnak kb 10x járt szervizben 4 hónapon keresztül és nem lett jó. Csere igazolást nem adott ki a szerviz, a mák az volt, hogy a Telenort kötötte a magyar törvény, így ők még 1 hónap szenvedés után adtak.
Volt LG G Pro 2-esem - aki tudja az tudja - és ahhoz itthon semmi. Alaplap cserés volt, 30 napon belül cserélte a GSM bolt.
Őszinte leszek, nekem a hajlítás nem jött be. Tök jó meg minden, de engem napon zavart. De ez mást nem kell hogy zavarjon. Ez meg olyan lapos -
Ákkk
addikt
válasz
eladogeppc #4844 üzenetére
Csak az eu-ban se alkatrész se szervíz nincs hozzá amúgy jó telefon.
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4844 üzenetére
Nem fogod megbánni abban biztos vagyok baromi jó sorozat ez a tavalyi
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4841 üzenetére
Használtan vagy újonnan veszed valamelyiket ha szabad tudni?
-
KonZumo
tag
Nekem telenoros a telom es ugy ugy bezajosodik idonkent...
-
eladogeppc
veterán
Köszi ! Lehet beleugrok az egyikbe
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4839 üzenetére
Nem de nem is rosszabb. Ugyan az a 2 telefon csak egyikben S pen másikban hajlított kijelző van semmi egyéb nincs ami különbözne.
-
Ákkk
addikt
válasz
eladogeppc #4836 üzenetére
A Note 5 esetében az spen meg a sima kijelző.(és azonkívűl mivel itt nem forgalmazzák még pénzért sem javítja a samsung szervíz)
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4836 üzenetére
Note 5nél ott a cerka nálunk meg az edge screen. Minden ugyan az ezen kívül.
-
eladogeppc
veterán
Tudom, tudom, nézzem meg, de srácok tényleg nincs időm rá.
Nektek van tapasztalatotok.Note 5 vs S6 edge+ között mi a különbség ?
Tudásban. Kamera, akku fontos nekem.Köszi előre is !
-
-
törölt tag
válasz
kazanka #4829 üzenetére
eleg xarul nez ki, raadasul ha jol latom itt mar szinte mindenkinel elofordult? nekem meg nem csinalta.
a motorolam volt olyan hogy valami elbaxodott a kijelzon eloszor gosthand (latszolag osszevissza nyomogat mintha valaki mas hasznalna) aztan telejesen lebenult a kepernyo jobb oldala. hw hiba volt az is, de eleg sokaig hatott egy kepernyo ki-be kapcs, vagy ujrainditas. szoval siman lehet hw hiba is annak ellenere hogy egy szoft kikapcs hat ra.
-
Zenesz88
csendes tag
Nekem sem sűrün csinálja.
Kb most látom 3x. Szervizben nem volt.
-
A guru
addikt
Nekem annó a Note 3 azt csinálta hogy bezöldült ugyan ilyen módon aztán lezárom újra feloldom és jó. Nem túl gyakori jelenség egyébként nem hiszem hogy hardveres hibáról lenne szó.
-
Zenesz88
csendes tag
Sziasztok. Mostanában a kijelzőm furcsa dolgokat produkál.
Valaki tapasztalt már hasonlót?Kijelző ki-be kapcsolás után jó lesz.
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4816 üzenetére
Egy időben játszottam vele főleg a soccer stars nevű játékkal teljesen jól bírja kb most a messengert veheted játéknak is mert baromi sokat fogyaszt az is wifin játékkal azt mondom 3.5-4 óra SOT összehozható nyilván nem Real Racing 3-mal
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4814 üzenetére
Igen nagyon sokat messengereztem és mobilneteztem de kényelmesen kibírta a napot mint mindig
-
A guru
addikt
válasz
eladogeppc #4810 üzenetére
Majd ma rakok fel képet egy átlag hétköznapi használatomról
-
gurl
tag
Koszonom a valaszokat! Levettem a fenyerot,reggel 6kor vettem le toltorol a telefont,azota 1 orat ment a kijelzo,sok volt a wifi es telefonbeszelgetes,most allkok 62%on. Meglatjuk estig mit termel a dolog es irok majd,hogy mennyire helytallo a helyzet.
-
szaki04
senior tag
A Package Disabler Pro ezeket kapcsolja ki, ha bloatware off-ot állítasz be neki. Ezek közül persze azt kapcsolod ki ill. be amelyiket akarod, használod.
Access Cloud
AllShare FileShare Serivce
Amazon
Amazon Kindle
Amazon Music
ANT + DUT
ANT HAL Service
ANT Radio Service
ANT+ Plugins Service
Assistant Menu
Basic Daydreams
BBCAgent
BeaconManager
Bluetooth MIDI Service
Briefing
Briefing feed
Calendar
Caller Name ID
Camera test
CarmodeStub
ChocoEUKor
ClipboardSaveService
CLipboardUIService
Cloud
Color adjustment
com.android.providers.partnerbookmarks
com.android.sharedstoragebackup
com.android.wallpapercropper
com.samsung.android.app.watchmanagerstub
com.sec.android.app.chromecustomizations
com.sec.android.app.minimode.res
com.sec.android.app.wfdbroker
Control TV
CoolEUKor
DeviceTest
Dictionary
Drive
Email
Foundation
Galaxy Apps
Galaxy Essentials Widget
Gear VR Service
Gear VR SetupWizardStub
Gear VR Shell
go90
Hancom Office 2014
Health Service
Help
Highlight Video Player
IMS Settings
Keis Application BnR
KNOX
KnoxAppsUpdateAgent
Live wallpaper picker
LLKAgent
Magnifier
MDMApp
Memo
Message+
My InfoZone
My interest
My Places
My Verizon MObile
Nearby devices
Nearby Service
NFL Mobile
Personal Data Management
Photo Screensavers
Photos
Private Mode Service
Quick Connect
RoseEUKor
S Finder
S Health
S Voice App
Safety Information
Samsung ApexService
Samsung Content Agent
Samsung Galaxy
Samsung Gear
Samsung Keyboard
Samsung Location SDK
SAmsung Milk Music
Samsung MirrorLink 1.1
Samsung Push Service
Samsung text-to-speech engine
SamsungDLPSerivce
SapaMOnitor
Screen MIrrioring
SecurityLogAgent
Settings Receiver
Slacker Radio
Smart Switch
Smart Switch Agent
Spanish Language Pack
Support & Protection
TalkBack
TouchWiz easy home
Verizon Location Agent
Verizon Login
Verizon Store Demo Mode
Virtual Tour
Voice Assistant
Voice Service
Voice wake-up
VPN Client
VpnDialogs
VZ Navigator
vzw_api
VZW_Multicast_MW
VZWAPN
withTV
AASAserivce
Clock (Installed standard Google Clock)
CMHProvider
com.samsung.dcmservice
com.samsung.enhanceservice
com.samsung.faceservice
com.samsung.hs20provider
com.samsung.InputEventApp
com.samsung.ipservice
com.Samsung.storyservice
com.samsung.vzw.huxhtmlviewer
Game Launcher
Game Tools
GamepadService
GameService
Safety assistance
Simple sharing
SLLibrary
SmartCallProvider
SmartcardManager
SmartcardService
SmartFaceService
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest