-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Fehercsoki #7664 üzenetére
Koszonom, atgondolom. Sajnos ilyenkor mindig attol felek, hogy a hajszálkarc mentes telefonomat majd nem ilyen állapotban kapom vissza a szervizbol.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Fehercsoki #7659 üzenetére
Nekem is ilyen hangot ad ki amikor megnyitom a Kamera alkalmazást, serceg egy másodpercig meg remeg a kép, olyan mintha a képstabilizátort lőné be, majd beáll a fix képre.
Érdekelne, hogy másnak is ilyen-e, mert júniusig garis még a telefonom, és ha ez valamilyen problémának az előjele, akkor nem szívesen, de beadom szervízbe. -
lowzor
veterán
válasz
Fehercsoki #7399 üzenetére
Minden mozgóképnél ilyen. Meg lettek nézve egy OnePlus 3-al is ugyanazok az anyagok és azon nem volt ilyen jelenség.
(#7400) Bzzz:
Köszi a választ!
-
Bzzz
senior tag
válasz
Fehercsoki #7249 üzenetére
Igen előtte egy S Advance-om volt
ahhoz képest forrófejűbb,de igazából azt vettem észre,hogy bizonyos alkalamazásoknál.pl index app, de a saját beépített böngészőből nem melegszik. Köszi szépen az infót.
-
Marquess
tag
válasz
Fehercsoki #7112 üzenetére
Vágom,de az egyik videóba meg akkor kezd el ilyen hangot kiadni,mikor megnyitja a facebookot meg a Snapchatet,ezért is írtam,hogy nem biztos a Kamera a gond.
-
Marquess
tag
válasz
Fehercsoki #7109 üzenetére
Úgy látom Youtuben másnak is van ilyen jellegű problémája...Valakinek Kamera megnyitáskor,de valakinek facebook,Snapchat meg ilyenek megnyitásakor adja ezt a hangot,SZóval nem hiszem,hogy ez a kamera gondja lenne,mert akkor más programnál nem adná ugyan ezt a hangot.
-
Laza...
addikt
válasz
Fehercsoki #6319 üzenetére
Gondolom UPC wi-free. Nekem semmit nem ír ki, egyszerűen nem kapcsolódik (sok kínlódás után sem)
-
Kékes525
félisten
válasz
Fehercsoki #6310 üzenetére
Szerintem érdemes ideglenesen kikapcsolni és ritkán manuálisan engedélyezni, mert ilyenkor a telefon kevesebbet fogyaszt.
-
Laza...
addikt
válasz
Fehercsoki #6310 üzenetére
pl. nem érkeznek meg az emailjeid, a g. fiókba mentett névjegyeid nem frissülnek, etc..
Más.: tegnaptól beléptem a táborba, mindjárt 3 készülékkel. Az egyik teló sajna hálózati gondokkal küszködik, csak 2G megy. Ha LTE, vagy 3G van, akkor megy a net (x ideig), majd semmi... Hálózaton nincs regisztrálva vagy mit ír ki. Utánaolvasgatva ez modem gondot jelent(het), a frissítések lementek, 6.0.1 van minden készüléken. Az, hogy az egyik teló a gyári rendszerrel is ilyen lett-e volna passz, de minden féle kártyával ilyen (T, Pannon, UPC tesztelve).A kérdés hogy odinnal 4 fájlossal ha felteszem a legfrissebbet (ami már rajta van egyébként, csak update módon), flasheli a modemet is? Knox ebben az esetben ugrik? (ha minden igaz nem, de nem vagyok samu flash bajnok, kínai vonalon mozogtam...)
-
icemad
nagyúr
válasz
Fehercsoki #6193 üzenetére
Ez engem is érdekelne...
-
bodazo
tag
válasz
Fehercsoki #6186 üzenetére
Nekem elvileg ez van fent. Ez a 07
01.én kiadott frissités. -
::Trunks::
senior tag
válasz
Fehercsoki #6138 üzenetére
Nekem is a 30megás volt, hát a frankó, mert még mindig villog ez a szar kijelző...
-
SZ78
csendes tag
válasz
Fehercsoki #6135 üzenetére
Pedig 7.25-én kiadták Telekomra[link]
Függetlenre 07.27. ; Telenorra még nincs. -
::Trunks::
senior tag
válasz
Fehercsoki #6135 üzenetére
Az enyém független
-
bounty123
őstag
válasz
Fehercsoki #6114 üzenetére
A gyakrabban, kisebb adagokban töltés a jobb az akksinak. Azzal pl. jót teszel neki, ha nem hagyod 30% alá menni és 80% fölé tölteni - de közben ha belegondolsz, így eleve úgy használod, mintha fele akkora akksid lenne, annyira pedig akármilyen töltögetéssel se romlik le évekig
Szóval azért nem kell túlzásba vinni az óvatoskodást, ez egy használati eszköz. A vezeték nélküli annyiban "árt" többet, hogy jobban melegszik a teló, a meleg a lithium akksik egyik nagy ellensége.
-
erik88
aktív tag
válasz
Fehercsoki #6100 üzenetére
Fastboottal a legegyszerübb szerinrem.
-
Darko
senior tag
válasz
Fehercsoki #6098 üzenetére
Ezzel nehéz egy csupasz rendszeren megnézni a knox állapotát. Nézzük azt a variációt, hogy nem tudok telepiteni, akkor mi a megoldás a knox állapotának a lekérdezésére?
-
freezespider
tag
válasz
Fehercsoki #6012 üzenetére
Ha el akarom adni, és valaki meglátja a négy bejegyzést kicsivel több mint egy hónap alatt, szerinted mit fog szólni?
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Fehercsoki #5997 üzenetére
Nincs garancia rá, ahogy néztem 25 körül van az üveg csere viszont máshol meg azt írják csak a kijelzővel együtt lehet úgy meg 80...
-
icemad
nagyúr
válasz
Fehercsoki #5953 üzenetére
Rettegj!!!
-
bounty123
őstag
válasz
Fehercsoki #5953 üzenetére
Szoftveres probléma, egyik frissítés után jelentkezett sokaknál, nem is csak S6-on, hanem többféle készüléknél. Valamiféle beállítás kombinációtól is függ, mert nem mindenkinél van gond, nálam pl. nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest