-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubertus33
tag
válasz
SteveBeard #7280 üzenetére
Szia! Nekem bevált a fólia csak bénán raktam rá sajnos így mehetett a kukába ez tényleg elég gáz és nekem is azt mondták ezekre a 3500Ft-os üvegfóliákra hogy lejön a telefonról... most a drágábbikon gondolkodom 7.000Ft üvegfólia myscreen védi az éleket elvileg nem tudom meddig maradna fent.. nagy a dilemma de jelenleg semi se védi és azért szeretnék rá valamit tenni.
Valakinek valami ami jól bevált?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Most nem azert baszki de hanyan mondtuk mar hogy nincs rendes uvegfolia csak ilyen. Ez ehhez valo, igen. De amugy meg ha van is olyan ami sarokig er az leesik ket het alatt. Kene olvasni a forumot kollega.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
SteveBeard #7286 üzenetére
Ha lenne pár ezer eladó holmid neked se lenne módod rá. Egy szóval se mondták,hogy rakd fel magadnak. Biztosan visszaveszik, sőt ,törvényi kötelességük. Nem értem mit parádézol ezen.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
SteveBeard #7286 üzenetére
https://www.spigen.com/products/galaxy-s6-edge-screen-protector-curved-crystal
Ez való rá,én is Aquatól vettem.
Több fóliánál is fel van tüntetve hogy a lekerekítést nem fedi. Nem tudom az általad vásároltnál mi szerepelt....
Amennyiben ez nem volt feltüntetve jogos lehet a felháborodás.Ettől függetlenül "illő" utánanézni miután az ember látja hogy buktatók lehetnek...
-
pils00
tag
válasz
SteveBeard #7282 üzenetére
Postàzhatod is.
Viszont ha 1-K kategória, akkor tényleg nem èri meg vele görcsölni.Én nejemnek megvettem rá a gyári flip szövet tokot, nem bánom az áràt.
Na meg vigyázzon rá. -
icemad
nagyúr
válasz
S7nél ugyanez a helyzet...Vannak ezek a fóliák 1-2 ezerért, meg a "rávalóak" 5-6 körül. (minimum)
-
pils00
tag
válasz
14 napig elállhatsz a vásárlástól.
-
kelepce
tag
válasz
SteveBeard #7220 üzenetére
Talk Caller Name Pro (Passionate Androiden kiadás) Nálam kb 1 éve megbízhatóan működik.
-
icemad
nagyúr
válasz
Külsős programmal megoldható, de én nem ajánlom. Nekem nem volt megbízható.
-
Ákkk
addikt
válasz
Nem nincs....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest