- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
válasz
Makszimusz #7190 üzenetére
Francia ill. angol független ROM-okat szeretjük nagyon, amikor még s6e-m volt, BTU ROM-ot tettem rá, eladás pillanatáig egyszer sem indult újra a készülék, 90 nap üzemidő biztos volt benne.
-
KYZRR
őstag
válasz
::Trunks:: #6935 üzenetére
Augusztus óta volt s6e nekem is, decemberben cseréltem le z utódjára, ezalatt a 4 hónap alatt egyetlen egy lefagyás, illetve radikális akku merülés sem volt, 1800 órás üzemidővel adtam el a telefont.
Note4-nél előfordult, hogy amikor nyaralás után merült 30%-ot a készülék, mert töltötte fel a cloudba a videókat illetve képeket..Olyan nincs, hogy csak magától merüljön 45%-ot egy telefon.
-
KYZRR
őstag
válasz
::Trunks:: #6933 üzenetére
Pontosabb adatokat tudsz esetleg mondani nekünk?
Akkumulátorhasználatnál mi van/volt kilistázva?
45%-ot CSAK akkor merülhetett, ha valami wakelockolta a telefont...GSAM Battery Monitorral nézd meg hogy mi használja az akksit éjszaka..
-
KYZRR
őstag
válasz
pellesmartin #6893 üzenetére
S6-nál elsősorban menőfaktor volt a hajlított kijelző, nem használtam annyira sokszor.
Ami hasznos volt, az a időjárás panel, illetve lefelé fordítva a hívás jelzés.
S7 Edge-nél kicsivel többminden van ami jó. Plusz a widget edget nagyon szeretem, bár az lehet hogy van s6e-re is.Fogással nekem nem volt gondom, relatíve nagy kezem van, s7e is kényelmes, s6e is az volt..
-
KYZRR
őstag
válasz
pellesmartin #6887 üzenetére
Semmivel sem gyengébb, mint egy iPhone 6.
Drop test. -
KYZRR
őstag
Urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy az "edge fényt" be lehet állítani, hogy bizonyos értesítésekre is felvillanjon?
Illetve van olyan third party app, ami ezt lehetővé teszi? -
KYZRR
őstag
Light Flow nevű alkalmazás nálam bevált anno a Z3C esetén, lehet itt is be fog.
-
KYZRR
őstag
Sziaszok!
Tegnaptól én is boldog tulaja vagyok egy Samsung Galaxy S6 Edge készüléknek.
Note 4-ről váltottam, és összességében megérte.A nagy kijelző hiánya kicsit fáj(meg a toll), de minden másban jobb az S6, főleg az ujjlenyomat olvasó az, ami sokkal jobb, és pontosabb.
Kamera terén kb. hasonló(automatikus módban), de a professzionális mód miatt jobban testre szabható, és állítható.
Fogása kicsit rosszabb, tényleg, de hál' istennek nagy lapát kezeim vannak így nem zavar, tok meg még jobban csillapít ezen. Anyaghasználat príma, de a Note 4 műbőr hatású hátlapja is tetszett.Összességében ennyi, ugye a szoftver meg a gyorsaság evidens, hogy az S6 felé billenti a mérleget.
UI.: Kijelzővédő üveget milyet érdemes venni?
-
KYZRR
őstag
Sziaszok!
Gyors kérdéssel fordulnék hozzátok: Az S6 Edge képes manuális zársebesség állításra Marshmallowon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest