- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
Be tud égni, ha mindig ugyanaz a tartalom ugyanott van a kijelzőn. Például autós játékban a gázpedál. Nekem a HayDay égett be még note 2-n. Alacsonyabb fényerőn persze elnyújtható a folyamat, de én inkább attól félnék, hogy nem bírja ki a napot az akksi, 5-6 óra játék nem kevés. Inkább akkor vegyen S7 edge-t, annak órákkal többet bír kijelzőidőben az akksija.
-
marquuard
veterán
Gyakorlatilag óráknak/napoknak kell eltelnie közel max. fényerőn ahhoz, hogy valami beégjen a kijelzőbe. Az is előfordul, hogy defektes a példány. Nem egyszerű azért beégetni dolgokat, ami gyakorinak mondható, az a statusbar de átlag használat mellett garantálom, hogy semmi nem fog beégni. Azoknál a leggyakoribb, akik pl. navigációnak használják a telefont, oda kell is a fényerő. Meg ezek könnyen megelőzhetőek, ne használd bolti bemutatótelefonnak a telefont.
-
Peet91
aktív tag
Többségünk meg van vele elégedve. Ha az itteni aprós árakat nézzük, akkor reális a +80k, viszont én nem bírnék a "bizniszzsidó" véremmel, és alkudnék kicsit, mert indokolatlanul alacsonynak tartom a g3 65-70k-s árát. Szerintem picit tudsz rajta marketingelni, viszont ez már a te softskilljeidtől függ.
A többi kérdésedre válaszolván, a kijelző nem törik könnyebben mint a többi teló esetében, jól meg vannak csinálva az oldalak illetve a sarkok, képesek tompítani az ütést, nyilván ezt sem kell dobálni napi szinten. A zsebből való elővétel pedig szerintem azért nem probléma, mert többnyire ki van kapcsolva a kijelző amikor a zsebedből veszed elő, továbbgondolva pedig a véletlen érintések problematikáját, csak azt tudom mondani, hogy sokszor támaszkodik meg úgy a telefon a kezemben, hogy hozzáérek a kijelző lehajló részéhez, de a rendszert felkészítették rá, hogy ezeket az érintéseket ignorálja. Egyszóval nincs vele ilyen téren sem gond.
-
bounty123
őstag
Ez már inkább szubjektív dolog, kinek milyen méret, dizájn jön be, mi a fontosabb. Van, amiben G4 tud többet (cserélhető akksi, microsd, nagyobb kijelző, jobb multitask) másban meg az s6 (prémiumabb anyagok, vezeték nélküli töltés, gyorsabb proci, amoled kijelző, ujjlenyomat felismerés) de ezek közül is van, ami vkinek nem előny, pl. nekem az 5.5 méret már túl nagy, vagy pl. amúgy se használtam soha sd-t, dropboxon meg onedrive-on van mindenem. Tapogasd meg őket, lehet rögtön ráérzel, hogy melyik való neked, mert amúgy mind csúcs teló.
-
tomee007007
addikt
Nézd, szerintem igen, de ez mindenkinél más (igények, anyagi lehetőségek, stb..)
Az biztos hogy jelenleg az S6/S6 egde/S6 e+/Note 5-nek van a legszebb kijelzője. Kamerában is a legjobbak között van. G4-ről én nem biztos hogy váltanék, de G3-ról megéri. Nézd meg a Mobilaréna tesztjeit, az eredményeket, és az ott leírtakat is mérlegeld.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest