- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehercsoki
aktív tag
Én is frissítettem 7.0-ra és jobb a telefon mint előtte, 6 óra SOT így simán megvan, akadásokkal én nem találkoztam, nagyon gyors, bár előtte is gyors volt.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Markizmark #7538 üzenetére
Valóban megjött, én már telepítem is.
-
Fehercsoki
aktív tag
Először is leszögezném, hogy nem biztos hogy pont ezt a fóliát próbáltam (az első linken lévőt), de a kép alapján ugyanolyannak tűnik. Jó minőségű maga az üveg, nagyon kemény és ellenálló, nem okozott semmilyen gondot, könnyű volt felrakni, viszont ragasztó nincs azon a részen ami a kijelzőt takarja, csak a kereten ezért annyira nem tapad erősen. Nem ejtettem le a telefont, szóval nem tudom hogy töréstől mennyire véd (de valószínűleg jól véd), csak a karcok elkerülése miatt raktam rá, maga az üveg egyáltalán nem karcolódott.
-
Fehercsoki
aktív tag
Premium Assistance futárt rendeltem, holnap jön, a dobozba amit adnak pont bele fog illeni a telefonom vagy a telefont először a gyári dobozába kellene beletenni?
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok, van egy S6 Edge-em ami jelenleg fél éves, arra lettem figyelmes, hogy néha amikor megnyitom a kamerát akkor ilyen hangot ad ki: videó (nem saját videó de ugyanilyen a hang) Eddig szerintem ilyet nem csinált, leejtve sosem volt, vigyáztam rá. A kamera egyébként tökéletesen működik, érdemes gariztatni? Akkor is javítják/cserélik ha nincs hiba csak ilyen hangot ad ki?
-
Fehercsoki
aktív tag
Munkahelyemen szerettem volna csatlakozni a wifi hálózathoz(PEAP MSCHAPv2), azonban folyamatosan hitelesítési hibát írt ki, ez miért lehet? Találkozott valaki hasonlóval? Az előző telefonomon jó volt(android 4.4.4), a felhasználónév és jelszó biztosan jó.
-
Fehercsoki
aktív tag
Felül ahol a wifit és a mobilinternetet be lehet kapcsolni van egy olyan, hogy szinkronizálás, ez amióta megvettem a telefont be van kapcsolva, mivel ha ki akarom kapcsolni akkor kiírja, hogy így baj lesz mert nem fogja szinkronizálni a fiókokat. Ez pontosan mit jelent? Mit nem szinkronizál ha kikapcsolom?
-
Fehercsoki
aktív tag
Meg lehet azt valahogy oldani hogy a bezárt alkalmazások ne induljanak újra (root nélkül)? Nem a rendszeralkalmazások zavarnak, hanem az általam telepítettek, pl. NFS No Limits, Real Racing 3. Letörölni nem akarom őket, mivel szinte kivétel nélkül az összes újraindul.
-
Fehercsoki
aktív tag
Elvileg kijött telekomos telefonokra egy frissítés augusztus 19-én (itt legalul látszik), viszont nekem azt írja ki a telefonom hogy már a legfrissebb van fent. Van aki tudott frissíteni/látja ezt a frissítést?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
racskobalazs #6151 üzenetére
Ehhez a telefonhoz van Premium Assistance, kb. 1 hét alatt megcsinálják.(keress rá hogy pontosan mi ez ha nem ismered)
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
::Trunks:: #6132 üzenetére
Én sem látok semmit, telekomos vagyok. Egyébként telekom általában később szokta kiadni a frissítéseket?
-
Fehercsoki
aktív tag
Akksit érdemes hagyni lemerülni(kb. 10-20%-ra), vagy jobb gyakrabban töltőre rakni, hogy mindig fel legyen töltve? Vezeték nélküli töltő az akksi élettartamát jobban csökkenti mint a vezetékes töltő?
-
Fehercsoki
aktív tag
Esetleg így meg tudod nézni, de elvileg van valamilyen szerviz kód is.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
freezespider #6011 üzenetére
Az miért baj ha tele van a garanciafüzet?
-
Fehercsoki
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan akkumulátor problémával küzdenek, ez később alakul ki, vagy már első naptól kezdve ilyen?(nekem telekomos telefonom van, legfrissebb OTA frissítéssel, frissítés után factory reset volt, és így 0-1%-ot merül este, mindenféle energiatakarékosság nélkül, kell félnem, hogy esetleg később random elkezd 10-15%-ot merülni este?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest