- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaucho
tag
válasz
#92673536 #3711 üzenetére
Szia Mr.keszi!
Nálam 3 hónap használat után minimális mikrokarcok vannak(egy kezemen meg tudom számolni őket,prémium napszemüveg gyártó szövet tokjában tartom napi 8-10 órát munka közben).
A gyári tok durván megkarcolja.Cimborámnak 1 hónapig volt használatban a készülékkel együtt,olyan szinten karcos lett,mintha teszem azt legalább 3 éves lett volna a telefon.
Röccenés nélkül bármelyik és bármilyen játékkal elbánik a hátlapon nagyon minimális melegedéssel.Kontrollerekkel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim.
Mind a mai napig naponta akár többször is előfordul velem is,hogy hozzá érek a széléhez.Persze,hogy érintésnek veszi,ha úgy érsz hozzá,hiszen teljes értékű érintőfelület.De!Nálam csakis akkor fordul elő,ha vízszintesen tartom és teszem azt bele feledkezek egy Youtube videoba.Nem vészes,megszokás,rutin kérdése szvsz..
Én nem bántam meg,hogy közel 10 év után hátat fordítottam a Sony-nak.Kíváló telefon minden téren. -
tomee007007
addikt
-
iSonic
addikt
válasz
#92673536 #3681 üzenetére
Én is éppen holnap fogom a Note 3-at lecserélni S6 edge-re, de ha javasolhatom és most szeretnél telefont cserélni akkor megéri az edge. iPhone-on volt régebben, de meguntam mert unalmas a rendszer, plusz mivel zárt és nem mokolható kizárt, hogy újra a sötét oldal felé csábuljak
Az, hogy miben tud többet tesztekből derítheted ki a legjobban. Ami rossz dolog, hogy limitált a memória hely, de ha az embernek van plusz pénze nagyobb tárhellyel veszi.
Ami pénzügyileg illeti, a S6 Edge 32GB-os olcsóbb, mint az iPhone 6s 16GB-os plusz a tárhely is kisebb a szifonba. De valakinek pont az kell, hogy felvághasson az alma matricás telójával, mert presztízs, pont ezért add ki inkább többet egy 16gb-os variánsért, mint egy 32GB-os s6/s6 edge-ért.
S7-ről meg annyit, hogy az a jövő zenéje, főleg, hogy jövőre jön mégcsak a Note 5, amit jó ideig fognak promozni, hogy fogyjon rendesen a készlet.
Ez persze csak a saját meglátásom. Plusz annyi, hogy az S6/S6 Edge esetén nagyobb a színválaszték, plusz a kijelző méret is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest