Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Akkor igazi "fekete" nincs is, nekem is rémlik hogy egy videóban sötét kéknek mondták a "feketét"
Ezt most találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=NGR8037aahY
Itt tényleg nagyon kéknek látszik, ez szerintem szebb, mint a fekete. -
paolinho
őstag
Rendben, hallgatok rád, el nem szeretném cseszni a telót, annál még az is jobb, ha angolul kommunikál! Viszont van egy olyan problémája, hogy alkalmanként nem lehet hívni. Azt mondták a KÖKI-ben egy telefonszaküzletben, hogy 3e-ért tudják frissíteni a rom-om, és az megoldhatja. Most ha csak ez annyit jelent, hogy újra húzom a romot rá, azt szerintem én is meg tudom oldani, ha meg egy OTA frissítést jelentene, azért meg megint csak kár lenne pénzt adni, főleg , hogy jelenleg azt írja ki a frissítésnél, hogy Current software is up to date
Ez mondjuk annyiban furcsa, mert ezen egy 5.1.1-es rom van még.Létezik, hogy erre nem készült volna STOCK Marsmallow?XDA-an elvileg volna fent egy link Marsmallow-hoz, azt hiszem ezzel nem vállalok sok kockázatot, ha Odin-nal felpakolom!?
-
paolinho
őstag
Találtam egy 920A-as romot, ami elvileg a hivatalos. Ha egy 920F-fel folytatott kísérletem kudarcot vallana, akkor ezzel még életre tudom kelteni, vagy valóban totál tégla lesz belőle?
Bocs, hogy itt lábatlankodom még mindig, de Ti legalább válaszoltok, nem úgy, mint a sima S6 topikban!
-
Marquess
tag
Lg g2 nél ez egy megszokott dolog volt nem csak nekem volt beégve a kijelzője,de jogos a kérdésed
Szerintem ez a g2 nél egy megszokott hiba volt...jött valami erősebb update és gondolom nem bírta....Akitől veszem az egy elég normális eladó és megengedi hogy kipróbáljam megnézzem stb... ilyen aluljáros boltból én se vennék semmit -
Marquess
tag
Minden telefonomat eddig kereskedőtől vettem és soha semmi gondom nem volt még ...Lehet akitől veszem az jót árul.... Pl egy galaxy s7 edge jelenleg szolgálgatónál 230,000 a boltba 2év garival ,teljesen új null perces 175,000 Ft...és kártyafüggetlen!!
Nem fogok azért+50,000 Ft fizetni,hogy még csak véletlenül se rakhassak bele másik sim kártyát .... -
Marquess
tag
hmm akkor nem biztos,hogy megéri 125,000 Forintért...Lg g2 telom van jelenleg és 3év alatt egy karc se lett rajta úgy,hogy kocsiba a kesztyűtartóba van tok nélkül....anno samsung galaxy s3 as telom volt annak emlékszem 2 hét után lekopott a széléről a fekete szín....el is adtam egyből...
-
Kékes525
félisten
A függetlenekben kevesebb bloatware van. Általában a franicát (XEF) szokták ilyenkor feltenni, mert a frissítéseket hamarabb kapja meg. Ha tiltani akarsz, akkor ezzel érdemes: EZ Package Disabler (Samsung) ROM-ot letölteni pedig ezzel, mert nagyon gyors: SamFirm - Samsung firmware downloader & checker, Bocs, most látom, hogy helyette ezt ajánlják: UPDATO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Alkoholista nevelde
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest