- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icetee
aktív tag
válasz
philipe #7206 üzenetére
Nincs.
De ha porosodik, akkor ott valami van. Használtan vetted vagy újonnan?
Lehet hogy szét volt már szedve és nem rakták össze rendesensenki66: Azt a Spigen fóliát amit linkeltél dícsérik az S7 topicban. Épp most tette fel egy kolléga egy véleményt róla
Egy gond van vele, hogy csak sima fólia
A semminél jobb.
-
Icetee
aktív tag
válasz
::Trunks:: #7176 üzenetére
Ha sűrűnk csinálja, akkor az aksid gatya.
Nekem tök jól bírta de egyszer csinált olyat, hogy eljöttem otthonról 60% körüli akkuval. Világítottam pár percet kint a hidegbe és mire megnéztem 35%-on volt az akku. Kicsit lesokkoltam.Aztán fél óra múlva akartam telefonálni és már halványan világított és láttam, hogy 5% az akku. Gondoltam egy hívást csak kibír még de nem. Lemerült. Aztán hazajöttem, feltettem töltőre és néztem milyen gyorsan tölt. Szerencsére rendesen, időarányosan töltött a készülék. Aztán megnéztem az akku használatot és a facebook meg a messenger volt a legnagyobb fogyasztó. Akkor írták is sokan a play áruháznál, hogy hasonlót tapasztaltak.
Azóta nem volt ilyen gondom, de akkor levert a víz, hogy akkut kell cseréltetnem
-
Icetee
aktív tag
válasz
Raider1184 #7123 üzenetére
És teljes feltöltésnél ha a vége felé jár %-ban mennyit ír kijelző időre?
Én 1A-es töltővel töltöttem este és azzal töltött fel 3 óra alatt. Szóval ha valamire Neked 6 órát írt, ott valami gond van. -
Icetee
aktív tag
válasz
senki66 #7098 üzenetére
Én telefonos boltban dolgoztam még tavaly nyáron, ahol 3 évet húztam le. Az S6 EDGE készüléket 2016 December óta használtam egészen mostanáig. Amíg a telefonos boltba dolgoztam kipróbáltam elég sok fóliát. A sima hajlított fóliák hamar karcolódtak és nem igen bírták a vastagabb tokokat, ami védi is a telefont (pl. Spigen) az üvegfóliák meg elég silányak voltak. A legtöbbel az volt a gond, hogy "ledobta" a telefon. Volt ami a zsebembe leesett
Azért ez elég cink. Nem akartam ezt a kereteset, mert olyan szép színe van a készüléknek és a keretes fóliánk teljesen más színe van. Viszont amikor meguntam ezt a fólia csere-berét, akkor gondoltam utolsó esélynek kipróbálom ezt. Ha ezzel se lesz jó, akkor feladom.
De ezzel jó lett.
Igaz nem a legszebb de nekem a védelem volt a legfontosabb szempont, mert akinek nincs biztosítása elég mélyen érinti anyagilag egy kijelzőcsere :/
Ennél az üvegnél végig ragasztó fogja az oldalán és a tetején, így olyan masszívan rajta van, hogy szinte lehetetlen lerobbantani. Amikor egyszer leejtettem a telefont képernyővel a betonra nem gondoltam hogy túléli, mert amikor rátettem ezt a hajlított üveget elég műanyagosnak tűnt.
Nagy nehezen leszedtem remegő kézzel és láss csodát semmi nyoma nem volt a sérülésnek. Viszont ez a jó kis üveg alig jött le a ragasztó miattA telefonomat nemrég adtam el. Az utód egy Samsung Glaxy S7 lett (memória bővítés miatt cseréltem le), aminél szintén fólia mizéria volt. Ennek is kicsit ívelt a kijelzője és a kemény üveg fólia elég viccesen mutat rajta...Kb így (nem saját kép):
Próbálkoztam egy átlátszó üveggel de elég siralmas volt, pedig a volt kollégám azt mondta, ez valami új fejlesztés
Végül most megkaptam ugyan ezt a hajlított üveget amit az S6 EDGE is és ezen is jól szuperál. Meg sokkal jobban néz ki rajta mint a S6 EDGE-n. Néhány kép (ez már saját):Az S6 EDGE-n pedig így nézett ki a fóliám (kék színbe):
De az arany színnél elég gázos a helyzet
Ott ugye a platina gold és a karamell aranynak mondott keretes üveg elég fura párost alkot :/
Nem azt mondom, hogy ennél jobb fólia nincs, de én még nem találkoztam vele 2016 Júliusáig
Most meg már kiszálltam a mobilozásból, így már én is csak "fogyasztó" vagyok ezen a téren -
Icetee
aktív tag
Nekem volt a plexi hatású és simán megvédte a telefont. Akkorát esett és csak a "fólia" sérült. Már a 2.-at fogyasztottam rajta
-
Icetee
aktív tag
válasz
attila199207 #7050 üzenetére
3 hónapig ha nem rendezi az előfizető a tartozását, akkor tiltanak.
Nekem ezt mondták a Telenornál, amikor a Grand Prime után "nyomoztam". -
Icetee
aktív tag
válasz
attila199207 #7042 üzenetére
Az senkit nem érdekel
Telenoros ez a lényeg. Bárki bármikor megcsúszhat... Anyámnak vettem 1,5 éve egy vadi új Samsung Grand Prime telefont, Telenorosat. Erre most tiltották le. Eddig fizették most a végén már nem. Egy (akkor) 50 ezres telefonról beszélünk. Most egy ilyen értékűnél mint az S6 EDGE még nagyobb a rizikó VÁSÁRLÓ SZEMMEL. -
Icetee
aktív tag
Én már megbántam hogy frissítettem. a 6.0-val csinál érdekes dolgokat.
Pl ma kikapcsolt teljesen. Megnéztem valamit az utcán és kiírta, hogy 3% alatt vagyok, De amikor elindult 40% fölött voltam.... és itthona töltőre már 0%-ot írt. De szerencsére tölt rendesen, időarányosan. Kíváncsi vagyok mitől lehetett. Bár a Facebbok-ot írja ki a legnagyobb fogyasztónak. Lehet beakadt valami és dolgozott ezerrel a háttérben -
Icetee
aktív tag
válasz
MadMancs #6993 üzenetére
Én Budapest mellett élek, de itt a 4G katasztrófa.
Nem is használom, mert sokszor előfordult, hogy a térerő (4G) alacsony és kaptam az sms-t, hogy x időpontban kerestek. Mint ha ki lettem volna kapcsolva. Ide még nem ért el a fejlesztésBent Bp.-n szuperül megy.
Érdekes amit kérdezel, tényleg beletehettek volna egy ilyen opciót is.
-
Icetee
aktív tag
válasz
balint82 #6985 üzenetére
Van erre is ablakos tok, meg olyan ami átlátszó. Bár az utóbbit a Samsung egy időre visszavonta, vagyis ilyesmi volt hallható, mert műanyag volt az eleje és sokan panaszkodtak, hogy szétkarcolta a kijelzőt. Nekem sokáig gyári oldalt flipes tokom volt (ablak nélküli). Annak a belseje puha volt, az nem piszkálta a kijelzőt. Úgy tudom, hogy az ablakosnak is olyan a belseje. De azt eddig csak sima S6-nál láttam.
Ennél másképp van mint az S4 Mini-nél. Ott a hátlapot kellett leszedni és úgy ment rá a gyári tok. Itt kis műanyag fül fogja a 4 sarkát. Elég gyenge pontja. Szerintem egy nagyobb esésnél letörnek és akkor kuka a tok.
A "Briefing"-et ki lehet kapcsolni valahol az edge beállításoknál. Melyik droid van a gépen?
-
Icetee
aktív tag
Csak hogy egy kis pozitív is legyen a sok negatív után:
Én 3 évig dolgoztam telefonos boltba. Próbáltam már sok féle telefont, de az S6 EDGE-nél "leragadtam" már több mint egy éve. Nagyon meg vagyok vele elégedve
Igaz egy masszív katonai jellegű tok van rajta, mert a fogása kicsit rossz tok nélkül, így a szép formája elveszik. Ha egyszer lecseréltem, akkor S7 vagy S7 EDGE lesz az utód.Az akku idő is teljesen rendben van. Egy napot simán kibír még most is. Ha nem gyűröm annyit még majdnem a dupláját (2 nap) is ki lehet hozni belőle de a reális az egy nap.
Aki azért böngészi a fórumokat, hogy eldöntse jó-e ez a telefon, annak jelentem: elég jó
-
Icetee
aktív tag
válasz
Lavidaloka #6400 üzenetére
A hátulja még oké de szemből szerintem nem az igazi. Nagyon látszik hogy rá van ragasztva
Legalább is nekem nem adja. De az a lényeg hogy Neked tetszik!Ez a kevláros design egyedül a Motorola Razr-nál mutatott jól de ott rendes kevlár, nem matrinya
-
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Már pár hónapja használom a készülékemet, de mostanában egyre jobban zavar, hogy rossz a hangminőség telefonáláskor. Először a hálózatra gyanakodtam, de kipróbáltam már 2G, 3G, 4G-n és ugyan ez a helyzet.
Néha olyan furcsán hallom a másikat, mint ha eltorzulna. Olyan mint ha Viberen beszélnék és nem lenne jó az internet kapcsolat.
Valaki tapasztalt ilyet? Kerestem beállításokba, hát-ha valami be van kapcsolva, hogy zajszűrés vagy hangminőség javítás, de sehol nem találtam ilyet.Ötlet? Nem garis a telefon sajnos. Lutrira nem akarom szétszedetni, mert ennél nem fogják tudni úgy összerakni az biztos. Pláne ha nem Samsungba csinálják.
-
Icetee
aktív tag
válasz
bounty123 #4321 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok. Jól néz ki így a telefon az kétségtelen, de nem igazán tudom használni az EDGE funkciót. Jópofa hogy este kiírja az órát kicsibe, meg az időjárást. De amit használnék pl Whatsapp vagy Viber azok nem jelennek meg. Még csak az sem hogy ki írt üzenetet, pedig be van kapcsolva az értesítése... de valamiért nem csinál semmit. Lehet csak én vagyok a béna, másnak működik?
-
Icetee
aktív tag
válasz
tomee007007 #4231 üzenetére
A téli időszakban amikor megy az ablakfűtés be kell kicsit nyálazni. De nekem még sosem esett le.
Előtte ilyen gégecsöves volt, az kb hetente 2x. -
Icetee
aktív tag
válasz
caska1991 #4182 üzenetére
Ha az anyagi részét nézed, akkor nem.
De ha a technikai háttérét, akkor mindenképp!Én egy Galaxy Alpháról váltottam, ami nem egy rossz telefon. Az S5 felett van tudásban és azt mondom hogy nagyon sok a különbség. Én ettől a hajlított kijelzőtől nem ájultam el. Jópofa, de ha megint döntés előtt állnék lehet a sima S6-ot választanám.
Az S7-re nem várnék.
1. Ki tudja mikor jelenik meg itthon.
2. Biztos horror árban lesz. Mire elfogadható és megfizethető ára lesz, addigra már azt fogod mondani, hogy megéri megvenni vagy várd meg az S8-at?!
Én megvenném a helyedbe most a telefont. Annyit úgy se fog zuhanni már az ára. Max majd nyáron. De az hol van még? -
Icetee
aktív tag
válasz
Balazska15 #4176 üzenetére
Én majdnem vettem egy EGDE Plust az EDGE előtt, de az is merült mint a picsa
Pedig gyárira vissza volt állítva, semmi program nem volt. Egy éjszaka alatt 30%-ot mert úgy hogy semmi nem futott a háttérben.Nekem egy Alpha volt eddig, amibe 1800-as akku van. Azt fikázta mindenki, hogy milyen gyenge akkuval adták ki, biztos hamar lemerül, hát elmondom majdnem 2x többet bírt mint az EDGE.... Ha reggel levettem a töltőről másnap közepéig bírta, ezt meg igencsak fel kell tennem este tölteni, mert másnapnak már nem futnék neki. Úgy hogy annyira nem használom. Ha több időm lenne nyomkodni, akkor egy napot se bírna ki.
De ettől eltekintve szeretem
Sajnos ez ilyen. Mint ha vennél egy 500LE-s sportkocsit, aminek 50 literes tankja van.
-
Icetee
aktív tag
válasz
atti1848 #4155 üzenetére
Én feltettem asszony telefonját a gyors töltőre, az is olyan forró lett, pedig tokban van.
Én nem hiszek abban, hogy ez olyan jót tenne az akkunak.... oké hogy relatív hamar feltölt, de milyen áron?
Gondolom nem végeztek teszteket, hogy melyik vágja hamarabb haza az aksit. -
Icetee
aktív tag
Ezek nem elég szépek?
Szerintem teljesen rendben van. A többi a beállításon múlik.
Volt Nokia 808-as telefonom, ami ugye a fotó király telefonok terén. Nálam nem igazán szuperált úgy ahogy vártam. Azt mondták hogy ahhoz hogy szép képeket csináljak vele, meg kell tanulnom fotózni
És tényleg van benne valami, mert akinek eladtam küldött pár képet és mint ha nem is azzal csinálták volna, mint amit én használtam ezelőtt -
Icetee
aktív tag
A képre ha rákattintasz jobb egérgombbal és ott rámész hogy kép megjelenítésem akkor nagyban is megnézheted.
Ez csak így random 3 kép amit fotóztam még az S3-al. Ha megnézed szépek a színek az élességgel sincs gond. Ha ránagyítasz, akkor olvasható a rendszám, pedig nem oda volt fókuszálva, stb.
Teljesen auto módban készültek. Ilyen egy jó telefon, amivel nem kell szórakoznod és jó fotókat csinálsz, amit esetleg szerkeszthetsz vagy nyomtathatsz A4-be is.Kíváncsi vagyok ezzel a telefonnal milyen képek fognak majd készülni.
Nektek van valami jó publikus kép amit ezzel fotóztatok? -
Icetee
aktív tag
Van sorozatfelvétel, amivel elég jól el lehet kapni az ilyen pillanatokat. Bár igen, tudom, akkor 30 képből kell válogatni. De van ilyen sport mód is, ami csinál x képet és kiválasztja a szerinte legjobbat.
A megapixel tényleg nem számít. A legelső komolyabb kamerás telefonom egy Nokia N95 8GB-volt, ami akkor és utána is vert minden telefont a Carl Zeiss optikával. Azután volt egy pár telefonom, de egyiknél sem voltam megbékélve a képekkel. A legutolsó jó telefonom egy Galaxy S3-volt, amivel meglepő módon nagyon jó képeket tudtam csinálni. Majd keresek pár publikusat az archívumból és megosztom Veletek.
Eddig az S6 EDGE tetszik, de még csak pár napja van meg és még nem tudtam a kamerájával rendesen megismerkedni. De egyenlőre meg vagyok vele elégedve. Az Alpha isocell kamerát már túlszárnyalta
-
-
Icetee
aktív tag
Xprotectoros a fólia. Jókat gyárt/forgalmaz ez a cég, de mással is tapasztaltam ilyet.
A sima fóliát meg vagy nagyon nehéz felrakni, vagy eláll, vagy rá se tapad rendesen a szélére
Nekem nincs rá biztosításom, inkább bevédem, mert horror árban lehet egy kijelzőcsere.Elvileg ugyan az a keménysége ennek is mint a rendes sík üvegfóliának, de valóban igazad van. Én is azt tapasztaltam, hogy ez sokkal vékonyabb és törékenyebb mint a normál üvegfólia. Gondolom a hajlítás miatt nem tudták azt az anyagot használni, így valami változtatni kellett. De az biztos, hogy jobban vég mint a sima fólia.
A másik katasztrófa az, hogy az alsó gombok el vannak csúszva. Akárhogy próbáltam rátenni nem lehetett úgy hogy a gombok pont ott világítsanak
-
Icetee
aktív tag
Felraktam egy faszának mondott üveget, de katasztrófa hogy néz ki. Egész jól rajta van, de erősen gondolkozom hogy leszedem. Sajnos elég sok S6/S6 EDGE telefont láttam ami pár hónapos (se) volt és össze-vissza volt karcolva. Ennyit a GG4-ről. Egy cikket is írtak róla, hogy nagyon sok a panasz hogy karcolódik.
-
Icetee
aktív tag
Tudom biztos sokan kérdezték már, de nem találtam érdemleges választ a keresőben.
Ki milyen fóliát használ és honnan rendelte? Ha valaki tudna segíteni megköszönném. Aki meg az ilyen hozzászólást már sokszor olvasta, attól elnézést kérek -
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Mennyit érhet egy új, kártyafüggetlen 32GB-os Kék(Fekete?) S6 EDGE készülék?
Új, de kinti készülék, így a garancia macerás, szerintem nem él itthon. Mennyit lehet a reális ára egy ilyennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest