-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsa01
tag
Hát ez,az. Most próbáltam megint, Névjegykártya megosztása - üzenet kiválasztás (sms nincs), automatikusa vcf-be teszi, 8 kb és küld, de nem megy ! jobb alsó sarokban köröz minttha küldené és semmi. Még hibaüzenet sincs, köröz a végtelenségig, míg ki nem törlöm.
Ugyanez kép küldésnél: 13 ! kb-os képet csatoltam, megosztás, üzenetek, semmi, csak pörög. Eszméletlen bosszantó. Ok, hogy Gmail-al el tudom küldeni, az a saját címem, de a céges kártyáról, sms-be akarok képet küldeni, az meg nem megy. -
Cannabis7
senior tag
jelenlegi telóm 5"-on bír 7-8 óra kijelzőidőt böngészéssel aszem ugyanekkora akksival.
Kicxsit fájdalmas lenne visszalépnem, mégha bizonyos szem,pontból jobb is az s6e.ű
De nem trollkodni jöttem, kinek mi a fontos, ha jobb lenne az üzemideje, akkor bevállalnám, mert külsőre nagyon bejön.
Amin meglepődtem, hogy iszonyat könnyű az s6O
-
CharlieBrown
tag
koszi a gyors valaszt! a 928f akkor ha jol latom az edge+ ?
a rohadt nagy arbeli szorasra meg mindig nincs otletem... ajandekba lenne, es a 32-es iphone-on igen szukosen van most is az illeto, nem akarnam cseberbol vederbe kergetni... szoval nem ertem 20-30k huf kulonbseg oke lenne, de van ahol 60-70k a kulonbseg...
-
::Trunks::
senior tag
Garis, azt mondta a cég,hogy elfogadják a samsungnál, ha véletlenül mégsem akkor ők ingyen szállítják oda-vissza szervízbe. Full doboz, magyar, bontatlan 165.900ft /szállítással/
Alsó ikonokat ,hogy lehet változtatni? a menübe lépő gombot akarom középre. Ja meg a képernyő kicsinyítést ,hogy kell előhozni?
-
icemad
nagyúr
Azt tudom, hogy gyári visszaállítás esetén a verziószám nem ugrik.
A kérdésem inkább így lenne helyes: Ha már úgyis mindent törlök a telefonról, akkor érdemes e Odinnal egy frissebb firmwaret rátenni a telóra? És ha igen, akkor melyik romot tudnátok ajánlani? (Ki melyiket használja?) A sammobile.com-on láttam frissebb romokat, de rengeteg féle van, nem tudom melyik lehet jó a telefonomhoz, ráadásul onnan baromi lassan jönnek le a cuccok... -
senior tag
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest