- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #9132 üzenetére
Nem értem, hogy mi készülékünk hogy jön ide? Vagy a világon minden egyes telefon kapni fog egy frissítést gyártótól függetlenül?
Tailor21 Alapból ki van kapcsolva minden ilyen jellegű dolog, ez az energiatakarékos mizéria ebben a témában már lerágott csont, nem az a hiba......
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #9069 üzenetére
Ez működik.
Viszont nekem úgy rémlik, hogy akkor is elkezdett világítani ha a képernyőn babráltunk. Ez most nincs. Felébresztés után felvillan (a progi nélkül is amúgy) 1.5 s-ig, meg akkor is ugyan ennyi idő amikor megnyomjuk valamelyiket, utána kialszik. Nem világít használat közben, ha nem érünk hozzá. Este amúgy nem éppen logikus ez a mechanizmus, hisz addig nem látjuk "hol a gomb" amíg rá nem bökünk.
Most ezt az időt lehet állítani a végtelenségig. 5 másodpercre raktam. Most a képernyő felélesztése után 5s-ig nézhetem a gombokat, meg amikor valamelyiket megnyomom. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #8980 üzenetére
De hát az a többi ROM-nál mindig-en volt eddig alapból.....
Nem értem basszus...... Mi a ráknak kell átkapcsolni egy új ROM-ban?
Akkor ennyi csak?Amúgy régen volt ez a beállítás az S3-as időkben hogy sohán volt alapból, és minden frissítés után szépen vissza kellett állítani.
Én is lefrissítem akkor, de még várom a tapasztalatokat. Itt jelez megint 2 hete hogy töltsem le. Nem mintha nem állítottam volna be hogy soha ne keressen frissítéseket. De hát ez önálló életre kelt...... -
csizi74
csendes tag
válasz
Kékes525 #8974 üzenetére
azért ez csodálatos, hogy a néhány problémát javítanak a frissítések, de annál többet okoznak.
otthon upc connect box (minden más eszközzel jól müxik) van, bent meg valami ipari, de ennél is jelentkezik a probléma.
most reggel átettem a wifi készenlétbent sohá-ról mindig-re, azóta nem tapasztaltam a jelenséget, de ennek csak pár órája..
thx all! -
Trilla
csendes tag
válasz
Kékes525 #8924 üzenetére
A kérdésed még most láttam. Azt csináltam, hogy letöltöttem az Odin-t ,egy TWRP-t :3.1.1.0 zerolte.img.tar fájlt.
A telefont dowload módba tettem, az Odin észlelte, az AP-hoz betallóztam a TWRP-t, start. Zöld PASS, telefon újraindult. Kikapcs, home, power , hangerő fel gomb és gyári recovery fogadott. Ha a TWRP bejött volna akkor kellett volna lefutattnom a Nougat root Super Su No kernel included fájlt, ami rootolná. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #8907 üzenetére
Azért a remény még él. Bár ha az új Samsungos fícsőröket úgysem kapjuk meg, akkor meg nem olyan érvágás ha nem lesz frissítés. Márpedig nem szoktuk megkapni..... A5 2017-en már újabb kamera alkalmazás van, olyan amin az exponáló kör csúszkaként is szolgál, tehát azzal zoomolunk.
Minden esetre én nem mertem felrakni a napokban tagalt frissítésemet. Lehet hogy nem a WIFI problémás szoftverről van szó, de én hard reseteltem, és az elején kikapcsoltam az automata frissítést, mert már le volt töltve és folyton nyaggatott. Így két legyet ütöttem egy csapásra, mert még inkább javult az üzemidőm, hogy sallangmentes a teló.
-
subset
senior tag
válasz
Kékes525 #8267 üzenetére
Attól, hogy esőben gyalogolsz és átnedvesedik a ruhád attól aztán semmi baja sem lesz az s6e-nek.
https://www.youtube.com/watch?v=LGBKmIlk52Q -
Marquess
tag
válasz
Kékes525 #8260 üzenetére
Bocs,hogy közbe szólok...Én nekem volt lehetőségem S6E -S7E-S8 Telot venni,de nekem sehogy se jött be, a S7E max,abban hogy nagyobb a kijelzője,de semmi más,így hát még mindig azt mondom,hogy S6E Zöld 64Gb Powa!
Ha,Csak azt nézzük,hogy az S7E Mennyire tőrékeny ,könnyen karcolodik gyenge hangerő,Hívás problémákal küzd ,főleg a Tré mobilos verzió! -
Markizmark
addikt
válasz
Kékes525 #8233 üzenetére
Minden ilyenkor fellépő problémát megelőz valamilyen user error vagy egy nem kompatibilis alkalmazás a hibák oka.
Biztos én csinálom rosszul, de nem töltök le akármit (pl amit mindenki 1 csillagra értékel) és főleg nem telepítek semmit Play-en vagy Galaxy Apps-on kívülről, nem használok a gyári lehetőségen kívül más tisztító alkalmazásokat és nem állok neki frissíteni szinte üres akksival, szar nettel és kevés tárhellyel. Kb ennyi a trükk.
-
Markizmark
addikt
válasz
Kékes525 #8227 üzenetére
Ez a tévedés. Alapvetően hülyebiztosan kell neki működnie. Én 5.1.1-el vettem az edge+-om, azóta 2 főverzió váltás is volt és egyszer sem nyomtam megvétel óta FR-t. Több, mint 100 telepített alkalmazásom van, hiba nélkül működik mind és gyors is a telefon. Ennek így kell működnie, nekünk nem is kéne tudnunk a recovery menü és a factory reset létezéséről.
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
Kékes525 #8185 üzenetére
Van nekem egy olyan gondom, hogy a netszolgáltatónk hetek óta 5-6 percenként megszakítja a hálózatot. A sammobile-ról így nehéz leszedjek bármit is. Letöltéskezelő programot kezdtem el használni, de az sem segít mert nem engedi abban letölteni a sammobile-ról. Updato-ról szedtem párat, az ment letöltéskezelővel is de azok egyfájlosak és a korábbi tapasztalatok szerint sérültek is. Vagy a szakadozó net miatt nem szedi le rendesen és azért sérül a fájl.
-
szegnyereg
csendes tag
válasz
Kékes525 #8183 üzenetére
- Letöltöm a romot. Pár napja egy 5.1-et, most egy 6.0.1-et.
(Kicsomagolásnál a Winrar az "archívum sérült" hibaüzenettel bonja csak ki, bárhonnan is töltöm le. Nem értem miért. Ha mást akarok kicsomagolni, akkor nincs ilyen gond.)
- Odin 3.12 AP részénél betallózom a tar.md5 fájlt.
- Csatlakoztatom PC-m hátsó USB portjára a készülékemet.
- Telefonban wipe data majd download módba rakom.
- Klikk a startraMit rontok el?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Kékes525 #8174 üzenetére
Hmmm. Egyelőre a RAM-ot visszafogottabban kezeli. Mást nem vettem észre. Rábökök a saját optimalizálójára és 1,2GB szabadot repít többszöri próbálkozás után is. Előtte ez maximum 875 Mb volt. Ugyan abban a környezetben.
MÁS: Látogat innen a fórumból valaki fotós közösségeket? Akár itt a PH!-án, akár a Facebook-on?
Aki érez magában egy kis fantáziát, és szokott készíteni témára, és látványra is tetszetős, nem családi fotókat, azt szeretettel várja a Facebook-on a Mobil Fotózás csoport. Ez nem reklám, nem én üzemeltetem, csak érdekességképpen megemlítettem...... -
Marquess
tag
válasz
Kékes525 #8107 üzenetére
Persze,hogy attól,de sokan évekig mindenhol azt írták,hogy mennyire rossz és gyenge a telefon aksija és ezért nem mertem megvenni egy évig!
De érdekes mert az Lg g2 telefonra is ugyan ezt mondták ....
Netezek,Youtube,Sok zenehallgatás van egy nagyon durva fülesem hozzá. Telefonálás,Fényképezés ,ezeket használom és jól elvagyok.
-
Lune
tag
-
Marquess
tag
válasz
Kékes525 #8010 üzenetére
Nagyon minimális karc érte a kamerát így nem is látszodott volna a képen,ezért nem csináltam.
Colgate fogkrémet rákensz a karcos felületre és fülltisztítóval vagy vattával kell törölgetni/surolni 2-3percig vagy 1 óráig ,akkor kicsit jobb lesz,mintha megkopna a karc...Csak olyan fogrémet amibe nincs granulátum,vagyis ilyen kis darabok mert az akkor karcol!
Ennyi -
Marquess
tag
válasz
Kékes525 #8006 üzenetére
Neten találtam egy fogkrémes módszert ,kicsit segitett,de nem olyan vészes,ezért nem hiszem hogy cseréltetnii fogom..
Kicsit OFFos :Sehogy se értem,hogy miért akárják naponta hatan vagy többen eladni a galaxy s6 E telefonukat?
Nekem nagyon bejön,szerintem ez marad nekem jó sokáig! Jah és egy percig se bánom,hogy nem a S7 Edge telot vettem! -
Apollo_21
addikt
válasz
Kékes525 #7996 üzenetére
Igen, néztem ezeket a trükköket.
Bár nemszívlelem a factory reset-et de megcsináltam.subset
Ezzel semmi baj nincs hogy másis "rinyás" nem csak az S6e csak eddig nemzárt be ezért alkalmazásokat, pedig eddig is ugyanígy nyomattam vele.
A másik h nemkell csodát várni..oké erre a válaszom, akkor nemkell akkuidő javító csodának beharangozni ha nemsikerül! -
Apollo_21
addikt
válasz
Kékes525 #7994 üzenetére
Az okés...csak arról volt szó, jobb lesz az akkuidő..én ebből tényleg csak pár napig amíg hozzánem szoktam az új felületekhez volt így, azóta ugyanolyan borzalmas..sőt most olyan dolgai is vannak hogyha párszáz mb-ra csökken a tárterület kiírja hogy a galériát se tudom elérni mert nincs hozzá elegendő rendszer erőforrás vagymi..hát lol
-
icemad
nagyúr
válasz
Kékes525 #6261 üzenetére
A legtöbb custom rom leírása úgy kezdődik, hogy twrpben csinálj factory resetet. Van néhány leírás, ami megemlíti a cf auto root módszert, de hogy ezt pontosan hogy kell megcsinálni, az kicsit homályos. Nyitott bootloader kell hozzá, de hogy az enyém nyitott e, arról fogalmam sincs... Találtam még leírást spanyolul és (talán) malájul, de azokat meg nem tudtam értelmezni. Jó lenne, ha valaki aki csinált már ilyet, le tudná írni a pontos menetét.
-
freezespider
tag
válasz
Kékes525 #6243 üzenetére
Sajnos én már mindent próbáltam
4 -szer volt szervizben. A legutóbbi panaszos levelemre már csak az automatikus válasz jött, miszerint rögzítették a panaszomat, és hamarosan válaszolni fognak. Pár napja rájuk írtam, hogy van -e valami az ügyemben, de semmi reakcióKorában meg oda jutottunk, hogy ha nem teszik, akkor ott a fogyasztóvédelem
Ha oda elküldöm mi lesz? Ők küldik a Samuhoz, az kiállítja a szokásos szakvéleményt, én meg bukom a vizsgálati díjat, ami tízezrek
Egyszerűen nem fér a fejembe ezt a fajta hozzáállás, egy majd' negyed milliós telefonnál
Ha kéztől vennék egy gagyi telefont akkor befognám a pofámat, de így a fejem robban szét, mert kimondhatom, hogy akksi időt tekintve magasan életem legszarabb telefonját vettem meg. -
icemad
nagyúr
válasz
Kékes525 #3779 üzenetére
Köszönöm, tényleg pár perc alatt lejött a rom. Odinnal fel is ment, elméletileg minden rendben volt vele. Gyakorlatilag semmi nem változott, minden programom és beállításom megmaradt. Ennek nem kellett volna mindent törölnie? Vagy recoveryből kell egy factory resetet csinálni?
-
guriga1234
addikt
válasz
Kékes525 #3608 üzenetére
Azok ott nem motiválnak.
Nem merül jobban a telefonom.
Amit akarok, mert lényeges, azt le tudom menteni.
Ha az ember nincs interneten, akkor meg nincs reklám sem...
Egyébként meg nekem a telefon háttéreszköz, ami csak akkor lép elő fő eszközzé, ha nem vagyok otthon a gépemnél. A gépemet meg teljes kontroll alatt tudom tartani.
Ha én is azok közé tartoznék, akiknek hozzá nőtt a telefon a kezéhez, és egyfolytában azt nyomogatják, akkor talán másképp látnám, de szerencsére nem vagyok a telefon rabja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest