- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Diokhan #9067 üzenetére
Ezzel? Galaxy Button Lights 2
-
icemad
nagyúr
válasz
Diokhan #9061 üzenetére
Jobb ötletem pedig nincs. Nálunk működik rendesen. Ha bekapcsolom az aksi kímélő üzemmódot, akkor nincs háttérvilágítás. Ezért gondoltam erre.
Akkor nézzünk másik lehetőséget. Esetleg valami program? Van nálad telepítve olyan, ami vagy a háttérvilágítást, vagy az értesítő ledet módosítja? Esetleg világító szélek? -
Diokhan
addikt
válasz
Diokhan #9058 üzenetére
Még egy kérdés eszembe jutott. Lehet ezen a készüléken csak kijelző üveget cserélni? Vagy a Samsung ennek is egybe ragasztotta a kijelző panelt az üveggel? Csak azért kérdem, mert az enyémen van egy repedés, ami szinte alig látszik, de idegesít, hogy ott van és a vaterán van maga az üveg nem is drágán! Szerintetek ez mennyire működőképes megoldás lehet?
-
Bzzz
senior tag
válasz
Diokhan #9045 üzenetére
Szia. T-s a telefon és dec 1-i az android bizt. javítási szintje.Most egyelőre csak ezt a fényerőt vettem észre.Amúgy pár javítással korábban is volt ugyanez a gond aztán javították egy következő frissítéssel és most újra előjött.
Aztan a legutóbbi novemberiben volt nekem olyan, hogy néha felvillantak a gombok 1 sec-re mintha üzenetet kaptam volna, aztan kialudtak es nem kaptam semmit...De volt az ebresztővel is gond anno de ez meg marshmallow alatt volt hiba.Szóval mindig van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest