- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stean20
csendes tag
-
Stean20
csendes tag
Köszi a véleményt szerintem megnyomkodom majd media marktban
, öhm igen... hát most kb azzal a díjcsomaggal ami kb 10k telenor/telekom ilyen 126/136 ezer persze 2 év hűség
és nemtom meddig lessz
, olcsóbb most mint az s8
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok! Kicsit off de...
Szeretném a véleményeteket kérni...
Lehet ,hogy váltanék telefont..
Eddig s9 et néztem ki és a xiaomi mi8 /mix 3 .
Nekem a szempont főleg a kamera lenne az is inkább este és szeretek rajta szerkesztgetni, aksi kapacitás is fontos lenne illetven a belső tárhely ami s9 nél kicsit kicsi (tudom bővíthető (ugye?))
A kérdés az lenne kb. 130ért melyik érné meg? Húzok a xiaomi fele de s9 az mégis csak s9.....vagy...
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
A telefon képét szeretném tükrözni, pontosabban a kamera képét, a lényeg az lenne, hogy a kamerából a display-t(a beállítások és a nagy fehér/piros gombot) ki szeretném venni, vagy van-e olyan alkalmazás ahol ezt meg lehet oldaniköszi
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés, van lehetőség képernyő tükrözésre LG tv vel,(a tv tudja elvileg) vagy csak samsung tvvel lehet?
Előre is köszi -
Stean20
csendes tag
válasz
#20749568 #8991 üzenetére
Már értem köszi elovastam és rá is kerestem neten (de ezzel mit is csinálok?) a gyári visszával gondolom mindent törlődig ugye? (lehet nyilvánvaló csak megerősítést kérek
)
Gondolom szervíz az csak szolgáltatón keresztül.. (úgy nem működik ,hogy bemegyen egy samsung szervízbe ,hogy tessék itt a telefon.ugye?( csak azért mert 1-2 éve az xperia spm-el elvoltak 2-3 hétig, és az kicsit hosszúnak tartom)Köszönöm a segítséged.
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok ! (s6 edge)
Van egy kis gondom, nagyon úgy tűnik ,hogy a mikrofon kicsit bekakilt mert csak akkor hallanak ha beveszem a számba a teló végét... egyébként mosott, kicsit víz alatti hangja van.. (gondolom ez nem lehet szoftveres), vigyázok rá elvileg nem kéne ,hogy por kerüljön be de előfordulhat. Mit kéne vele kezdeni, mennyi lehet a mikrofon + munka? Még garis a telefon (kb. fél éves) de nemtudom ,hogy a telekomos szervízidő mennyi?... megéri-e 2 hetet várni rá... tipp? valaki járt már írgy?
előre is köszi!
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdés.
Zárolt képernyőre ki lehet valahogy rakni a "samsung health" nek a lépésszámlálóját? (vagy akármilyen lépésszámlálót?)
Előre is köszi
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy lehet-e valahol színhőmérségletet változtatni? ( hidegebbre szeretném ( kékfényszűrő nincs bent és a képernyőmódokat is nézegettem már de nekem így is kicsit meleg)), van erre valami mód? Tudom ,hogy jobbat tesz a melegebb szín de valahogy nekem a hideg jön be.
Előre is köszi. -
Stean20
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem.
Fel akarom rakni a 7-et és a frissítés menetére lennék kíváncsi ,hogy ki milyen módon szokta? (mi a legbiztonságosabb)
Gondoltam rá:
-felmásol minden gépre
-gyári beáll
-frissítés
-majd samsung acc / google on keresztül visszaállítani a beállításokat + programokat visszatelepíteni (itt lehet-e gond ,hogy ha visszatelepít mindent akkor működnek-e ?)
- és visszamásol mindent pc-rőlvagy
csak simán ahogy van rámegyek a frissítésre és majd megoldja ,hogy jó legyen (vagy ez csak álom ,hogy nem produkál így hibát?)
Köszi!
-
Stean20
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
A "SAMSUNG EP-NG930" vezeték nélküli töltő az tudja tölteni az s6 edge-t?
Kerestem több helyen is de van ahol felsoroltak több galaxy-t is, van ahol csak az s7 és s7 edge telefont.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest